Author |
Message |
erchivist
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 30, 2004 7:15 pm |
|
ArkadaÃ…?lar selam,
Ultima Online oynayan varmı ?
Bilenler için oyun hakkındaki düÅ?ünceleriniz neler ?
Oynayanlar için hangi server tercihiniz ? |
|
|
Back to top |
|
|
findor
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 30, 2004 11:34 pm |
|
iÄ?renç nefret ediyorum |
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım. |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Thu Dec 30, 2004 11:43 pm |
|
klavyeüstü RYO ya bi bak derim.orada bu konuda birkaç baÅ?lık bulacaksın. |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
mightywolf
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 31, 2004 2:03 am |
|
Söylenecek biÅ?i yok. Ä°Ä?renç bir oyun. Daha doÄ?rusu türkiyede yapılan ucuz hatta free serverlar nedeniyle çoluk çocuÄ?un ayaÄ?ına düÅ?en bir oyun. Dark age of camelot veya World of warcraft oynayın daha iyi... |
_________________ Bir Paladinin hikayesinden alıntı ;
" Karanlıklar prensi üstüme doÄ?ru geldi, nefes alamıyordum ve sonra haykırdım! Kılıcımı çektim, okadar aÄ?ırdıki ellerimin arasından kayıp yere düÅ?tü, à |
|
Back to top |
|
|
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 31, 2004 5:31 am |
|
Kusursuz ama çocuk çocuÄ?un elinde. O kusurlu yapıyor. |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 01, 2005 12:22 am |
|
Bi ara oynamayı düÅ?ündüÄ?üm bir oyun
Bi ara oynamıÅ?tım... HoÅ?uma gitmiÅ?ti ama madencim silinince ben de kızıp bıraktım. Hulen bi at bile satın almıÅ?tım nasıl silerler |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Jan 01, 2005 2:35 am |
|
Yaw bu oyun hakkında yorum yapmaya bile deÄ?mez..Bunun için yapmicamda..Yani o kadar saçma bir oyun ki..... |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
Araj_The_Wolf
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 01, 2005 7:22 pm |
|
Kusursuz mükemmel süper bir oyundur aslında ultima eÄ?er yakından inceler ve yabancı bir serverda oynarsanız.Ama ya Türkiye'de?
Berbat .Beberlerin elinde.Rp nin hiçbir anlam ifade etmediÄ?i serverlarda çok kötü bir durumda. |
|
|
Back to top |
|
|
Merien
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 01, 2005 7:58 pm |
|
Ultima alında süper bi oyundur AMA ülkemizde HENÃ?Z bi RP serwer'ı yok(bildiÄ?im kadarıyla)..ama yakında açılabilir
Å?u anda ki serverlarda ise Å?u tür diyalogların yaÅ?anması içler acısı..
Rp yapmaya çalıÅ?an oyuncu-Selamlar ola yiÄ?itler...buradan Rohan'a nasıl gidebilirm acaba ? DuyduÄ?uma göre vadideki orklar ordaki yolu kapatıyormuÅ??
Ahali-asasa ehuehueh salaaa bak rp yapıo eziq asdsd qwqwq ahahh zuuzuzu *Baron is attacking you*
bi kaç dk sonra : YOU ARE DEAD....
SAYGILAR |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 01, 2005 10:50 pm |
|
Hımm... öyleyse adam gibi bi server kuralım... Yok mudur kurmak isteyen hı ? Madam çok iyi... Bizim istediklerimizin yapıldıÄ?ı bi server neden kurmayayım ki ? ne demiÅ? adam... Yetimmiyem.. öksüz müyem.. Ben de isterem |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Merien
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jan 02, 2005 12:11 am |
|
Merak etmeyin bir RP serverı kuruluyor...ismi henüz bulmadık ama kuruluyor .Acelemiz yok ... yakında duyarsınız zaten...o serverda frpworld ahalisini görmekten memnuniyet duyarım.. *.)* |
|
|
Back to top |
|
|
FreyaImplorer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jan 02, 2005 1:54 am |
|
mightywolf wrote: |
Söylenecek biÅ?i yok. Ä°Ä?renç bir oyun. Daha doÄ?rusu türkiyede yapılan ucuz hatta free serverlar nedeniyle çoluk çocuÄ?un ayaÄ?ına düÅ?en bir oyun. Dark age of camelot veya World of warcraft oynayın daha iyi... |
Bu kadar..Türkiyede l4m3r doldu oyun.Ã?ldüÄ?ü zaman mahalleden adam çaÄ?ıran,peÅ?inde gezinip gold dilenen.Grr..Osi yani,asıl server dıÅ?ında fazla güzel yer kalmadı sanırım.. |
_________________ Jacta alea est. |
|
Back to top |
|
|
Blasted
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jan 02, 2005 3:38 am |
|
Suanda Türkiyede en iyi Doruknet sponsorlugunda Nebula ama orada Rp ye ait çok az Å?ey var coluk cocuk dolu server ben 2 kere basladım bıraktım Ultimayı.. Nebulada Rp yapan 2 tane Guild var Noldor & Vampir ama o guildlere girmek için yani char'ınızın baya iyi bise olması lazım..
KarÅ?ınızdaki adamlar her türlü i*nebiÄ?i yapmak icin oyundalar 10-15 kiÅ?i birden toplu gezip pusu kurmalar her türlü küfür. Ama bu aralar Nebula iyilesiyor.. |
_________________ "For Blood And Honor" |
|
Back to top |
|
|
Türklider
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Jan 02, 2005 4:03 am |
|
Å?u an üzerinde çalıÅ?ılmakta olan ve aÅ?aÄ?ı yukarı 5 senedir zorunlu RP ile ve elit bir kitle olma çabası ile ilerleyen bir Ethernass var... Zaten sadece UO grafiklerini kullanıyorlar Gerisinin UO'dan hem mantalite hem de kitle olarak uzaÄ?ında kalıyorlar...
Gerisinde ise UO oynanmaz... Ama yine de "T.C'de RP serverı yok denmesi yanlıÅ?... Var çünkü...
Saygılarımla... |
_________________ Türklider... |
|
Back to top |
|
|
Meronlin
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 04, 2005 3:07 am |
|
Bende geçen sene Cloxinia sunucusunda oynamıÅ?tım ve ufak tekek olumsuzlukları göz ardı ettiÄ?inizde de çok güzel bir rp ortamı vardı(rp zorunluydu).Yani yok deÄ?il.Yakın zamanda da Ethernass tekrar açılıcak ve Türkiye'de uo'da rp yapmak isteyenlerin uÄ?rak yeri olucak gibi.. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|