Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Uzun bir aradan sonra bir kez daha buluÅ?alım mı ?
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Uzun bir aradan sonra bir kez daha buluÃ…?alım mı ? View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Gorath
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 9:05 pm Reply with quoteBack to top

Yemi wrote:
    delete * from nuke_users where username="$gelmeyenin_kulalnıcı_adı";
    yapalım... onları kökten silelim, fırınlarda yakalım, yok edelim, lanetleyelim.. çok mu abarttım Bilmem.. isteyen gelir, gelmeyen piÅ?man olur diye bi deyiÅ?imiz vardı hatırlıyor musunuz

Yeminer bendede bir kaç tane gereksiz cd var istersen onlarıda getiriyim evde koyucak yer yokta. Sıkıntı yaratıyor biliyor musun? Onlarıda saklıyabilirsin. Bu arada gelirken Å?u son Å?iirini getirde biraz Å?iir okursun bize ben severim Å?iiri bilirsin yani Very Happy Wink

Esencik wrote:
    tamam merak etmeyin yakın bir sürede olacak buluÅ?ma, Lys Å?ubat 5 gibi ist. olacak, yani sanırım öyleydi hem ayrıca istanbul tayfasını, artık bir arada görmenin zamanı geldi gibi

Lysana geldiÄ?inde olursa buluÅ?ma iyi olur bende gelicem çünkü o gelince. Ayrıca gerçektende hayranları var. Gölgelerin kızını sabırsızlıkla bekliyorum. Very Happy

Squ wrote:
    Ehh.Evet abi.Neyse dediÄ?in gibi.isteyen gelir, gelmeyen piÅ?man olur.

Sus bakiim birde isteyen gelsin ayaklarına yatıyor. Seninle daha hesaplaÅ?caz geliyimde. He bu arada Deckini yanına al bakiim. Sonra gene söylemedin deme bana Very Happy

Hisset yaÅ?amak için olan savaÅ?ını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailICQ Number
    esen
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 11:30 pm Reply with quoteBack to top

Ah ah ah Crying or Very sad valla bu gün yaptıÄ?ım bir konuÅ?ma sonucu Lys istanbula geliÅ?inin yakın bir tarihte olamayacaÄ?ını öÄ?renmiÅ? bulunmaktayım ... Ama denildiÄ?i gibi buluÅ?ma mutlaka olacaktır Very Happy artık gelenlerle güzel bir tavla turnuvası yaparım . GelmiÅ? geçmiÅ? en büyük ve yenilmez tavla oynayan barbar olarak her keze meydan okuyorum Razz amma abartım neyse yazdım bir kere Cool
    Back to top View user's profileSend private message
    Xanaphia
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 12:38 am Reply with quoteBack to top

okey olsa canım feda dalarım konuya ama tavlada acemiyim canımcım...

yeminer laf yerine ulaÅ?tı gözüm, cdler yapılıyor fırından sıcak sıcak alıcam merak etme Smile
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteICQ Number
    Gorath
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 3:17 am Reply with quoteBack to top

esen wrote:
    Ah ah ah Crying or Very sad valla bu gün yaptıÄ?ım bir konuÅ?ma sonucu Lys istanbula geliÅ?inin yakın bir tarihte olamayacaÄ?ını öÄ?renmiÅ? bulunmaktayım ... Ama denildiÄ?i gibi buluÅ?ma mutlaka olacaktır Very Happy artık gelenlerle güzel bir tavla turnuvası yaparım . GelmiÅ? geçmiÅ? en büyük ve yenilmez tavla oynayan barbar olarak her keze meydan okuyorum Razz amma abartım neyse yazdım bir kere Cool

Ã…?imdi:

1- Lysana gene gelmiyormu yani! Evil or Very Mad İnanmıyorum! Evil or Very Mad Gelmesi lazım! Evil or Very Mad

2- Sen git önce bir Kentaky'i yen sonra gel ben tavla Å?anpiyonuyum de! Very Happy 5-0 yenilmekten kurtulsanda yeter yani 5-1 de idare eder Esen Very Happy Ayrıca birde zar tutmaya çalıÅ?ıyorsun. Very Happy Yazık sana... Very Happy

esen
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 3:55 am Reply with quoteBack to top

Sen git önce bir Kentaky'i yen sonra gel ben tavla Å?anpiyonuyum de! 5-0 yenilmekten kurtulsanda yeter yani 5-1 de idare eder Esen Ayrıca birde zar tutmaya çalıÅ?ıyorsun. Yazık sana...

Bak ya Å?imdi oldu mu ? Gorath amma yaptın hani benden baÅ?ka bir barbara tabi yenilirim ama barbar olduÄ?u için o, yoksa biliyorsun çok pis savaÅ?ırım yani ayrıca ben sadece Ken Taky üzülmesin diye onun karÅ?ısında yeniliyorum Razz biliyorsun barbar ama hassas bir kalbe sahiptir Ken Taky Razz Very Happy
    Gorath
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 4:41 am Reply with quoteBack to top

Bilmez miyim? Kendin zar tutmayı baÅ?aramayınca kentaky zar tutuyor demiÅ?tin. Sonra bir bardak talep etmiÅ?tin. Biz kabul etmeyince de Kentaky'nin bitmiÅ? nescafe bardaÄ?ını kullanmak için eline almıÅ?tın. Zorla elinden aldım bardaÄ?ı kullanmaman için. Very Happy Razz

Levian
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 5:30 am Reply with quoteBack to top

Ailenizin rençırı olarak size katılcem Twisted Evil
    TheoDorus
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 5:52 am Reply with quoteBack to top

takıma levyede katıldı zaten bizim levianla kucuk bi görüsmemis olcak Razz

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 5:57 am Reply with quoteBack to top

Evet teomancım seni çok özlemiÅ?timde Twisted Evil
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 9:24 pm Reply with quoteBack to top

Ah bu esen hala tavka Å?ampiyonuyum mu diyo Smile Eh ben barbar deÄ?ilim ama daha ilk oyunumda seni 5-1 yendiÄ?imi hatırlıyorum esen.

Siz karar verin arkadaÅ?lar. Bana oyunu öÄ?rettiÄ?i oyunda bana 5-1 yenildi. Bu kadar olabilir.. fazla söze gerek yok. Bu arada bilmeyen varsa hatırlatiim. Ben barbar deÄ?il lich im Very Happy

scythe
    KutsanmıÅ? KiÅ?i

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 12:22 am Reply with quoteBack to top

olum sen kaçIncI defa ogreniyosun bu oyunu... Rolling Eyes ...

bulusma 13 ünden önce cumartesi haricinde bir günde olursa gelecegim ben de... belki bikaç kisiyi de sürükler getiririm pesimden Very Happy....

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 1:35 am Reply with quoteBack to top

ah ah ah, yemi sendemi bürütüssssss yani bu kadar gelinir bir barbarın üstüne pes doÄ?rusu Razz bu arada yani ben senin yerine hamle yapıyordum o sıra bunu nasılda unuttun yahu. Ben kendi kendime yendim anlayacaÄ?ın ama neyse buluÅ?mada boyunun ölçüsünü alırsın benden Very Happy Bu arada yemi bence tarih koyalım buluÅ?ma tarihi Å?ubat baÅ?ı olsun hafta sonu nasıl ama herkez Å?imdiden bilmiÅ? olur tamam mı? Wink
    Gorath
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 3:08 am Reply with quoteBack to top

Bana son günde bir telefon gelmezse Wink ben gelemem. Ã?ünkü o son günde gelen telefon beni bir saat içinde istanbula ulaÅ?tırma yetisine sahip oluyor bazen... Very Happy

yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jan 31, 2005 4:04 am Reply with quoteBack to top

Puahahaaa Smile
    Tamam Esen ... alırız boyunun ölçüsünü Razz Ä°stediÄ?in bi maç olsun.
    Tarih konusuna gelince... Size bırakıyorum. önümüzdeki hafta sonu gibi yakın bi tarih olmasın daha sonra olabilir.

Par-Salian
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jan 31, 2005 7:39 pm Reply with quoteBack to top

Hooop kardeÅ?ler bende varım bu buluÅ?mada bende gelicem ilk defa olucak bakalım istanbul tayfası nasıl kopuk tiplermiÅ? birde bakıyorum biri barbar elbisesi giymiÅ? öbürü sırtında yayla sadakla gelior bir baÅ?kası dayanmıÅ? asasına siyah cüppesiyle yaklaÅ?ıyor puhahahah bütün istanbul bize bakardı hahaaha neyse bende varım hafta sonu olursa güzel olur buluÅ?ma öbür türlü patlarım bu arada Gorath baya merak ediyorum en sonunda tanıÅ?ırız Twisted Evil
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum