Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - 10 kasabanın eskiden olduÄ?u yerde.
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

10 kasabanın eskiden olduÄ?u yerde. View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    Horcoel_Baator
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Wed Jan 12, 2005 4:10 pm Reply with quoteBack to top

Horcoel_Baator wrote:
    Rp dıÅ?ı:
    Hastalıgım nedeniye bir haftadır girememiÅ?tim slach a yazdırmıstım rp mi bende durumun kitlendigini öÄ?rendikten sonra Å?imdi biraz ayaklandım..Aranızdayım..Arayıp soran arkadaÅ?lara teÅ?Å?ekkür ederim..

Horcoel Silverhorn un üzerinde ilerlemeye devam etti..Etrafa toz toprak saçarak..Tam üzerinden yayılan ıÅ?ıÄ?ı sanki üzerinde tutarcasına Ä°manının gücü ile ilerleyerek batıya doÄ?ru çevirdi kendisini..Nede olsa Lord Cervantes kendisinden bunu istemiÅ?ti..Seve seve giderdi Å?ovalye..Halkın acı içerisindeki durumuna dayanamamıÅ?tı ıÅ?ık dolu kalbi..

DüÅ?üncelerinden sıyrılıp gidecegi yere ve amacına konsantre oldu paladin..''Tarımla uÄ?raÅ?anlar'' diye mırıldandı kendi kendisine..Umarım gittigi zaman düÅ? kırıklıgına uÄ?ramazdı..Batıya doÄ?ru hızla yol alırken dikkatini çekecek bir unsur varmı diye kutsal atının üzerinden etrafı incelemeye baÅ?ladı..Lord Cervantes ondan ayriyetten yiyecek yardımının saÄ?lanması ve güvenli bir Å?ekilde kasabaya ulaÅ?masını saÄ?lamasını istemiÅ?ti..''Canım pahasına'' dedi Å?ovalye diÅ?lerini sıkarak..Sonra kutsal atın eyerine daha bir sıkıca asıldı ve hırıltıya dönüÅ?en bir ses tonu ile kutsal savaÅ? atına seslendi..

''DAHA HIZLI SÄ°LVER..Ä°NSANLARIN YARDIMIMIZA Ä°HTÄ°YACI VAR''

RP dıÅ?ı: Benim gittigim yeri ve halkın durumunu benmi tanımlayacagım yoksa DMlerimiz mi tanımlayacak Smile

Rp DIÃ…?I:
    Raist..Abi.. ya dün özel mesajda atmıstım sana ben nerede yazıcam diye ühüh..Loganla ben ayrı yöne gidiyoruz galiba ben batıya..(dimi?) o ise diÄ?er kasabalara..o yüzden oraya yazmadım..Rp yazmak istiyorum ama kitlendim sürekli Horcoel yola çıktı...E yola çıktı..Devam ediyor.. tarzı Å?eyler yazıyorum..büühüh.. gittigim yer hakkında hiçbir bilgim yok tasvirde yapamıyorum help pls..

CHANGES
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Wed Jan 12, 2005 4:23 pm Reply with quoteBack to top

Kaosun peygamberi bir süre daha kalabalıÄ?ın içerisinde dolaÅ?tı,kendisine yöneltilmiÅ? yarı çekingen gözlere gülümseyerek karÅ?ılık verdi.Ã?oÄ?u paçavralar içinde kalmıÅ? halkın arasında bu siyah aÄ?ırlıklı iyi giyimli sarıÅ?ın adam dikkat çekiyordu.Ã?ocuÄ?unu avutmaya çalıÅ?an anneler,düÅ?ünceli bir halde oturmuÅ? yaÅ?lılar hepsi çok zavallı görünüyordu.
    Kendilerine uzatılacak olan her türlü yardım eline muhtaçtılar.Zaten bu nedenle kendilerini evlerinden eden tanrının askerlerinden bile yardım kabul etmiÅ?lerdi.Kaosun peygamberi yaÅ?lıca bir adamın yanına oturdu. Adam bu hareketi hiç beklemiyormuÅ?çasına Å?aÅ?ırmıÅ?tı.

-Ä°yi günler yaÅ?lı kiÅ?i,görüyorum ki sahip olduklarınızı kaybetmiÅ?siniz.

YaÅ?lı adam kuru kuru bir iki kez öksürür.

-Sevdiklerimizden baÃ…?ka her Ã…?eyi.

Sevgi mi?Kaosun Peygamberi bu duyguyu çocukluÄ?undan hatırlıyordu.O elmaların üzerine döktükleri Å?erbetle yapılan Å?ekeri çok seviyordu. Sevginin onun için anlamı daha fazla deÄ?ildi.Hayatının sonraki dönemi sürekli hırs ve güce olan tutkuyla geçmiÅ?ti.

-Buna neden olanın bir tanrı olduÄ?unu duydum,ama tanrı niçin ölümlülerle uÄ?raÅ?sın ki?

YaÅ?lı adamın suratı iyice asıldı.

-Bilirsin genç adam birileri tanrıları kızdırır ama onlar herkesi cezalandırır.

-Peki ama Å?imdi de o tanrının askerleri buralarda size ne yapmanız gerektiÄ?ini söylemiyorlar mı?Neden onlar tanrılarının mahvettiÄ?i bir yeri düzeltmeye kalkıyorlar sence...

Bu soruyu kasıtlı olarak sormuÅ?tu.YaÅ?lı adamın düÅ?ünmesi için zaman tanıdı.

-Belki de kendisine tapınmanız için bir uyarıdır.Kimi tanrılar bu yolu seçer.,

YaÅ?lı adam bu söze sert bir tepki verdi.

-Oren bunu yapmaz!

Kaosun peygamberi sadece insanların kafasını karıÅ?tırmaya çalıÅ?ıyordu daha fazlası deÄ?il.Å?imdilik her Å?ey için çok erkendi.

-Kimbilir yaÅ?lı adam tanrıların iÅ?ine karıÅ?ılmaz.

YavaÅ?ça doÄ?ruldu Kaosun Peygamberi.

-Sana iyi günler dilerim yaÅ?lı adam.Sohbetin için teÅ?ekkür ederim.

YaÅ?lı adam sadece kafasını sallamakla yetindi.
    Kaosun Peygamberi aynı sohbeti kalabalıkta farklı yerlerde farklı kiÅ?ilerle gerçekleÅ?tirdikten sonra kendisine Oren seçilmiÅ?i diyene doÄ?ru yöneldi.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jan 12, 2005 8:46 pm Reply with quoteBack to top

Ariakas insanların zayıflıklarını izledi onun ne yemeÄ?e ne suya ne de bir eve ihtiyacı vardı ne de olsa. Logan'a kabalık etmek istemiyordu bu yüzden bir süre onu takip etti ve ''eÄ?er burada bana ihtiyacınız yoksa ayrılabilirmiyim'' die sordu.

///Edit by Raistlin: Logan kasabadan ayrılmıÅ?tır. Lütfen RPlere biraz daha dikkat...
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Raistlin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Wed Jan 12, 2005 9:03 pm Reply with quoteBack to top

Horcoel_Baator wrote:
    Sonra kutsal atın eyerine daha bir sıkıca asıldı ve hırıltıya dönüÅ?en bir ses tonu ile kutsal savaÅ? atına seslendi..

''DAHA HIZLI SÄ°LVER..Ä°NSANLARIN YARDIMIMIZA Ä°HTÄ°YACI VAR''

Kasabanın batısında çok uzakta tarlalar ve meyve bahçeleri uzanıyordu. Horcoel bu bahçelere ulaÅ?tıÄ?ında hava iyice kararmaya baÅ?lamıÅ?tı. Köylülerin evleri yok olmuÅ? fakat el emeÄ?i göz nuru ekinleri zarar görmemiÅ?ti.

RP DIÅ?I: Sizlerin tasvir yapmanız önerilir... Ã?ok abartılı ya da imkansız bir olay yazmadıÄ?ınız sürece mantık dahilinde istediÄ?iniz Å?ekilde RP yapabilirsiniz... Problem olursa zaten müdahale edilecektir... Ä°yi eÄ?lenceler ve geçmiÅ? olsun Wink

CHANGES
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Thu Jan 13, 2005 12:15 am Reply with quoteBack to top

Kaosun peygamberi adama yavaÅ? yavaÅ? yaklaÅ?ıyordu.Etrafındakilerin birer birer daÄ?ılmasını izledi.Ä°nsanlar onun gitmelerini söyledikleri yere ilerliyordu.Aradaki mesafe kapanırken Kaosun Peygamberi bir an olsun gözünü ondan almıyordu,yaklaÅ?tıkça içinde bastırmakta zorlandıÄ?ı bir hiddet yükseliyordu.Bunun nedenini anlayamıyordu.YaklaÅ?tı Kaosun Peygamberi,derin bir nefes aldı.

-Saygılar sunarım Oren'in SeçilmiÅ?i.

Ã?nünde küçük bir reverans yapan Kaosun Peygamberi güler bir yüzle konuÅ?maya devam eder.

-Ä°zin verin size nacizane varlıÄ?ımı tanıtayım.Ä°smim Brenne,sizinle özel olarak konuÅ?mak isterdim.

Bu sırada eli ile halkın içine doÄ?ru giden bir yönü gösteriyordu. KonuÅ?masını orada yapmak istermiÅ?çesine.Ä°yi giyimli adamın konuÅ?ması,hareketleri ve sözleri sanki saray adabı almıÅ? birisi gibiydi.Söyleyeceklerinin önemli olduÄ?u hareketlerinden belliydi.

Ellerini önünde kavuÅ?turan Kaosun Peygamberi seçilmiÅ?in tepkisini süzüyordu.

Gölge Ustası

PostPosted: Thu Jan 13, 2005 1:33 am Reply with quoteBack to top

SeçilmiÅ?in çaÄ?rısıyla bir kaç kiÅ?i biryerlerde gruplandılar. Bir kiÅ?i de bana doÄ?ru yaklaÅ?ıyorlardı. Fazla deÄ?illerdi ama hiç yoktan iyidir. Ã?evreme toplandılar. Banedayı uttmuÅ?tum. Elimle onuda çaÄ?ırdım. Ä°nsanların arasından biraz uzaklaÅ?arak sözlerime baÅ?ladım.

'' Sayın ruhban ve rahibeler benim adım Alfred ,Alfred Coldsword. Lord Oren' in tapınaÄ?ından geliyorum. Biz buraya olası savaÅ? tehlikesi için gönderildik. '' Yüzlerindeki korkuyu görünce yatıÅ?tırmak için birÅ?eyler söylemem gerekiyordu.'' TelaÅ?lanmayın belkide yanlıÅ? anlamıÅ? olabiliriz.'' Ä°nsanların yüzü biraz rahatladı ama bu sefer benim içim rahat deÄ?ildi insanları bu Å?ekilde olası bir Å?ey için olmayacakmıÅ? gibi söylenek bende bir huzursuzluk oluÅ?turdu bunu bir Å?ekilde düzeltmeliyim. '' Fakat yanlıÅ? bilgi olamayada bilir...'' sesim gittikçe azaldı sonrada söndü.Bir kaçsaniye kimse konuÅ?madaı sadece kasabada ki gürültü vardı. '' Evet sizden istediÄ?im halkın bazı saÄ?lık sorunları var bunlarla benimle birlikte ilgilenmeniz. Bazı insanları saÄ?lık durumları cidden çok kötü'' Yeniden o iyileÅ?tirdiÄ?im kadının görüntüsü aklıma geldi. Yanımdaki Banedayı hatırladım ve ellerimle saçlarını daÄ?ıttım. ''ve de kasabada bu son olaylardan sonra kimsesizlerin sayısı artmıÅ? bunları toplamalıyız.Sonra onların hırsız veya düzenbaz olmalarını kimse istemez. '' Å?imdilik benim istediÄ?im bunlardı. Ama seçilmiÅ?inde ayrı bir görev verebilirdi. SeçilmiÅ? benim yanıma gelmeyince ben seçilmiÅ?in yanına gitmek zorunda kaldım. Ruhban ve rahibelere beklemelerini söyledim ve seçilmiÅ?i aramaya baÅ?ladım.

Aramam fazla uzun sürmedi hatta hiç sürmedi demek daha doÄ?ru oldurdu. Atım olmadıÄ?ı için koÅ?arak seçilmiÅ?in yanına gittim.

'' Efendim sizin rahiplerden isteÄ?iniz nedir sizin bana söylediÄ?iniz iyileÅ?tirme görevini onlarasöyledim. Sizin bizlerden ayrı bir isteÄ?iniz varsa yerine getirmek için çalıÅ?alım.''

RP DIÃ…?I
    Soru :
    Ä°nsanlar Orenin onları cehenneme gönderdiklerini nerden biliyorlar?Ä°nsanların Å?u an yanında olanlar Orenin adamları deÄ?iller mi ? Bu insanların göznde bir çeliÅ?ki deÄ?ilmidir? Yani Oren bir yandan cehenneme gönderip diyer yandan onları kurtarmaları.
    Bu konuda bana bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim.

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Thu Jan 13, 2005 3:43 am Reply with quoteBack to top

Rp dıÅ?ı: Tmm abi : ) tasviri yapacak olanın ben oldugundan emin deÄ?ildim saygısızlık olmasın die yapmadım..Ok ozaman gerisini ben getiririm..Hastalıkta tam geçmedi ama hiç olmassa nete girebiliyorum saol ehhe : )

Horcoel atının sırtında dörtnala ilerliyordu batıya doÄ?ru..Tam olarak nereye gittigini bilmiyordu IÅ?ıÄ?ın rehberinde..Kalbinin ıÅ?ıÄ?ının rehberinde..Yolculugu düÅ?ünceli geçmiÅ?ti zaten..Tüm bu olanlar..KarıÅ?ıklık..Ve herÅ?eyin ortasında kalan zavallı onkasaba halkı..Ne kadar garipti bütün olanlar...Ä°nsanların suratlarına en son baktıgı zamanı hatırladı paladin..KaranlıÄ?ı görmek için bakmıÅ?tı..Evet karanlıÄ?ı görmüÅ?tü ancak bu karanlık düÅ?ündüÄ?ü Å?ekilde olmamıÅ?tı..

Acı..Keder..Açlık..

Horcoel o anı hatırladıgında içi burkuldu..Tüm o suçlayıcı bakıÅ?lar..Å?ovalyelere birÅ?ey söyleyememiÅ?lerdi belki saygıdan dolayı..Ancak bakıÅ?ları yetmiÅ?ti..''Neden yardım etmiyorsun'' diye yalvaran gözler aklına geldi..Sonra bir baÅ?kasının bakıÅ?ları..''Suu..''..
    ''Yardım et bize Å?ovalye..''BebeÄ?im..Açlıktan ölücek..''diyen bir kadın sesi..''Yardım ett..Yardım ett..''
    Horcoel in zihninde onkasaba insanları herbirtaraftan üzerine çullanmıÅ? yardım için inleyerek bacaklarına yapıÅ?ıyordu..Zihninin oyununa kendisini kaptırmıÅ?tı..Geri çekildi Å?ovalye zihninde..Geri çekildi ancak birÅ?ey yapamadı..Ä°nsanlara doÄ?ru baktı..''Yardım getireceÄ?im''diyebildi..Ancak çok geç kalmıÅ?tı..Ä°nsanlar ona tutundukça tutunuyor..Yardım çıÄ?lıkları anlaÅ?ılmaz hırıltılara dönüÅ?üyordu..Horcoel insanlara acı dolu gözlerle bakarken onkasabalıların etlerinin çürüyerek kurudugunu ve iÄ?renç bir Å?ekilde kafataslarının ve kemiklerinin göze görünür bir hale geldigini farketti..Geri geri gitmeye baÅ?ladı ancak ölü bir çocugun iskeletine takılarak yere kapaklandı..Cesetler üzerine doÄ?ru geliyordu hala..Tuaf bir biçimde yardım isteyerek..Bir tanesi iÄ?renç kafatasıyla eÄ?ilerek Å?ovalyeye doÄ?rultu..''Ne oldu Å?ovalye..Bize yardım edeceÄ?ini söylemiÅ?tin...Hadi gelde yardım et bize''..Alaycı bir tıslamayla geriye çekildi iskelet..Horcoel ise Å?aÅ?kınlıktan donakalmıÅ?tı..Ä°nsanlar ölmüÅ?müydü..Hayır ölmektende beter hale gelmiÅ?lerdi..BaÅ?arısız olmuÅ?lardı..Onkasaba halkı karanlık tarafından yutulup ele geçirilmiÅ?ti ve Å?ovalyelerin geliÅ?i bile durduramamıÅ?tı..Zihninde geri geri emekleyerek giderken bu sırada kendi sesi yankılandı Å?ovalyenin zihninde...

''HAYIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRR''

Horcoel baÅ?ını öne doÄ?ru attı garip bir hırsla..Kutsal savaÅ? atı kiÅ?neyerek yavaÅ?ladı..Efendi Horcoel e ne olmuÅ?tu..Horcoel yavaÅ?ça doÄ?ruldu kutsal bineÄ?inin üzerinde..GırtlaÄ?ını temizledi ve ''Devam silver..BirÅ?eyim yok..Devam'' diyebildi..Kendi zihninin oyunlarına daha önceden de tanık olmuÅ?tu ancak bu seferki gerçekten çok ileri gitmiÅ?ti..Kafasını yukarı doÄ?ru doÄ?rultup baktıgında gün batımını farketti..''Oren bizi kutsasın..''diye fısıldadı bineÄ?inin üzerinde..Etrafını inceledi..Batan güneÅ?in kızıl ıÅ?ıkları altından meyve ve sebze bahçeleri uzanıyordu..Tarlalar..GeniÅ? ve büyük tarlalar..Horcoel in somurtkan yüzü gittikçe yayılıp gülümsemeye döndü bu manzara karÅ?ısında..''Yiyecekler'' diye fısıldadı..

''Yüce Oren burada tüm kasabaya yetecek kadar yiyecek var..''dedi gözlerinin içi gülerek..Yanlız bu sırada etraftaki yanlızlıgı ve terk edilmiÅ?liÄ?i farketti..Esen bir rüzgar onu hayallerinden ayırdı ve iliklerine kadar titremeye baÅ?ladı..Etraftaki binalar..

Harabeydi..

Elinin bir haraketi ile kutsal savaÅ? atını yavaÅ?lattı ve yavaÅ? ancak emin bir Å?ekilde ilerlemeye baÅ?ladı tarlanın arasından..Etrafını inceledi..Bu harabelerde acaba hala yaÅ?ayan birileri olurmuydu..Ve bu kadar yiyeceÄ?i nasıl geri götürecekti..YavaÅ?ça atını durdurdu ve üzerinden indi..

''Silver beni bekle''dedi kutsal bineÄ?ine..

Ve arkasını dönerek harabelere doÄ?ru ilerlemeye baÅ?ladı..Deri çizmeleri üzerinde emin ve yavaÅ? adımlarla..Ä°lerleyiÅ?ini sürdürdü Å?ovalye..Gözleri ile etrafını aradı..BoÅ? görünen binalara baktı..Durdu ve dinlemeye baÅ?ladı etrafını..Sanki bir ses duyuyordu..

''Joseph..Kalk çabuk..Kalk..Å?u gelen elfe bak..Å?Å?Å? hadi kalksana..''

''Ha ne..Ne elfi yahu..Nee..EÄ? baÅ?ını çabuk...Seni görmesin..Babamın söylediÄ?ini unuttunmu..Yardım getirene kadar kimse ile konuÅ?mayacagız..''

''Yapma Joseph..Belkide yardım için gönderilen bir elçidir ha..Hem Å?u giyiniÅ?ine bak..Tuaf deÄ?ilmi..Orman elfi gibi giyinmiÅ? ancak üzerinde tuaf iÅ?aretler var..Ve o madalyon..Bana hiç kötü birisi gibi gelmedi ha Joseph..Gidip konuÅ?alımmı..''

''Saçmalama.. sana her iyi görünen adamla çıkıp konuÅ?acakmısın..EÄ?er kımıldadıÄ?ın taktirde gırtlaÄ?ını bizzat ben keserim beni duydunmu küçük kardeÅ?...''Babamız yardım getireceÄ?i taktirde kendisinide getirmezmiydi sence ha..''Hey lanet olası sana eÄ?il dedim..Adam üzerimize doÄ?ru geliyor gördü galiba..Hay Jorex..''

Ve bir kılıçın metalik sesi duyuldu..

''Ama..A..ma..Ä°mkanı yok bu zifiri karanlıkta ben bile seni göremiyorum...Aaa doÄ?ru o bir elfti deÄ?ilmi..Joseph bana kızdınmı..Joseph..''Ne yapıyorsun o kılıçla..dur..''

''Senin aptalıÄ?ını düzeltmeye gidiyorum kardeÅ?im..Sesini çıkartmasaydın bütün bunlar baÅ?ımıza gelmeyecekti..''
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Horcoel sesleri duydugu yere doÄ?ru yönelmiÅ?ti..Gözleri ile karanlıgı aralıyordu..Isıyı algılayan elf gözleri..Elf kanı iÅ?e yaramıÅ?tı sonunda..Ä°ki kıpırtı sezebildi..Demekki hala yaÅ?ayanlar vardı bu harabelerde..YavaÅ?ça ilerledi..Metalin sürtünme sesi ve parıldayan bır ıÅ?ık hüzmesi üzerine sessizleÅ?ti ve sırtından ve sol bacaÄ?ından çifte kısa kılıcını çekti..Bir terslik vardı..Belliydi..Ayak sesleri duydu bu sırada..Ve tuaf bir gıcırtı..

Ayak sesi...Gıcırtı..?

Horcoel büyük bir hızla arkasına döndü..(Horcoel paladin ancak bir tür dexterty fighter paladin..Deri zırh giyiyor zaten..Strsi pek fazla deÄ?il ancak aÅ?ırı çevik..Lvl8 paladin Dex 20)..Paçavralar içerisinde genç bir adam ve elinde tuttuÄ?u uzun kılıcı gördü Å?ovalye..Daha Dur diyemeden genç adam kılıcı kendisine savurmuÅ?tu..Horcoel geriye doÄ?ru sıçrayarak bu hamleden kurtuldu ve kılıçlarını omuz hizasına getirdi..Savunma moduna geçerek adamı izlemeye baÅ?ladı.Bu genç acaba ona neden saldırmıÅ?tı..''Defol git elf Å?eytanı..''demiÅ?ti adam o..''Elf Å?eytanı''diye düÅ?ündü Horcoel ne demek istemiÅ?ti genç adam..Adamın üzerine doÄ?ru hırlayarak ilerlediÄ?ini görünce kendisini önüne odakladı..Gencecik bir adamı öldüremezdi..Daha kimbilir kaç yaÅ?ında olmalıydı..18..19..Belkide daha küçüktü ancak büyük gösteriyordu..Adam kılıcını sinirle boynu hizasından kaldırıp aÅ?agıya doÄ?ru tüm gücüyle savurmuÅ?tu Å?ovalyeye doÄ?ru..Horcoel saÄ? elinde tuttuÄ?u kısa kılıcı ile adamın uzunkılıcının altına girerek saldırıyı engelledi ve kılıçların koruyucu taraflarını birbirine kitledi..Bu sırada sol elindeki kılıcın keskin olmayan yüzü ile adamın kabzasına doÄ?ru savurdu..Bir inilti duyuldu..Ve ardından yere düÅ?en metalin o tuaf cızırtısı..Genç adam incinmiÅ? elini tutarak yere doÄ?ru yöneldi..Ancak Horcoel tekmeleyerek kılıcı oradan uzaklaÅ?tırdı...

''Elf Å?eytanı ha''..Diye mırıldandı genç adama gülümseyerek..''Å?üphelerinizi anlıyorum genç adam..Ancak birini yargılamadan önce konuÅ?mayı öÄ?renmelisin..Ã?fkenin seni yönlendirmesine izin verme..Kılıcına da yansıyor..''

Joseph adlı genç diÅ?lerini sıkarak ona bakmaya baÅ?ladı..''O halde burada ne iÅ?in var..''sesi hırıltıyı andırıyordu sanki..''Tanrıların unuttuÄ?u bu köyde..''Hıh..dedi..

''Tanrıların unuttuÄ?u bu köy ha..''dedi paladin..''Genç dostum ben bir Oren paladiniyim..Adaletin ve savaÅ?ın tanrısı..Ve buraya adalet için geldim..Oren in adaletini yaymak için geldim..Yardım etmeye ve yardımlarınızı istemeye geldim..''

''Yardımlarımızı istemeye mi''..dedi adam hızla soluk alıp verirken..''N...neye yardım edicez..Daha kendimize yardım edemiyoruz..Etrafına bir bak soylu Å?ovalye'' dedi garip bir Å?ekilde..''EÄ?er bir Å?ovalyeysen'' diye de ekledi içinden..''Köyümüz yok oldu..''Ä°nsanlardan kaçının saÄ? kaçının ölü olduÄ?unu bile bilmiyoruz..Ve gelmiÅ? bu haldeki insanlardan yardım bekliyorsun ha..Burada yardım görmesi gereken biziz..Etmesi gereken deÄ?il..''

Horcoel bakıÅ?larını umut ve cesaretle doldurdu..Kalbindeki ıÅ?ık gözlerine yansımıÅ?tı sanki..Genç adamın sözleri doÄ?ruydu..Ancak bir kısmı..
    Elini adamın omzuna götürdü Å?ovalye ve daha bilgece bir Å?ekilde sözlerine devam etti..

''Sorunlarınızı anlıyorum genç adam..Ancak yardım etme ve edilme konusunda sana katılmıyorum..Onkasaba halkı Å?u an aç ve susuz bir halde ve yiyeceÄ?e ihtiyaçları var''..dedi etraftaki tahılları ve sebzeleri göstererek..''Size bir önerim var.Toplu bir çözüm..SaÄ? kalanları toplayın ve bulabilirseniz arabalara yiyecekleri yükleyin..Hep beraber..Onkasabaya gidiyoruz..''Ne diyorsunuz..Burada bekleyerek ne kendinize nede baÅ?kalarına bir yardımda bulunamayacaksınız''Ne diyorsunuz..''Å?ovalyenin sesi sert ve bilgece idi..

Adam sessizce baÅ?ını öne eÄ?di..Tuaf bir anlaÅ?maydı ancak kendisi de sıkılmıÅ?tı köyünde beklemekten..Babası gitmiÅ?ti..Ve gelmemiÅ?ti..BaÅ?ını kaldırdı ve Å?ovalyeye doÄ?ru baktı...

Rp dıÅ?ı:Å?u an bu kadar yazabildim girince devamını yazacagım''

findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jan 13, 2005 3:47 am Reply with quoteBack to top

Oyun Disi : arkadaslar kasabanin orda kimler var bi yazin ortalik karisti ona göre tepki verelim

Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
    gereken bir intikam varsa BEN alırım.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Oren_Dautry
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jan 13, 2005 7:32 pm Reply with quoteBack to top

slach wrote:
    RP DIÃ…?I
    Soru :
    Ä°nsanlar Orenin onları cehenneme gönderdiklerini nerden biliyorlar?Ä°nsanların Å?u an yanında olanlar Orenin adamları deÄ?iller mi ? Bu insanların göznde bir çeliÅ?ki deÄ?ilmidir? Yani Oren bir yandan cehenneme gönderip diyer yandan onları kurtarmaları.
    Bu konuda bana bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim.

bakınız karanlıÄ?a karÅ?ı direniÅ?....

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jan 13, 2005 7:39 pm Reply with quoteBack to top

CERVANTES:FORESIGHT

Cervantes yanına gelen yabancıyı dinlerken görüntüsü bulanmaya baÅ?ladı ve kelimeler esneyerek yanı yapmaya baÅ?ladı kafasında... derken gözünün önüne karavan ve logan ile squan belirdi....Bir sis bulutu hızla yaklaÅ?arak onları kapladı ve çıÄ?lıklar yükseldi..sis kalktıÄ?ında ise parçalanmıÅ? bir karavan ve iskeletlerden baÅ?ka birÅ?ey kalmamıÅ?tı....

Last edited by Oren_Dautry on Thu Jan 13, 2005 8:10 pm; edited 1 time in total
    Oren_Dautry
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jan 13, 2005 7:43 pm Reply with quoteBack to top

Å?ovalye kalabalıÄ?a doÄ?ru yaklaÅ?tı ve diÄ?er Å?ovalyelere doÄ?ru yöneldi...insanların arasından geçerek bir Å?ovalyeye yaklaÅ?tı (Rahip Alfred)

"pardon..burda neler oluyor??"

Last edited by Oren_Dautry on Fri Jan 14, 2005 1:14 am; edited 1 time in total
    CHANGES
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Thu Jan 13, 2005 8:33 pm Reply with quoteBack to top

SeçilmiÅ?in tepkisizliÄ?i ve dalgın bakıÅ?ları Kaosun Peygamberinin gözünden kaçmadı.Bunun kendisinden kaynaklandıÄ?ını düÅ?ünüyordu.Biraz huzursuzlansa da sözlerine devam etti.

-Ã?zür dilerim konuÅ?ma niyetim sadece yardım teklifinde bulunmak içindi.Umarım beni yanlıÅ? anlamadınız.

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 1:32 am Reply with quoteBack to top

Rp dıÅ?ı: Attıgım rp nin devamı gelıyor (biraz uzun oldugundan bekleyeceksınız):)ikisini beraber okuyalım lutfen..

Slach
    Gölge Ustası

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 1:46 am Reply with quoteBack to top

SeçilmiÅ? beni duymamıÅ?gibiydi. Bana bakmıyordu hatta beni fark etmemiÅ?ti bile. Daha yüksek söyleyecektim ama daha da yakınlaÅ?maya karar verdim son olarak Å?ehire atılan büyüden sonra böyle baÄ?ıra baÄ?ıra konuÅ?mak pek akıl karı deÄ?il. Bir kaç adım daha yaklaÅ?tım. Tam azımı açmıÅ?tım ki arkadan biri bana olduÄ?unu emin olmadıÄ?ım birÅ?ey sordu.

pardon..burda neler oluyor??"

Arkamı döndüm ve baktım.Parlak zırhlı bir Å?ovalye... Böyle bir soru yöneltmek için yeni gelen biri olması gerekir.

- Size fazla bilgi veremem fakat birkç bidiÄ?im Å?eyi size söyleyebilirim.

Yabancı olduÄ?u için çok bilgi vermek istemedim.

- Ama bana önce isminizi baÄ?ıÅ?lar mısınız ?

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:11 am Reply with quoteBack to top

kabalıÄ?ımı baÄ?ıÅ?layın bu durum karÅ?ısında biraz Å?aÅ?ırdım. ismim Zatara Wisperwind. Gezgin bir Å?ovalyeyim

Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum