Posted:
Sat May 08, 2004 8:33 am
BilindiÄ?i gibi yaz geldi kapuz kabuÄ?u suya düÅ?tü kırlar yeÅ?illendi,havalar ısındı...
Eeee FRP World Aktivite ekibi boÅ? durmuyor sizleri <u>mayısın son yada haziranın ilk haftası</u> düzenlenecek olan <b>Adalar Mangal Partisine</b> davet ediyor...
Katılımcılardan sadece kendı yıyeceklerı et ürünü (sucuk yada vb.) ve ekmekleri getirmeleri isteniyor...Mangal olayı gidilen yerde tatbik edilecek...
Adalarda ekmek bulmak mümkün isteyen olursa gidilen adanın et stoklarınıda tüketebiliriz böylece Ä°stanbuldan et taÅ?ımamıÅ? olusunuz...
Forumu Å?imdiden açmamın nedeni ise gelmek isteyenlerin Å?imdiden plan yapmaları ve uygun bir tarih kesinleÅ?tirmemiz içindir...
Maliyet Adalar ulaÅ?ımı
Bostancı - XXXX Adası 2.000.000 TL. DönüÅ? içinde aynı miktar ödenicek.Toplam 4 Milyon.Adalar arası ulaÅ?ımda 2 Milyon...
_________________ Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
Domains:Animal,Earth,Plant,Protection
DoÄ?anın TapınaÄ?ı
Posted:
Sun May 09, 2004 8:31 pm
ee van helsing fiyaskosundan sonra (film deÄ?il organizasyon) bakıyorum gene herkes gelecem ayaklarında..ben gelirim elbet kırmızı et sevmesemde haziran baÅ?ı olursa güzel olur!
_________________ Gözlerimi kapadım ve geçmiÅ?i hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
SöylediÄ?imde Å?arkımı unutulmadı sözlerim
Å?arkılara konu olmuÅ? zaferlerim,hatÄ
mangalın baÅ?ındaki insan olmamak kaydıyla tabii ki gelirim
bildiÄ?iniz üzere, mangalı yapan insan sadece dumanla doyar, insanlara et yetiÅ?tirir kendisi hiçbir Å?ey yiyemez ve en sonunda üstü baÅ?ı leÅ? gibi et kokar....
Posted:
Mon May 10, 2004 6:33 pm
hımmmmfff burnuma sucuk kokusu geliyorrrr. ben mayısın sonu derim
_________________ Gittikçe uzaklaÅ?ıyorum, her Å?ey bulanık gözüküyor, bir Å?ey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluÄ?un içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
ya mayısaın son haftasından haziran 15 e kadar İstanbul �nisi final bayramı var
Ã…?u finallerden kurtulup ferah ferah gelsek
haziran 12-13 faaln oluo dediÄ?im haftasonu
_________________ In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Posted:
Sun May 23, 2004 3:25 am
evet sabırsızlıkla bekliyoruz mangalı
_________________ Gözlerimi kapadım ve geçmiÅ?i hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
SöylediÄ?imde Å?arkımı unutulmadı sözlerim
Å?arkılara konu olmuÅ? zaferlerim,hatÄ
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum