Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - DüÅ?üncem
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

DüÅ?üncem View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    green_eye_of_devil
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Nov 21, 2004 10:18 am Reply with quoteBack to top

Ewet sitenin admin kiÅ?ler benimde rpler için bir düÅ?üncem var Å?imdilik normal kiÅ?ile level 7 ,Diyarın Ustaları sınavını gecenler ve moderatörler level 10 olarak biliniyor.Å?imdi benim düÅ?üncem bu Å?ekilde herkezsin level 7 olmamalı kiÅ?e ne ise büyücü ,savaÅ?cı, clarik fark etmez kendi yerlerinde yani büyücüler ""Büyücülük Kulesin'de"" savaÅ?cılar ""SavaÅ? Karargahın'da"" onlarda sınava girmesi iyi olur enazında herkezin level 7 olmaması için iyi olur yani sizin istediÄ?iniz level 5-6 arasını seçersiniz sınavına girer geçerse level 7 olur giremezse level 5-6 kalır yani benim demek istediÄ?im direk vermiÅ? olduÄ?unuz level 7'nin bir amacı olsun yani benim açımdan ben büyücüyüm diyen kiÅ?iler büyücülük sınavında ,sınava girmedi ise benim için büyücü deÄ?ildi çıraktır.Yada millet level 7 olur sınava girer geçerse level 8 olur.Benim böyle dememin nedeni bazı rp'lerde iki kiÅ?i level 7 olmsına raÄ?man bir onun baÅ?kanı; benimde bu yüzden düÅ?ünme nedenimde budur baÅ?kanı level 8 olmalı yada altındakinin level 6 olması daha mantıklı olur benim acımdan.
    Ama önemli olan sizin düÅ?ünceleriniz

SAYGILARIMLA

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sun Nov 21, 2004 1:10 pm Reply with quoteBack to top

Bunlarin acikcasi pek onemi yok. Onemli olan ba$kanin karakterini nasil oynadigidir. I$in sirri gosteri$te. Adam karizmasini konu$turur 6.lvl oldugu halde 10 gibi gorunur ama gucu 6. lvl ile sinirlidir aslinda.
    Mevcut sinav sistemi zaten yeterince kari$ik oladugundan dolayi $u an icin boyle bir$ey soz konusu olmaz. Ama isteyen 5 olsun isteyen 6. Biz karar vermeden 7yi gecmeyinde Wink

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum