Author |
Message |
necroyunus
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 21, 2004 12:49 am |
|
Beyler düÅ?ünüyorumda hangi oyun size gerçekten RP yaptıÄ?ınızı hissettiriyor? Hiçbirinde özgür deilsiniz.Ã?renÄ?in kötü bir karakter oynuyorsanız yapabildiÄ?iniz tek kötü Å?ey konuÅ?urken küfretmek (bu lafı black isleın rp oyunlarına göre yazdım)
Deus ex falan gibi oyunlar falan da var düÅ?ünüyorum ama yok abi hep sınırlıyız.
Sadece morrowind sanki biraz özgürlük veriyordu.
Size soru : "Hangi pc oyunu size rp yaptıÄ?ınızı en çok hissettirdi?"
Ben fallout derim |
|
|
Back to top |
|
|
TheoDorus
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 21, 2004 5:10 am |
|
sahsen hiç fallout oynamadım ama hayatımada en cok rp yaptıgımı hissettiren oyun dersen tabiki neverwinter nights derim . gercektende muthiÅ? oyundu! |
_________________ Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir. |
|
Back to top |
|
|
wicked_one
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 21, 2004 5:59 am |
|
Baldur's Gate serisi...Her ne kadar oyunu 7. sınıfta oynamaya baÅ?lamıÅ? ve biÅ?i anlamamıÅ? olsam da...anladıktan sonra elimdeki ceverin deÄ?erini anladım... |
_________________ <div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br> |
|
Back to top |
|
|
erethan
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Tue Dec 21, 2004 7:40 am |
|
Bir bilgisayar oyununun olabileceÄ?i kadar rp olan tek oyun fallouttur,ve bu oyunda kötü olmak gayet mümkündür...tabi kime göre kötü kavramıda mevcuttur herzamanki gibi |
_________________ Ä°sim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue Dec 21, 2004 8:19 am |
|
www.ethernass.com uo dur.
birde $imdilerde WOW falan var acilsin deneyecegim. Cok umutluyum. |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
Skylancer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 21, 2004 9:40 am |
|
muhatapın olan Å?ey bir AI, söyleyebileceÄ?in ve yapabileceÄ?in Å?eyler ise "pre-generated" olduÄ?u sürece hiçbir oyunun veremiyeceÄ?i bir histir rp. ancak WoW gibi baÅ?ka "insanlar" ile kendi yazdıÄ?ın diyaloglar vasıtası ile iletiÅ?im kurduÄ?un oyunlar bunu yaratabilir. |
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Tue Dec 21, 2004 11:32 am |
|
her ne kadar düzgün bir rol-yapma sunucusunda oynayamasamda. Ultima Online olabilirdi. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 21, 2004 5:27 pm |
|
bence uo dakiler rp yi laydim lordumdan ibaret görüyorlar
uo tr geldeignde beri oynarım o yüzden rp olayı fazla yoktur... |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Tue Dec 21, 2004 9:04 pm |
|
Fazla rp yoktu o zamanlar. Hep asan esen dolu ortalık. Bir keresinde adamın biri benden para koparmak için. Evden yemek bekliyolar falan dedi. BEn de fırından yemek aldım adama. Sonra çocuÄ?um aç dedi. Bankaya gittim oradan iksir verdim adama. Bunu çocuÄ?una içir hiçbirÅ?eyi kalmaz dedim. Rp yoluyla dileneni rp yoluyla savuÅ?turmuÅ?tum. Benim karakterim de deli bir madenciydi. HerÅ?eyi yapıyodu accık. Ama maden kazma dıÅ?ında uzmanlıÄ?ı yoktu. EÄ?lenceli günlerdi... |
|
Back to top |
|
|
Türklider
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue Dec 21, 2004 9:10 pm |
|
UO'da, çoÄ?u masaüstü oyunumdan daha güzel RP'ler yaptıÄ?ımı hatırlarım... Ama Türkiye'de tekti ethernass. BaÅ?ka hiç bir yerde yapılamadı... Gerek beceriksizlikten, gerek bilgisizlikten, gerek de aptalca hırslardan bir çok "RP serverı" sözü veren adam iÅ?i berbat etti...
Lordum Leydim'den daha güzel RP'ler yapılabiliyor... Emin olun...
Saygılarımla... |
_________________ Türklider... |
|
Back to top |
|
|
FreyaImplorer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 21, 2004 10:01 pm |
|
Tabii ki hiç bir oyun masaüstü kadar zevk veremez ama,WoW open betaya katıldıÄ?ımda Rp serverlerini gördüm...Bence rpye çok açık bir oyun,çok zevkli rpler yapılabilir.. |
_________________ Jacta alea est. |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Tue Dec 21, 2004 11:18 pm |
|
Rp insanın zihninde biter. Araçlar masaüstünde de olsa bilgisayarda da olsa. Ä°Å? biraz düzenleyenlere ve büyük ölçüde oynayanlara kalıyor. Bilgisayarda masaüstünde ollmayacak avantajlar da var. Ã?ok sayıda kiÅ?iyle oynanabiliyor. |
|
Back to top |
|
|
Horcoel_Baator
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Dec 22, 2004 4:38 am |
|
Evet bende eski bir Ultima oyuncusuyum.(6senefln..).(gerçi bıraktım Å?imdi ama..) Uo ya ilk online ferepe oynıcam oleeey yüppiii die baÅ?lamıÅ?tım..Fallout hastasıydım daha önceden..1 2 tactics.. hepsini bitirdim 30 kez karakter açtım..Hırsız..Heavy gunner..Small weapon..Ahh ahh ne günlerdi..Ha uo mu nerede kalmıstık .Ben pek rp yapanları görmedim..Yani gördüm..Ancak çogu iki üç tane adamın Puahahha repecimisiniz lan siz zuahaha deyip rpyi bitirene kadar Å?aklabanlık yapmasıyla sona eriyordu..
Rp için online oyunlar derseniz WoW ve Everquest öneririm.. |
_________________ ''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..'' |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Dec 22, 2004 5:22 pm |
|
Bence baldur's gate iyi bir oyundur bu iÅ? için...
Konudan saptım ama ''Birisi bana wow'u nerden bulacaÄ?ımı ve nasıl oynandıÄ?ı hakkında yol gösterirse sevinirim'' |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
FalcoN
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 22, 2004 6:48 pm |
|
Fallout ve Morrowind diyorum. Hatta morrowind bende biraz daha aÄ?ır basıyor gibi. |
_________________ Only God can Judge me! |
|
Back to top |
|
|
|
|