Forumun teması fazla ilgi çekici olmasına karÅ?ın çok da göz alıcı ve rahatsız edici... Bunun düzeltileceÄ?i ile ilgili bir kaç açıklama gördüm... Küçük bir öneride bulunmak istiyordum... Gerçi siteye ilk geldiÄ?imde Hükümlü'ye söylemiÅ?tim ama...
Forumun dıÅ? ve iç hatları elle çizilmiÅ? gibi görüntülenebilir. Saman kaÄ?ıdı profilinin üstüne beyaz veya koyu gri çizgiler ile forumun teması yerleÅ?tirilerek hem görüntü açısından göze hoÅ? gelen ve aynı zamanda çok klas bir duruÅ?a sahip olan bir forum elde edilebilir...
Posted:
Wed Jul 14, 2004 5:14 pm
Bunların hepsi, sarayda çeÅ?itli zamanlarda görüÅ?üldü. Temalar konusunda bi adım atılması planlanıyor; ama kullanıcılara kendi msjlarını editleme hakkı verilmesi söz konusu diil. Bunun için moderatörler var. kendi yaptıÄ?ınız bi yannıÅ?ı ya da baÅ?kasının yaptıÄ?ı yannıÅ?ları ilgili moderatör arkadaÅ?a özel msj yoluyla iletirseniz (URL vererek), böyle bir sorun yaÅ?anmayacaktır.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum