Bak bu dediÄ?in mesele oldukça hoÅ? ama bir o kadar da meÅ?akkatli. O büyülerin birçoÄ?unun hiçbir Å?ekilde play testten geçmiÅ?liÄ?i yok hatta benim kanaatimce kurallar bazında bir tutarlılıÄ?ı da yok. Ama büyüler için düÅ?ünülen fikirler gayet mantıklı ve ele avuca sıÄ?ar. Zaten bizlerde sırf bu yüzden Diyar Büyü Kitabı oluÅ?turmak istiyoruz ya.
Fikrin kanaatimce olumlu, bu meseleyle birebir ilgileneceÄ?im. En yakın zamanda mesaj çıktılarını alarak üzerinde düzenleme ve çalıÅ?malara baÅ?lıyorum. Bu konuda Büyü Laboratuvarında çalıÅ?malarını sürdüren baÅ?büyücülerimizden de yardım isteyeceÄ?im.
Parça parça Büyü Kütüphanesini ortaya çıkarmaya baÅ?layabiliriz, yine de tahminimce bu uzunca bir zaman sürecektir. Bunu da eklemeden edemem...
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum