Author |
Message |
Blackthorn
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 30, 2006 5:30 am |
|
ArkadaÅ?lar belki karÅ?ı çıkanlar olabilir; o kitap haliyle orjinal haliyle daha iyi olur diyenler olabilir ama ben size bu konuda bir danıÅ?ıyım dedim...
Ben kendim pek ingilizce bilmesemde(Lisedeyim ) bir iki kiÅ?i sayesinde belki belirli oyun yapımcılarına, Å?irketlere ulaÅ?mayı planlıyorum.Å?imdi amacım Å?u:
" ...Bir "Ejderha MızraÄ?ı" oyunu... "
Oylarınızı bekliyorum gelen oylara göre belki bir iki kiÅ?iye baÅ?vurup onlarla birÅ?eyler yapabilirmiyiz diye konuÅ?ucam(Yakın deÄ?iliz sadece yardım edebileceklerini düÅ?ünüyorum Ã?rn; oyun dergileri...)....
Türünü Online-Ryo olarak düÅ?ündüm tabii bu benim düÅ?üncem... |
_________________ Est Sularas Oth Mithas...
Å?erefim Hayatımdır...
(Bir Teknokratın aÄ?zından bunu duymak ironik diy mi?!?!?) |
|
Back to top |
|
|
celeraen
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 30, 2006 7:01 am |
|
kesinlikle sonuna kadar destekleyiciyim
DL yi okuduÄ?umdan beri hayalini kurduÄ?um ve konuÅ?tuÄ?um herkesten de bu konuda bir heves bir heyecan bir istek görmedim deÄ?il ben olmasın yapıÅ?masın diyenin de çok çıkacaÄ?ı kanısında da deÄ?ilim |
_________________ There'll be war, there'll be peace.
But everything one day will cease.
All the iron turned to rust;
All the proud men turned to dust. |
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 30, 2006 7:04 am |
|
kesinlikle yapılsın. zaten bu tip hayallerim var benim DL'nin filmi yapılsın oyunu yapılsın, sorra filme baÄ?lı burgerking de minik model oyundakları yapılsın , peluÅ? yastıkları yapılsın , sulukları yapılsın...
biras gevsemiÅ? olabilirm ama iÅ? DL ye gelince herÅ?ey yapılsın |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Nov 30, 2006 8:43 am |
|
Å?imdi DL'nin online olmasada 5ten fazla oyunu mevcut. Online oyun içinse söyle diyeyim; DL WotC ve dolayısı ile Hasbro'ya geçtiÄ?i için öyle bir durum söz konusu deÄ?il. Ayrıntılıar çok zor olacaÄ?ı için FR online oyunundan da vazgeçilmiÅ?ti. Onun yerine daha fazla bilinmeyene sahip ve kafalarına göre uydurabilecekleri dandik ötesi Eberron (DnD online) yapıldı. Aynı Å?irket Å?u sıralarda(oyun Å?irketi) LOTRO(online lotr) yu stress teste soktular. Duruma göre belki 3-5 sene sonra bir FR yada DL oyunu garanti çıkıcaktır ama önce çıkardıkları online oyunların kaymaÄ?ını yemek istiyorlar. |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 30, 2006 9:01 am |
|
DL dünyasında ki topraklarda yapılacak maceralara kim hayır diyebilir. :w00t: |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 30, 2006 4:55 pm |
|
Ä°lk aÅ?kım pern serisiydi tabi yüzüklerin efendisinden sonra, daha sonra bir çok seriye daldım en son ölüm kapısıyla kendimi boÄ?maya çalıÅ?maktayım ama DL bitmeyen bir hastalık ve yaÅ?am Å?ekli sanki tanıÅ?tıÄ?ım günden beri kopamadım yani varım diyorum sonuna kadar..........evet kendimide kit karakterinin içinde düÅ?ünüyorum ejder ordularının kumandanı olucam heytttt savulun... :schemes: |
_________________ Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiÅ? iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf |
|
Back to top |
|
|
jacklien
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 30, 2006 8:23 pm |
|
yapılsın ,yapılmassa olmaz ki, nereye kadar böle saksı gibi durabiliriz...oyun isityorum ben oyun.. |
_________________ Kullanıcı mantar zehirlenmesi sonucu geçici olarak dünyadan soyutlanmıÅ?tır. |
|
Back to top |
|
|
Sir Alexis
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 30, 2006 8:52 pm |
|
Eberron'dan önce DL yapılmalıydı, yapımcıların en büyük hatası bu oldu bence - çok güzel olmasaydı bile bir süre herkesi oyalayabilirdi ama elbette ardından gelecek bir DnD online oyunu kimseyi doyurmayacaktır.
Bence aslında hepsinin de ötesinde bir PlaneScape yapılmalıdır - gerçi çoook fazla ayrıntı mevcuttur ama yapılırsa WoW'un da canına okuyacaktır. |
_________________ "Et verba et arma vulnerant..." |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 02, 2006 7:51 pm |
|
Kesinlikle yapılsın diyorum bende.. |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Fioner
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 03, 2006 12:25 am |
|
yapılsın tabi canım. yapılmaması ayıp bence. |
|
|
Back to top |
|
|
celeraen
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 03, 2006 2:47 am |
|
Quote: |
yapılsın tabi canım. yapılmaması ayıp bence.
|
evet evet geç bile kaldılar |
_________________ There'll be war, there'll be peace.
But everything one day will cease.
All the iron turned to rust;
All the proud men turned to dust. |
|
Back to top |
|
|
Blackthorn
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 04, 2006 6:04 am |
|
ArkadaÅ?lar ilginin daha fazla olmasını beklerdim ama neese ben bir iki kiÅ?iyle görüÅ?meye çalıÅ?ıcam ve onlardan bir iki istekte bulunucam ve öncelikli isteÄ?im oyunun K2 gibi iyi bir Å?irketten çıkması(Bedava olmasını istiyorum çünkü öÄ?renciyim ve benim gibi madurlarında olduÄ?u düÅ?üncesindeyim ) hem bedava olursa daha genç yaÅ?ta ki insanlarda oynuyarak Frp'nin daha da yayılması saÄ?lanır...
Yardım edebilicek herkezin benimle irtibata geçmesini isterim...
Msn; DragonLance.1@hotmail.com
Hade hayırlı olsun bakalım |
Å?erefim Hayatımdır...
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 06, 2006 11:03 pm |
|
Bedava olması yayılması anlamında önemli tabiki.Ama eÄ?er doÄ?ru düzgün olursa paralı olsun adam gibi olsun demeyi de ihmal etmiyorum.Å?öyle de bir olay var eÄ?er bedava olursa oraya girecek çoluk çocuÄ?un sayısını tahmin edemiyorum.Bakınız Knight online ve ayrıca K2 yapımcılarından.Onların yaptıÄ?ı rp ye eyvallah diyorsanız bedava olsu tabi |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Jeskila
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 06, 2006 11:57 pm |
|
knight online bence tamamen zamn kaybı hem oyun olsun hem de oyuncular(genelleme olarak) gayet düÅ?ük seviye. en küçük Å?eyde bile küfür yazıp oyunun tadını kacırmasını cok ii biliyolar. rp zatn yok koydukları 2 tane quest super mario dan kalma zatn... |
|
|
Back to top |
|
|
Blackthorn
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 07, 2006 3:57 am |
|
ArkadaÅ?lar daha ii bi yapımcı biliyosanız söyleyin ama o çoluk çocuk dediÄ?iniz arasındaki sınıfa bende giriyorum...
Knight Online bana görede saçma ama Warrock gibi ii Å?eylerde yapmıÅ? bu K2 ayrıca Blizzard gibi büyük bi yerin bedava oyun yapıcaÄ?ını umuyosanız büyük bi hüsrana uÄ?rarsınız...
Knight'tan nefret ederim ama istiyen ve daha iyi bi önerisi olan varsa baÅ?ka biyerle irtibatada geçebilirim...(Ad belirtin lütfen ve ben paralı bi oyuna giremiyceÄ?imden üzgünüm ama ilk olarak kendimi düÅ?ünüyorum bazen...Bencil olmak gerekir) |
Å?erefim Hayatımdır...
|
Back to top |
|
|
|
|