Author |
Message |
black272
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 31, 2005 9:02 am |
|
Selam, gördümki hemen hemen tüm karakterler hazır , senden ricam bizim gibi diyara yeni giren oyunculara biraz Å?ans tanıman olacak
LÃ?TFEN . burada mevcut oyunlara katılmanın imkanı yok gibi, yeni oyunlarda birazx zor açılıyor. zaten mevcut bir oyunda dahil arkadaÅ?lar kusurumuza bakmazlar ise bize yer açılmasını istiyorum. Yoksa biz bu gidiÅ?le ömür boyu çırak kalırız! koly gelsin..... |
_________________ Å?aÅ?ıran Antimodes Å?aka yapıp yapmadıÄ?ını anlamak için çocuÄ?a baktı
Raistlin Å?aka yapmıyordu.
Tanrının Antimodesin omuzundaki eli bir anda titredi. |
|
Back to top |
|
|
FalcoN
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 31, 2005 10:00 am |
|
Hmm evet.. black272 haklı.. Benim oyunuma katılmak istedi fakat senaryo nedeniye oyunuma alamadım onu. EÄ?er almıÅ? olsaydım büyük ihtimal oyun baya uzadıÄ?ı için adapte sorunu yaÅ?ayacaktı. Bu nedenle oyuna girmesi hem onun için hemde benim için iyi olmazdı..
Ã?zel istek: EÄ?er senin için de bir sorun yoksa oyununda black272'ye yer vermeni istiyorum Dragonfly.. Ã?ünkü baya uzun bir süredir oyunlara katılmak için uÄ?raÅ?ıyor. Bu yeni oyun iyi bir fırsat black272 için.. Bence piÅ?man olmayacaksın.. |
_________________ Only God can Judge me! |
|
Back to top |
|
|
findor
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 31, 2005 10:11 am |
|
black272 wrote: |
Selam, gördümki hemen hemen tüm karakterler hazır , senden ricam bizim gibi diyara yeni giren oyunculara biraz Å?ans tanıman olacak
LÃ?TFEN . burada mevcut oyunlara katılmanın imkanı yok gibi, yeni oyunlarda birazx zor açılıyor. zaten mevcut bir oyunda dahil arkadaÅ?lar kusurumuza bakmazlar ise bize yer açılmasını istiyorum. Yoksa biz bu gidiÅ?le ömür boyu çırak kalırız! koly gelsin..... |
eÄ?er bir Å?eyi deÄ?iÅ?tiricekse arkadaÅ?ın girmesi için yerimi teklif edebilirim napalım yenilere yer açalımki biz yokken unutmasınlar buraları |
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım. |
|
Back to top |
|
|
Türklider
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue Feb 01, 2005 8:41 am |
|
Ya findor senin girmen konusunda bir açıklama görmedim ben? Sensei'nin de zaten asıl karakteri baÅ?ka bir yerde deÄ?il mi? Burada NPC mi oldu?
Saygılarımla... |
_________________ Türklider... |
|
Back to top |
|
|
findor
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 01, 2005 10:53 am |
|
dragonfyl la konuÃ…?tum ben abi okey verdi o |
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım. |
|
Back to top |
|
|
black272
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 01, 2005 9:45 pm |
|
Selam, Dragonfyl'a nasıl ulaÅ?a biliriz?
Dün yoktu, ama bakıyorum arkadaÅ?lar kendisiyle irtibat halkinde:), hani bizim durumumuz ne olacak bi netliÄ?e kavuÅ?sun, desteklerin gazıyla RP'ye girdim de sonra boynumuz bükük, fırk fırt sümüÄ?ümüzü çeke çeke ayrılmayalım |
_________________ Å?aÅ?ıran Antimodes Å?aka yapıp yapmadıÄ?ını anlamak için çocuÄ?a baktı
|
Back to top |
|
|
Türklider
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Feb 02, 2005 2:04 am |
|
Ã?zel mesajdan ulaÅ?abilirsin.
Saygılarımla... |
|
Back to top |
|
|
Dragonfly
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Wed Feb 02, 2005 5:32 am |
|
KarıÅ?ıklık olmasuın diye atıyorum.
Å?u ana kadar baÅ? vuranların hepsi oynayabılır.
Oyunda ki karakterler yavaÃ…? olmak la beraber Ã…?ekilleniyorlar. |
_________________ Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
Domains:Animal,Earth,Plant,Protection
DoÄ?anın TapınaÄ?ı |
|
Back to top |
|
|
black272
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 04, 2005 6:01 am |
|
Selam arkadaÃ…?lar!
ortamda kara cüppeli büyücü benn ve rahip var! esen daha baÅ?ka bir yerde bu arada ben ve esen NPC deÄ?iliz! Bakınız üstteki mesaj!
Bence bu RPlerden sonra DM'i bekliyelim, parÅ?ömen büyülü bu kesin ve ben okuyorum ama ne gördüÄ?ümü anca DM söyliyebilir belki ben faklı biÅ?ey okuyorum! Ya getiren adamla yada rahiple aynı Å?eyi okuyorum veya çok farklı bir yazıyı okuyorm bunu DM RP'sini yazınca görücez ve lütfen cevap yazmadan Ã?nceki RPleri iyicene okuyup anladıÄ?ımızdan emin olalım ben daha gelmeden bana parÅ?ömen uzatılıyor:) ben geliyor ve rahiple konuÅ?uyorum selamıma bir cevap bile vermiyor, bunları önlemek için biraz daha dikkat edelim!
iplenmemeye hiç gelemem, Alim allah kelleler uçuÅ?uverir sonra havada:P!.....
Oyun genelde zevkli olmaya baÅ?ladı herkeze kolay gelsin! |
|
Back to top |
|
|
Levian
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 04, 2005 6:37 am |
|
Ya açıkçası bir Å?ey anlamıÅ? deÄ?ilim. Oyuncular oyunu kendileri yürütüyorlar görünüÅ?te. Yani DM yokmuÅ? gibi? Å?imdiden vazgeçmeye baÅ?ladım. Ã?ünkü black272'nin dediÄ?i gibi DM'in görülen Å?eyleri, baÅ?a gelen bi takım Å?eyleri söylemesi anlatması gerekir diye düÅ?ünüyorum. Bilmem anlatabiliyormuyum Dragonfly beyfendi
Ayrıca oyuna nasıl ve ne zaman girebileceÄ?imede karar veremedim... |
|
|
Back to top |
|
|
esen
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 04, 2005 6:41 am |
|
valla ben bile bir süre bekledim sonunda daldım ortama sende yap bekliyorum Å?imdi DM gelecek merak etmeyin |
|
|
Back to top |
|
|
Dragonfly
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Fri Feb 04, 2005 7:07 am |
|
Levian wrote: |
Ya açıkçası bir Å?ey anlamıÅ? deÄ?ilim. Oyuncular oyunu kendileri yürütüyorlar görünüÅ?te. Yani DM yokmuÅ? gibi? Å?imdiden vazgeçmeye baÅ?ladım. Ã?ünkü black272'nin dediÄ?i gibi DM'in görülen Å?eyleri, baÅ?a gelen bi takım Å?eyleri söylemesi anlatması gerekir diye düÅ?ünüyorum. Bilmem anlatabiliyormuyum Dragonfly beyfendi
Ayrıca oyuna nasıl ve ne zaman girebileceÄ?imede karar veremedim... |
Kastılımın zaten senın elınde oynamamak senın kararın.
Å?u durumda zaten oyunda dahili bır oyunun yada karakterın yok.
Son sözüm Å?uki:
Kararsızlık iki sonuçla biter
1_vazgeçme
2_elde olan fırsatı kaçırma.
Sen kaçırdın malesef.
Beyefendi!!!!!!!! |
_________________ Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
Domains:Animal,Earth,Plant,Protection
DoÄ?anın TapınaÄ?ı |
|
Back to top |
|
|
Türklider
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Feb 04, 2005 7:23 am |
|
Aslında Å?unu söylemek gerekir ki; Levian'ın karakter kaÄ?ıdını HTML'den .txt'e çevirip ona yollama iÅ?ini biraz aksattıÄ?ımdan dolayı adam kararsız kaldı. Benim suçum yani kısaca... Fakat katılan sayısının hiç bu kadar çok olacaÄ?ını tahmin etmemiÅ?tim Listede Levian'ın adı yoktu heralde galiba sanırsam... BaÅ?tan almadın galiba sen o adamı?
Bu arada ben ne oldum? Davetiye tarzı bir Å?ey gelecek diye bekliyorum
Saygılarımla... |
|
Back to top |
|
|
black272
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 05, 2005 5:49 am |
|
Eniualis ve findor'a istinaden yazıyorum bu yazımı! ArkadaÅ?lar, bi parÅ?ömendir tutturdunuz oyun tıkandı, Biriniz rahip diÄ?eriniz anlaÅ?ılan bilge bir kiÅ?i üzerinde büyü olduÄ?unu basit bir 'spellcheck' atıyorum deyip çözemezmiydiniz veya bunu hissetme gücüne zaten sahipsinizdir!
Benim ricam bundan sonra lütfen olabildiÄ?ince çabuk sonuca gidelim, bakın DM bile sıkılmıÅ? ki iki RP yaptık akÅ?am oldu diyor! Fazla uzatmadan ama mantıklı Å?ekilde ilerliyelim biran önce!
umarım bu akÅ?am meydanda neler olduÄ?unu görür, olayların içine dalarız...
hepinize kolay gelsin. |
|
Back to top |
|
|
Dragonfly
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Sat Feb 05, 2005 5:52 am |
|