sayın yönetici we yardımcıları,
sitenizde uzun bir süredir bulunmaktayım we uzun bir süredir de rplerde aktif durumdayım ancak daha önce de aynı baÅ?lık altında açıkladıÄ?ım bir sebeple siteye çok sık girememekteydim iÅ?bu sebeple rahatladıÄ?ım Å?u sıralarda rpyi baÄ?lamak we çekilen sıkıntılara bir çözüm bulmak amacıyla daha önce hiç yapmadıÄ?ım we yasak bir rp yapmaya mecbur kaldım bu rp Å?öyledir:
Mesaj konusu: baÅ?rahibin uyanıÅ?ı
Alıntı:
baÅ?rahip Just_wiN tanrısına büyük bir inançla konuÅ?maya onunla baÄ?lantı kurmaya çalıÅ?ıyordu ulaÅ?tıÄ?ı yoÄ?un trans evreinden sonra anlaÅ?ılamayan bir biçimde yok olmuÅ? en azından kimse tarafından görülemez olmuÅ?tu kendini tanrısı we inancı yönünde geliÅ?tirmek we inançını kanıtlamak için tekrar sunak odasına girmiÅ? we tapınmasına baÅ?lamıÅ?tı ama öyle yoÄ?unlaÅ?mıÅ? öyle konsantre olmuÅ?tu ki saf büyüye saf enerjiye dönüÅ?müÅ? dolayısıyla da kimse onu göremez hale gelmiÅ?ti
en sonunda amacına ulaÅ?ıp tanrısıyla baÄ?lantıya geçtiÄ?inde ittifak oluÅ?turmanın zorunluluÄ?u we diyarın kurtuluÅ?u amacında lord oren'in de aynı amaçta olacaÄ?ını farkeden baÅ?rahip cisimlenmeye baÅ?ladıÄ?ını hissetti sunak odasında tekrar oluÅ?maya baÅ?larken yanında birinin olduÄ?unu hissetti, squanın ,yüce paladin we tapınak koruyucusunun...
Bir takım atraksiyonlar ve görsel elemanları anlarım mesela( parlama gibi) ancak emin ol peygamberler bile halifeler bile tanrıya dua ederken kaybolmuyolarmıÅ?, hatta biri o esnada sırtından bıçaklanarak öldürülmüÅ?.....
bu mesajdaki amacım asla bir kiÅ?isel ego tatmini olmamıÅ?tır olamaz bunun yanında müdahalenin çok aÄ?ır olduÄ?unu we bunun yanında Å?ahsıma yapılmıÅ? bir hakareti hissetmekteyim burada bana salak muamelesi çekilmiÅ? we daha önce hiç uyarılmadıÄ?ım takdirde defalarca uyarıldıÄ?ımdan bahsedilmiÅ?tir böyle bir olay olmamıÅ?tır müdahalenin gurur kırıcı we aÅ?aÄ?ılayıcı olması bunun dıÅ?ında bunun forumlar içinde we herkese açık bir ortamda yapılması kiÅ?iliÄ?imi zedelemiÅ?tir bu açıdan böyle bir ortamda bir daha rp yapamayacaÄ?ımı düÅ?ünmekteyim iÅ?bu sebeple kaydımın silinmesini we bir özür yazısının tarafıma gönderilmesini arz ederim
saygılarımla
Dragonfire Eski BaÃ…?rahibi
Just_wiN
_________________ çok zaman geçti çok Å?ey deÄ?iÅ?ti...
Amacım kırmak ya da benzeri biÅ?ey deÄ?ildi.. hassas kiÅ?iliÄ?ine de zarar vermek gibi bir amacım yoktu ancak taktir edersin ki.. benzeri olayları 1000 defa uyarıp da gene aynısı ile karÅ?ılaÅ?mak ..
iÅ?te asıl bu biraz onur kırıcı ve sinir bozucu.. bu demektir ki ben ne kadar uyarırsam uyarıyım kimse beni dinlemiycek. laflarımı altına alıp oturacak laflar bi kulaÄ?ından girip bi kulaÄ?ından çıkacak demektir...
Admin olmanın getirdiÄ?i üstünlüÄ?ü asla bir kullanıcıya karÅ?ı kullanmadım, özür dilemektende çekinen ya da bundan utanan bir adam da deÄ?ilim ancak bu durumda bir özür talebinde bulunabileceÄ?ini zannetmiyorum....
uyarılmanın ise illa 1 e 1 olması gerekmiyo ki bu Å?ekilde de uyarıldın hatta bizat ben uyardım.....bunun dıÅ?ında forumlarda bu tür olaylara yapılan muameleden herkes bir ders çıkarabilir..
Seni salak yerine koymaya gelince alakası yok asıl sen biraz bizi o yere koyuyosun. o yazıyı tekrar tekrar oku dememin sebebi ise layıÄ?ı ile okumuÅ? olmana inanmamamdır.. okusan anlıyacaÄ?ını hepimiz biliyoruz orda trigonometri yazmıo basit sıraqdan 3-5 kural var...
daha önceden uyarılmadıÄ?ını iddia etsende.. bir dua ile ateÅ? söndürmek için çaÄ?ırdıÄ?ın 2 water elemental ve benzeri olayları hatırlatmak isterim. burda Å?ahsına yapılmıÅ? bir hakaret olmamakla birlikte en basit hesaplama ile 2-3 defa uyarılmıÅ? olduÄ?unu görebilirsin....
maksat kiÅ?isel egonu tatmin deÄ?ilse daha olabilir Å?eyler yazman halinde sorun kalmaz.. biz yenilere nası rp yapılması gerektiÄ?ini öÄ?retmeye çalıÅ?ırken eskilerin daha kurallara uymuyo olması içler acısı bir durum...
öle bakıÅ?ınla zamanı dalgalandırıp nefesinle timestop çekmek biraz egonu tatmin oluo zaten farkındaysan kiÅ?isel tatmin lafını sana ben deÄ?il kendin yakıÅ?tırdın...
öle çocuk gibi küserek de hiçbiyere varılmaz , tabi sen bilirsin. karÅ?ılaÅ?tıÄ?ın ilk engelde dönüp gitmek senin seçimin......
SÄ°TE YÃ?NETÄ°MÄ°
RP SORUMLUSU OREN DAUTRY
_________________ Bugün için yaÅ?a , yarın için hayatta kal..
DediÄ?im gibi amacım seni üzmek kırmak ya da aÅ?Å?aÄ?ılamak deÄ?ildi öyle olduysa özür dilerim...ama hatalı olan sensin bunu da bil... ben yanlıÅ? anlaÅ?ılmadan dolayı özür diliyorum. kurallara birden çok kez uymayan uyarıları hiçe sayan keyfine göre davranan ise sensin....
SAYGILARIMLA
_________________ Bugün için yaÅ?a , yarın için hayatta kal..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum