Author |
Message |
Sufferly
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 26, 2004 4:12 am |
|
Borunun sesini duyan Calin cevabı beklemeden direk avluya kostu.Bu sefer avluda olacak tam vaktinde.KoÅ?arak avluya gitti ve tekrar eski yerini aldı.Gözleriyle Lord Logan'ı arıyordu. |
_________________ They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me |
|
Back to top |
|
|
Slach
Gölge Ustası
|
Posted:
Sun Dec 26, 2004 5:11 am |
|
Loganın borusunun sesi yine çok güçlü geldi. Yüzü çok ciddi ve sinirliydi. YavaÅ? yavaÅ? herkez biraya geliyordu. tapınaÄ?a yeni gelelerin sayısı da artmıÅ?tı. Birkaç gün içinde tapınaÄ?a baya kiÅ?i gelmiÅ?ti. Logan herkezi topladıÄ?ına göre görev için önemli bir Å?ey söyleyecekti durduÄ?um yerde dimdiktim bir tapınak Å?ovalyesi gibi.... |
_________________ Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı Å?amatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim? |
|
Back to top |
|
|
Horcoel_Baator
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Dec 26, 2004 6:22 am |
|
Horcoel tapınaga gelen ''yenileri'' farketti..Neden herkez avluya akın etmiÅ?ti..Bir huzursuzluk dalgası hissetti..Tapınaktaki herkezin duydugu huzursuzlugu..Elle tutulurcasına bir huzursuzluk..
Horcoel bu huzursuzlugu yendigi gibi yakınında bulunanlara da ıÅ?ıgını dagıtıyor ve onları bu duygudan koruyordu.Ã?zellikle Å?ovalyeler Horcoel in varlıgından etkilenmiÅ? gibiydi..Daha bir asil duruyorlardı.Ve bakıÅ?larında korkudan eser bile yoktu..
Tüm tapınakta yankılanan Logan ın borusu Horcoelin düÅ?üncelerini onaylıyordu sanki..
''Bu çagırıs farklıydı..''Sadece Å?ovalyeler deÄ?il..Tapınaktaki herkezi çagırıyordu..''
Horcoel kendi düÅ?üncesini onayladı..
''Herkezi bu kadar endiÅ?eye iten her ne idi..Bilmiyordu..Loganın tapınaktaki herkezi çagırmasına neden olabilecek bir olay her ne ise..''
''Artık kesinlikle baÅ?lıyordu''
Å?ovalye sessizligini ve asaletini koruyarak rahip ile cüceye baktı...Sag elini öne dogru uzattı..
Bu iÅ?aretin anlamı belliydi..Logan gelene kadar disiplin ve sükünet korunacaktı..
Logan geldiginde ise asıl meseleyi ögrenebilirdi Å?ovalye..Å?imdi sadece beklemeleri gerekiyordu..
Sadece beklemeleri... |
_________________ ''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..'' |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Dec 26, 2004 6:30 pm |
|
Harbormm Logan'ın borusunu Å?iddetli bir Å?ekilde çaldı.Logan'ın borusunun sesi tüm tapınak içinde yankılandı ve Harbormm döndüÄ?ünde avluda birikmiÅ? bir çok kiÅ?inin olduÄ?unu gördü..Tapınakta bu kadar çok kiÅ?i olduÄ?unu bilmiyordu..''Sanırım birÅ?eyler oluyor..Hemde çok önemli birÅ?eyler''dedi içinden...
İçinde bir huzursuzluk vardı...Logan'ı bu kadar telaÅ?landıran Å?ey ne acaba?diye düÅ?ündü...Ne olacaÄ?ını tahmin etti sonunda...Yolculuk baÅ?lıyordu..
Ama onu meraklandıran Å?ey tapınak Å?övalyeleri dıÅ?ında avluda toplanmıÅ? olan diÄ?er Lord Oren'e inananlardı..Onların burda toplanıÅ? sebebini bilmiyordu ve bunu öÄ?renmeliydi...Rahibin ve Horcoel'in bakıÅ?larından bunun hakkında birÅ?ey bilmediklerini tahmin etti...Horcoel'in el iÅ?areti vermesiyle dwarf sabit kaldı..Ve logan'ın gelip bir açıklamada bulunmasını sabırsızlıkla bekledi..... |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 26, 2004 9:27 pm |
|
logan her kezin toplandını gördü tapınaktaki her kez gelmiÅ?ti avluya
her kezi tek tek sadı
''Horcoel sen benle gelceksin , Harbormm '' ,alferede ''baktı sende benle geliyorsun ''
yeni gelen elfe(calın) baktı ''sende gel bakalım ''
ardından sözcüye baktı ''siz burda kalmanız daha dogru olur ama isterseniz lordumun iznini alırsanız gelmeniz iyi olur dostum''
sonra loganını avludaki undead e diktatini çekti
''selamlar ,sizide götürmek istiyorum gelirmisiniz?''
bu arda biri eksikti ,Ä°lyamain göremedi etrafına baktı bir heykele döndü ve ''tapınaktamı ?'' heykel yavaÅ?ca kafasını saÄ? sola saladı
logan o nada tüm tüyleri diken diken olmuÅ?tu nereye gitini düÅ?ünürken 10 kasabada olma ihitmalini düÅ?üÅ?ündü ama yolda baÅ?ına bir Å?ey geldiyse ona zarar verenleri hiç afetmiyeceni düÅ?ünerek
''doslarım Å?imdi 10 kasabay gidiyoruz orda hakı büyük bir tehlike içinde olabilir onları korumaya gidiyoruz Ä°lyamain kayıp onuda görürseniz onu aradımı sölersiniz sizi tapınagın dıÅ?ında bekliyorum ''
dedi logan ardından atını Å?ahlandırdı ve tapınagın dıÅ?ında beklemeye baÅ?ladı |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Sufferly
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 26, 2004 10:07 pm |
|
Logan'ın kendisine seslediÄ?ini göre Calin koÅ?tura koÅ?tura Logan'ın yanına gitti.HiçbiÅ?ey demeden Logan'a "efendim ahır nerde?Kendime bir at alabilirmiyim?"dedi.KoÅ?manın verdiÄ?i ani hareketle biraz soluklanan Calin Logan'ın suratına baktı. |
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me |
|
Back to top |
|
|
raistlin_tole
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 26, 2004 10:12 pm |
|
Elf'in cevabımı beklemeden gittiÄ?ini görünce onu takip ettim ve büyük bir avluya geldiÄ?ini farkettim.Bir anda giriÅ?te durdu ve bende durdum.Sonra birisi "Calin buraya gel " dedi. Gitti. BEnde arkasından gittim. Birsinin onuda çaÄ?ırdıÄ?ını gördüm. Bekledim.BElki biÅ?eyler olur bi yere gideriz diye düÅ?ndüm. |
_________________ Toledoras |
|
Back to top |
|
|
LordAriakas
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 26, 2004 11:16 pm |
|
Ariakas ilk önce Vilthas'a sonra Logan'a baktı ve kendi gibi olan atını Logan'ın yanına sürdü onun da eskiden kendisi gibi olduÄ?unu duymuÅ?tu. Bir an tereddüt ettikten sonra Logan ve diÄ?erleriyle gelmeye karar verdi tapnak dıÅ?ına çıkmayalı uzun zaman olmuÅ?tu ne de olsa. On kasabada neler döndüÄ?ünü hiç bimiyordu. Bir an Ã?lü ruhlar hanına gitmeyi bile düÅ?ündü ama orası yok olmuÅ?tu... |
|
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Dec 26, 2004 11:53 pm |
|
Cüce nihayet yolculuÄ?a çıkacaklarına sevindi..Bu son saatler ona çok uzun gelmiÅ?ti..Harbormm'un bakıÅ?ları yaÅ?ayan ölüye kaydı.. YaÅ?ayanölününde onlarla gelmesini pek hoÅ? karÅ?ıladıÄ?ı söylenemezdi.YaÅ?ayanölününde onlarla geleceÄ?ini duyunca homurdandı..Buna hiç alıÅ?kın deÄ?ildi..Daha önce hiç bir yaÅ?ayanölüyle yolculuÄ?a çıkmamıÅ?tı..Bir yaÅ?ayanölünün bize ne faydası bulunabilir ki? diye düÅ?ündü...
Daha sonra tapınaÄ?ın dıÅ?ında beklemekte ola Logan'ın yanına giderek ''Ata binecek birisi beni önüne alsın..At sürmeyi bilmem ve bir at benim için çok büyük..Yoksa çok yavaÅ?larız..''dedi sonra Calin'in ahırdan at alacaÄ?ı aklına geldi ve ''Tamam o zaman..''dedi ve Calin'e dönerek''Calin eÄ?er izin verirsen senin önüne bineyim''dedi ''yada eÄ?er ahırda midilli varsa midilliyede binebilirim''dedi.... |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
Sufferly
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 27, 2004 12:22 am |
|
Calin cüceye bakarak "elbette önüme binebilirsin.Ä°yi at sürerim."dedi ve "bu arada ahır nerede?"diye ekledi.daha fazla beklemek istemiyordu.Yeterince beklemekti.Å?imdi adaleti saÄ?lama ve ölümle karÅ?ılaÅ?ma zamanıydı.Tapınakta kendisini ilk defa deneyecekti.En önemlisi ise kendisini Oren'e kanıtlayacaktı.Sonradan yaÅ?ayan ölüyü farketti.Onu görmezden gelip bakıÅ?larını cüceye yogunlastırdı. |
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me |
|
Back to top |
|
|
Slach
Gölge Ustası
|
Posted:
Mon Dec 27, 2004 1:40 am |
|
Loganın bize söylediklerinden sonra bir adım öne attım ve baÅ?ımla selamladım.
Sonunda gidiyoruz ama çok geç kalmıÅ? olabiliriz. Ä°nsanlar çaresiz bir Å?ekilde bizden yardım bekliyorlar. Bu arada zümrütleri hala çözmüÅ? deÄ?iliz. Ä°lyamain göremedim büyük ihtimalle Loganın sözlerinden sonra bir yerde aÄ?lıyor, dolaÅ?maya çıkmıÅ?, yada tapınaÄ?ı gizlice terk etmiÅ?. Å?imdi zümrütleri daha detaylı araÅ?tırabilirim. AraÅ?tırmak için zaman kalmadı. Yakın bir gelecekte burdan ayrılacaÄ?ız.
Aklıma takılan bir soru daha var.Logan elfe(calın) bakarak ''sende gel bakalım '' demiÅ?ti.TapınaÄ?a yeni gelen birinin bizimle göreve gelmesi. Orene baÄ?lılıÄ?ını sunmuÅ?tu ama bir casus olabilirdi. Yolda bir kaç soru ile sıkıÅ?tırırım. |
_________________ Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı Å?amatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim? |
|
Back to top |
|
|
LordAriakas
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 27, 2004 6:11 am |
|
Ariakas Harbormm'un pek güvenmeyen ve sorgulayan bakıÅ?larını görünce kendisini anlatmak için ''Ben yaÅ?ayan bir ölüyüm ancak savaÅ?ta hepinizden daha iyi ve deneyimliyim ayrıca sizinle yolculuk ettiÄ?im için üzüntü deÄ?il sevinç duymanız gerekir'' dedi. |
|
|
Back to top |
|
|
Slach
Gölge Ustası
|
Posted:
Mon Dec 27, 2004 6:44 am |
|
LordAriakas wrote: |
''Ben yaÅ?ayan bir ölüyüm ancak savaÅ?ta hepinizden daha iyi ve deneyimliyim ayrıca sizinle yolculuk ettiÄ?im için üzüntü deÄ?il sevinç duymanız gerekir''. |
YaÅ?ayan ölünün sesi kulaÄ?ıma tıslama gibi gelmiÅ?ti.Bir an için ona bir acıma hissettim yaÅ?amla lanetlenmiÅ? bir ölü... Ama kendi halinden pek de memnun deÄ?ile benzemiyor. ve bir konuda haklı savaÅ?ta bizden daha deneyimli olabilir. Ama defetme büyüsü sayesinde bize karÅ?ı biÅ?ey yapamaz... ben Logan ve Horcoele karÅ?ı. Belki böyle düÅ?ünmemin sebebi söylediÄ?i bana küstahca gelen sözleriydi. |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 27, 2004 5:17 pm |
|
artık herkez tapınaÄ?ın önünde toplanmıÅ?tı artık hazırlardı logan arkasına baktı
alfredle ,undead in gerginlini gördü,alferede döndü
'' 2 nizde kesin artık burda bir amaç uruna bulunuyoruz ,bunu bozacak olanı affetmem ,lord orenenin misyonunu bozanıda affetmem'' .logan önüne döndü...
''beyler hedefimiz 10 kasabanını bulundugu yer ,tehtit olmadıgı sürece durmıyacaz ,ordaki halkın bize ihtiyacı var ''
logan son kez gruba atıyla döndü
''adalet dagıtıcıları 10 kasaba halkı size güveniyor...''
ve logan arkasınını döndü grupla beraber 10 kasabaya doÄ?ru yola cıktı... |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Gorath
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 27, 2004 8:37 pm |
|
Ä°lyamain atından indiÄ?i anda at hızla arkasını döndü ve karanlıklar içerisinde komaya baÅ?ladı. Ait olduÄ?u yere, savaÅ?ın tapnaÄ?ına ulaÅ?mak için tüm hızı ile koÅ?uyordu. Saatler sonrasıydı ve en sonunda Ä°lyamain'in tapınaktan ayrılırken tapınaktan aldıÄ?ı kara at geriye dönmüÅ?tü. SavaÅ?ın tapınaÄ?ının önünde toplanmakta olanların arasına daldı hızla ve herkesi geçerek Loganın yanına ilerledi. Bir an sonra Loganın yanında durdu at. Ä°lyamain'i taÅ?ıyan an Loganın yanında durarak ona bakmaya baÅ?ladı. |
_________________ Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaÅ?amak için olan savaÅ?ını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı... |
|
Back to top |
|
|
|
|