Author |
Message |
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Apr 22, 2004 5:58 am |
|
Yaa demin fantazi sanatta geziyordum. UçaÄ?ı yiyen bi kuÅ? resmi gördüm George Cairns e aitmiÅ? çok ilginç resimdi ya.. Galiba Å?öle 1930ların bir uçaÄ?ı gerçi ama çizgileri ve arka planı güzel yapmıÅ?lar.
Siz de arkadaÅ?lar Å?öle ilginç bulduÄ?unuz resimleri koysanıza hep beraber Å?u resimleri de tartıÅ?alım bence..
Buraya bir göz atın mesela... |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Palisdan
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Apr 22, 2004 5:19 pm |
|
O baÅ?lıktaki yorumlardan gördüÄ?üm kadarıyla aslında ordaki ejderha nefs-i müdafa da bulunmakta.
Orda bir konu varmıÅ? anladıÄ?ım kadarıyla Å?övalyeler ejderhalarla baÅ? etmek için binmiÅ?ler uçaklarına fırlamıÅ?lar havaya baÅ?lamıÅ?lar ejderha safarisine. Ã?ok orjinal Kırk yıl düÅ?ünsem böyle bir konu aklıma gelmezdi. BaÅ?ka bir resimi göstereyim ordan:
http://frpworld.com/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=6&pos=14
Altında yazılan bir yorumu da ileteyim hatta. Olayın konusunu anlatıyor galiba.
"Bu kiÅ?isel bir proje için yapılmıÅ? ressamın söylediÄ?ine göre:Aethernauts. Aethernauts ejder felaketi ile baÅ? edebilmek için uçaÄ?ı icat etmiÅ? bir grup orta çaÄ? Å?övalyesi. Bu resimde Å?övalye ejderi öldürmek için uçaÄ?ın hızı ve yerçekiminin yardımı ile bir hava lanceini ejdere saplamaya uÄ?raÅ?ıyor. "
Benim hoÅ?uma gitti. Hem de çok.
Acaba fantezi sanat galerisinde böyle ilginç kaç deÄ?iÅ?ik resim vardır. Bundan sonra özel olarak dikkat edeceÄ?im. Hatta bir kaçı hakkında Å?iir de yazabilirim.
Ayrıca merak ettiÄ?im bir konu ise o Å?övalyelerin hala yaÅ?ayıp yaÅ?amadıÄ?ı Ve o uçaklarla ejderhaları öldürmek ne derece mümkün? Ã?zel bir teknik geliÅ?tirilebilir mi o uçaklarla ejderha öldürmek için? |
_________________ TaÃ…?lar unutana dek... |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Apr 22, 2004 7:18 pm |
|
oldukça ilginç resimler ama bilgisayar grafikleri benim pek hoÅ?uma gitmiyor. elle çizilenler çok daha hoÅ?. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Apr 22, 2004 7:38 pm |
|
Anaa o resimler bilgisayar grafikleri mi ben bilgisayarla bu kadar güzel rasim çizildiÄ?ini bilmiyodum yahuuu |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Palisdan
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Apr 22, 2004 9:54 pm |
|
Bilgisayarla çok güzel resimler çizilebiliyor ve teknoloji geliÅ?tikçe daha da güzel resimler çizilebilmekte. Galeride de bu tip güzel çizimler mevcut. Hatta galerideki Alexander Feigin isimli ressam da aynı Å?ekilde bilgisayarda resimler çiziyor ve hakkını yememek lazım bence bu iÅ?i oldukça da iyi yapıyor. |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Apr 23, 2004 3:49 am |
|
Yaa ben onun çizimlerinden pek biÅ?ey anlamadım öle tek Å?ato gökyüzü felan çizmiÅ? sadece bee Bu arada türk ressamlardan Cem Akyürek hoÅ?uma gitti vallahi Alexanderdan daha iyi bence. Gerçi galiba sırf portre çizmiÅ? ama bence arkaplanı da çizse çok daha güzel olur resimleri. Bu arada bir tahmin Cem Akyürek Oren mi??? Ä°Kisi de resim çiziyo yaa belki olabilir diye düÅ?ündüm. |
|
|
Back to top |
|
|
Cyan Bloodbane
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Apr 24, 2004 5:20 pm |
|
Vallah ya o resimleri nasıl hangi programla yapıyolar aklım ermiyor bu yazımı bunla heba edebilirim |
_________________ I cry.when angels deserved to die |
|
Back to top |
|
|
Justarius
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Apr 25, 2004 12:40 am |
|
harbi çok hoÅ? resimler ama ben de elle çizileni tercih ederim |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Apr 26, 2004 2:23 am |
|
Yav Orenin yani Cem Akyürek in resimleri alle çizilmiÅ? gibi geldi bana belki de Scan felan ediyorlar yaa yoksa nasıl bu kadar ayrıntılı yapabiliyorlar bilgisayardan öl resim yapılıyorsa Ben de öÄ?renmek isterim vallahi Ciyan abimle öÄ?reniriz nasıl olsa aynı evde kalacaz gelecek sene. |
|
|
Back to top |
|
|
Oren_Dautry
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 26, 2004 2:57 am |
|
Cem AkyüreÄ?in nicki Warhawk
benim adım Engin Eren |
_________________ Bugün için yaÅ?a , yarın için hayatta kal.. |
|
Back to top |
|
|
Palisdan
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 26, 2004 7:07 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Hükümlü
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 26, 2004 7:27 pm |
|
Ya bence o ejderhalı resimler güzel deÄ?il...estetik biÅ?iler bulamıyorum gözüme hoÅ? gelmiyor |
_________________ --------------------------------------------------
MutluluÄ?un ve üzüntünün ötesinde... |
|
Back to top |
|
|
Palisdan
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 26, 2004 7:47 pm |
|
Ejderha resmi deÄ?ildi ki o, tekboynuzlu at resmiydi ve benim gözüme çok estetik geliyor doÄ?rusu. Kesin yanlıÅ? anladım, Å?imdi birisini düzeltecek, birisi çimdik atacak uyanacaÄ?ım, insanlar bana o resme kötü denmediÄ?ini söyleyecek evet evet öyle olacak. |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue Apr 27, 2004 1:47 am |
|
yav bi de Å?u resme bakın hangi yabancı ressam bir sahneyi bu kadar güzel vanlandırabiliyor doÄ?rusu çok hoÅ?uma gitti siyah beyaz resim bu kadar güzel olabilir.
http://frpworld.com/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=29&pos=18 |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue Apr 27, 2004 2:18 am |
|
Yahuuu Orenin resimlerinde Oren yazıyomuÅ? yavvv ben niye görmedim o halde onları neyse bi lik veriyim güzel resim üstelik galiba bilgisayarda çizilmiÅ? bu kadar ayrıntılı resim çizilebilmesi gerçekten mütiÅ? bilgisayarda bunu bir ara örenmem lazım u ara Cem Akyürek ve Oreni resim konusunda kapıÅ?tırmak mümkün olur mu sizce iki tarafı da böle hafif motive etsek.
http://frpworld.com/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=33&pos=0 |
|
|
Back to top |
|
|
|
|