Author |
Message |
Kirshamor
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 26, 2004 8:17 pm |
|
akıllı Å?övalye ne zaman akıl danıÅ?ması gerektiÄ?ini, ne zaman kendi baÅ?ına harteket edeceÄ?ini bilendir. |
_________________ yola devam...
...barıÅ? için |
|
Back to top |
|
|
Selia
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 21, 2006 5:45 pm |
|
Ne zaman çekilmesini de bilmeli.En sevdiÄ?im Å?övalyedir.Akılla cesaret birleÅ?miÅ?.Magiusu da unutmamalı evet.BayaÄ?ı katkısı var.Geriden yönetti. |
|
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 21, 2006 6:05 pm |
|
mükemmel bir Å?övalye... belkide gelmiÅ? geçmiÅ? en iyi savaÅ?çıdır, bide kendisini kurallarla güçlendirdiÄ?i zaman harika oldu... bikere adam takisisi yendi ya... |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Selia
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 21, 2006 6:08 pm |
|
Evet o bölüm oldukça mükemmeldi.Hikayesini pek merak etmezdim.Okurken sevdim bayaÄ?ı.Adamın büyüye yaklaÅ?ımı da hoÅ?.DüÅ?man deÄ?il hani. |
|
|
Back to top |
|
|
Lixer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 22, 2006 12:34 am |
|
arada eksik bazı Å?ıklar var örneÄ?in ben "gelmiÅ? geçmiÅ? en büyük" ünvanını layık görmesem de tüm zamanların en iyilerinden biri olarak kabul ediyorum |
_________________ Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!
|
|
Back to top |
|
|
Phantom
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Aug 05, 2006 3:51 am |
|
Humanın aslında gücüyle kuvvetiyle ön plana çıkmadıÄ?ını biliyorsunuz kendisi en son LVL9 Paladindi fakat o direkt takhisisin karÅ?ısına iyilik,erdem,fedakarlık ve onurun vücut bulmuÅ? hali olarak çıktı takhisisi sürende zaten iyiliÄ?in bu kadar kuvvetli bir Å?ekilde karÅ?ısında durması oldu.
HUMA ulu Å?övalye paladinlerin babası huzurunda saygıyla eÄ?iliyoruz mezarında rahat uyu. |
|
|
Back to top |
|
|
mulgear
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Aug 05, 2006 5:54 am |
|
bırazcık sans + bol bol ınanc +maıgus = huma