ArkadaÅ?lar, yıllar önce Türkiye'yi kasıp kavuran bu güzide oyun birkaç yıl önce resmen ölmüÅ?, yaygınlıÄ?ını yitirmiÅ?tir. 2004 yılında yeni oyuncularla yurdumuzda MagicTG yi biraz daha canlandırmıÅ? bulunuyoruz, ama daha da geniÅ? kitlelere ulaÅ?malıyız. Bu yüzden frpworld de Magic the gathering bölümü açılmasını talep ediyorum.. Ã?eÅ?itli bölümlerde ilgili baÅ?lıklar var bunlar buraya toplanabilir ve açılması halinde bilmeyenleri bilgilendirecek yazılar bulup siteye bizzat koyabilirim..
Ä°yi çalıÅ?malar...
_________________ In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Daha oncede MTA ile ilgili talep olmu$tu ama ozaman ozellikle ben MTA dan anlamadigim icin bunun altindan kalkamayiz diye acmamaya karar vermi$tik. O donemdesende yoneticiydin Norticus ke$ke ozaman soyleseydin $u olayi.
Madem ilgilenebilirim diyorsun o halde hemen saraya oylamaya sunuyorum.
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum