Posted:
Sun Dec 18, 2005 3:59 pm
ArkadaÅ?lar siteye döndüÄ?ümden beridir forum bölümlerini inceliyorum ve gördüÄ?üm kadarıyla sitede bir çok Anime Ve Manga sever var. Gerçi doÄ?al bir durum. Ã?ünkü pek çok Frp sever Anime ve Manga da seviyor. Her neyse eÄ?er böyle bir bölüm açarsanız bu bölümü güncel tutabilirim. Yeni Anime Ve Manga haberleri yapabilir eski animelere tam incelemeler yapabilirim. Ayrıca açarsanız ve yine size uyarsa modaratörlüÄ?ünüde alabilirim. Bu bölüm sayesinde hem Anime Ve Manga severler istedikleri sohbetlere ulaÅ?ırlar hem bir anime paylaÅ?ım yerimiz olur hem de herkes anime ve manga konusunda bilgilendirilir. EÄ?er incelemek isterseniz sizlere bir kaç tane daha önceden yapmıÅ? olduÄ?um ayrıntılı Anime incelemesi yollayabilirim.
Beni tasar halindeki fikrinin detayları konusunda bilgilendirirsen bu, dileÄ?ini üst yönetime daha açık ve dayanaklı bir Å?ekilde iletmemde faydalı olacaktır. Senden cevap bekliyor olacaÄ?ım.
Verilecek karar burada bildirilecektir.
Saygılarımla...
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Anime e Manga bölümümüz "GökkuÅ?aÄ?ı Tiyatrosu" Konuötesi kategorisi altında açılmıÅ? bulunmaktadır. Buradan tüm FRPWorld müdavimlerine duyururum.
Bununla beraber bu bölüm hakkında editörlük hakları elde etmiÅ? bulunmaktasın Gorath. Bana düzenli olarak(1 hafta, 10 gün yahut 2 hafta karar sana kalmıÅ?) bölümün ilerleyiÅ?i ve kendi yaptıkların hakkında birer öz rapor hazırlamanı istiyorum.
Görevinde iyi çalıÅ?malar ve baÅ?arılar dilerim. Herhangi bir sorunla karÅ?ılaÅ?ırsan yine bizlere danıÅ?abilirsin.
Herkese iyi eÄ?lenceler dilerim...
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum