Sayın yöneticiler ben neden avatar ekliyemiyorum avatarımı kim deÄ?iÅ?tiriyor yada engellemeyi kim yapıyor anlam veremiyorum *???
avatar yapıÅ?tırınca Å?u Å?ekil bi yazı çıkıyor
Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message
DEBUG MODE
Line : 162
File : /home/frpworld/public_html/includes/usercp_avatar.php
bi çözün bi zahmet
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Posted:
Fri Sep 17, 2004 9:20 pm
yakın zamana kadar, bilgisayarınızdan avatar upload edebilmenizi saÄ?layan hizmet çalıÅ?mamaktaydı. Bu nedenle, uzak bilgisayarlardan URL verme yöntemiyle avatar seçilip kullanılıyordu; fakat bu suiistimal edildi ve haddinden büyük, sayfaların açılmasını yavaÅ?latan derecede büyük avatarlara link verildi.
Å?u anda, kendi bilgisayarınızdan avatar upload edebilme özelliÄ?i yeniden çalıÅ?ır halde ve bu nedenle, link verme özelliÄ?i iptal edildi. Yani hiçkimsenin senin avatarını falan deÄ?iÅ?tirdiÄ?i yok findor. Sen de baÅ?ka bi yere link vermiÅ?sin avatar için ve bu özellik iptal edilince senin avatarın da normal olarak gözükmemiÅ?, durum bundan ibaret.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum