Posted:
Tue Jan 04, 2005 6:10 am
uzun yıllar nefret ettim elminster'dan..kulaktan dolma bilgilerle "gandalf özentisi, abartı güçlü" Å?eklinde bok atıp durdum...sonra arkadaÅ?ım "al Å?unu oku" diye elime making of a mage'i verdi...hızlı bir macera filmi gibiydi, içinde herÅ?ey vardı..hatta abartılmıÅ?tı herÅ?ey..ama bi Å?ekilde bana güzel gelmiÅ?ti. sonra temptation of elminster, elminster in myth drannor ve elminster in hell. tüm faerun ve ötesinde sahip olduÄ?u gücü, ihtiÅ?amı, saygıyı ve korkuyu bu kadar hakeden baÅ?ka hiçbir karater yoktur. ed greenwood'a 10 kere helal olsun.
Elmnster:Bir buyucu yaratmak cikali nerdeyse 3 sene oluyor..Devami kitaplar nedendir bilinmez bu sure zarfinda turkceye cevrilmedi..Daha yeni yeni Phonex 2.kitabin reklamini yapiyor? 1. kitap, insan dogasini ve intikami anlatan surukleyici ve ilginc bir kitap..sanki roman icinde roman..tek duze degil..her bolumde farkli olaylar farkli ruh halleri...banditlikten rogue luga, clericlikten magelige (turkce/ingilizce kirmasi oldu ama ) uzanan aksiyon dolu oyku...ozellikle Dm arkadaslara altyapi olmasi acisindan hazine degerinde..diger kitaplari bulamadigimdan okuyamadim..bu nedenle onlarin hakkidna bir yorumda bulunamiyacagim...
Posted:
Tue Mar 22, 2005 6:33 am
Ä°lk kitabı yalayıp yutuÅ?tum; o zamandan beri de bütün nicklerimi Elminster olarak deÄ?iÅ?tirdim. ArkadaÅ? Å?imdi Elminster in Myth Drannor'u aldı o okuyo sonra ondan alıp ben okicam ama bekleyemiyorum. Bu arada Elminster's Daughter'ı okuyan var mı?
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum