Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - en tehlikeli ırk forgotten realms)
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

en tehlikeli ırk forgotten realms) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    darkflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 02, 2006 2:26 am Reply with quoteBack to top

bildiÄ?iniz gibi bir sürü thlikeli ırk var fr de ama en tehlikelisi hngisidir sizce? Anketten seçin beyenin. Bence insanlar bu arada en tehlikeli ırk. Ä°nsanlar favorim deÄ?ildir ama 100 yıllık hayatı kullanıp en baÅ?arılı olanlar onlardır. Yani bir bakınız bir drow büyücüsü tanrıyla kapıÅ?abilirmi? Elminister kapıÅ?tı ama . Gerçi Elminister'in duru çok farklı adam 1300 yıl yaÅ?amıÅ? ama yani misal bir Khelben Blackstaff yada ne bileyim iÅ?te sürüsüyle tip var. Hatta bu kapıÅ?maya en iyi örneÄ?i verelim. Drizzt Do'Urden gibi en iyi hocalar tarafından eÄ?itilmiÅ? ve en dinç halinde olan bir drowu Artemis Entreri 20 yıl Calimport sokaklarında sürünerek yenebiliyor. Yada bir Abdel misal adam en güçlü 11 bhaal çocuÄ?unu yendi ayriyetten üzerine Cyric'i yendi ve çok güçlü bir elf büyücüsü Irenicus'u yendi. Ejderleri, basiliskleri, binlerce drowu, yüzlerce illithidi yendi karanlık altını kılıçtan geçirdi hatta sapıtıp Lolth tapınaÄ?ına drow kılıÄ?ında girip gümüÅ? ejder yumurtası çaldı 2 büyük drow ailesini birbirine düÅ?ürdü, koca bir kuÅ?atmayı durdurdu, diyarların kaderini deÄ?iÅ?tirdi. Koca bir vampir klanını yendi ayrıca cowled wizardları daÄ?ıtıp geçti.

Back to top View user's profileSend private message
    aransayes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 02, 2006 2:34 am Reply with quoteBack to top

Mindflayerler diyorum. Tamam bazen beklemedikleri bir saldırı geldiÄ?inde çabuk daÄ?ılabiliyorlar ama onların yaÅ?am tarzları tehlikeli; herÅ?ey onlara hizmet etmek için vardır.

Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
    darkflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 02, 2006 2:35 am Reply with quoteBack to top

tabii o da bir bakıÅ? açısı

Bunises
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Sat Dec 02, 2006 4:31 am Reply with quoteBack to top

Goblinoidler'dir bence...Yalnız bir ejderhanın bu sürünün elinden tutup, onları okuyup, üflemesi lazım.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Dec 02, 2006 6:26 am Reply with quoteBack to top

Yalnız tehlikeli olarak bahsetmek istersek insanları ayırmalıyız yani gruba dahile etmemeliyiz bence. Ã?ünkü onların azimlerinden dolayı tehlikeli oluyorlar. Benim favorim bu konuda Ä°llitidler çünkü adamların ırklarında var tehlikeli ve korkutucu olmak. Ve yani Å?öyle düÅ?ünün bir Mind Flayer'la mı daha güvenilir anlaÅ?ma yaparsınız bir insanlamı? Yani insanlar kendi uÄ?raÅ?ları sonucu tehlikeli oluyorlar ama diÄ?er ırklar öyle deÄ?il. Mindflayer ve Drowların kafa yapılarında var olay. Bana göre böyle, mindflayer'ları seçtim...

Saygılarımla...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 02, 2006 6:30 am Reply with quoteBack to top

Açıkçası neden bilmem ama drow'lar bana hep tehlikeli gelmiÅ?lerdir.Ama bilmiyorum aklımda bir yerden kalmıÅ? ama onu da hatırlamıyorum

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Horcoel_Baator
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sat Dec 02, 2006 7:33 am Reply with quoteBack to top

Valla bence yazarına göre deÄ?iÅ?iyor..(Pek Fr okumadım ama duyduklarım kadarıyla)
    Ed Greenwooda göre insan (Elminster) Evil or Very Mad
    Salvadore ye göre drowlar..(Zaknafein,Drizzt,Demon çaÄ?ıran matron motherimiz Malice vs vs..) :angel:
    Vs vs... :clap:

Her yazar favori ırkını diyarın en tehlikeli ırkı yapmak için kasıyor zaten..

Bu arada içimde kalmasın..

Ed Greenwood a insanlıgı gene herÅ?eyden üstün tuttuÄ?u için(Varmı Elminsterdan tehlikeli olabilecek bir ölümlü Very Happy Lvl 35 ADAM YAW..) buradan
    teÅ?Å?ekürlerimi sunuyorum.. :schemes:

DeMRaN
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 02, 2006 8:33 am Reply with quoteBack to top

Ben tabi ki de drowlara verdim oyumu. Drizzt 60-70 yaÅ?larındaydı sanırım Artemis ile savaÅ?ırken ve daha insanlara uyarlanırsa bu yaÅ? 10 yaÅ?ında falan ki artemis 40a gelmek üzereydi. Sonuç olarak Drizzt yaÅ?amının sadece %10unu yaÅ?amıÅ? durumda ve yaÅ?amının yarıya yakınını yaÅ?amıÅ? Artemisden bence daha iyi bir savaÅ?çı... YaÅ?ayacaÄ?ı olgunlaÅ?acaÄ?ı dönemler daha çok uzun ve geliÅ?mesi aynı orantıyla gitse zaten sınır tanımayacaÄ?ına inanıyorum...

Varmı Elminsterdan daha tehlikeli olabilecek baÅ?ka bir ölümlü demiÅ?sin ama Elminster durup dururken tehlike yaratan bir insan deÄ?il ayrıca eÄ?er genel dünyalar kapsamında mı dedin onu bilmiyorum ama Raistlin bence Elminsterdan tehlikelilik konusunda çok daha öte Evil or Very Mad tabi o da insan ayrı bir olay =)...

Mind Flayerlarda çok tehlikelidir ama bir anlaÅ?ma yapılacaksa bir Drowla veya bir Mind Flayerla yapacaksın deseler ben kesinlikle Mind Flayerı seçerim çünkü senin zihnini okuyabildiÄ?i için ne yapacaÄ?ını bilir ve eÄ?er ona kötülük düÅ?ünmüyorsan Mind Flayerlar sözlerine sadık yaratıklardır ve anlaÅ?ma yaparsa döndüÄ?ü az görülür öteki yandan Bir Drow ile anlaÅ?ma yapacaksan ve anlaÅ?mada sen %1 o ise %99 yarar saÄ?layacaksa bile asla güvenemezsin çünkü karÅ?ısına %99.1 yarar saÄ?layacaÄ?ı baÅ?ka bir yol çıktıÄ?ı anda senin cenaze törenin çoktan düzenleniyor olur...

Ayrıca arkadaÅ?lar bu topic kanımca kim daha güçlü kim kimi alır topici deÄ?il kim daha Tehlikeli amaçlı bir baÅ?lık. Direk yönelmiÅ?siniz yine

Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master
    Back to top View user's profileSend private messageMSN MessengerICQ Number
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Dec 02, 2006 5:40 pm Reply with quoteBack to top

DiÄ?er ırkların hepsi deyim yerinde ise ne yapıp edeceÄ?i belli ırklar belki de özel olarak belli bir amaçla yaratıldıkları için böyle olmuÅ?. Ama insanın ne olacaÄ?ı belirsiz.

Bir orkla elfle kara elfle cüce ile buçukluk ile gnomla mindflayerla karÅ?ılaÅ?tıÄ?ın zaman ne bekleyeceÄ?ini çok büyük oranlarda bilirsin ama insanda bilemezsin. Bu da onu en tehlikeli ırk yapar kanımca.

Sir Alexis
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 02, 2006 7:46 pm Reply with quoteBack to top

Bence de en tehlikelisi insandır.
    Oyun mantıÄ?ı açısından bakarsak da insan da alignment sınırlaması yoktur - ha olsa da ne kadar sallar o da ayrı bir tartıÅ?ma konusu.
    Gerçi hikayenin karakterizasyonuna göre de deÄ?iÅ?ir, zira Yuggoloth'larla anlaÅ?ma yapmıÅ? bir Mind Flayer topluluÄ?u ile karÅ?ılaÅ?ılmıÅ?tır ve hemmen ordan uzaklaÅ?ılmaya çalıÅ?ılmıÅ?tır. Bir Infernal Quest dinamiÄ?i içerisinde ahtapot kafaların ne kadar iÄ?rençleÅ?ebileceÄ?i tecrübe edilmiÅ?tir. Kanımca, güç ve kontrol arzusunun esiri olmuÅ? her ırk tehlikelidir ki burada da baÅ?ı çeken tabii ki insandır.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Dec 02, 2006 8:24 pm Reply with quoteBack to top

Benim genelde diÄ?er ırkları oynatırken aleignmentları zorlamak gibi bir tarzım vardır gerçi... Ama onların yönelimleri belirsiz olduÄ?unda bile iyi veya kötü bir elfin bile söz geliÅ?i tarzı bellidir. Ki bu tarzlara da sadık kalmaya çalıÅ?ırım. Ama insanda tarzlar.... o kadar sabit deÄ?il. Kötü niyetli olduÄ?undan emn olduktan sonra bile bir insandan ne bekleyeceÄ?inizi bilemezsiniz. Ama söz gelimi çok sinsi sayılan drowların bile yaklaÅ?ık olarak nasıl yöntemler izleyecekleri bellidir. Yanılıyor muyum kardeÅ?leeeer?

Fioner
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Dec 03, 2006 12:21 am Reply with quoteBack to top

ben de drow diyorum. Saf kötülükle yetiÅ?iyorlar, becerikliler ve zekiler.
    darkflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Dec 03, 2006 5:12 am Reply with quoteBack to top

demran elminister eÄ?er raislin ile Faerun'da karÅ?ılaÅ?ırsa koyar ama diyar deÄ?iÅ?irse iÅ?ler deÄ?iÅ?ir. Bi kere dragonlance'de önüne gelen güç delisi oluyo Faerun'da iÅ?ler daha zor o yüzden Raistlin halt yemiÅ?.

Helm
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Dec 03, 2006 5:42 am Reply with quoteBack to top

Ben hiç düÅ?ünmeden insan derim.Ã?ünkü saÄ?ı solu en belli olmayan ırk insandır.Ne yapacaklarını asla kestiremezsin.

''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?''

-Veldrin
    SacoKhan
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Dec 03, 2006 10:48 am Reply with quoteBack to top

Darkflarer gereksiz bir açıklama yapmıÅ?sın arkadaÅ?ım, burada konu kim kimi alır deÄ?il hangi ırk tehlikelidir. Ayrıca ırk diyoruz arkadaÅ?lar, yani belirli adamları söylemek yerine ırkları genelleyerek konuÅ?ursak daha iyi olur. Ben yine mind-flayer diyorum...

Saygılarımla...

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum