Å?u an karın aÄ?rıları çekiyorum... Lütfen yardım edin... Ben bu iÅ?i nasıl yapacaÄ?ım? Ã?ok uÄ?raÅ?tım ama bir çare bulamadım... Yeni karakter oluÅ?tura tıkladım ama pek ileri gidemedim. Redblade 3.5 programını da indirdim ama sadece karÅ?ıma saçma bir Word dosyası çıkıyor... Karakter yaratmayı da böyle yapamayacaÄ?ımı düÅ?ünüyorum... Fazlaca ayrıntıyla bana bu olayı anlatırsanız havalara uçacaÄ?ım...
NOT: "Yeni karakter" bölümüyle olay bitiyorsa neden karakterimin hangi silahı taÅ?ıdıÄ?ına karar veremiyorum?
Yeni karakter oluÅ?turma programı henüz deneme aÅ?amasındadır. EÅ?yalar eklenmedi ve sürüm üst versiyona taÅ?ınmadı. Bunun karakterlerinizi henüz orada oluÅ?turmanız pek bir anlam ifade etmeyecek bizim için.
Redblade 3,5 kullanmayı deneyebilirdin. Ama sorununu tam olarak anlayamadım. Karakterini yarattıktan sonra sol blokta görünen ve karakter yaratma aÅ?amasında da en son çıkan 'Save character' ve 'character sheet' bölümünden 'character sheet' i tıkladıktan sonra karakterini web dosyası halinde bilgisayara kaydetmen gerekiyor. EÄ?er böyle yapmıÅ?san herhangi bir sorun ile karÅ?ılaÅ?maman gerekirdi. Sorununa verebileceÄ?im en basit cevap bu.
Redblade de olmadı diyorsan E-Tools deneyebilirsin. 3,5 full versiyonunu edinmiÅ?sen oradan daha iyi randıman alırsın. Yükleyip çalıÅ?tırmayı henüz deneyemedim ama bende gerekli patch dosyaları mevcut. Bana msn ya da mail yoluyla ulaÅ?abilirsen sana atabilirim.
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum