Buradan adminlere ve tüm moderatörlere sesleniyorum;
Nerede abi indirelecekler bölümündeki arÅ?iv? Neye tıklasam kırık link!!! Lütfen buna bi çözüm bulun. Programların %80'i, Kural Kitapları ve Aksesuarlar bölümünün %90'ı kırık link!!! Abi yanlıÅ? anlamayın da burda kendi aramızda bi dayanıÅ?ma olur, biÅ?eylerden yararlanırız diye üye oldum ben. Hani bu programlar, e-kitaplar gerçekten yoksa çıkarın indirelecekler bölümünü siteden. EÄ?er varsa da niye böyle gösterip de vermeme gibi(hayır, cinsel anlamda deÄ?il!) bi durum söz konusu??? Biri yer biri bakar, kıyamet ondan kopar abi...
L�TFEN bu bölümü bir daha gözden geçirin...
Posted:
Thu Dec 23, 2004 8:10 pm
Bölümün adlandırılmasında sorun olduÄ?undan dolayı indirilemiyordu. Düzelttim.
Ayrıca sanırım dilekler senin yaptıÄ?ın gibi iletilmez. Buranın adının emir kuyusu deÄ?il dilek kuyusu olduÄ?unu hatırlatıyorum sana. Biraz daha saygılı davranmanı bekliyorum senden. Bu siteden herhangi bir çıkarımız yok ve elimizden geldiÄ?i kadar birÅ?eyler yapmaya çalıÅ?ıyoruz. Sen bize saygı duyarsan biz de sana saygı duyarız. Bu hareketinin tekrar etmeyeceÄ?ini umuyorum.
Ayrıca.. hala bazı kısımlarda isimlendirme hataları olabilir arkadaÅ?lar. Biliyosunuz site tamamen baÅ?tan yapıldı ve tutarsızlıklar olabiliyor. Dosyalar aslında serverda var fakat isimler yanlıÅ? olarak db ye girilmiÅ? olabilir. O yüzden dosyaları acilen indirmek istiyorsanız http://www.frpworld.com/downloads
adresinden elle seçerek te indirebilirsiniz. Dosya adları birbirlerine benziyor o yüzden çok sorun çeklmezsiniz ama bazı farklılıklar var örnediÄ?in kural kitapları ve aksesuarlar ın oradaki ismi "ruleandaccs" dir
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum