Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Eski mesajlar
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Eski mesajlar View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    MASK
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Nov 12, 2003 1:09 am Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?lar bundan sonra her ayın sonunda o ayın sonuçlanmıÅ? tüm baÅ?vuruları mesaj kalabalıÄ?ını önlemek amacı ile bir baÅ?lık altında toplanacak. Bu ayın öncesindeki sonuçlanmıÅ? tüm baÅ?vurular aÅ?aÄ?ıdadır:

Raistlin wrote:
    Sayın Adminler ve saray halkı...

Kulaktan KulaÄ?a hikayelerine olan talebin eÄ?itim kurumlarına devamlılık nedeniyle azalması sonucu etkileÅ?imli hikaye yazmakta zorluklar yaÅ?anıyor ne yazıkki.

Forum içinde Kulaktan KulaÄ?a'ya yakıÅ?acak bir çok roleplay ve hikaye tanımı olsa da Å?u noktada onların savaÅ? dolayısıyla oldukları yerde kalmaları ve insanların daha rahat izlemelerine olanak saÄ?lamaları amacıyla sabit kalmalarının mantıklı olduÄ?u kanısındayım...

Hikaye konusuna gelince, yeni hikayelerimi solo yazarak OcakbaÅ?ı Hikayeleri bölümüne koymak istiyorum. Bu hikayeler üzerinde gerekli ufak deÄ?iÅ?iklikleri yapmak ve diÄ?er kullanıcıların hikayelerini de denetlemek amacıyla Å?u anda yalnızca raini'nin moderator yetkili olduÄ?u OcakbaÅ?ı Hikayeleri bölümüne moderator baÅ?vurumun kabul edilmesini arz ederim...

Saygılarımla...
    Raistlin...

Malovan wrote:
    Å?u an bunu cevaplamam biraz komik aslında, sen ne de olsa kendi anketini açtın. Ama gene de baÅ?vurunun kabul edildiÄ?ini ve moderatörlük talebinin deÄ?erlendirileceÄ?ini söyleyim de adet yerini bulsun diyeyim bari.
    Diyar için hayırlı olması dileklerimle.
    Kendine iyi bak.

yeminer wrote:
    Büyücülük kulesinde çalıÅ?mak için baÅ?vurmuÅ?tum ve sınavı aldım fakat bir türlü zaman bulup bu soruları cevaplandıramadım. bunu için özür dilerim. Mümkün olan en kısa zamanda bu soruları cevaplandırıp geri göndereceÄ?im fakat vizeler dolayısuı ile ve bayramda da uÄ?raÅ?tıÄ?ım birkaç virüs sayesinde böyle bir fırsat bulamadım. Bu sınavı önemsediÄ?im içinde baÅ?ımın sıkıÅ?ık olduÄ?u bir zamanda bu sınavı yapmak istemedim. Bu gecikmeden dolayı tekrar özür diliyorum.
    Birde büyücülük kulesine moderator olmak istiyorum. Bu baÅ?vurumun deÄ?erlendirileceÄ?ine ve doÄ?ru kararın verileceÄ?ine inanıyorum. Bu konuda gösterdiÄ?iniz hassasiyet içinde size teÅ?ekkür ediyorum çünkü sitenin baÅ?ına gelen son üzücü olay bunun ne kadar önemli bir seçim olduÄ?unu banada bir kez daha gösterdi.
    Saygılarımla Yeminer The Lich.

Malovan wrote:
    Büyü Laboratuarı sınavını yaptıÄ?ın zaman yollarsın. Kendini aÅ?ırı acele etme konumunda hissetmene gerek yok.
    DoÄ?rusu öncelikle sana zaten moderatörü bulunan Büyücülük Kulesi dıÅ?ında moderatörlüÄ?ü ilgini çeken bölüm var mı diye sormanın uygun olacaÄ?ını düÅ?ünüyorum. Aynı bölümlere fazla fazla moderatör yıÄ?ılması olması yerine deÄ?iÅ?ik baÅ?lıkların da mdoeratör sahibi olması daha arzulanır nitelikte de.
    Cevap verebilmen için gerekli izni açtım, rahatlıkla cevap atabilirsin.
    Kendine iyi bak.

yeminer wrote:
    çok üzgünüm ama genelde benim bilgim ve ilgim frp de büyü üzerinedir. büyücülük kulesinde moderator olmam baÅ?ka bir yerde olmamdan çok daha uygun olur diye düÅ?ünüyorum. moderatoru olmayan yerlerde çokda yararlı olamayacaÄ?ımı düÅ?ünüyorum. birde tapınakla biraz ilgilenebilirim ama senden ricam mümkünse büyücülük kulesi.

Malovan wrote:
    Tamam o zaman. Sorayım dedim. ModeratörlüÄ?ün konusundaki sonucu en kısa sürede buradan duyururum.
    Kendine iyi bak.

Malovan wrote:
    Büyücülük Kulesi Lordu ve Saray'ın en yeni üyesi yeminer'i burda selamlıyorum.
    Ä°yi çalıÅ?malar dileÄ?iyle.

Hükümlü wrote:
    SavaÅ? baÅ?lıkları her yana daÄ?ılmıÅ? vaziyette ve bunları takip etmek eminim en az beni olduÄ?u kadar diÄ?er kullanıcılarıda yormakta. O yüzden Å?öyle güzel yeni bir forum açsanız geçici olrak böylece bizde daha kolay halletsek herÅ?eyi ne dersiniz?

Malovan wrote:
    Hükümlü, malesef sana kötü bir haberim var.
    SavaÅ? sadece forum baÅ?lıklarına deÄ?il, özel mesajlarına, sohbet odalarına, hatta arkadaÅ? sohbetlerine kadar daÄ?ılmıÅ? durumda. Bence bunların hepsini toplamak göründüÄ?ünden daha zor olabilir. O açıdan bu biraz zor olur bence. Belki bir dahaki sefere daÄ?ılmayacak bir Å?ey olursa yeni baÅ?lık açarız ama insanlar kendilerini rollerine o kadar vermiÅ? durumdaki Hızlı Mesajcı sık sık karÅ?ılıklı müttefiklik ve ajanlık anlaÅ?malarına tanıklık ediyor sanıyorum. Very Happy
    Kısacası bunların hepsini tek baÅ?lık altına toplamak mümkün deÄ?il. Ä°stersen tek site altına toplayalım, adını da frpworld koyalım. Wink
    Kendine iyi bak.

Lhun wrote:
    TÃ?m frpworld kullanıcılarının baÄ?larını sıkılaÅ?tırmak ve yüzyüze görüÅ?meyi daha sık ve organize bir hale getirip katılımları arttırmak adına bir önerim var. Bu fikir aslen bana ait deil fakat bir online oluÅ?umun uyguladıÄ?ı bir yöntem.
    Bu oluÅ?um için siteye özel bir bölüm eklenmeli. Bu bölüm bu tür organizasyonlar için bir duyuru alanı gibi. Ã?alıÅ?ması ise Å?öyle,
    örneÄ?in ben diyorum ki bir yılbaÅ?ı olayı yapalım, gidiyorum kafe, sinema vs. yetkililere önerimi belirtiyorum pazarlıklar vs. sonra sitede duyuruyorum: ankarada Å?u gün Å?u saatler arası Å?u kafede yılbaÅ?ı biÅ?iyi var, max 30 kiÅ?i diorum.
    Bu tabi 1 2 hafta öncesinden yapılan bi duyuru, ona göre gelebilecekler belirtiyor, yeterli sayı saÄ?lanırsa o gün toplanılıyor. Her türlü tema, olay, mekan için olabilir, yalnız organize olmalı ki hem forum köÅ?elerinde gözden kaçmasın herkes katılabilsin, hem de baÅ?arısız olmasın. Hatta sonra ilgili bölümlerde o gün le ilgili yorumlar, resimler vs yer alır.
    TAbi sizin önerilerinizle daha da geliÅ?tirilebilir.

flintfireforge wrote:
    ArkadaÅ?ım fikrin çok güzel ve biz bunu elimizden geldiÄ?ince yapmaya çalıÅ?ıyoruz. Senin fikirlerini de bekliyoruz ve her zaman bu tarz düÅ?üncelere açıÄ?ız. Å?u anda bir önerin varsa alabiliriz. Ä°lgin için çok teÅ?ekkür ederim.

Kaelthas wrote:
    Forumlardakı uzun suredır cevap verılen baslıkları sılsenız ıyı olmazmı hem bosuna yer kaplıyor. MEsala kılıtlı baslıkları sılın.

MUZZY wrote:
    Yerimiz kalmayana kadar mesajları silmememiz, eski mesajlara bakmak isteyenlere yapacamÄ?ımız bir iyilik olmaz mı? yinede teÅ?ekkür ederiz, bu talebini dikkate alacaÄ?ız.

Kaelthas wrote:
    Hayır yanlıs anladınız benım soyledıyım taa agustostan kalan mesajlar onarı felan sılınmesi.

squva wrote:
    hizli mesajla ilgili bir sorunum var
    antrifostik bir ses çikarip gelememezlik ediyor.
    tam anlamiyla anlatilmaz, yasanir bi olay
    yardimlarinizi bekliyorum...

gandalfoftheday wrote:
    Birkaç gün önce sitenin yenilenmesi sırasında bir günlüÄ?üne hızlı mesaj kapalı kaldı ama Å?u anda düzgün. bizim baÅ?ımıza böylebir Å?ey gelmediÄ?i için nedenini tam anlayamadım. yine de modülü inceleyeceÄ?im.
    Sanırım sorun senin kullandıÄ?ın bilgisayardaki bazı dosyaların eksikliÄ?inden (enelde java dosyaları oluyor) oılabilir. bunu da internet explrer'in tam sürümünü (SON DEÄ?Ä°L) YÃ?KLEYEREK Ã?Ã?ZEBÄ°LÄ°RSÄ°N. eÄ?ER SORUN BÄ°ZDENSE (KÄ° BU DURUMDA HÄ°Ã? KÄ°MSENÄ°N KULLANAMAMASI GEREKÄ°RDÄ°) düzeltmeye çalıÅ?acaÄ?ım. BaÄ?ırma anlama. Capslock açık kalmıÅ? düzeltmye üÅ?endim Rolling Eyes .
    Sorun çözülürse lütfen haber ver. Ä°yi eÄ?lenceler.

MUZZY wrote:
    admin gandalf sorun tamamen intenet explorer dan...
    Büyük ihtimalle sitelerdeki izinler ve ya internet explorer ın hata ayıklama eklentisinin sorunlu çalıÅ?masından kaynaklanıyor. benim de beÅ?ıma geldi bir kaç bilgisayarda daha önceleri, ara ara.. kodlara baktıÄ?ımda, veritabanına baktıÄ?ımda her Å?ey normal gözüküyordu.
    Ayrıca kodlar php olduÄ?undan hareketli olsun, uçan-kaçan olsun java istemediÄ?i için (admin gandalf sayesinde chat modülüne kadar) java dan sorun çıkaracaÄ?ını sanmıyorum sitemizin. bildiÄ?im tek bir java kodu kullanan prog var, en alttaki destekleyenler, o da resmin yavaÅ? yavaÅ? gelmesini saÄ?lıyor...
    Son olarak zaten hata bir ses ile geliyorsa, bunun sitemizdeki her hangi bir hata olması biraz garip, bizde hiç ses yok bu tür yerlerde... Bu hatalar dediÄ?im gibi genel olarak internet explorer dan kaynaklanmaktadır.

pyros wrote:
    adminler!

kendime bi avatar yüklemek istiyorum ama açtıÄ?ım sayfa bana Å?ööle diyor

Warning: opendir(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 736 is not allowed to access /home/frpworld/public_html/modules/Forums/images/avatars owned by uid 0 in /home/frpworld/public_html/modules/Your_Account/index.php on line 1255 vıdı vıdı vıdı

raistin de dediÄ?i gibi galiba benim explorerda bi sorun var
    size resim yollasam benim avatarım haline getirebilir misiniz?

teÅ?ekkür

MASK wrote:
    Bunun için admin Malovan'a frp@frpworld.com adresine bu resimi göndermen yeterli. O hemen koyacaktır.

Oren_Dautry wrote:
    Oren Ziggurath'a girer ve odasına bir kez daha kapanır..Odanın içine bir çaÄ?ırma çemberi çizer vetekı dizini üzerine çöker..tanrılar için seçtiÄ?i hediyeyi kendi önüne koyar ...
    biraz kral otu. ölü diyarlardan bir avuç toprak. durur ve iç geçirir.derin bir nefes aldıktan sonra büyü sözlerine baÅ?lar..

Parlak yanan ateÃ…?le
    Adınızı karanlıÄ?a çaÄ?ırıyorum
    Ay ıÅ?ıÄ?ına ve unutulmuÅ? topraklara
    Gelin
    Kalp atıÅ?ının sesine

cadıların kılıcının gücüyle gelin
    asa çember ve kılıç
    karanlıÄ?ın ve aydınlıÄ?ın adıyla gelin
    ENOS,ARIDA JUVATE
    NEVE,LUERVE,KERNUNNOS
    STUR FU FERE DIANUS
    TRIUMPHE
    SEMUNIS ALTERNIE ADVOCAPITO
    CONCTOS
    (BÄ°R MUM Ã?IKARIR VE)
    bu mumun üzerine ne dilediÄ?imi yazacaÄ?ım
    (yzar mumu yakar ve çemberin ortasına diker)
    mum yanıp bittiÄ?inde cevabınızı bekliyor olacaÄ?ım
    Atah Malkut vei Geburah vei Gedulah
    büyümü baÄ?laması için karanlıÄ?ı ve ıÅ?ıÄ?ı çaÄ?ırıyorum
    öyle dedim ki OLSUN
    diyorum ki yapılsın
    SO MOTE Ä°T BE...

GÃ?ZLERÄ°NÄ° KAPAR VE MUMUN YANIP BÄ°TMESÄ°NÄ° BEKLER...

Malovan wrote:
    Mum hala yanıyordu.
    Bekliyordu. Ä°ki asırlık ritüelin son aÅ?amasını da gerçekleÅ?tirmiÅ?, olmasını umduÄ?unun olacaÄ?ı anı bekliyordu
    Mum yanmaya devam ediyordu..
    Ã?ok uzun zaman önce atıldıÄ?ı maceralarının sonunda tüm bilgileri ve ipuçlarını toplamıÅ?, bu ayinin nasıl yapılacaÄ?ını öÄ?renmeye uÄ?raÅ?ıyordu.
    Mum yanmasını sürdürüyordu.
    Sahip olmaya çabaladıÄ?ı güç muazzamdı, risk de ona göreydi. Pek çoÄ?u böyle bir Å?eyin gerçekleÅ?eceÄ?ini dahi hayal etmeye cüret edemezdi. O ise inanmıÅ?tı.
    Mum ise karÅ?ısında bu isteÄ?iyle dalga geçer gibi yanıyor, yanıyordu.
    Sahip olacaklarına konsantre olursa zamanın daha kolay geçebileceÄ?ini düÅ?ündü. YaÅ?amı boyunca ölüme hükmetmiÅ?, kaos yaratmıÅ? olan bir ustanın varabileceÄ?i en üst seviyelere Å?ahit olmuÅ? ölüm büyücüsü, artık hizmet ettiÄ?i bu kavramlara hükmünün geçeceÄ?i zamanı düÅ?ündü. Evet, yarı tanrı olabilmek için gösterdiÄ?i gayretin birazdan solgun çürümüÅ? ölüm kokulu meyvelerini vermesi gerekiyordu. O zaman, iÅ?te o zaman her Å?ey deÄ?iÅ?ecekti.
    Mum boyunun kısalması dıÅ?ında deÄ?iÅ?miyordu.
    Zaman yavaÅ?lamıÅ?tı. Süre normalde geçenin on binlerce kat fazlası olarak gözüküyordu yaÅ?am ıÅ?ıÄ?ını yitirmiÅ? gözlerine.
    Hata yapmıÅ? olamazdı. Ã?lüm büyücüsü sahip olduÄ?u tüm tecrübelerle hata yapmayacaÄ?ını yapsa da yaptıÄ?ı hatayı bilebileceÄ?inden emindi.
    PEKÄ° NÄ°YE BU LANET OLASICA MUM KARÅ?ISINDA BÄ°R ASIRDIR YANMAYA DEVAM EDÄ°YORDU!!!

Mum söndü...

Ã?lüm sessizliÄ?i içinde geçen anlarda bir beklentiyle gözleri çevreyi taradı, kulakları bir Å?eyler duyabilmek için çabaladı. Å?imdi olmalıydı, güç kendisine geçmeliydi. Neden olmuyordu? Nasıl olmazdı?

Muma baktı, mum sorularına cevap vermiyordu�

Ama duvarlar verdi.

�evresindeki duvarların çatırdamalarını duyup çatlaklarını görmesiyle o duvarların hepsinin üstüne yıkılması bir oldu.
    Kule iskambil kaÄ?ıdından yapılmıÅ? gibi bir anda yıkılıverdi. Topraktan çıkan toz bile yıkılan kulenin görüntüsünü kapatmak için doÄ?adan rölans istedi.

Oren yıkılan kulenin tonlarca aÄ?ırlıÄ?ındaki kayaları altında yaÅ?amının mücadelesini veriyordu. SavaÅ?çı kasları kayayı kaldırmakta yetersiz kalıyor, büyülü sözleri ise aÄ?zına dolan ölü topraktan ötürü söyleyemiyordu. Tüm acıyı hissediyordu. Direnmeye çabalıyordu ama bu imkansız olmalıydı. Ä°Å?te o an bir hata olduÄ?unu anladı.

Pek çokları bu günü Oren_Dautry�nin ölüm günü olarak anacaktı.
    Ufak bir azınlık ise torunlarına anlatırken bir efsanenin doÄ?uÅ?u diyecekti bugün içinÂ?

Oren tüm hissettiÄ?i acıyla beraber Å?u ana kadar çoktan ölmüÅ? olması gerektiÄ?inden emindi fakat benliÄ?inin bir parçası baÅ?ka bir düzleme geçmiÅ?, onun ruhunun, bu dünyadaki maddesel varlıÄ?ını kolayca terk etmesini reddediyordu. Oren benliÄ?inin bu parçasına sarıldı, tüm kırılan kemiklerinin, ezilen kaslarının, parçalanan organlarının ve kanayan yaralarının acılarına diÅ? sıkarak, kırılmaz gibi bir irade gücüyle benliÄ?inin diÄ?er parçasını baskın çıkarmaya zihnini ona geçirmeye, ona hükmetmeye zorladı.
    Eskiden sahip olmadıÄ?ı gücü hissetmiÅ?ti. O artık eski OrenÂ?in göçüÄ?ün altında kaldıÄ?ını ve cesetinin oraya yaklaÅ?maya cesaret eden köylülerce bulunacaÄ?ını biliyordu. Derin bir nefes aldı, bu fani vücuduyla aldıÄ?ını hatırladıÄ?ı son nefesti. Nefesini verdi ve fani vücut, etten kasları bile seyirmeksizin bulunduÄ?u yere düÅ?üverdi.

Gözlerini açtı, çevreyi uyku mahmuru ve bulanık gözlerle yavaÅ?ça taradı. Ucu bucaÄ?ı gözükmeyen mezar taÅ?ları tarlasına bakılırsa devasa bir mezarlıktaydı. MezarlıÄ?ın mutlak dinginliÄ?i ile tezat bir ruh haline sahipti.
    Bir rüyadan uyanmıÅ? gibiydi. Fakat kendisini gerçeklikten çok baÅ?ka bir rüya düzlemine geçmiÅ? gibi hissediyordu. Artık varlıÄ?ının dünyaya bakıÅ?ı tamamen deÄ?iÅ?miÅ?ti. Dünya sanki onun ayakları altında titremeliymiÅ? gibi hissediyordu. Ã?nceden sahip olmayı hayal ettikleri Å?u an elde ettikleri yanında pek ufak kalıyordu.
    Gücü hissetti ve dünyaya bir kez de yarı tanrı olarak baktı. �lümden ve kaostan gücünü alacaktı.

TopraÄ?ı ve altında yatanları çevresinde gezen ruhları sezdi. Onların kendi mutlak iradesinden duydukları rahatsızlıÄ?ı ve aynı derecedeki çaresizliklerini duyumsadı. O an içinden gücünü Â?kullanmakÂ? geliyordu. YoÄ?unlaÅ?tı, civarda hissettiÄ?i tüm bu hayatını yitirmiÅ? varlıkların özünün emirlerini hissetmesini saÄ?ladı.
    Â?Sizi çaÄ?ırıyorum ölüler diyarının sonsuz müdavimleri. Duyun ve kulak verin çaÄ?rıma. Yüceltelim beraber yaÅ?amsızlıÄ?ı ve kaosu!Â?

Hiçbir ölümlünün duyup da yaÅ?ayamayacaÄ?ı, hissedip de korkudan titremeden duramayacaÄ?ı akıl almaz bir çıÄ?lık sonsuz taÅ?ların tarlasının her bir karıÅ?ından yükseldi. VarlıÄ?ının emirlerine karÅ?ı koyamadıkları bu yarı tanrı onları kaosu yaymak için çaÄ?ırmıÅ?tı ve onun kaprisine boyun eÄ?mekten baÅ?ka çareleri olmadıÄ?ını bilmeyen ve düÅ?ünmeyen bu baÅ?ka dünyanın yerlileri mutlak bir itaatle uydular bu emirlere ve sözlere.

Ä°Å?te böyle doÄ?du gücünü ölümden ve kaostan alan yarı tanrı Oren_Dautry.

O günden beridir diyarlarda bir Å?eylerin hiç eskisi gibi olamadıÄ?ı çocuklara söylenen korku hikayelerinde anlatılagelmiÅ?tir.

The_KiRaTh wrote:
    Bu konuda bir önerim var... BaÅ?lıÄ?ı açan kullanıcının yalnızca o baÅ?lık için cevap atma izni otomatik olarak açılamaz mı? Bu yapılırsa kullanıcı mesajına ekleme yapabilir, açıÄ?a kavuÅ?mayan noktaları sorabilir vs...

Malovan wrote:
    Walla güzel demiÅ?sin de Å?imdi düÅ?ününce kodun içine böyle bir Å?eyi nasıl koyacaÄ?ım aklıma gelmiyor açıkçası. Bu konuda nedense Å?u sıralar çok talep geliyor ama Dilek Kuyusu'na mesaj atma özgürlüÄ?ünü herkese tanısak mesela birisi moderatörlük için baÅ?vurduÄ?unda bir diÄ?eri gelip "yaw bence bu adam mod olmasın yaw" Å?eklinde mesajlar atabilir ki bu pek de arzulanan bir Å?ey deÄ?il. Tabi tek neden bu deÄ?il ama buna benzer pek çok senaryo yazılabilir.
    Ha, baÅ?ka forumlarda da arada uygunsuz cevaplar verilmiyor mu? Verilebilir ama burada verilirse sitenin geliÅ?iminde önemli bir unsur teÅ?kil eden bu yere insanlar mesaj atmaya çekinmeye baÅ?lar ki bunu Å?ahsen hiç istemiyorum.
    Kendine iyi bak.

Navetsea wrote:
    I am a foreigner and an artist in the art gallery of this site. Malovan told me that I could ask for something I want in this Dilek Kuyusu. So I did come.
    I also want to participate in your message board.
    Unfortunately I cannot understand Turkish. Rather interesting language that is. Egzotic, yet I don't think I can learn it.
    Can you allocate some part of this message board for the ones that want to participate like me?
    Sincerely,
    Navetsea

gandalfoftheday wrote:
    Our site is brand new and we are still developing it everyday.
    We can create another message board under forums section. And of course we can put the uses of buttons of easy usage for english.
    But i must discuss this with all administrators first. I'm sure they will accept this and in a few days a topic for english rpg will be in use in our site.
    Thanks for visiting frpworld.com
    If you have any other suggestions you can reach us from here or our e-mail addresses below the window.
    Note: i hope you can send us more pictures. they are amazing!

Malovan wrote:
    Hello Stephan,
    It is good to see you again. I hope you are doing well. Thanks for your kind approach to our site and nation, we are honored with your high thoughts about the site.
    It would be a pleasure to welcome you in Turkey if you wish to come here. I would enjoy telling more about our people and culture. There may be thousands of miles between us, but as you already know friendships are always in your heart. No distance can change this fact.
    As I ever tell from time to time, art is the universal language thatÂ?s valid for all nations and your art is well appreciated among our members. Other than that we consider all of your opinions important, talking with you with mail had always been my pleasure.
    Yet we devoted ourselves to the improvement of fantasy role playing games in our country and to the peopleÂ?s service that loves these games. Unfortunately fantasy role playing games are still at its primitive stages in our country and we think all our sincere efforts are important at this stage.
    Therefore we donÂ?t think of divide our attention to entering international area though I am well aware that the site has a good reputation out of our country.
    On the other hand, we certainly adore all thatÂ?s related with FRP and I would like to talk with you again anytime on net. However next time donÂ?t bother to find Dilek Kuyusu to tell us about your suggestions, I think it would be much easier for you to communicate with me by email (frp@frpworld.com) as we have done earlier.
    Hope to meet you again.
    Ã?mit Â?Malovan- Tomak or The Honest One as you have called me before.

Kaelthas wrote:
    Sayın adminler bu mesajı ıstiyerek attıgıma emin olabilirsiniz.

Lonca modlugudan alınmak ıstıyorum ve bunu anket bıtmeden once ıstıyorum tabi sizde kabul ederseniz.

flintfireforge wrote:
    Sevgili Kaelthas, son zamanlarda olan olaylar hepimizi çok üzdü. Biz site yöneticileri olarak seni hiçbir zaman suçlu bulmadık. Ama son zamanlarda yaÅ?anan olaylar senin hala moderatörlük görevini yerine getiremediÄ?ini gösterdi. Bize istifanı verdin ve bizde istifanı kabul ediyoruz. Ancak sitemizde senin her zaman yerin vardır ve bir frpsever olarak katılımını bekliyoruz.

Ä°stifanı kabul etmemize raÄ?men, dediÄ?im gibi frpworld.com'da her zaman seni bekleriz. Ä°lerideki çalıÅ?maların ve uÄ?raÅ?ların sonucunda her zaman yönetici kadroda da yer alabilirsin. Ancak senin durumun daha zor olacak çünkü sitemize yapılan olaylarda - ne yazıkki sen istemesende - adın kötüye çıktı ve bu durum sana zorluk çıkaracaktır. Ama bu durum senin Å?evkini kırmasın ve çabalarınla istediÄ?in noktaya gelebilirsin.

Biz bu sitede her Å?eyden önce demokrasiye önem veriyoruz ve diÄ?er adminlerle moderatörlerde senin moderatörlüÄ?ün konusunda oy kullandı. Sen de zaten bu geliÅ?meleri iyi biliyorsun... Oylama sonucunda ne yazıkki sitemizde moderatör olarak kalamayacaksın, tüm moderatörlük haklarını alıyoruz. ModluÄ?un alındıÄ?ı halde sitemizde rahatça gezebilirsin.

Sitemize olan katkılarından ve yardımlarından dolayı çok teÅ?ekkür ederiz.

pyros wrote:
    bu sayfada cevap veremedÄ?im için yeni baÅ?lık açmak zorunda kaldım

özür dilerim

bir adres alırsam daha iyi olur email adresime

ya da müsaitseniz buluÅ?alım

site çapında bir buluÅ?ma, toplantı falan yapılıyor mu
    hiç planlandı mı?

daha yeniyim bilmiyorum kusura bakmayın

Malovan wrote:
    Yakında Yüzüklerin Efendisi 3 için Ankara ve Ä°stanbul'da düzenlenen organizasyonlar var. EÄ?er Ankara'daysan ben senden direk olarak alabilirim veya Ä°stanbul'da bir moderatöre (Quel-Shin veya Raistlin'e) verebilirsin.
    Onun dıÅ?ında eÄ?er gelemem dersen sana upload etmen için bir ftp adresi verebilirim.
    Kargo göndermek istersen sana bir ev adresi verebilirim.
    Veya Ankara'daysan baÃ…?ka bir vakitte buluÃ…?abiliriz.
    Hangisi uygunsa artık frp@frpworld.com 'a mesaj atabilirsin.
    Kendine iyi bak.

pyros wrote:
    bunu üye olduÄ?um tüm sitelerden istedim
    ama pek kaale alınmadım Sad

siteye fantastik edebiyat hakkında bestelenmiÅ? özgün müzik eserlerimizi upload edebilme imkanımız var mı?

mesela ben Drizzt'in Zaknafein ile dövüÅ?tüÄ?ü sahne için bir müzik yapmıÅ?ım (aynı resim gibi) ve onu insanlarla paylaÅ?mak istiyorum

bu mümkün müdür?

teÅ?ekkür ederim

Malovan wrote:
    Mümkün ne demek???
    Böyle bir Å?eyi göndermezsen cidden çok üzülürüm.
    frp@frpworld.com adresine bunu yollarsan anında koyarım. Ã?ok da hoÅ? olur walla!
    Göndermeni sabırsızlıkla bekleyeceÄ?im.

gandalfoftheday wrote:
    sitemizde her zaman yerli yazar ve çizerlerin eserlerini yayınlamaktan gurur duyuyoruz. Senin parçalarını da kendi ismin altında sitemize koyacaÄ?ımızdan Å?üphen olmasın. EÄ?er gönderme güçlüÄ?ü çekersen -boyut vb- cd göndermen için adres verebilirim. Dört gözle bekliyoruz.
    Not: Bu arada kendi oyunlarımda da kullanırım indirip.

Kaelthas wrote:
    Hırsız loncasıda Moderatör olmak ıstıyorum.
    Bu ısı barabıleceyımı sanıyorum gorevlerı okudum ve oradaki kuralların hepsını yapabıleceyıme emıynım..
    Saygılarmla Tyriel Kaelthas

Malovan wrote:
    Moderatörlük baÅ?vurun kabul edilmiÅ?tir. Seni sonuçlardan en kısa süre içinde burdan haberdar edeceÄ?im.
    Kendine iyi bak.

Malovan wrote:
    Hırsız Loncası Lordu ve Saray'ın en yeni üyesini selamlıyorum. BaÅ?vurun kabul edildi.

scythe wrote:
    sadece özel haklara sahip kullanıcılar ın gelen mesaja cevap verebilmesi ne kadar doÄ?ru ya sorusu yanlıÅ? anlaÅ?ılmıÅ?sa ya malovan bi Å?eyi biraz müphem bırakmıÅ?sa yeni bi baÅ?lık mı açıcaz

MASK wrote:
    Dilek kuyusu tartıÅ?ma mekanı deÄ?il zaten biraz da bu kaygı ile bu kural konuldu.. Ã?nceki mesajlara bakarsan da bu kural öncesinde bölümün amacından saptıÄ?ını göreceksin. Neyse yine de bu konuyu yöneticiler toplantısında dile getireceÄ?im..

Malovan wrote:
    Buraya gelen mesajların çoÄ?unluÄ?u moderatörlük baÅ?vuruları ve bunlara verdiÄ?im genelde kısa cevaplarda açıkta kalacak bir yan olmuyor. Fakat site hakkında bir eleÅ?tiri yapmak suretiyle bir istekte bulunduysan ve verilen cevaba cevap yazmanın gerekli olduÄ?unu düÅ?ünüyorsan elbette ki bana bu durumu bildirebilirsin. EÄ?er buraya atılması uygunsuz olmayacaksa kısa bir süreliÄ?ine mesaj atman için iznini açarım.
    Tabi özel mesajı atmıÅ?ken neden bana atacaÄ?ın mesajı/soruyu direk yollamayasın, ben cevaplarım o da tamamen ayrı bir konu. Ã?ylesi bana daha mantıklı geliyor ya eÄ?er özel bir durum olduÄ?unu düÅ?ünüyorsan bu izni kısa süreliÄ?ine açabilirim ve önceden de bunun ihtiyaç halinde açıldıÄ?ına dair örnek vardır fakat kısıtlıdır.
    Kendine iyi bak.

scythe wrote:
    ben mi cahilim bilmiyorum ama ...
    milletin online olduÄ?u gözüküyo bi sayfada ... diÄ?er sayfada kopuk gözüküyo yani kim online kim deil tam anlayamıyoum bu iÅ?in raconu mu böle yoksa bi yanlıÅ?lık mı var

Malovan wrote:
    EÄ?er soldaki menüden bakıyorsanız (Kim Aktif BloÄ?u) böyle Å?eylere rastlamanız cidden de o kullanıcının o sırada çıkmıÅ? olduÄ?u manasına gelir. Ayrıca eÄ?er bahsettiÄ?iniz kullanıcı bir session süresi boyunca (tahmini 10-15 dakika arası bir süre) sitede bir Å?ey yapmadıysa aynı durumla karÅ?ılaÅ?ılınabilir.

KiNg_Of_DaMnEd wrote:
    Bur sitede üyelerin interaktif frp oynaya bileceÄ?i bir bölüm olsa iyi olmaz mı?

Malovan wrote:
    Ã?ok iyi olur! Haklısın. Ve bu konuyu biz de önceden düÅ?ünmüÅ?tük. Böyle bir projemiz var ama sallapati türünden bir Å?eye kendi imzamızı koymak istemediÄ?imizden bunun zaman alacaÄ?ını söyleyebilirim. Bunun için FRP oynama konusuna özelleÅ?miÅ? bir programı yazacaÄ?ız ve sizin kullanımlarınıza sunacaÄ?ız. Sitenin kuruluÅ? aÅ?amasından süregelmiÅ? olan iÅ?leri rahatlatabildiÄ?imizde proje olarak sırası geldiÄ?inde onu da yapacaÄ?ız. Türkiye'nin her noktasına eÅ?it uzaklıktaki diyarımızda frpseverleri buluÅ?turmada kolaylık saÄ?layarak aracı olmak bizim için bir zevk olacak.
    DüÅ?ünceni belirttiÄ?in için çok saÄ?ol. Kendine iyi bak.

Dragonfire wrote:
    Kadim canlıların "Saray" ına ve onlara baÄ?lı "Büyü Kulesi" ne sesleniyorum. Burda beyan ederimki Kule üzerinde gücümle ve varlıÄ?ımla hak taleb ediyorum. Kule üzerinde adil bir yönetim ve Saray'a baÄ?lılıÄ?ın devamını vaad ediyorum.
    Sizler kadim güçler çaÄ?rıma cevap verin ve hakkımı onaylayın.
    Saygılarımla...

Malovan wrote:
    BaÅ?vurun incelemeye alındı. En kısa zamanda burdan seni sonuçtan haberdar ederiz.

Malovan wrote:
    Büyücülük Kulesi'nin Lordu ve Saray'ın en yeni üyesini selamlıyorum.
    Yönetimin adil, sadakatin daim olsun.

Norticus wrote:
    Sarayda belirttiÄ?im DoÄ?a forumuna yer açmak için Cilveli Keçi Hanı'nın kaldırılmasının Saray'da oylanmasını talep ediyorum.

Malovan wrote:
    Konu Saray'da konuÅ?ulmaktadır.

Norticus wrote:
    Bal Likörü Salonu'nun sık kullanımına karÅ?ın bir modu bulunmuyor. bunu göz önünde bulundurarak Bal likörü Salonunun modluÄ?una aday olmak istiyorum.
    Saygılarımla...

Malovan wrote:
    BaÅ?vurun incelemeye alınmıÅ?tır. Sonuçlardan seni burdan haber edeceÄ?iz.

Malovan wrote:
    Bal :Likörü Salonu Lordu ve Saray'ın en yeni üyesini selamlıyorum. Seni Saray'da görmek büyük bir zevk olacak.

The_KiRaTh wrote:
    Büyücülük kulesi moderatörlüÄ?ü için baÅ?vuruyorum...
    EÄ?er uygun görürseniz...

Malovan wrote:
    Moderatörlük baÅ?vurun incelemeye alındı. Sonuçlardan bu baÅ?lıÄ?a yazma suretiyle seni haberdar ederim. Kendine iyi bak.

Malovan wrote:
    Büyücülük Kulesinin Lordunu ve Saray'ın en yeni üyesini selamlıyorum. Saray kapılarını sana açtı. Seni tebrik eder, yeni görevinde kolaylıklar dilerim.
    Kendine iyi bak.

Dragonfire wrote:
    Å?imdi daha önce bir ring dileÄ?inde bulunmuÅ?tum. Birde SavaÅ? alanı için bir dilek mevcut. Durum bu olunca ve forumlardaki anlaÅ?mazlıklar ve topic kirliliÄ?inide göz önüne alarak bir Å?ey düÅ?ündük. Bir arena,ring , kale yada epic bir ortam kurulsun. Bir yönetici hakem olabilir(DM daha doÄ?ru). Bu alana iÅ?tirak edenler 10. Level ve 3'rd Edition birer karakter yaratırlar. Yardım için pekçok professiyonel ve güzel program mevcut. Bu savaÅ? alanında kazanan taraf experiance alır. Zamanla level up olur. Bir sistem üzerinde düÅ?ünmekteyim. Böylece 100 level abartı karakterlerden hem arınmıÅ? oluruz hem bir dünya olur hemde güçlerine etki eden unsurlar belli olur. Tabiki karakterler için asıl olan RP dir. Bir zar sistemi kurmak zor deÄ?il. Daha sayamaacaÄ?ım pek çok faydası olur.
    Umarım kast ettiklerimi bir nebze olsun aktarabilmiÅ?imdir.
    Saygılarımla...

Malovan wrote:
    Bu önerinin biraz daha az kompleks olan bir tanesi Å?u an tartıÅ?ılmaktaydı. TartıÅ?maya bu parametreyi de ekleyim devam edelim bakalım. Ã?nerin için çok saÄ?ol. Kendine iyi bak.

The_KiRaTh wrote:
    ArkadaÅ?lar bu site içi savaÅ? için forumların kullanılması bence forumlarda hem daÄ?ınıklık, hem de kalabalık yaratacak... Bunun için forumlarda ayrı bir bölümün açılması hem insanlar açısından daha rahat olucak, hemde forumları rahatlatacaktır kanımca... Saray bu önerimi dikkate alırsa sewinirim...

Malovan wrote:
    Anladım, buna benzer bir talepte daha önce de bulunulmuÅ?tu. Tabi o zamandan bu yana kararı etkileyebilecek kimi Å?eyler deÄ?iÅ?ti. Yeniden görüÅ?elim. Sonucu burdan bildiririz -veya aslında bildirmeye gerek de kalmayabilir, sonuç ortada apaçık olursa.

Norticus wrote:
    acaba sitenin bir yerinde hangi rank e kaç mesajla ulaÅ?ılıyor diye bir mesaj koyabilirmisiniz?

Malovan wrote:
    Sanırım bunun en güzel ve heyecan veren Å?ekli deneyerek görmek olur deÄ?il mi? Bence bu heyecanı senden almak biraz kötülük yapmak olurdu. Hem böylece bilmemnekadar mesaj atmıÅ? bir kullanıcı gibi de düÅ?ünmezsin kendini. Kendine iyi bak.

The_KiRaTh wrote:
    ArkadaÅ?lar, haber veriim dedim, konquerorla açıldıÄ?ında forumun yeni hali düzgün açılmıor, bÅ?lılar alakasız yerlerde kalıor.

Malovan wrote:
    Evet özellikle çözünürlük uygun Å?ekilde ayarlanmazsa bu sorunla karÅ?ılaÅ?abilirsin. Bu aslında çoÄ?u sitenin karÅ?ılaÅ?tıÄ?ı bir sorun. Ben de bazen Opera kullanarak açtıÄ?ımda çözünürlüÄ?üm uygun deÄ?ilse veya bazı browser integrationlarini yuklememissem bu sorun oluyor. Konquerorda da olmasına ihtimal veririm.
    Site en iyi 1024x768 çözünürlükte internet explorer 5.0 ve üstünde gözükür. Tavsiyem öyle bakılmasıdır.
    Kendine iyi bak.

Shadowmaster wrote:
    ArkadaÅ?lar uygun görürseniz bütün kürsülerde moderatör olabileciÄ?ime inanıyorum.Ä°sterseniz referansım da var Smile

Bu kadar fazla istiyor olmamın sebebi,oldukça aktif olmam ve mesajları okumamdır.

Malovan wrote:
    Bütün forumlara moderatörlük tam olarak aynı olmasa da alt adminliÄ?e yakın bir kavram. O açıdan bu baÅ?vuruyu bir alt adminlik baÅ?vurusu olarak deÄ?erlendirdik.
    Foruma katkıda bulunma isteÄ?ini hoÅ?nutlukla karÅ?ılıyor ve takdir ediyoruz. Bu katkının deÄ?erini gerçekten biliyor ve önemsiyoruz. Fakat bizim seni tanımamız için zaman tanıyabilirsen bunu sevinçle karÅ?ılarız. Hem böylece sen de forumu daha fazla tanımak için Å?ans bulabilirsin.
    Bu iyi niyetli hareketin için teÅ?ekkür ediyorum.
    Kendine iyi bak.

Quel-Shin wrote:
    Agora moderatörlüÄ?ü için baÅ? vuruda bulunmak istiyorum.Å?u an Wuroldar moderatörlüÄ?ünü yapıyor. Ã?SS nedeniyle daha az gireceÄ?ini belirttiÄ?i için
    onun sorumluluÄ?unun bir kımsını üstlenebileceÄ?imi düÅ?ündüm.Tabii eÄ?er saray uygun görürse....

Malovan wrote:
    Agora'nın lordunu ve Saray'ın en son üyesini selamlıyorum. Seni aramızda görmek bizim için büyük bir zevk.
    Yeni görevinde baÅ?arılar.

Ghost_OF_A_Rose wrote:
    merhaba! ben yeni üyeyim ve sitenin dopdolu olup da benim bu doluluÄ?a bir türlü dahil olamayıÅ?ım sinirimi bozdu.Yeni olduÄ?um için kurallarınızı henüz okuyorum ve mümkün olduÄ?unca uygulamaya çalıÅ?ıyorum. Ben hırsızlar loncasına girmeyi istedim (yani çok yetenekliyimdir bakmayın. el becerim bayaÄ?ı geliÅ?ti...tüm oyunlarda rogue olunca:))) bana biraz yardım edebilirseniz sevinirim. Bu hikayelere katılmayı ve diÄ?er forumlarda yer almayı çok isterim...

MASK wrote:
    Selamlar ghost of the rose loncaya istediÄ?in zaman girebilirsin loncanın kapıları girmek isteyen herkese açıktır aramıza katılmak istemene sevindim ... Forumlardan diyarın ustaları ve saray hariç hepsi tüm kullanıcılara açık istediÄ?in gibi mesaj at ( tabiii genel forum kurallarını ihlal etmeden) Sitenin içindeki diÄ?er bölümlere de katkıda bulunmak istediÄ?inde bölümü de belirterek adminlerden biri ile özel mesajla baÄ?lantıya geç... Koymak istediÄ?in yazı veya tavsiyelerin hepimizi sevinirecektir... Diyarlara hoÅ?geldin ghost of rose

Malovan wrote:
    HoÃ…?geldin Ghost of a Rose,
    Diyardaki diÄ?er gezginlerle kaynaÅ?mak istiyorsan yapacaÄ?ın tek Å?ey mesaj atmak olacaktır. Tecrübe ettiÄ?im kadarıyla bu mesaj giriÅ?imleri her zaman hoÅ? karÅ?ılanır ve ilerleyecek sohbetler için baÅ?langıç oluÅ?turur. Loncaya katılmak istiyorsan loncada ilgini çeken bir konuda görüÅ?ünü belirt veya kendin yeni bir konu aç ki diÄ?erleri ile tartıÅ?abilesiniz.
    GördüÄ?üm kadarı ile iyi niyetli birisine benziyorsun. Eminim forumdakilere çabuk ısınırsın.
    Herhangi bir sorunla karÅ?ılaÅ?ırsan çekinme bana söyle, elimden gelen yardımı yapacaÄ?ımdan Å?üphen olmasın.
    Kendine iyi bak.

yeminer wrote:
    forumlarda giremediÄ?im bikaç bölge var oralara nasıl girebilirim anlatırsanız memnun olacaÄ?ım.

Malovan wrote:
    Forumlarda giremediÄ?in bölgeler Å?u an itibariyle Diyarın Ustalarını sadece hak edenlerin görmeye baÅ?lamasıyla birlikte giremediÄ?in baÅ?lıkları aynı zamanda göremiyor olman lazım. Diyarın Ustaları dıÅ?ında görülemeyen Saray var ki orası da sitenin yönetim merkezi.
    Ancak Å?u an itibariyle yanlıÅ? anlaÅ?ıldıÄ?ını tam olarak ispatlayana dek hem Diyarın Ustalarındaki Büyü Laboratuarı hem de Saray senin giriÅ?ine kapalı.
    Bu hakkın mahrumiyetinden azat edilmen uygun görülürse -ki bunun ancak ve ancak senin samimi bir çabanla olacaÄ?ını tekrar hatırlatmakta mahsur görmüyorum- Büyü Laboratuarına giriÅ?in için en az bir aylık kayıtlı kullanıcı olman ve sana sunulan sınavı baÅ?arıyla geçmen Å?artı aranacaktır.
    Saygılar sunarım.

Quel-Shin wrote:
    Yeni açılan hızlı eriÅ?im bölümündeki grafikler göz zevkine hitap etmeyen cinsten.Sitenin görüntüsünü bozuyor.Ayrıca ilk bakıÅ?ta okunabilirliÄ?i düÅ?ük.DeÄ?iÅ?tirilmesi site açısından iyi olacaktır.Ä°sterseniz grafikler konusunda yardım etmeye hazırım.Bir FWC sever olarak bildirmek istedim.Saygılarımla....

Malovan wrote:
    Madem daha iyisini yapabilirim diyorsun, frp@frpworld.com adresine gelecek olan resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. Uygun bulunursa resimleri kısa sürede ana sayfada görüleceÄ?ine emin olabilirsin.
    Ã?orbaya güzel bir tuz olabilir deÄ?il mi? Wink
    Kendine iyi bak.

Quel-Shin wrote:
    Hızlı eriÅ?im bölümündeki grafikler göz zevkine hitap etmeyen türden.Sitenin görüntüsünü bozuyorlar.Ayrıca yazıların ilk bakıÅ?ta okunurlukları düÅ?ük.DeÄ?iÅ?tirilmesi site açısından iyi olacaktır.Ä°sterseniz drafikler konusunda yardım etmeye hazırım.
    Saygılarımla........

The_KiRaTh wrote:
    Ã?ok eski baÅ?lıkları baÅ?ka bir bölüme aktarsak ta isteyen hala oralara girip msjları okuyabilirken, o msjlar forumlarda kalabalık yaratmasa...
    Ã?zellikle dm/oyuncu aranan forumlardakiler...

Malovan wrote:
    Tamam önerini etraflıca bir konuÅ?up gerekeni yaparız. Ã?nerin için saÄ?ol.

Quel-Shin wrote:
    Bence diyarların bi haritası olmalı.DaÄ?ları nehirleri,kendi efsaneleri olmalı.Å?ehirleri, Å?ehirlerinin lordları olmalı.Krallıkları, tüccarları,örgütleri loncaları olmalı.Demek istediÄ?im kendi diyarımızı kendimiz oluÅ?turalım.bi haritamız olsun.bölgelerin özellikleri olsun.Å?ehirler olsun forumdan birileride Å?ehir lordları....Kendimize has bi diyar oluÅ?turalım.Bi harita meydana getirelim.Böylece daha rahat ve daha güzel RP yapabiliriz.

HerÅ?eyin daha güzel olması için,saygılarımla....

Malovan wrote:
    KulaÄ?a hoÅ? gelen bir öneri. Neden bu konuyu Agora'da veya Saray'da tartıÅ?maya açmıyorsun? Fikrin daha dallanıp budaklanabileceÄ?ini tahmin ediyorum.
    Kendine iyi bak.

Oren_Dautry wrote:
    Dusundum de madem biz olayi burda galistirmeyi amaclioruz bunun icin isteyenlere quest ya da bulmaca ya da duello gibi secenekler ve awardlar sunulsa mi

Oren_Dautry wrote:
    savaÅ? karargahı moderatörlüÄ?ü için baÅ?vuruyorum.
    eÄ?er saray üyeleri uygun görürlerse...

MUZZY wrote:
    SavaÅ? Karargahı modu olarak hükümlü var, fakat seninde baÅ?vurunu sarayda oylamaya sunacaÄ?ım. Sonuçtan seni haberdar ederim.

MUZZY wrote:
    Sarayda yapılan oylama sonucu SavaÅ? Karargahı yüksek komutanlıÄ?ı ünvanını taÅ?ıma Å?erefine, ve bu karargahtaki asayiÅ?i saÄ?lama görevine layık görüldün savaÅ?çı!
    Seni kutluyorum!

The_KiRaTh wrote:
    Biz psionicler için niye bir bölüm bulunmuo buralarda?

Malovan wrote:
    Cevap basit; talep olmadıÄ?ı için. Fakat madem Å?u an bir talep var, açılması için talebini Saray'a sunacaÄ?ım. Kabul görürse buradan bildiririm. Forum hakkındaki düÅ?üncelerini belirttiÄ?in için teÅ?ekkür ederim.

Oren_Dautry wrote:
    forumlarda da yazio ama buraya da atalim bari Razz

iiler kotuler ve notrler icin ayrikisim acsak

Malovan wrote:
    Forumdaki tartıÅ?mada çok da bir savunma veya talep göremedim ama madem Dilek Kuyusu'na resmi bir baÅ?vuruda bulunulmuÅ?, ben de bu baÅ?vuruyu deÄ?erlendirip Saray'da oylamaya sunacaÄ?ım. Sonucunu buraya atarak herkesi bilgilendiririm.
    Kendinize iyi bakın. İster iyi olun ister kötü ister nötr.

Dragonfire wrote:
    Bence biryere ring forumu açalım. PvP ve PvN tarzı karÅ?ılaÅ?maları düzenleyebileceÄ?imiz, hakem tadında bir yöneticinin olacaÄ?ı ve ortamın belirleneceÄ?i bir alan oluÅ?turulabilir. Sonuçta bir alan açmak okadarda zor deÄ?il.
    Saygılaımla...

MUZZY wrote:
    Tamam, isteÄ?ini sarayda oylamaya sunacagım
    Seni sonuçtan haberdar ederim...

Wuroldar wrote:
    Karanlıktan çıkıp geldim buraya kadar. Belki yalnızlıÄ?ımı yenmek belkide arkadaÅ? bulmak aracılıÄ?ıyla. Burda herÅ?ey çok güzeldi. Günler geçtikçe insanlar bana alıÅ?tı ve dahada güzelleÅ?ti gittikçe herÅ?ey. Heryer hoÅ?uma gitti. Ama benim her zaman favorim Agora'ydı. Orada yatıp kalktıÄ?ım, orada gülüp aÄ?ladıÄ?ım zamanlarda tabi... Å?imdi bunu benim için daha önemli bir hale getirmek içimdeki istek filizi. Å?u zamana kadar yaÅ?adıklarımı göremek bilmek ve aktarmak için, benide aranıza alırsanız mutluluk duyarım.

Agora'ya moderatör olmak için sizlere saygımı duyar ve isteklerimi izninize sunarım...

Malovan wrote:
    Siteye katkıda bulunma isteÄ?inden dolayı teÅ?ekkür ediyorum. Her zaman olduÄ?u gibi senin de oylamanı Å?imdi SarayÂ?da sunacaÄ?ım ve sonucuna göre moderatörlüÄ?ünün kabülü belirlenecek. Sonuç belirlenince burada bu mesajda bir açıklama yapacaÄ?ım ve böylece senin de olumlu veya olumsuz cevaptan haberin olacak. Bu süre içinde bu mesaja cevap vermeye çabalama çünkü bu baÅ?lıkta cevap yazma yetkisi sadece adminlerde var. Ã?zel olarak cevap atman gerekiyorsa bana özel mesajla belirt, ben bu sorunu çözerim.
    BeklediÄ?in süre boyunca içini serin tutmanı tavsiye ederim. Her halükarda siteye verdiÄ?in önemi takdir ediyorum.
    Asıl mutluluÄ?u ben seni de Saray sınırları içinde görünce duyacaÄ?ım.
    GörüÅ?mek üzere.

Malovan wrote:
    Wuroldar,
    Diyarlarda fazlasıyla hakettiÄ?in konumun oylaması tamamlandı. Agora'nın yeni moderatörünü ve Saray'ın son üyesini selamlıyorum. Sana bu konuda güvenim tam. Yeni durumunun hakkını son raddesine kadar vereceÄ?ine Å?üphem yok. Diyarların daha güzel bir yer haline gelmesi ancak sizin bu katkılarınız sayesinde mümkün olacak.
    Agora'daki yeni görevinde kolaylıklar ve baÅ?arılar dilerim.
    Yardıma ihtiyacın olursa ben devamlı arkanda olacaÄ?ım.

Strahd wrote:
    selam ben büyücülük kulesi bölümü için moderator olmayı istiyorum. Ã?ünkü büyü konusu çok hoÅ?uma giden bir konu. Orda hem yeni Å?eyler öÄ?renmeyi hemde bildiÄ?im Å?eyleri öÄ?retmeyi isterim. EÄ?er mesaj sayısı önemli ise pek Å?ansımın olduÄ?unu sanmam ama mesaj sayısının önemli bir Å?art olduÄ?unu düÅ?ünmüyorum. isteÄ?imin dikkate alınma dileÄ?iyle...
    Strahd

Malovan wrote:
    Ä°steÄ?ini Saray'da oylamaya sunacaÄ?ım. Oylamadan olumlu sonuç çıkarsa Büyücülük Kulesi'nin moderatörü sen olursun. Mesaj sayısı önemli deÄ?il ancak oylamada oy yetkisine sahip kiÅ?ilerin senin iyi niyetine güvenebilmeleri önemli. Bu mesajlarınla saÄ?lanamıyorsa baÅ?ka bir Å?ekilde saÄ?lanmalı.
    Kısacası her Å?ey güvenle baÅ?lıyor ve güvenle sürüp gidiyor.
    Forumda aktif görev almak istemen nedeniyle sana en içten teÅ?ekkürlerimi sunarım. Sonuç belirlendiÄ?i anda bu mesaja cevap mahiyetinde duyurulacaktır. Bu mesajı cevaplayamazsın bu sadece admin ve alt adminlerin yetkisi dahilinde. Ancak söylemek istediÄ?in bir Å?ey olursa özel mesajla bana veya baÅ?ka bir admine bildirebilirsin.

Malovan wrote:
    Merhaba Strahd,
    Mesaj sayısının moderatörlük baÅ?vurusunun kabul edilmesi ile direk alakası olmadıÄ?ını sana daha önceden söylemiÅ?tim. Ancak güvenin önemini de. Å?u an benim gözümde sen önceden bu foruma moderatörlük baÅ?vurusunda bulunan daha ikinci mesajını atmıÅ? kiÅ?i deÄ?ilsin mesela. Seni tanıdık tanıdıkça sevdik. Ancak mesajı atıÅ? zamanın daha o ilk zamanlara denk geldiÄ?inden seni o ilk görüÅ?ümüzdeki halinle oylayabildik.
    Moderatörlük baÅ?vurun Å?u an için kabul edilmedi. Ancak bu hiç moderatör olamayacaksın demek deÄ?il. Forumda yeterince zaman geçirdiÄ?inde yeniden baÅ?vurabilirsin ve bir dahaki sefere Å?ansının çok daha fazla olacaÄ?ına inanıyorum. Hem forum kullanıcıları ile beraber bir oyun oynayacaÄ?ını da görüyorum. Daha fazla tanıÅ?ma ve güven. Belki o oyun sırasında ben de seninle tanıÅ?ma fırsatı yakalayabilirim. Söz vermeyim ama bir ihtimal olabilir ve bunun olmasını çok isterim.
    GörüÅ?mek üzere en iyi dileklerimle

Raistlin wrote:
    Ben 40 küsur mesaj atmıÅ? gibi görünmeme raÄ?men bu forumlara sayfalar uzunluÄ?unda yazılar yazdım ve belki de 250 mesajlık yazı yazdım. Kısa kısa mesajlar yazarak fikirlerimi açıklamak yerine gayet ayrıntılı bir Å?ekilde düÅ?üncelerimi paylaÅ?mayı denedim. Belki de beni de alt adminliÄ?e kabul etmeyi düÅ?ünürsünüz diyerek buraya bir mesaj attım.
    En çok kulaktan kulaÄ?a bölümünde ve savaÅ? karargahında aktif olduÄ?um için bunlardan birinin alt adminliÄ?ine talibim. Yalnız ricam Kulaktan kulaÄ?a bölümüne kabul edilmemdir çünkü forumlarda artık çoÄ?unlukla hikaye yazıyorum ve gönderdiÄ?im bir mesajda yaptıÄ?ım ufacık bir hatayı deÄ?iÅ?tirmek için moderatorları rahatsız etmek mecburiyetinde kal

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum