Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Magic Anketi
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Magic Anketi View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    akinnika
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jul 18, 2004 3:11 am Reply with quoteBack to top

akinnika wrote:
    arkadaÅ?lar, acaip gaza getirdiniz beni yine ya... 3 yıl aradan sonra yine baÅ?layacaÄ?ım yeni desteler / boosterlar almaya... Laughing

bir de oynayacak adam bulabilsek... Sad

aldım valla... Onslaught serisinden bir tournament pack,
    3 tane de booster aldım... Very Happy
    kartları inceliyorum... Confused
    gereksiz renkleri çıkarıp boosterlardan takviye yapacaÄ?ım desteye ama baya güzel kartlar çıkmıÅ?, karar veremedim destenin renginin ne olacaÄ?ına... Confused

_Nightfall_
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 19, 2004 10:01 am Reply with quoteBack to top

biri ogretse oynarım abi yeniliklere acık olcen dimi ama Laughing

DeÄ?iÅ?ik biÅ?ey isteyen TIKLASIN...
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    erchivist
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 19, 2004 7:13 pm Reply with quoteBack to top

teÅ?ekkürler..
    Razz
    Back to top View user's profileSend private message
    erchivist
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 19, 2004 7:18 pm Reply with quoteBack to top

YanlıÅ? yere mi gitmiÅ? bu teÅ?ekkür Confused
    sanaydı akinnika dl için sorduÄ?um sorunun cevabı için Cool
    akinnika
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 20, 2004 5:37 am Reply with quoteBack to top

heheheh öyle kuru bir teÅ?ekkürle kurtulabileceÄ?ini mi sandın?

yok öyle...

bak Ã…?imdi...

benim magic arÅ?ivimde ne var ne yok hafta sonu bir çıkartıp masaya yaydım...

1) Mercadian Masques Serisinden Mavi-Beyaz bir hazır deste ve bir ton booster...
    2) Nemesis Serisinden birkaç paket booster
    3) Prophecy Serisinin bütün hazır desteleri (Siyah "Distress", YeÅ?il "Pummel", Mavi-Beyaz "Turnaround", Kırmızı-yeÅ?il "Slither") ve bir ton booster
    4) 6th Edition Starter Set ve birkaç booster
    5) Invasion serisinden 2 tane tournament pack ve bir sürü booster
    6) Planeshift serisinin bütün hazır desteleri (Bu serinin bir özelliÄ?i karıÅ?ık renkli, hatta 5 rengin bir arada kullanıldıÄ?ı desteleri tekrar gündeme getirmiÅ? olmasıydı, dolayısıyla destelerin renklerini yazmıyorum), Planeshift'e ait booster yok.
    7) Bir de yukarıda bahsettiÄ?im Onslaugth serisinin Tournament pack'i ve 3 adet booster.

Onslaugth serisinden saÄ?lam bir deste yapmak için sanırım 3-5 booster daha alacaÄ?ım.
    Soru: Tek renk mi yapayım (Mesela siyah) yoksa çift/çok renkli mi? Mesela Kırmızı-YeÅ?il? Sakın cevap: "Mavi-Beyaz" deme ! sevmiyorum... sıkıntıdan bayıltıyor... kan görmek istiyorum, hızlı ve acısız...

Bir de Invasion serisinden Tournament pack'ler ve çok booster olduÄ?undan sanırım oradan da iki tane saÄ?lam deste çıkartabilirim? Ama bunlar sanırım artık resmi turnuvalarda kullanılmıyor? Yanılıyormuyum?

Multani
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 20, 2004 11:01 am Reply with quoteBack to top

Cift renk oynamak herzaman biraz riskli oluyor. Eger dual, pain veya fetch landlerin varsa, o zaman deneyebilirsin (bu saydiklarimin hepsi cift renk mana üreten landler, sadece ufak tefek farkli yönleri var). Kartlarini bilmedigim icin yorum yapmiyorum.
    Prophecynin Distress Decki su anda cok degerli. Genel anlamda o kadar iyi bir deck degil, ama Rare'lerden biri (Avatar of Woe), bütün deckin nerdeyse 1.5 kati degerinde. Deckin kendisi 12-13 Euro ise, AofW 'da 20 Euro degerinde yaklasik olarak. (Zamaninda bu decki nasil kacirdim ahhhhh...)
    Onun disinda Onslaught booster alman cok mantikli. Urzas Saga'dan berri bu kadar degerli ve iyi kartlari iceren bir set cikmadi daha. Bi ara display alacaktim abimle birlikte. Hangisi daha mantikli diye düsünürken, tüm setlerin Rare kartlarinin fiyat listesini cikarmistim. Onslaught'ta 7-8 Euro üstündeki kart orani 1/3 idi. Digerlerinde ise (Judgement ondan sonra geliyordu 1/6 ve digerleri daha düsük idi). Rarelerin disinda, Uncommon ve özellikle Common kartlari cok iyi. Son zamanlarin en cok satilan seti sanirim.
    Aslinda bu kadar Onslaught almisken hizli bir goblin decki yapabilirsin. Onslaught blockunda cok Gobo, Elf ve Zombie var.
    erchivist
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 20, 2004 6:56 pm Reply with quoteBack to top

Ya bi de Å?öyle biÅ?ey var...
    akinnika illa bi bloÄ?un kartları aynı deckte bulunacak diye bi kural yok yani eÄ?lence için oynadıÄ?ından her seriden kartlar koyabilirsin.
    Ama turnuvalar icin Type lara uydurman gerekiyo elindeki kartlari...

Ama deck kurmada ben de acemiyim... Yeni öÄ?reniyorum Multani bu konuda üstaddir yani... Wink
    akinnika
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jul 23, 2004 6:30 am Reply with quoteBack to top

Multani wrote:
    Cift renk oynamak herzaman biraz riskli oluyor.

Prophecynin Distress Decki su anda cok degerli. Genel anlamda o kadar iyi bir deck degil, ama Rare'lerden biri (Avatar of Woe), bütün deckin nerdeyse 1.5 kati degerinde. Deckin kendisi 12-13 Euro ise, AofW 'da 20 Euro degerinde yaklasik olarak. (Zamaninda bu decki nasil kacirdim ahhhhh...)

Aslinda bu kadar Onslaught almisken hizli bir goblin decki yapabilirsin. Onslaught blockunda cok Gobo, Elf ve Zombie var.

doÄ?ru söylüyorsun... elimdeki onslaught kartlarla siyah beyaz ve siyah mavi denedim, ikisinin de test oyunlarında mana screw oldum...

Ayrıca Onslaught Goblin/Elf/Zombie ler için özel kartlar da var... oyundaki her goblin için +1/+1 veya benzer... çok güzel kartlar (boosterlardan çıktı) sanırım kırmızılı bir deste deneyeceÄ?im...

Avatar Of Woe kesinlikle Distress Deck'inde en sevdiÄ?im karttır... bir de Rhystic Syphoon var (rakibinden 5 Life al kendine ekle...) onu da çok seviyorum...

akinnika
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jul 23, 2004 6:35 am Reply with quoteBack to top

akinnika wrote:

doÄ?ru söylüyorsun... elimdeki onslaught kartlarla siyah beyaz ve siyah mavi denedim, ikisinin de test oyunlarında mana screw oldum...

deste oluÅ?tururken creature/sorcery/instant/land oranları ne olmalıdır? 60 kartlık bir destede 10 land mi daha mı fazla?

Planeshift serisinin kartları o konuda güzeldi, özellikle yeÅ?il desteyle hiç bir zaman mana problemi yaÅ?amadım... harrow'du sanırım, bir land sacrifice et, library'den 2 land seç oyuna koy... library'yi karıÅ?tır... oh ne güzel... Sonra da her land type için +x/+x al creature'lara... indir düÅ?manı...

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum