Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - ASTRAL SEYAHAT
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

ASTRAL SEYAHAT View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    QuelSaruk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Aug 07, 2004 4:19 am Reply with quoteBack to top

merhaba arkadaÅ?lar eminimki hepiniz bu deneyimi yaÅ?amıÅ?sınızdır.ve eminim ki bir çoÄ?unuz yaÅ?adıÄ?ınız Å?eyin ne olduÄ?unu bile bilmiyorsunuzdur.

bunu yaÅ?ayanlar yada bunun için çalıÅ?anlar varmı aranızda Very Happy

BaÅ?büyücü

PostPosted: Sat Aug 07, 2004 7:06 am Reply with quoteBack to top

Ne oluÄ?unu bilmediÄ?im birÅ?ey yaÅ?madım. YaÅ?ayacaÄ?ımı da sanmıyorum zira yaÅ?amıÅ? olduklarımın ne olduÄ?unu zaten biliyorum. Bu durumda yaÅ?adıklarımın hiçbiri bu tarz birÅ?ey olmadıÄ?ına göre henüz böyle birÅ?ey yaÅ?amamıÅ? da olabilirim diyebilirdim ama böyle birÅ?eyin söz konusu olmadıÄ?ını da bildiÄ?imden yaÅ?amayacaÄ?ıma da eminim.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Aug 07, 2004 7:54 am Reply with quoteBack to top

Senin o astral seyahat...

Ã?arÅ?afa sarılıp, tüten bir Å?ey olmasın sakın genç? Smile Smile

QuelSaruk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Aug 09, 2004 3:14 am Reply with quoteBack to top

zuhahaaaaaa sigara bile içmem evlat Wink bırak gerisini.

Very Happy

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Aug 09, 2004 8:00 pm Reply with quoteBack to top

ilginç bi konu
    http://www.hermetics.org/anasayfa.html bi inceleyin

Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
    gereken bir intikam varsa BEN alırım.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    KaraNightshadow
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Aug 10, 2004 12:27 am Reply with quoteBack to top

BayaÄ?ı bir kafa patlatmıÅ?tım bununla ilgili bi aralar...hatta ölüyordum bir keresinde seans yapıcam diye:)ama anladım ki aslında öyle çok da kasıp hadi Å?imdi ayaÄ?ımı düÅ?üneyim diye olan bir Å?ey deÄ?ilmiÅ?...Aslında bir nevi rüya görmek .yani buradayken hört diey orada olmuyorsun ama geçen gece benden bayaÄ?ı uzakta olan sevgilimin yeÅ?ilimsi bir Å?ortla uyuduÄ?unu söyleyebilirim..nerden biliyorum?rüyamda gördümSmile

All their traumas start to infiltrate my mind
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN MessengerICQ Number
    Bunises
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Tue Aug 10, 2004 3:23 pm Reply with quoteBack to top

Astral seyehat bir nevi rüya benzeri bir durumu yaÅ?amak veya rüya görmek gibi bir Å?ey deÄ?ildir. Tabi olduÄ?u durumu bilmeyen insanlar, bu durumu hayallerinde "rüya" olarak canlandırıldıÄ?ından bu kalıbın içine sokulmuÅ?tur.Buna binaen astral seyehat uyku eylemine yönelik bir durumda söz konusu deÄ?ildir;eÄ?er kiÅ?i uyku durumunda astral seyehat yapıyorsa bu kendi paradox'undan kaynaklanır. Son olarak astral seyehatın basit olmadıÄ?ını yön ve sayı veya daha açık konuÅ?mak gerekirse astronomy ve numerology bilginiz yoksa uÄ?raÅ?mamanızı tavsiye ettiÄ?im ezoderik(ezoderizm=sır bilimi) bir bilim olduÄ?unu söyleyeyin ve sözlerime son vereyim...

Herkesin içinden geçen sorunun cevabı ise: "Bilmiyorsunuz"

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Aug 10, 2004 10:24 pm Reply with quoteBack to top

bazı kısımlarda haklısın dpstum çastral seyahat uyku dıÅ?ından yaÅ?anan bir olgudur aslında bunu uykuya dalarken yaÅ?ar ruh asıl amac ise bunu konsantre yolu ile baÅ?armaktır .meditasyon hesabı yani.ayrıca bu iÅ?le uraÅ?mak için astrology ve numerolji bilmek okadarda önemli deÄ?il diye düÅ?ünüyorum Å?ahsi araÅ?tırmalarım doÄ?rultusunda yazıyorum alınmayın Wink.
    bunu dünya kamuoyuna sunan yazaralrdan ilki lobseng rampha idi adını yanlıÅ? yazmıÅ? olabilirim.ve bununkitapları abartı olabilir katılıyorum ama dünyaca yasaklanan bir kitabın kopyası elimde bulunmakta ve inanın okudukça afallıyor adam .belki abartılıyor yaÅ?anılanlar ama tibet tarihini ve lamaların notlarını inceledikten sonra pekte saçma gelmemeye baÅ?lıyor yazılanlar.kitabın adı hermit idi yazılıÅ?ını yanlıÅ? hatırlamıyorsam Very Happy

aslında boÅ? Å?eyler bunlar adamı uçuruyor valla .fazla dalmamak lazım bunlara Razz

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Aug 13, 2004 8:44 pm Reply with quoteBack to top

Ramtha dan sonra Shirley Mc Lane in bir kaç kitabını okumuÅ?tum bu konuda ama fazla edebiyat gibi gelmiÅ?ti...Ä°Å?le ilgilenen bir kaç kiÅ?i dıÅ?ında da gerçekliÄ?ini kanıtlayan bir Å?ey pek bulamadım..EÄ?er yapılabilir birÅ?eyse harika tabii ama ben yine de fantazi olduÄ?unu düÅ?ünüyorum bunun.Ciddi mail grupları da varmıÅ? ama sadece kitaplardan anladıÄ?ım kadarıyla tamamen konsantrasyon..BaÅ?ka bir Å?ey diyemem

All their traumas start to infiltrate my mind
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN MessengerICQ Number
    garbahad
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Aug 13, 2004 9:53 pm Reply with quoteBack to top

Bumu yapabilen bir alie tanıyorum kızın babası lise yıllarında bu iÅ?e baya meraklıymıÅ? adam gezebiliyomuÅ? ama özellikle sınava çalıÅ?mak için kullanıyomuÅ?.Notları masanın üzerine muntazam bir Å?ekılde yerleÅ?tiriyomuÅ? sabaha sınava hazır kalkıyomuÅ?.Astral seyahat çok utehlikeli birÅ?ey.Bence çok iyi bilmeyenlerin kesinlikle denememesi gerekiyor ruhun geri dönmeme ihtimali yüksek yada baÅ?ka bir ruhun vücudunuza girme olasılıÄ?ıda var.Bu yolculuklar önce küçük çaplı yapılıyor mesela ev içinde kendinize belli noktalar belirliyorsunuz ve oralara farklı parfümler yada kokular bırakıyorsunuz tabi Å?iÅ?eyle deÄ?il sıkıyorsunuz Very Happy . astral seyahatte her türlü koku ve ses duyulabilir.Ä°lla gideceÄ?iniz yer gördüÄ?ünüz bir yer olmak zorunda deÄ?ildir.Vücutun çok rahat ve esnek hale getirilmesi için egzersizlileri sürekli yapıl malıdır.Vücut yüzünüz tavana bakacak Å?ekilde yatmalıdır. kiÅ?iye göre iki noktadan baÄ?lanır(gerçek deÄ?ildir sadece ruhu vücuda baÄ?layan birÅ?eydir çok parlak gümüÅ? bir kordondur.Biri sırt diÄ?eri göbek deliÄ?idir.Ben baya denemiÅ?tim sadece bir kere çok yaklaÅ?abildim tam kalkamadım ama hafif doÄ?ruldum.UÄ?ultu duyuyorsunuz ve çok parlak oluyor sanki karanlık odada Å?ak diye projektör falan açıyolar bibi Very Happy
    çok zor ama tanıdıÄ?ım yapan insanlar var bence cesaretiniz kırılmasın deneyin okuyun arraÅ?tırın bu iÅ?in astrolojiyle alakası yoktur bunu yapabilen insanların altıncı hissi biraz daha kuvetlidir.Olay tamamen metafiziktir.Gerisi mantıksız geliyo bana bunu uç noktada yapanlar var adam amerikaya falan gidiyo sadece fotoÄ?raflara bakarak.Astral seyahat sadece gece uykusunda yapılır..Yarım uyku halidir normal insanlarada olur.Mesela tam uyumak üzereyken bir anda vücudunuzun kasılıp gevÅ?emesi en az olmuÅ?tur.Ä°Å?te bu ruhun vücuttan kopamamasıdır.Umarım iyice araÅ?tırdıktan sonra denersiniz Wink

Galat-tirin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 10:20 am Reply with quoteBack to top

tabi arkadaÅ?lar aslında haklısınız...
    Å?imdi düÅ?ünüyorum da..
    ben de bir kere astral seyahat yaptım..

Eskiden buradan "çok, çok uzak bir galakside" (Siz buna StarWars diyorsunuz) yaÅ?ıyordum. Orada tüm insanlar akıl fikir sahibiydi. Ã?ok boÅ? vakti olanlar beyinlerindeki gri hücreleri edebiyat, sanat, bilim, felsefe türü Å?eylere harcıyorlardı..
    Sonra ben bir gün astral seyahat denemeleri yaptım...

Ehh sonrası buraya gelmiÅ?iz iÅ?te...

Galat-tirin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 10:25 am Reply with quoteBack to top

Ama dert etmeyin...

burada uÄ?raÅ?anlar da insanların toplanıp ritüel yapmaya çalıÅ?tıÄ?ı, çocukların Pokemon izleyip "Pika pika!" diyerek camdan attıÄ?ı; büyük çacukların da wampire oynayıp birilerinden kan emdikleri, daha olmadı çift pala kuÅ?anıp sefere çıktıkları bir dünyaya gidiyorlar..

Ha bu arada, siz göremediniz tabi. Eskiden kadıköyde bir aÄ?bi vardı, belinde teneke kılıç, üstünde ipek tunik.. YaÄ?mur yaÄ?dıÄ?ında kadınların önlerine geçip pelerinini yere serip "buyrun leydim" falan derdi...

Kapattılar herhalde bir yerlere...

Raptor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 6:26 pm Reply with quoteBack to top

astral seyahat te hiçbir tehlike bulunmaz vücut ve ruh birbirlerine neredeyse ip gibi bir Å?eyle baÄ?lıdır bu baÄ? hiçbir Å?ekilde kopmaz ancak astral seyahat sırasında fiziki dünya dıÅ?ında bir tecrübe yaÅ?amak isterseniz ve bu konuda hiç deneyimizin yoksa tehlikelidir. gibisinden bir Å?eyler diyordu kitapta...
    Ruhsal Güçleri GeliÅ?tirme Teknikleri; Sınır Ã?tesi yayınları; Ergun Candan...
    içinde basit konsantrasyon, gevÅ?eme teknikleri, ipnoz ve hipnoz, telkin ve asrtal seyahat konuları inceleniyor ve bunları denemek için basit yöntemler anlatılıyor. bense sırf konsantrasyok ve gevÅ?eme teknikleri için alınması gereken bir kitap gevÅ?eme teknikleri oldukça iÅ?e yarıyor..
    Back to top View user's profileSend private messageMSN MessengerICQ Number
    fingolfin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 8:36 pm Reply with quoteBack to top

Galat-tirin wrote:
    Senin o astral seyahat...

Ã?arÅ?afa sarılıp, tüten bir Å?ey olmasın sakın genç? Smile Smile

Ä°Å?te yorum budur Very HappyVery Happy
    Lady_Lstcntrl
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed May 10, 2006 6:09 am Reply with quoteBack to top

18-19 yaÅ?ındaydım,yaklaÅ?ık 4-5ay aralıksız hergece denemiÅ?tim,,önce egzersizlerle baÅ?ladım,,kısa mesafe,,hani Å?u bedenle ruhu baÄ?layan kordonu biraz gevÅ?etmek için,,ilk bi kaç haftadan sonra geceleri titreme ve çok yoÄ?un uÄ?ultular duymaya baÅ?ladım,,beceremiyeceÄ?imi düÅ?ününce vazgeçer gibi oldum ama sonra yapabilen bi arkadaÅ? dün gece yatarken üstünde bu bu vardı,ve akÅ?am yemeÄ?inde kızartma yedin dimi diyince tekrar bi gaza geldim,,bi süre daha denedim,,derken bi gece kendimi benim sondan 6.manitam gürkanın evinde buldum,,gürkan yatıyodu,ben baÅ?ucuna yürüdüm..sonra onu uyandırdım,,uçtuk:)ehe ehe yanlıÅ? anlaÅ?ılmasın cidden uçtuk yani,mecaz yok bu kelimenin altında,,ertesi gün gürkanı aradım aÄ?zını aramak için '' naber'' falan diye,,bana dediki ''bende seni arıyıcatım,dün seni gördüm rüyamda''dedim nasıl gördün,,çocukcaÄ?ız uçuyoruz diyemedi tabi:)ya karıÅ?ık çok tuhaftı falan dedi,,biraz zorlayınca ''ya ne bileyim heralde bu sıralar çok film izliyorum diye kafayı yedim,uçuyoduk,duvarlardan geçiyoduk''falan dedi,,neyse astral seyehatteki ilk denemem buydu,,sonra 6 kez daha yaptım,,

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum