Frp World Ana Menü
  • Frp World
    » Anasayfa
    » Forum
    » Anketler
    » Akademi
    » Kitap Tanıtımları
    » Haber ArÅŸivi
    » Haber Gönderin
    » Makale Gönderin

  • Üyelere Özel

  • KiÅŸisel
    » Hesabınız
    » Özel Mesajlar
    » Üye Listesi
    » Üye Arama
    » Siteden Çıkış

  • Site Bilgileri
    » Top10
    » Site Hakkında Yorumlarınız
    » Ä°statistikler
    » Destekleyen Siteler

  • Kullanıcı Menüsü
    HoÅŸgeldin, Diyar Gezgini
    Üye Adı
    Åžifre
    (Kayıt Ol)
    Ãœyelik:
    Son Ãœye: SharonMass
    Bugün: 21
    Dün: 23
    Toplam: 90350

    Şu An Bağlı:
    Ziyaretçi: 1773
    Ãœye: 0
    Toplam: 1773

    FrpWorld.Com :: View topic - Kırık Aynadan Yansımalar (RP Ekranı)
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

     Kırık Aynadan Yansımalar (RP Ekranı) View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    Lord Necros
    BaÅ?büyücü





    Joined: Apr 29, 2005
    Posts: 1916
    Location: Necropolis

    PostPosted: Mon May 22, 2006 9:34 pm Reply with quoteBack to top

    Dilenciye doğru yaklaştıkça Estalus onun hatlarını daha belirgin seçebilmeye başladı. Dilenci genç yaşlarında bir elfti. Oldukça kirlenmişti ve uzun saçları birbirine dolanmıştı. Badem gözleri kapanmış, ince, delik deşik gömleğine bir elle sarınmış, uzun tırnaklı çıplak ayaklarını barındıran bacaklarını dizlerinden bükerek cenin pozisyonuna girmiş ve sokak lambasına dayanmıştı. Tir tir titriyordu. Bir eliyle de elindeki tası tutmaya çalışıyordu.

    Dilenci Estalus’un geldiÄŸinin farkına varmamış gibi görünüyordu. Kendinden geçmişçesine titriyordu. Estalus elfin teninin soÄŸuktan sararmış olduÄŸunu fark etti.

    _________________
    All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

    Power demands sacrifice.
    Back to top View user's profileSend private message
    Lord Necros
    BaÅ?büyücü





    Joined: Apr 29, 2005
    Posts: 1916
    Location: Necropolis

    PostPosted: Mon May 22, 2006 9:36 pm Reply with quoteBack to top

    İlk birkaç saniye boyunca hiçbir şey olmazken Gredix tüm duyularını keskinleştirerek bekledi. En ufak bir çıtırtı bile yoktu. Sonra, aniden bir hışırtı duydu ve bidonların arasında bir şeyler hareketlenmeye başladı.

    Gölgelerin içindeydi. Boyutu konusunda en ufak bir fikri olmadığı gibi, şekli konusunda da en ufak bir fikri yoktu. Karşısında bir katilden tutun bir canavara kadar her şey olabilirdi.

    Hışırtılar arttı ve zaten bulunduğu karanlık sokağın içinde, gölgelerin içinde bir şeyin hızlıca hareket edip sıçradığını fark etti.

    _________________
    All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

    Power demands sacrifice.
    Back to top View user's profileSend private message
    Lord Necros
    BaÅ?büyücü





    Joined: Apr 29, 2005
    Posts: 1916
    Location: Necropolis

    PostPosted: Mon May 22, 2006 9:37 pm Reply with quoteBack to top

    Hancı hafifçe eÄŸilip Elrach’ın yanından ayrılarak onu bekleyen arkadaÅŸlarının arasına karışırken, hanın kapısı bir gıcırtıyla açıldı. Bir an herkes sustu ve gözlerin tümü kapıya çevrildi. Dışarıdaki gölgelerin içerisinde yürüyüş sopasına dayanmış bir ÅŸekil vardı.

    ÅŸekil yavaÅŸ adımlarla hareket ederek hana-ve aydınlığa-girdiÄŸinde herkes bunun beyaz bir yolculuk pelerinine sarınmış, beyaz bir cüppe giyen ve yolculuk asasına zorlukla dayanan bir büyücü olduÄŸunu gördü. BaÅŸlığı çekili olduÄŸundan yüzü görülmüyordu. Büyücü kendisini zorlukla Elrach’ın karşısındaki masaya attı.

    Hancı arkadaÅŸlarının yanında bir kez daha ayrılıp yeni gelenin yanına gitti ve ikisi konuÅŸmaya baÅŸladılar. Gürültü yapan sarhoÅŸ grup yüzünden neler konuÅŸulduÄŸunu duyamıyordu Elrach, ama sonra hancı masadan ayrıldı ve mutfaÄŸa yöneldi. Ä°ÅŸte tam o sırada Elrach’ın gözleri ile cüppenin baÅŸlığının gölgesi içindeki badem gözler kesiÅŸti.

    _________________
    All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

    Power demands sacrifice.
    Back to top View user's profileSend private message
    AZaZ3L
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Mar 20, 2006
    Posts: 117

    PostPosted: Mon May 22, 2006 10:37 pm Reply with quoteBack to top

    Jui nin tüyleri biran için diken diken oldu..Bu korktuğundan değil sadece şaşırdığından kaynaklanmıştı..
    Adamın sırtındaki hançeri çekip çıkardı..Adamın üstünde işe yarar birşey olup olmadığına baktı..Bunu üstündeki şeyleri merak ettiğinden değil katilinin üzerindekileri eşyaları alıp,işini bitirip,gidip gitmediğini anlamak içindi..Aynı zamanda belli etmeden etrafta gözleriyle katili arıyordu..Zihnini olası bir çatışma için toparladı...

    (Rp dışı :bundan sonrası bir saldırı veya başka bi olay olmadı kabul edilerek yazılmıştır..Bişi oluyorsa burayı iptal edebilirsin Necros)

    Adamın üstünü aradıktan sonra atına atladı..Burda bulunması pekte akıllıca değildi..şehir muhafızları gelirse bu cinayetten onu sorumlu tutarlar ve başına iş açardı...

    Atını dinlenebileceği ve işvereninin kendiyle temasa geçebileceği sakin bir yer bulmak amacıyla şehrin içine doğru sürdü..

    _________________
    http://www.travian.com.tr/?uc=tr2_22747
    Back to top View user's profileSend private message
    esen
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Sep 10, 2004
    Posts: 809

    PostPosted: Tue May 23, 2006 6:42 am Reply with quoteBack to top

    Lord Necros wrote:
    ?Korkarım ki bunu ben de bilmiyorum. Tek bildiğim şey, bunca yıldan sonra benimle bu kadar acil görüşmek istediğine göre çok ciddi bir durum olduğu. Ama neler olduğunu ancak tapınağa varınca anlayabileceğiz.?
    Amcası hiç bir işi bilmeden kabul etmezdi ve bu durum onunda hoşuna gitmiyor gibiydi. Essonya amcası gibi atını hızlandırdı, bir süre atların nal seslerini dinleyerek bulundukları sokaktan çıkıp yeni bir caddeye girmişlerdiki amcası ani bir şekilde durdu. Essonya amcasının neden durduğunu ileri bakınca anlamıştı, birkaç metre ötelerinde yerde yatan, yaralı veya ölmüş bir adamla onun başında ağlayan genç bir kadın vardı. Kadın onları görünce yaşlı gözleriyle onlara bakarak "Yardım edin! Tanrılar aşkına kocama yardım edin!" diyerek haykırıyordu. Amcası hiç düşünmeden yerde yatan adama doğru gitti. - " Hoe ölme sakın! Hoe...Kadın hiç durmadan haykırıyor ve ağlıyordu. -" Durumu nasıl amca?" Essonya amcasının yanında ayakta duruyordu. -" Çok kan kaybetmiş, bir an önce onu tapınağa götürelim orda ona yardım edecek birileri vardır." -"Eminmisin amca çünkü hareket edemeyecek durumda ve onu bu şekilde ata bindirmek ölümüne yol açabilir. " Essonyanın sinirleri iyice bozulmuştu, kadın hiç durmadan ağlıyor kocama yardım edin diye haykırıyordu. İşin garip yanı ise caddede onlardan başka kimsenin olmayışıydı. -"Amca tapınağa gidip yardım getireceğim." -" Sen tapınağın yerini bile bilmiyorusun." -" Tamam işte söylersen bir an önce yardım getirebilirim amca görmüyormusun adam ölmek üzere"...
    Back to top View user's profileSend private message
    Horcoel_Baator
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı





    Joined: Oct 22, 2004
    Posts: 673
    Location: BoÅ? boÅ? gezindigi Ankara sokaklarından..

    PostPosted: Tue May 23, 2006 7:55 am Reply with quoteBack to top

    Lord Necros wrote:
    Xanthroat’ın sözleri ve ses tonu karşısında gnoll nahoÅŸ bir kahkaha atarak arkasındakilere baktı. DiÄŸerleri ilk baÅŸta tedirgin olmuÅŸ gözükseler de, bu etkiyi üzerlerinden atıp onlar da liderlerinin kahkahalarına katıldılar.

    Sonra öndeki gnoll havlamayla uluma arası bir ses çıkardı. Sonra Xanthroat’ın iki yanındaki gür ekin sıralarının arasından bir kafa yükseldi.

    Sonra bir tane daha...

    Ardından bir tane daha...

    Birkaç saniye içinde tarla boyunca pek çok baÅŸka gnoll ortaya çıkmıştı. Xanthroat’ın çevresinde ÅŸimdi otuz civarı gnoll vardı. Bazıları ellerindeki arbaletleri Xanthroat’a doÄŸrultmuÅŸlardı, diÄŸerleri ise ellerindeki koca kılıçlar, mızraklar, baltalar gibi silahlarıyla ona doÄŸru yaklaşıyorlardı. Ama hiçbir gnoll-tıpkı Xanthroat’ın tarlaya ilk girdiÄŸinde yaptığı gibi-otlara zarar vermeye cüret edemiyordu. Otları yararak Xanthroat’ın yanına hemen ulaÅŸacaklarına, çevrelerinden dikkatlice dolanıyorlardı.

    Yakın dövüşe girecek olanlar Xanthroat’ın önüne ve arkasına geçerken, mızrak gibi uzaktan vurabielcek olanlar yan sıralara geçerek Xanthroat’ın sağına ve soluna yayılıyorlardı. Hepsinin gerisinde de arbaletliler vardı. Ama henüz hiçbirisi tetiÄŸi çekmemiÅŸti.


    Xanthroat etrafının sarıldıgını görünce sanki saf altınmışçasına sırtında parıldayan kanatlarını sonuna dek açtı ve gökyüzüne üç metre kadar yükseldi..Devasa tırpanını aşşağıdan gelen arbeletlerin kanatlarını hedeflemesini engellemek üzere kaldırmıştı..

    Ancak..Bu vahşi yaratıklarda ekinlere dokunmamıştı değilmi..Sanırım ekinlere bir saygıları vardı..

    Alev püskürten nefesini kendisinden bu derecede sayıca üstün kimselere kullanması prensiplerine aykırı değildi..Belki bunu yaptıgında kırk feet içinde sağ gnoll kalmayacaktı..Ancak bir ayrıntı daha vardı..

    Tarlalar..Evet ekinler..Nefesi tüm bu ekinleri mahvedecek..Belkide buranın asıl sahibinin emeğini tamamen tüketmiş olacaktı..Havada asılı duran yarı ejder bir an kendisini hedefleyecek arbeletlileri düşünmeye başladı..Zırhının ve pullarının arbelet okları tarafından yarılması çok zordu..Ancak imkansız değildi..Kuşatma altında duramazdı..

    O sırada aklına birşey geldi yarı ejderin..Bu varlıklar önce ondan burayı terketmesi gerektiğini söylemişlerdi..Çnce bunu hayatlarına duydukları korkudan yaptıklarını sanarken şimdi bunu gerçek niyetleri ile söylediklerini anlamıştı..Sayıları çok fazlaydı ve kaybedebileceklerini herhalde hiç düşünmüyorlardı bile..

    ''Alev püskürtücü nefesini kullan Maeglan..Canavarları da..Canavarları besleyen tarlalarıda yoket..''

    Bir an aşağıya baktı ve ''Hayır'' dedi içinden..Onlar bana saldırmadı..Ve kimsenin yiyeceğini yoketmek onurluca bir davranış değildir..

    ''Lideriniz kimse öne çıksın Gnoller..'' Dedi havada süzülürken..''Ya bana burada neler oldugunu ve kabilenizin amacını anlatsın..Eğer ki bu tarlanın sahibi değilseniz..Ona liderlik için teke tek meydan okuyorum''

    _________________
    ''No matter what I do, no matter how hard I try,
    the ones I love will always be the ones who pay..''
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    celebnor
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Dec 11, 2004
    Posts: 173

    PostPosted: Tue May 23, 2006 12:25 pm Reply with quoteBack to top

    Mahtan nöbetçilerin sıkı tutumunu görünce bu şehirde doğru gitmeyen birşeylerin olduğu düşüncesine kapıldı.Sakin gözükmeye çalışarak nöbetçilerin sorularına cevap vermeye başladı

    "ismim Mahtan Luinwé tüccarım ve buraya birkaç parça bulmak ümidiyle geldim uzun yoldan geliyorum,şehre anca gelebildim sabaha kadar bir handa kalırım diye düşünmüştüm " daha sonra meraklı bir ses tonuyla"bir sorun mıu var beyler?"

    _________________
    Auré Entuluva...Outa i lomé
    Back to top View user's profileSend private messageYahoo Messenger
    Yılmax
    BaÅ?büyücü





    Joined: Apr 05, 2005
    Posts: 686
    Location: Ä°stanbul

    PostPosted: Tue May 23, 2006 1:08 pm Reply with quoteBack to top

    Elrach sorun çıkaracağını düşündüğü grubu süzerken kapı açıldı. Hanın tamamı bir anda sessizliğe gömüldü. İçeri ne olduğunu tam olarak seçemediği bir silüet girmişti, yürürken zorlanıyor gibiydi. Işığın önüne geldiğinde içeri girenin bir zamanlar ak cüppe giydiği açık anlaşılan bir büyücü olduğunu gördü. Büyücü epey bir badire atlatmış olmalıydı. Büyücüleri kabilenin şamanı yüzünden sevmese de adama acımıştı biraz. "şu Estebin de nerede kaldı. Karısının koynundan çıkamamış olmalı.." sessizce söylendiği sırada büyücünün gözleriyle karşılaştı. Hafiften çekik badem gözler, kesinlikle elf olmalıydı. Başını hafifçe eğerek büyücüye selam verdi ve yemeği ile birasına devam etti...

    _________________
    Ä°nsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın aÄ?zı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık sık en az çelik kadar faydalı olduklar
    Back to top View user's profileSend private message
    calis
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 21, 2004
    Posts: 738
    Location: Ä°zmir

    PostPosted: Tue May 23, 2006 3:19 pm Reply with quoteBack to top

    "Yazık" dedi içinden Estalus çok da fazla üzülmeyerek.Bir elf ne hale gelmişti.Gerçekten de sorpiqol hem zor hemde kötü bir şehirdi.Bir elfi dilenci yapıcak kadar.Estalus konuşmaya çalışcaktı fakat dilenci elf konuşamıycak kadar kötü bi durumdaydı.

    Estalus konuşmak için eğildi
    -"İyi geceler elf.Gördüğüm kadarı ile kötü bir durumdasın.Eğer bana burda nerede bir han olduğunu söylersen biraz para kazanabilirsin.Emin ol bu ikimizinde yararına olur" dedi

    _________________
    No one hears him cry so he turns to evil...
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Squan
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı





    Joined: Jun 09, 2004
    Posts: 557

    PostPosted: Tue May 23, 2006 3:43 pm Reply with quoteBack to top

    Estabin sokak boyunca yürümeye devam etti. şu kahrolasıca han neredeydi?
    Dilenci kadına sormadığına pişman oldu. Sokakta ilerlerken arada sırada arkasına bakıyordu. Takip eden birisini görebilmekti amacı. Ama daha kimsenin varlığından haber olmamıştı. Bu izlenme hissinden kurtulamamıştı bir türlü.

    En iyisi hanın yerini birisine sormaktı. Yolda ilerlerken eli ayağı düzgün insana-yada canlıya- yaklaşarak hanın yerini soracaktı...

    _________________
    Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliÄ?ini ölçmek ve kendini o boÅ?luÄ?a bırakmaktır.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    Ensiferum
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 22, 2006
    Posts: 37

    PostPosted: Tue May 23, 2006 3:52 pm Reply with quoteBack to top

    Lord Necros wrote:
    “Siz kimsiniz mi? Buraya kadar geliyorsun ama kimin kim olduÄŸu konusunda hiçbir fikrin yok, öyle mi?” “Ben tapınak şövalyesi Earl Wiccinthash. ÅŸimdi lütfen yaşını, geldiÄŸin yeri, doÄŸduÄŸun yeri ve mesleÄŸini rica edeyim. EÄŸer annen, baban, karın veya çocukların varsa lütfen onları buraya çağır.”


    Ne yazık ki evet fazla bilgim yok.Ailemden hiç kimse yok.22 yaşındayım ve batıdan geldim.Meslek olarak bir şey yapmıyorum ufak büyü numaralarım var sadece.Yabancıyım yani.



    Midesi hala sızlıyordu.Tapınak şövelyesinin cevabını beklemeye başladı.
    Back to top View user's profileSend private message
    FrontsideAir
    Gölge Ustası





    Joined: Aug 03, 2004
    Posts: 1245
    Location: Ä°stanbul (Ä°zmir)

    PostPosted: Tue May 23, 2006 8:18 pm Reply with quoteBack to top

    Erober uykusuyla resmen savaş verirken gözüne takılan görüntü bir anda bütün uyku bulutlarının dağılmasıne sebep olmuştu: A.... k....... şövalyelerinden biri bu tarafa geliyordu! Vücuduna birden popmalanan adrenalin onu ayağa fırlamaya zorluyordu, sakinleşmeliydi..

    "Sakin ol, rahatla.." diye fısıldadı içinden Erober kendini sakinleştirmek için. Kendini hızlıca toplayıp arkasındaki sokağın bitimiyle arasındaki mesafeyi ölçtü. Eğer 5 insan boyundan kısaysa (bu önceden geliştirdiği bir teknikti, çünkü tahmin yeteneği dramatikti) sürünerek uzaklaşacaktı, yeterince yakın değilse de oraya sinecekti ve gerekirse hançerini kullanmaktan çekinmeyecekti; sessiz ve derinden..

    _________________
    Spoiler:
    Kör sabahın beÅ?inde,
    Sessiz gölge peÅ?inde;
    Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

    GeçmiÅ?in sayfalarına gömülü kullanıcı..
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    demarch
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Oct 07, 2005
    Posts: 63
    Location: kimsenin bulamayacaÄ?ı cennetimden

    PostPosted: Wed May 24, 2006 4:30 am Reply with quoteBack to top

    Lord Necros wrote:
    Çalıların ardından ilerleyip yolun karşısına hızla ve görünmeden ilerledikten sonra, Celdar hayalkırıklığı ile atlı birliğinin bir başkasının da öbür yanda nöbet tuttuğunu gördü. Görünen o ki duvarları olmayan bu şehrin çevresinde bu şekilde dolanarak şehre kaçak girişleri önlemeye çalışıyorlardı.


    Celdar ikilemde kalmıştı. Daha da fazla zaman kaybetmeden içeri mi girmeye çalışmalıydı yoksa etrafın iyice kararmasını mı beklemeliydi? Bir süre daha sıkıntıyla atlıları gözledi. "Çok sıkı bir nöbet anlayışları var." diye mırıldandı kendi kendine. şehri hiç bilmiyordu -ki bu hiç hoş bir durum değildi, bu nedenle biran önce şu şövalyeleri atlatıp içeri girmeli ve kendine bir yer bulmalıydı. Kafasını gökyüzüne kaldırdı. Etrafın tamamen kararması için daha ne kadar beklerdi? Karanlığın ona yardımcı olacağını biliyordu çünkü gölgeler uzadığında saklanmak kolaylaşırdı.


    - rp dışı: Ana girişteki muhafızlar beni görebileceklerine göre hala etraf biraz da olsa aydınlık diye düşünüp ona göre yazdım. Eğer gecenin körüyse bunu düzeltmekten zevk duyarım-

    _________________
    quidquid latine dictum sit, altum videtur
    (anything said in latin sounds profound.)
    Back to top View user's profileSend private message
    Rhonin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı





    Joined: Dec 27, 2004
    Posts: 478
    Location: Ankara

    PostPosted: Wed May 24, 2006 1:44 pm Reply with quoteBack to top

    Gredix tüm duyularını hat safada tutmaya çalışıyordu bu sessiz ve karanlık sokakta tıpkı önceden girdiği o mağaradaki gibi rahat olmalıydı..Tüm duyularını kullanarak hareket eden şeyin üzerine kitlendi gözleri en azından çalıştı..Bir kedi veya başka bir şey olabilirdi ama tedbiri elden bırakmamak gerekirdi..

    Gredix kılıcını çekti ve herhangi bir büyü yapmaya meğilli olarak hazırda bekliyordu..Çlümün bütün korkusu vücudundaki kanla heryerine yayılırken bu onu dışarı belli etmiyordu bile..Soğuk kanlılığını kullanıp etrafa tekrar göz gezdirdi..

    Belki salak bir şeye belki hayvana konuşuyordu ama insansa eğer sınırları yeterince aşmıştı.."Yeterince beklettin.Kimsin?" dedi biraz düşünceli bir şekilde..Karşısındaki neyse veya ne yapmak istiyorduysa biran önce konuşup daha sonra defolup gitmesi yeterince iyi olacaktı..

    Ama eğer bir hayvansa..Kendine gerçekten çok güleceği kesindi...

    _________________
     Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yaÄ?murun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
    Back to top View user's profileSend private messageMSN MessengerICQ Number
    Lord Necros
    BaÅ?büyücü





    Joined: Apr 29, 2005
    Posts: 1916
    Location: Necropolis

    PostPosted: Thu May 25, 2006 3:28 pm Reply with quoteBack to top

    Ortalarda kimseler görünmüyordu ve cesedi yokladığında Juiblex cesette değerli hiçbir şeyin kalmadığını fark etti. Çzerine saplı bırakılan hançer bile paslı ve eskiydi.

    Atına atlayıp cadde boyunca koÅŸturdu ama hâlâ bir han yoktu. En sonunda bir dönemeçten dönüp arka caddeye geçtiÄŸinde yıkık dökük bir binanın önünde tek bir menteÅŸeyle tutturulmuÅŸ bir tabela gördü: “YeÅŸil Domuz Hanı”

    İçeriden ışık ve bol bol gürültü geliyordu. Kapısı açıktı ve zemin kattaki pencerelerden birisi kırıktı. Çst katlarda ise pencere bile yoktu!

    _________________
    All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

    Power demands sacrifice.
    Back to top View user's profileSend private message
    Display posts from previous:      
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.


     Jump to:   



    View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum


    Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

    :: HalloweenV2 phpBB Theme Exclusive ::
     
    FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.

    FRPWorld, yeni bir frp dünyası


    Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır.
    Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.


    Sayfa Ãœretimi: 0.55 Saniye