Posted:
Wed Nov 16, 2005 5:15 am
sitede larp ile ilgili hicbise goremedim bizler bi grup olark bi larp organizasyonu yaptik gayet iyidi. ayrintili bilgiyi www.yüzüklerinefendisi forumda frp bölümünde berenin ölümü baÅ?lıÄ?ında bulabilirsiniz. bende bu forumda bi larp baÅ?lıÄ?ı açmak istiyorum ve bu baÅ?lıpın moderatörlüÄ?ünü istiyorum kabul ederseniz bana gleominas@hotmail mail/msn adresimden ulasın. lütfen msn inze gerekmedikçe eklemeyin iyi gunler...
Sözleriniz dikkate alınacaktır. Msn adresinizi aldım, sizinle irtibata geçeceÄ?im. Verilecek kararı ve gerekli bilgilendirmeyi yine buradan ilan edeceÄ?iz...
Saygılar, sevgiler...
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Gleominas'ın bahsettiÄ?i durum organize etmek istediÄ?i LARP(Live Action Role Playing) Convention'ıdır. Bunun için frpseverleri LARP konusunda bilgilendirmek ve organize edilecek LARP etkinlikleri konusunda duyurular yapmak ve oynanacak LARP oyunları üzerine yorumların yapılacaÄ?ı bir baÅ?lık açmaktır.
Å?imdilik organizasyon fikir aÅ?amasında olduÄ?u için yapıcı kararlar ve uygulamalar gerçekleÅ?ene kadar beklemede kalacaÄ?ız. Ama böyle bir convention düzenlenirse FRPWorld Grubu olarak elbetteki desteÄ?imizi Gleominas'tan esirgemeyiz ...
Bu konuda söylenecekler Å?imdilik bu kadardır....
Herkese saygılar, sevgiler...
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum