Posted:
Tue Jan 04, 2005 8:32 am
geçenlerde bi forumda gözüme takıldı..... druid'in biri kendi bölgesinin dıÅ?ına çıkmıyor..... iyi hoÅ? da böyle oyun sürmez ki?
ben ne druid oynadım , ne oynarım , ne de oynatmam gerekti. NPC olunca hiç bir problem yok ama karakterken ne yapcaz.... druidler bölgelerinden çıkmadan nasıl oynanır-oynatılır..... çıkarsa nasıl çıkar.....
sallıyorum , mesela tohum almak için Å?ehir yoluna koyulur , ve macera baÅ?lar.... pehhhh......
kısaca ne yapcaz veya ne yapıyonuz bu druidleri?????
hiç bir yerde ben görmedim druidlerin bir bölge dıÅ?ına çıkmaması gerektiÄ?ini druid oynattım bende zamanında druid in asıl olayı ormanın ruhu ile bütünlrÅ?miÅ? olabilmesidir lakin her druid bunu beceremez orman dıÅ?ınada sorun olmadan çıkabilirler yani yapılacak biÅ?i yok player ın insafına kalmıÅ?
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Posted:
Tue Jan 04, 2005 9:38 pm
druidler ormanda, çayırda geçen senaryolar düÅ?ünülerek yaratılmıÅ? bir classtır. elbetteki hiçbir yerde "druid ormandan dıÅ?arı çıkmaz" yazmaz velhasıl kelam druid konseptinin bilincinde olan biri bir druid'in meÅ?e palamudu yahut botanik ilacı almak dıÅ?ında ormandan çıkması için hiçbir sebebi olmadıÄ?ını anlayacaktır. her ne kadar "druid circle beni göreve yollama kararı aldı" gibi kliÅ?e fikirler var olsada tasvip etmiyorum.
dediÄ?im gibi druid class'ı, daha esnek olmasına raÄ?men ranger ile birlikte orman tabanlı maceralar için yaratılmıÅ?tır. öte yandan druidlerin bu kısıtlı durumunu gören wizards of the coast hademeleri(ki kitapların %90'dan fazlası bu hademeler tarafından hazırlanır) farklı ortamlar için çeÅ?itli druid "kit"leri yaratmıÅ?tır "aquatic druid, desert druid" ve hatta bu terbiyesizler "urban druid" gibi bir konsept bile yaratmıÅ?tır (bkz: bsg) yahut terrain master gibi prestige class'lar ile druid'in vizyonunu geniÅ?letme giriÅ?imlerinde bulunmuÅ?lardır. Å?ahsen hepsini nafile çabalar olarak görmekteyim ve npc olarak harika, pc olarak fazlasıyla kısıtlı druid class'ını tasvip etmemekteyim.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum