Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - ManowaR
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

ManowaR View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    ElvenBard
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 1:10 am Reply with quoteBack to top

Yeni albümün heyecan ve merak dolu beklentisi içersinde bu baÅ?lıÄ?ı açmaktan kendimi alamadım gazımı mazur görünüz efenim Very Happy

Evet neden olmasın ki, mitoloji, savaÅ?, büyü, barbarlar yani aradıÄ?ımız herÅ?ey mevcuttur Manowar'da ; ) Krallarımıza hürmeten bu baÅ?lıÄ?ı açmıÅ? bulunmaktayımdır grup hakkında her türlü sohbetle kasıp kavrulsundur. Ã?ncelikle favori Å?arkılarımızla baÅ?lıyalım madem, çok zor bi soru bu gerçi seçim yapamıyorum madem öyle niye açtım ki bu baÅ?lıÄ?ı ben... :p neyse, tamam Å?u an aklıma onun sözleri dolaÅ?ıyodu o yüzden Bridge of Death diorum!! hah..

Derseniz alakasız bi baÅ?lık oldu ki ben doÄ?ru yere açtıÄ?ımı düÅ?ünmekteyimdir kilit vurcaksanız veya taÅ?ıycaksanız biÅ?ey diyemem ne de olsa if you're not into metal you're not my friend! yani :p

Hail & Kill
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 9:17 am Reply with quoteBack to top

Açıkcası grup elemanları falan tanımıyorum. Manowarın iyi bir grup olduÄ?unu düÅ?ünmekle birlikte çok sıkça da dinlemem. Å?arkıları hep "gaz Å?arkı" denilebilecek kategoride. Yani frp oyunlarında savaÅ? sahnelerinde koy arkaya gitsin.

Sözleri de birbirine benziyor biraz. SAvaÅ? kaçma kılıç çelik ateÅ? heeey gibi Smile Ama insanları gaza getirdiÄ?i için gayet doÄ?al bunların olması. Hatta grubumuzun vokali "Manowar Å?arkı sözü yazan program var" dediÄ?inde kopmuÅ?tum:D

Diablo oynarken arka plana az manovar atmamıÅ?tım gaza gelip daha hızlı tıklıyorum Very Happy

En sevdiÄ?im Å?arkı:
    EkÅ?i sözlükten bir geyikle yanıtlayayım:
    Issız bir adaya düÅ?seniz yanınıza alacaÄ?ınız 3 Å?ey ne olurdu?Smile

Spoiler:
    Black wind, fire and steel

Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 5:01 pm Reply with quoteBack to top

Master of the winds, courage, heart of steel, burning gibi yavaÅ? müzikleri bence en havaya sokan Å?arkıları. Ayrıca ride the dragon, sphirit horse of the cherokee, blood of my enemies ve troyu hikayesinin anlatıldıÄ?ı Å?arkıları i.içinde bir kaç tanesi tekrar tekrar dinlediÄ?im türdendi.

Adamalar gerçektende çok güzel Å?eyler çıkartıyorlar ve aÅ?kından ayrılan adamalrın ezik müziklerinden bıktıÄ?ında ilaç gibi geliyor.

FRP oyununda ise kullanılmasını hiç tavsiye etmem! Oyunun havasına sokuyor ama Å?arkılar bir baÅ?ladımı insanlar oyundan kopup Å?arkıları dinlemeye baÅ?lıyorlar ve oyun havasını bırak oyun kalmıyor geriye. Very Happy

ElvenBard
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Sep 23, 2006 4:54 am Reply with quoteBack to top

Efla wrote:
    Manowarın iyi bir grup olduÄ?unu düÅ?ünmekle birlikte çok sıkça da dinlemem. Å?arkıları hep "gaz Å?arkı" denilebilecek kategoride. Yani frp oyunlarında savaÅ? sahnelerinde koy arkaya gitsin.

çok sıkça dinlemem demiÅ?sin ee iÅ?te öyle düÅ?ünmen doÄ?al tabi o zaman Smile

Manowar'ın "gaz Å?arkı" olarak nitelendirilen Å?arkıları Heavy Metal konseptli Å?arkılarıdır. Metal Warriors, Kings of Metal, Blow Your Speakers gibi. Manowar'ın bu kategorideki Å?arkıları heavy metal felsefesini, bunun ürünü olan asi, serseri, baÅ?ına buyruk (metalhead diye tabir edilen Wink) insan figürünün kullanacaÄ?ı cinsten sözlerle en açık sözlülükle ifade etme biçimidir. Lafı dallandırıp budaklandırmadan, açık ve net. Manowar Å?arkı sözü yazma programı geyiÄ?i yıllardır var, bunun nedeni de Manowar'ın bu tarz Å?arkılarında belirli sözleri motto edinmiÅ? olması, sloganlaÅ?tırması, yoksa daha derin, daha sanatsal sözler yazamadıklarından deÄ?il.. bakınız Master of the Wind ; )

Manowar'ın 4 üyesi de büyük müzisyenlerdir baÅ?ta Joey DeMaio üstad olmak üzere.. eskileri daha bi iyiydi kanımca tabi, Rhino, Ross the Boss, D. Shankle.. aah ah.. bakınız bi Achilles, Agony and Ectasy... Manowar'ın herÅ?eye vericek bi cevabı var çok Å?ükür Wink
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    ElvenBard
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 04, 2006 11:25 am Reply with quoteBack to top

HAIL GODS OF WAR!!!

Manowar'ın yeni (daha doÄ?rusu ilk) EP'si "The Sons of Odin" çıktı, indirilebilir vaziyette nihayet! (Bulursam alıcam ama EP bulmak kolay iÅ? diyl Türkiye'de napim :p) Å?u an bu yazıyı tüylerim diken diken yazıyorum, Manowar 4 yıldan sonra muhteÅ?em dönüyor bradırlar sistırlar! EP'yi mutlaka dinleyin King of Kings singleındaki aynı adı taÅ?ıyan ve Manowar klasiÄ?i olmaya aday Å?arkının haricinde Ocak ayında çıkması beklenen "Gods of War" albümünden aynı adı taÅ?ıyan parça ve Sons of Odin isimli ikinci bi parça sample olarak mevcut. Ä°ndirdiÄ?im promo olduÄ?u için 1 dakikadan azdı süreleri, ama Å?öyle söyliyim o bile yetti..... kesinlikle MUHTEÅ?EM! Seven sevmeyen herkese tavsiye, zaten bu aralar baba gruplar muhteÅ?em albümlerle dönüyolar keza Slayer, Iron Maiden gibi.. ama Manowar'ın dönüÅ?ü kuÅ?kusuz çok daha gürültülü olucak..

MANOWAR KILL!

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 1:03 am Reply with quoteBack to top

Manowar'ın ne kadar önemli bi grup olduÄ?unun bilincindeyim ama, Å?arkı sözlerinde biraz daha olgun olmaları gerektiÄ?ini düÅ?ünüyorum." Kral gelir, hepinizi kılıçla döver" olayını daha olgun bi Å?ekilde temsil etmeleri lazım sanki.. Smile

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 2:21 am Reply with quoteBack to top

ombuspider wrote:
    Manowar'ın ne kadar önemli bi grup olduÄ?unun bilincindeyim ama, Å?arkı sözlerinde biraz daha olgun olmaları gerektiÄ?ini düÅ?ünüyorum." Kral gelir, hepinizi kılıçla döver" olayını daha olgun bi Å?ekilde temsil etmeleri lazım sanki.. Smile

Yukarda biÅ?eyler yazmıÅ?tım Å?arkı sözleri hakkında, olgun demek biraz yanlıÅ? bi seçim olmuÅ?. Manowar kurulduÄ?u günden bu yana elemanları, plak Å?irketleri deÄ?iÅ?se de kendisi zerre deÄ?iÅ?memiÅ?, bütün eleÅ?tirilere raÄ?men, trende ayak uydurma gayreti içersinde deÄ?iÅ?ip duran gruplara raÄ?men Manowar'ın duruÅ?u ve felsefesi hep aynı kalmıÅ?tır. Sözleri de, anlatıÅ? biçimleri de deÄ?iÅ?miycektir. Manowar budur. Beyin fırtınası yaÅ?atıcak sözler arıyosanız Pink Floyd dinleyin yani eheh

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 2:23 am Reply with quoteBack to top

Pink Floyd da dinliyorum, belki de o yüzden Manowar'ın sözleri daha basit geliyo..
    Yalnız "beÄ?enmiyosan dinleme" Å?eklinde bi eleÅ?tiride bulunmayın bozulurum.. Artislik olsun diye söylemedim o sözleri, kiÅ?isel eleÅ?tirimdir ve art niyetle eleÅ?tirmedim..

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 2:34 am Reply with quoteBack to top

Yok art niyet falan aradıÄ?ımız yok nerden çıkardın, beÄ?enmiyosan dinleme gibi biÅ?ey de söylemedim. BeÄ?enmiyosan zaten dinlemezsin Very Happy EleÅ?tirilerinde katılmadıÄ?ım noktalarda görüÅ?lerimi belirttim sadece

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 3:09 am Reply with quoteBack to top

Sözüm sana deÄ?ildi Smile
    Her forumda eleÅ?tirinin kiÅ?isel görüÅ? oldugunu ve sınırı bilinerek yapıldıgında ne kadar yapıcı bi unsur oldugunu bilmeyenler ve direk "beÄ?enmiyosan dinleme/izleme/okuma lan herelöölö" Å?eklinde atlayanlar oluyo da, Å?imdiden belirteyim dedim Smile

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 3:19 am Reply with quoteBack to top

hömm.. Very Happy evet gerekli bi uyarı kesinlikle hehe

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 3:40 am Reply with quoteBack to top

Manowar'ın konseri ne yazık ki 2007'ye sarktı arkadaÅ?lar ahaha. Bilginize...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 3:51 am Reply with quoteBack to top

Evet malesef.. Ã?nce Karl'ın artık sıradan bi olay haline gelen motorsiklet kazalarından biri sonucu bi taraflarını kırması yüzünden albüm kayıtları aksadı, dolayısıyla albümün çıkıÅ? tarihi ertelendi netekim turne de ertelendi. Neyse ki geçen sene RTN'de doya doya gördük krallarımızı 2007'ye kadar da bekleriz napalım :/

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 09, 2006 3:13 am Reply with quoteBack to top

manowar basit deil bence size öyle gelio çünkü kuzey miolojisi hakkında yada mitoloji hakkında biÅ?ey bilmiosunuz hey dostum bu arada pink floyd ayrı manowar ayrı ama baglantıyı nerden bulduysan sana sasıyorum
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    ombuspider
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 09, 2006 3:16 am Reply with quoteBack to top

"Dostum", Pink Floyd gibi beyin fırtınası yaparak da mitoloji sunulabilir insanlara..Anlatmaya çalıÅ?tıÄ?ım bu.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum