Author |
Message |
Gorath
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 28, 2005 9:05 pm |
|
Yemi wrote: |
delete * from nuke_users where username="$gelmeyenin_kulalnıcı_adı";
yapalım... onları kökten silelim, fırınlarda yakalım, yok edelim, lanetleyelim.. çok mu abarttım Bilmem.. isteyen gelir, gelmeyen piÅ?man olur diye bi deyiÅ?imiz vardı hatırlıyor musunuz |
Yeminer bendede bir kaç tane gereksiz cd var istersen onlarıda getiriyim evde koyucak yer yokta. Sıkıntı yaratıyor biliyor musun? Onlarıda saklıyabilirsin. Bu arada gelirken Å?u son Å?iirini getirde biraz Å?iir okursun bize ben severim Å?iiri bilirsin yani
Esencik wrote: |
tamam merak etmeyin yakın bir sürede olacak buluÅ?ma, Lys Å?ubat 5 gibi ist. olacak, yani sanırım öyleydi hem ayrıca istanbul tayfasını, artık bir arada görmenin zamanı geldi gibi |
Lysana geldiÄ?inde olursa buluÅ?ma iyi olur bende gelicem çünkü o gelince. Ayrıca gerçektende hayranları var. Gölgelerin kızını sabırsızlıkla bekliyorum.
Squ wrote: |
Ehh.Evet abi.Neyse dediÄ?in gibi.isteyen gelir, gelmeyen piÅ?man olur. |
Sus bakiim birde isteyen gelsin ayaklarına yatıyor. Seninle daha hesaplaÅ?caz geliyimde. He bu arada Deckini yanına al bakiim. Sonra gene söylemedin deme bana |
_________________ Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaÅ?amak için olan savaÅ?ını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı... |
|
Back to top |
|
|
esen
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 28, 2005 11:30 pm |
|
Ah ah ah valla bu gün yaptıÄ?ım bir konuÅ?ma sonucu Lys istanbula geliÅ?inin yakın bir tarihte olamayacaÄ?ını öÄ?renmiÅ? bulunmaktayım ... Ama denildiÄ?i gibi buluÅ?ma mutlaka olacaktır artık gelenlerle güzel bir tavla turnuvası yaparım . GelmiÅ? geçmiÅ? en büyük ve yenilmez tavla oynayan barbar olarak her keze meydan okuyorum amma abartım neyse yazdım bir kere |
|
|
Back to top |
|
|
Xanaphia
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 29, 2005 12:38 am |
|
okey olsa canım feda dalarım konuya ama tavlada acemiyim canımcım...
yeminer laf yerine ulaÅ?tı gözüm, cdler yapılıyor fırından sıcak sıcak alıcam merak etme |
|
|
Back to top |
|
|
Gorath
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 29, 2005 3:17 am |
|
esen wrote: |
Ah ah ah valla bu gün yaptıÄ?ım bir konuÅ?ma sonucu Lys istanbula geliÅ?inin yakın bir tarihte olamayacaÄ?ını öÄ?renmiÅ? bulunmaktayım ... Ama denildiÄ?i gibi buluÅ?ma mutlaka olacaktır artık gelenlerle güzel bir tavla turnuvası yaparım . GelmiÅ? geçmiÅ? en büyük ve yenilmez tavla oynayan barbar olarak her keze meydan okuyorum amma abartım neyse yazdım bir kere |
Ã…?imdi:
1- Lysana gene gelmiyormu yani! İnanmıyorum! Gelmesi lazım!
2- Sen git önce bir Kentaky'i yen sonra gel ben tavla Å?anpiyonuyum de! 5-0 yenilmekten kurtulsanda yeter yani 5-1 de idare eder Esen Ayrıca birde zar tutmaya çalıÅ?ıyorsun. Yazık sana... |
_________________ Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
|
Back to top |
|
|
esen
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 29, 2005 3:55 am |
|
Sen git önce bir Kentaky'i yen sonra gel ben tavla Å?anpiyonuyum de! 5-0 yenilmekten kurtulsanda yeter yani 5-1 de idare eder Esen Ayrıca birde zar tutmaya çalıÅ?ıyorsun. Yazık sana...
Bak ya Å?imdi oldu mu ? Gorath amma yaptın hani benden baÅ?ka bir barbara tabi yenilirim ama barbar olduÄ?u için o, yoksa biliyorsun çok pis savaÅ?ırım yani ayrıca ben sadece Ken Taky üzülmesin diye onun karÅ?ısında yeniliyorum biliyorsun barbar ama hassas bir kalbe sahiptir Ken Taky |
|
|
Back to top |
|
|
Gorath
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 29, 2005 4:41 am |
|
Bilmez miyim? Kendin zar tutmayı baÅ?aramayınca kentaky zar tutuyor demiÅ?tin. Sonra bir bardak talep etmiÅ?tin. Biz kabul etmeyince de Kentaky'nin bitmiÅ? nescafe bardaÄ?ını kullanmak için eline almıÅ?tın. Zorla elinden aldım bardaÄ?ı kullanmaman için. |
|
Back to top |
|
|
Levian
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 29, 2005 5:30 am |
|
Ailenizin rençırı olarak size katılcem |
|
|
Back to top |
|
|
TheoDorus
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 29, 2005 5:52 am |
|
takıma levyede katıldı zaten bizim levianla kucuk bi görüsmemis olcak |
_________________ Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir. |
|
Back to top |
|
|
Levian
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 29, 2005 5:57 am |
|
Evet teomancım seni çok özlemiÅ?timde |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 29, 2005 9:24 pm |
|
Ah bu esen hala tavka Å?ampiyonuyum mu diyo Eh ben barbar deÄ?ilim ama daha ilk oyunumda seni 5-1 yendiÄ?imi hatırlıyorum esen.
Siz karar verin arkadaÅ?lar. Bana oyunu öÄ?rettiÄ?i oyunda bana 5-1 yenildi. Bu kadar olabilir.. fazla söze gerek yok. Bu arada bilmeyen varsa hatırlatiim. Ben barbar deÄ?il lich im |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
scythe
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Sun Jan 30, 2005 12:22 am |
|
olum sen kaçIncI defa ogreniyosun bu oyunu... ...
bulusma 13 ünden önce cumartesi haricinde bir günde olursa gelecegim ben de... belki bikaç kisiyi de sürükler getiririm pesimden .... |
_________________ you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea |
|
Back to top |
|
|
esen
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jan 30, 2005 1:35 am |
|
ah ah ah, yemi sendemi bürütüssssss yani bu kadar gelinir bir barbarın üstüne pes doÄ?rusu bu arada yani ben senin yerine hamle yapıyordum o sıra bunu nasılda unuttun yahu. Ben kendi kendime yendim anlayacaÄ?ın ama neyse buluÅ?mada boyunun ölçüsünü alırsın benden Bu arada yemi bence tarih koyalım buluÅ?ma tarihi Å?ubat baÅ?ı olsun hafta sonu nasıl ama herkez Å?imdiden bilmiÅ? olur tamam mı? |
|
|
Back to top |
|
|
Gorath
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jan 30, 2005 3:08 am |
|
Bana son günde bir telefon gelmezse ben gelemem. Ã?ünkü o son günde gelen telefon beni bir saat içinde istanbula ulaÅ?tırma yetisine sahip oluyor bazen... |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 31, 2005 4:04 am |
|
Puahahaaa
Tamam Esen ... alırız boyunun ölçüsünü Ä°stediÄ?in bi maç olsun.
Tarih konusuna gelince... Size bırakıyorum. önümüzdeki hafta sonu gibi yakın bi tarih olmasın daha sonra olabilir. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Par-Salian
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 31, 2005 7:39 pm |
|
Hooop kardeÅ?ler bende varım bu buluÅ?mada bende gelicem ilk defa olucak bakalım istanbul tayfası nasıl kopuk tiplermiÅ? birde bakıyorum biri barbar elbisesi giymiÅ? öbürü sırtında yayla sadakla gelior bir baÅ?kası dayanmıÅ? asasına siyah cüppesiyle yaklaÅ?ıyor puhahahah bütün istanbul bize bakardı hahaaha neyse bende varım hafta sonu olursa güzel olur buluÅ?ma öbür türlü patlarım bu arada Gorath baya merak ediyorum en sonunda tanıÅ?ırız |
|
|
Back to top |
|
|
|
|