Saray ahalisi sakın yanlıÅ? analamayın bu bana red cewabınıza bir tepki yada bir sitem degildir.
ben yerimi bilirim.
en baÅ?ta böle bir siteyi kuran arkadaÅ?lara teÅ?ekür ediyorum...
kaliteli
saygılı bir ortam tüm modlar iÅ?ini iyi yapıyor adminler iyi yönetiyor...
her zaman saygım var...
en baÅ?ta cilveli keçi hanı biraz sorunlu bir yer o yüzden Å?eçici davrandınızı biliyorum...
Kabul edilememin nedenini oturdum Å?öyle yarım saat kadar düÅ?ündüm
(+)larım ve (-) lerim vardı.
onları topladım ama cok büyük bir eksigim oldunu gözüme çarptı
hızlı yazdıgım için bozuk yazıyordum...
neyse önerim Å?u
bu moluk baÅ?vurusunda bulunaları yada adminlik
alıp karÅ?ısına biri konuÅ?sa sonra buları saray halkına aktars(+)larını (-) lerini sölese (-) lerini düzelte bilecekmisin dense ???
daha iyi kararlar ve sonuç alınmazmı =???
sonuçta bir görevi ben daha özenle yaparım daha dikatli yazar ,daha dikatli okurum...
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
Istegin soz konusu degil. Ancak sen kendini duzeltmeye bak sonra bidaha ba$vurursan $ayet ozaman bizde sendeki olumlu geli$meleri gorursek zaten ba$vurun olumlu sonuclanir.
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum