Frp World Ana Menü
  • Frp World
    » Anasayfa
    » Forum
    » Anketler
    » Akademi
    » Kitap Tanıtımları
    » Haber Arşivi
    » Haber Gönderin
    » Makale Gönderin

  • Üyelere Özel

  • Kişisel
    » Hesabınız
    » Özel Mesajlar
    » Üye Listesi
    » Üye Arama
    » Siteden Çıkış

  • Site Bilgileri
    » Top10
    » Site Hakkında Yorumlarınız
    » İstatistikler
    » Destekleyen Siteler

  • Kullanıcı Menüsü
    Hoşgeldin, Diyar Gezgini
    Üye Adı
    Şifre
    (Kayıt Ol)
    Üyelik:
    Son Üye: ShellieGoo
    Bugün: 28
    Dün: 23
    Toplam: 90357

    Şu An Bağlı:
    Ziyaretçi: 1213
    Üye: 1
    Toplam: 1214

    Şu An Bağlı:
    01 : riabovasb4t5

    FrpWorld.Com :: View topic - Daeya'dan Haber Var!
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

     Daeya'dan Haber Var! View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 13, 2004
    Posts: 2183
    Location: KarÅ?ıyaka

    PostPosted: Tue Jun 06, 2006 9:14 pm Reply with quoteBack to top

    BELÇİKA'LI GRUP VAYA CON DIOS TÇRKİYE'DE...

    Belçika’nın ülkemizde de çok sevilen dünyaca ünlü grubu Vaya Con Dios 13 ağustos Pazar akşamı özel bir konser için Parkorman’da.. Bilet satışları Biletix'de yakında başlayacak.

    İspanyolca “Tanrılarla Birlikte Git” anlamına gelen Vaya Con Dios grubunun hikayesi 1986 yılında başladı. Daha önce çeşitli gruplarda yer alan Dani Klein (vokal), Dirk Schoufs (bas gitar) ve Willy Lambregt (gitar) tarafından kurulan Vaya Con Dios’un ilk single çalışması "Just a friend of mine" Avrupa’da büyük başarı kazandı. İspanyol ezgilerini temel alan ve akustik çalgıları kullanan Vaya Con Dios, Willy Will ayrıldıktan sonra çıkardığı "Puerto Rico" ve "Don't cry for Louie" single’larıyla ününü dünya çapına taşıdı.

    İkinci albümlerinde yer alan "What's a woman" ve özellikle "Nah neh nah" şarkılarıyla tarihi bir başarı yakalayan grubun elemanlarından Dirk Schoufs 1991 yılında ayrıldı. Dani Klein’ın tek başına hazırladığı "Time Flies" ile devam eden istikrar, grubun aslında muhteşem bir kadın solistten oluştuğunu gösterdi. 1993 yılında çok başarılı bir dünya turnesi gerçekleştiren Vaya Con Dios; Almanya, Fransa ve İskandinav ülkeleri başta olmak üzere dünya çapında geniş bir dinleyici kitlesine sahip.

    1995 yılında yayımlanan ve 7 milyonun üzerinde satış rakamı yakalayan "Roots and Wings" albümünün ardından 1996’da “The Best of Vaya Con Dios” albümü satışa sunuldu. 1998’de What’s a Woman albümünü piyasaya çıkaran Dani Klein, 1999’da kurduğu diğer grup Purple Prose ile birlikte aynı adlı bir albüm çıkardı. Vaya Con Dios uzun bir ara sonrasında 2004’ün Ekim ayında yayımladığı The Promise albümüyle müzik dünyasına geri döndü.

    (Echoes)

    _________________
    Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 13, 2004
    Posts: 2183
    Location: KarÅ?ıyaka

    PostPosted: Tue Jun 06, 2006 9:39 pm Reply with quoteBack to top

    THE OMEN!

    The Omen (Omen)
    Gösterim tarihi: 06.Haziran.2006
    Yönetmen: John Moore
    Oyuncular: Predrag Bjelac, Carlo Sabatini, Bohumil Svarc, Liev Schreiber
    Tür: Gerilim, korku

    Richard Donner'ın 1976 yılında Gregory Peck ve Lee Remick'in başrollerini paylaştığı bir oyuncu kadrosuyla çektiği The Omen bu kez John Moore'un yorumuyla beyazperdede. Film anlattığı olaylara paralel olarak 6-6- 2006 tarihinde Türkiye dahil bütün dünyada aynı anda gösterime giriyor..


    Konusu
    Robert Thorn bu karanlık kehanetlerden habersizdir. Amerika’lı bir diplomat olan Thorn’un aklında çok farklı düşünceler ve dertler vardır. Karısı Kathryn, çok zor bir doğum yapmıştır ve bu doğum sırasında bebeğinin öldüğünden habersizdir. Daha önce iki kez hamile kalmış ve her seferinde bebeğini kaybetmiş olan Kathryn’in bir kez daha bu üzücü olayla karşılaşmış olması Thorn’u çok sarsmıştır. Kathryn, bu haberi öğrenince yıkılacaktır.

    Hastanenin rahibi Peder Spiletto, aynı gece doğan ve doğumda annesini kaybeden bir başka bebeği Thorn’a verir. Bu küçük erkek bebek sayesinde Kathryn asla gerçeği öğrenmeyecek ve onu kendi çocukları gibi büyüteceklerdir. Oğullarına Damien adını verirler ve kendi kanlarından canlarından çocukları bilerek sevgiyle büyütürler.

    Geçen zamanla birlikte Thorn kariyerinde yükselir ve Amerika’nın İngiltere Başkonsolosu olur. Ailesi ile birlikte Londra’nın dışında oturmaya başlarlar... Artık beş yaşına gelmiş olan Damien’ın etrafında garip olaylar gelişmektedir. Damien’ın bakıcısı küçük çocuğun doğum gününde kendini asar, garip bir papaz Thorn’a çocukla ilgili korkunç mesajlar getirmektedir, çocuğun hayvanat bahçesine yaptığı gezi tam bir panikle sonuçlanmıştır ve kiliseye giderken Damien korkunç bir isteri krizine girmektedir ve etrafında hep şok edici korkunçlukta ölümler gerçekleşmektedir.

    Bu problemli olaylar Damien ile ilgili bir şeylerin yanlış gittiğini göstermektedir. Damien’ın yeni bakıcısı Mrs. Baylock çocuğa kendini adamıştır. Fakat trajedi çok geçmeden yaşadıkları eve ulaşır.

    Thorn çok geçmeden gerçeği öğrenir... Damien herhangi bir çocuk değildir... O kehanetin uzun yıllardır beklediği kişidir. Thorn dünyayı bekleyen korkunç terörü durdurabilmek için gereken fedakarlığı yapmalıdır...
    Yönetmen John Moore ve küçük oyuncu Seamus Davey-Fitzpatrick çekimlerde.

    Kehanet açıktır... işaretler hatasız...Dünyanın sonu çok yakındır. 6 / 6 / 2006 tarihinde kehanet kendini gösterecek.

    (Hürriyet)

    _________________
    Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 13, 2004
    Posts: 2183
    Location: KarÅ?ıyaka

    PostPosted: Tue Jun 06, 2006 10:51 pm Reply with quoteBack to top

    06/06/06..!

    6 Haziran 2006, yani, 06/06/06, yani 666, yani, şeytanın günü! Hepimiz 666 sayısının ne anlama geldiğini biliyoruz. Hristiyanlığa göre 666 saysı şeytanın simgesi haline gelmiştir ve uğursuzluk getirdiğine inanılır. Tüm hristiyan ülkelerinde 06/06/06 tarihinde sezaryan ile doğum yapacak olanlar doğum tarihlerini ileriye aldılar, dükkanlar kapatıldı, önemli günler nişan, düğün, açılışlar vs ileri bir tarihe ertelendi.

    Bu durum Türkiye'de nasıldı? Hepimiz "Allah'ın günü işte" diyerekten işlerimize devam ettik. Hatta Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi bu tarihte dünya evine girdi. Doğumlar ertelenmedi, açılışlar yapıldı..

    Kamp nedeniyle bu konu hakkında fazla bir araştırma yapamadım ancak bir kaç sitede dikkatimi çeken yazılar oldu ve bunlardan birini yayınlamak istiyorum.

    Sevgili yazar arkadaşım demiş ki;

    "'Bu konu bilgelik gerektirir. Anlayabilen, canavara ait sayıyı hesaplasın. Çünkü bu sayı bir insanı simgeler. Onun sayısı altı yüz altmış altıdır.'" İncil Esinleme 13:18"

    Peki, ya diğer dinler ne olacak, yada dünya üzerinde şeytan sadece bir tane midir? 4 Esas dini temel aldığımız zaman aslında ortak bir şeytana ulaşabiliriz. Ancak tarih her zaman şeytana, yada tam adıyla "kötülüğe" sahip olmuştur. Bu kötülük tek tanrılı ama ruhani olmayan dinlerden tutunda fareye tapanlara kadar herkes tarafından mutlaka bir şekilde adlandırılır, sahiplenir yada genelde korkulur..

    Paleoantropoloji bu konuda çok çeşitli araştırmalara imza atmıştır. Bunlar neticesinde, şeytan zaman zaman bir ağaç, bazen bir ırmak, kimi zaman gökyüzünden yere düşen yıldırım, belkide zehirli bir elma olarak kimlik değiştirir. Hatta 1980'lerde Amerika ile İran kavgaları sırasında, hem Humeyni Amerikan başkanlarını, hem de dönemin başkanı Humeyni'yi "yok edilmesi gereken bir şeytan" olarak nitelendirmiştir. Hal böyleyken 666'ın hangi dinin hangi şeytanını işaret ettiği kesinlikle bilinmemektedir.

    Ve tabiiki satanik müzisyenler. Bunların nasıl ve nerede başladıklarına dair pek çok söylenti vardır muhakkak. Ancak, bizim dinlediğimiz müzik açısından bakacak olursak olaya Black Sabbath’la başlamanın gerekliliği aşikardır. Black Sabbath, müziğe başlarken ‘insanların korkmak için korku filmlerine gitmeleri’ fenomenini iyi analiz etmiş, onlara korkacakları müziği vermek için yola çıkmıştı. şeytan’da insanların doğal olarak en korktukları listesinde üst sıralarda yer aldığı için ilk albümlerinden itibaren şarkılardaki yerini almayı becerdi." (Bira Darkzine / IronMan)

    Demiş..Çok doğru bir yerden yaklaşmış bu arkadaşım. Ama bunlar sadece filmler ve şarkılarda geçerek gerçekleşmiyor. Hayat devam ediyor tüm hızıyla. Olacakların önüne geçilemiyor, olan olaylar geriye alınamıyor..666'ya inananlar inansın. Kendi seçimleridir bir şey diyemeyiz pek fazla ama bu kadar abartmanın da bir anlamı yok diye düşünüyorum.

    Bu konu çok fazla detaylı, çok dallı, çok budaklı..Son olarak Hayatın tadını çıkarın diyorum...

    _________________
    Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 13, 2004
    Posts: 2183
    Location: KarÅ?ıyaka

    PostPosted: Mon Jun 12, 2006 8:43 pm Reply with quoteBack to top

    24

    Kiefer Sutherland’i Hollywood’un yıldızlarından birine dönüştüren 24 dizisinin beyazperde yolculuğunda ilk adım atıldı.

    Variety’nin haberine göre filmin yapımcılığını üstlenen 20th Century Fox senaryoyu yazmaları için serinin yaratıcıları Robert Cochran ve Joel Surnow’la anlaştı.

    Yaratıcı ekip her ne kadar işin başına geçmiş olsa da Fox henüz serinin hiçbir yıldızı ile masaya oturmuş değil. 24’ün yıldızı, Jack Bauer’i unutulmaz karakterler arasına sokan Kiefer Sutherland’le bile henüz gerçek bir anlaşma yapılmadı.

    Fox senaryoyu görmek için bekleme kararı almış. Ancak esas amacın, yapımcıların 6. sezonuna girecek olan 24’ün ilk bölümlerinin ratinglerini görmek için beklemesi olduğu söyleniyor.

    Eğer Ocak ayında gösterimlerine başlanacak olan dizi hala eski popülerliğini koruyorsa film için yeşil ışık yanacak va 2007 bahar aylarında çekimler yapılacak. Böylelikle 24’e, 6.-7. sezonlar arasında, yaz aylarında sinema salonlarının kapıları açılmış olacak.

    (beyazperde.com)

    _________________
    Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 13, 2004
    Posts: 2183
    Location: KarÅ?ıyaka

    PostPosted: Mon Jun 12, 2006 8:49 pm Reply with quoteBack to top

    MTV FİLM ÇDÇLLERİ SAHİLERİNİ BULDU!

    MTV 2006 Film Çdülleri, Jessica Alba’nın sunuculuğunu yaptığı bir törenle sahiplerini buldu. MTV izleyicileri kimsenin kalbi kırılmasın diyerek, nerdeyse senenin tüm iddialı yapımlarını birer ödülle eve döndürdü.

    Owen Wilson-Vince Vaughn ikilisi ile Heath Ledger-Jake Gyllenhaal ikilisinin damgasını vurduğu törende Jessica Alba senenin en seksi kadını ilan edildi. Bu sene pekçok ödül töreninde adı bile anılmayan, sinema tarihinin önemli yapımlarından Yıldız Savaşları: Bölüm III-Sith’in İntikamı ise, sadece Hayden Christensen’le bile olsa gecede unutulmadı.

    Mtv'nin seçtikleri;

    * En İyi Film : Davetsiz Çapkınlar

    * En İyi Oyuncu : Jake Gyllenhaal - Brokeback Dağı

    * En İyi Komedi Performansı : Steve Carell - 40 Yıllık Bekar

    * Beyazperdedeki En İyi İkili : Vince Vaughn & Owen Wilson - Davetsiz Çapkınlar

    * En Başarılı Kötü : Hayden Christensen - Yıldız Savaşları: Bölüm III-Sith’in İntikamı

    * En İyi Çıkış Yapan Oyuncu : Isla Fisher - Davetsiz Çapkınlar

    * En Başarılı Kahraman : Christian Bale - Batman Başlıyor

    * En Seksi : Jessica Alba - Günah şehri

    *En İyi Dövüş : Angelina Jolie - Brad Pitt - Bay ve Bayan Smith

    * En İyi Çpücük : Jake Gyllenhaal & Heath Ledger - Brokeback Dağı

    *En Çrkütücü Performans : Jennifer Carpenter - şeytan Çarpması

    (Beyazperde.com)

    _________________
    Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 13, 2004
    Posts: 2183
    Location: KarÅ?ıyaka

    PostPosted: Fri Jun 16, 2006 12:52 pm Reply with quoteBack to top

    ULUSLARARASI İSTANBUL JAZZ FESTİVALİ!

    Temmuz ayını müzikle dolduran Uluslararası İstanbul Jazz Festivali, 5 – 16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşiyor. İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın düzenlediği 13. Uluslararası İstanbul Jazz Festivali, 30’un üzerinde topluluk ile 200’ün üzerinde yerli ve yabancı müzisyeni ağırlayacak.

    Festival konserleri bu yıl Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nin yanı sıra Sepetçiler Kasrı, Esma Sultan Yalısı, B.Ç. Garanti Kültür Merkezi, Emek Sineması, Babylon, İstanbul Jazz Center, Kemer Golf & Country Club, Parkorman ve Aya İrini Müzesi’nde yer alıyor.

    Festival’in gelenekselleşen etkinliği Jazz Vapuru bu yıl 16 Temmuz'da Barış Manço Gemisi’nin Boğaz turuyla sürerken, Genç Jazz Konserleri genç amatör müzisyenlere Festival programında yer alma fırsatı verecek.

    Bu yıl İstanbul Jazz Festivali’nin coşkusu erken başlayacak ve 4 Temmuz Salı günü gerçekleşecek sokak konseriyle festivalin gelişi müjdelenecek. Saat 18.00’de İstiklal Caddesi’nden başlayacak sokak konserine iki yıl önce İstanbul sokaklarında verdikleri çarpıcı konserler ve eğlendirici gösterileri ile akıllarda kalan Funk Off jazz severlerle buluşuyor.

    GRAMMY ÇDÇLLÇ VOKALİST STEVE TYRELL

    Uluslararası İstanbul Caz Festivali’nin 3 Temmuz akşamı Esma Sultan Yalısı’nda yapılacak Açılış Galası’nda jazz severlere bir sürprizi var.

    Bugüne kadar yayınladığı beş albüm ile her seferinde Billboard jazz listelerinde ilk beşe girmeyi başaran Amerikalı jazz vokalisti Steve Tyrell, Açılış Galası’nda çok özel bir konser veriyor.

    The Great American Songbook, Vol. III " albümünün prodüktörü olarak Grammy ödülüne de layık görüldü. 2005 yılında kendi seslendirdiği "Songs Of Sinatra" albümü ile Frank Sinatra'yı en iyi yorumlayan isimlerden biri olduğunu da kanıtlayan Steve Tyrell’den önce 15 kişilik İtalyan grup Funk Off, funk, soul, jazz ve R&B enerjisiyle geceyi renklendirecek.

    YAşAMBOYU BAşARI ÇDÇLÇ CÇNEYT SERMET'E

    13. Uluslararası İstanbul Jazz Festivali’nin “Yaşamboyu Başarı Çdülü”, Esma Sultan Yalısı’nda yapılacak Festival açılış gecesindeki törende ülkemizin en önemli jazz duayenlerinden müzik yazarı Cüneyt Sermet’e verilecek.

    CAZIN USTALARI İSTANBUL’DA

    Uluslararası İstanbul Jazz Festivali bu yıl İstanbul’da Türk jazzının dünyaca ünlü isimlerinden İsmet Sıral adına kurulan İsmet Sıral Creative Music Studio’nın (ISCMS) destekçileri arasında yer alıyor.

    Jazz tarihinin önemli müzik okullarından biri olan Creative Music Studio, Woodstock, New York’ta 1971-84 yılları arasında jazz ve etnik müziğin yıldız isimlerini buluşturmuştu. Bu yaz 6 – 8 Temmuz tarihleri arasında Boğaziçi Çniversitesi’nin çeşitli mekanlarında ISCMS adı ile tekrar hayata geçen okul Karl Berger, Trilok Gurtu, Mısırlı Ahmet, Mercan Dede, Marilyn Crispell, Henry Grimes, Cyro Batista, Erkan Oğur gibi önemli sanatçıları eğitmen olarak ağırlayacak.

    Okulun 8 Temmuz Perşembe akşamı gerçekleşecek kapanış gecesinde Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Creative Music Studio’nun kurucusu Karl Berger ve ekibi, Çmer Faruk Tekbilek, Carlos Wart, Mısırlı Ahmet, Graham Haynes, Mercan Dede gibi birçok Türk ve yabancı sanatçının da konuk olduğu renkli bir konser verecek. ISCMS tarafından Argos Kültür Sanat’ın desteği ile düzenlenmekte olan bu etkinlikler, İstanbul Jazz Festivali ile paralel düzenlenerek festival programında da duyuruluyor.

    FESTİVALİN YENİ BULUşMA NOKTASI: İSTANBUL JAZZ CENTER

    Dünyaca ünlü sanatçı ve grupları müzikseverlerle buluşturan ve Türkiye’nin ilk jazz merkezi olma özelliğini taşıyan İstanbul Jazz Center, 13. Uluslararası İstanbul Jazz Festivali’nin renklendireceği mekânlardan… Beş ayrı sanatçının Festival boyunca vereceği 9 konserden oluşan etkinlik serisi İstanbul Jazz Festivali’ne katılan sanatçıların buluşma ve jam session noktası olacak.

    İSTANBUL KÇLTÇR SANAT VAKFI’NDAN ÇZEL GÇSTERİ

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı, CREDIT SUISSE sponsorluğunda yaşayan en önemli jazzcılardan Chick Corea’yı konuk ediyor. Chick Corea, “In the Spirit of Mozart” turnesi kapsamında Bayerische Kammerphilharmonie ile birlikte 4 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Aya İrini Müzesi’nde müzikseverlerle buluşuyor.

    Ayrıntılı bilgi için : www.iksv.org/caz

    (Hürriyetim.com.tr)

    _________________
    Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 13, 2004
    Posts: 2183
    Location: KarÅ?ıyaka

    PostPosted: Fri Jun 16, 2006 1:54 pm Reply with quoteBack to top

    Vaya Con Dios Konser Biletleri..

    Daha önce haberini yapmış olduğum 13 Ağustos 2006 tarihinde Parkorman'da yapılacak olan Vaya Con Dios konserinin biletleri satışa sunuldu. Biletler 3 kategoriden oluşmakta. Kategoriler ise; 1. ve 2. kategori koltuklu şekilde, 3. kategori ise ayakta şeklinde geçiyor.

    Biletleri tabi ki Biletix'den bulabilirsiniz..

    Ve ayrıca online bilet almak için http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=GEKA7 tıklayınız.

    (Echoes)

    _________________
    Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 13, 2004
    Posts: 2183
    Location: KarÅ?ıyaka

    PostPosted: Wed Jun 21, 2006 7:15 pm Reply with quoteBack to top

    IRON MAIDEN'IN YENİ ALBÇMÇ!!

    İngiliz Heavy Metal grubu Iron Maiden,yeni albümünün isminin 'A Matter of Life and Death' olacağını açıkladı. Albüm 10 parçadan oluşuyor, isimleri de şöyle:

    1. Different Worlds (Smith/Harris) 4.17
    2. These Colours Don't Run (Smith/Harris/Dickinson) 6.52
    3. Brighter Than a Thousand Suns (Smith/Harris/Dickinson) 8.44
    4. The Pilgrim (Gers/Harris) 5.07
    5. The Longest Day (Smith/Harris/Dickinson) 7.48
    6. Out Of the Shadows (Dickinson/Harris) 5.36
    7. The Reincarnation of Benjamin Breeg (Murray/Harris) 7.21
    8. For The Greater Good of God (Harris) 9.24
    9. Lord Of Light (Smith/Harris/Dickinson) 7.23
    10. The Legacy (Gers/Harris) 9.20

    Albümün tam olarak ne zaman çıkacağı konusunda kesin bir bilgi verilmezken,büyük bir ihtimalle sonbaharda piyasada olacakmış.

    _________________
    Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 13, 2004
    Posts: 2183
    Location: KarÅ?ıyaka

    PostPosted: Thu Jun 22, 2006 4:58 pm Reply with quoteBack to top

    WHITESNAKE KONSER TARİHİNDE DEğİşİKLİK..!

    27 Temmuz perşembe günü Parkorman'da gerçekleşecek olan Whitesnake İstanbul konseri, gelen yoğun talep ve istekler doğrultusunda, grubun da onayı alınarak hemen ertesi gün olan 28 Temmuz Cuma gününe alınmıştır.

    27 Temmuz perşembe günü için almış olduğunuz biletlerle de giriş yapabilirsiniz, Konser tarih değişikliği nedeniyle her hangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

    Biletleri hızla tükenmekte olan bu müthiş geceyi kaçırmayın ve biletlerinizi bir an önce almaya bakın!

    şimdiden iyi eğlenceler...!

    _________________
    Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 13, 2004
    Posts: 2183
    Location: KarÅ?ıyaka

    PostPosted: Sun Jun 25, 2006 9:43 pm Reply with quoteBack to top

    DİYARIMIZDAKİ DEğİşİM!

    Diyarımızın altyapısı değişiyor. Sistem ve diyar tamamen yenileniyor..

    Aldığım duyumlara göre tasarlanan diyar oldukça büyük fakat kullanıcı sayısı çok az. Bu yüzden yeni diyarın belirli bir bölümünde oyunlar oynatılacak ve geri kalan bölümler ise keşfedilmemiş yabanlar olacakmış. Orası oyunların durumuna göre doldurulacak. Kıyamet sonrasında zaten çok az bir nüfus mevcut olacağından bu yeni diyarın sadece bir kısmında yerleşmiş olacaklar.

    Eski sistemimizde kullanıcılarımız tanrı olabilirken, bu yeni sistemde ne yazık ki kullanıcılar tanrı olamıyorlar. Tanrıları da dm'ler yönetiyor. Bundaki amaç ise, adam kayırma olayına engel olmak. Gerçi ben şimdiye kadar hiç denk gelmedim. Ayrıca tüm pantheon da değişiyor. Sadece dm'ler oyun yönetecekler.

    Yeni rp'lerde tapınak olayı da bitiyor en azından tapınakların önceliği olmayacak. Tapınaklarda toplanma bitiyor ve yerine örgütlenme geliyor Zhentarim gibi, Harpers gibi.
    Bu tip örgütlerde ise mevkiler yine olacak..

    şimdilik benim bildiklerim bunlar. Daha yeni haberler aldıkça sizlerle buradan paylaşacağım. Yeni diyarımızdaki ilk oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.

    Bakalım iyi mi olacak yoksa gelen gideni mi aratacak..

    _________________
    Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 13, 2004
    Posts: 2183
    Location: KarÅ?ıyaka

    PostPosted: Mon Jun 26, 2006 2:15 pm Reply with quoteBack to top

    STAR WARS DROİDİ ARTIK NASA'DA

    Star Wars filmlerinde kullanılan bir droid, NASA projelerinden birinde yer alacak. Bowling topu büyüklüğündeki droid, Birt Piers Sellers ve onun yanındaki 7 kişiye 1 Temmuz'da fırlatılacak olan NASA mekiği 1Discovery1de eşlik edecek.

    Yeni droid çoktan araştırma istasyonunun koridorlarında gezinen bir diğer droid ile katılacak. İki droid de Luke Skywalker'ın eğitim için kullanıdğı "Eğitim Dronu"na benziyor. NASA droidlerin formasyon içerisinde uçmayı öğrenebilmelerini istiyor. Ççüncü bir droidin de bu sene sonunda yapılması planlanıyor.

    Bu droid Massachusettes Teknoloji Enstitüsü'nde Profesör David Miller öğrencilerine Luke'un droid ile sahnesini gösterdikten sonra yapıldı.

    Gelişen teknoloji ile üretilen droidler yörüngede Ay ve gezegenler için uzay araçları yapımında kullanılması planlanıyor.

    ( Starwars Türk )

    _________________
    Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 13, 2004
    Posts: 2183
    Location: KarÅ?ıyaka

    PostPosted: Tue Jun 27, 2006 9:12 pm Reply with quoteBack to top

    BELÇİKA'NIN DÇNYACA SEVİLEN ROCK GRUBU DEUS, TÇRKİYE'DE

    Çlkemizde katıldıkları bir festival ile hayran kitlesini daha da arttıran deUS 14-15-16 Eylül 2006 tarihlerinde Eskişehir, Ankara ve İstanbul'lu müzikseverlerle buluşacak.

    Belçikalı rock grubu deUS şu sıralar 4. stüdyo albümleri Pocket Revolution’un tanıtımı için avrupayı turlamakta. Müzik dünyasına 1994 senesinde çıkardıkları debut albüm Worst case scenerio ile atılan grup, ülkemizde de bu albümden çıkardıkları ilk single olan "Suds n soda" ile tanındı. İlk albümü takiben 1996 senesinde piyasaya çıkan "In a bar under the sea" isimli albümleri müzik eleştirmenlerinden tam not aldı. Roses, Serpentine, Little arithmetics gibi deUS klasikleri bu albümde yer almakta.

    1999 senesinde çıkardıkları Ideal crash sonrası uzun bir sessizliğe bürünen grup , dağıldı, söylentileriyle geçen 6 yıl sonrası, 2005 senesinde 4. stüdyo albümleri Pocket revolution’u çıkardı. 6 yılın birikimini bu albüme taşıyan deUS, yaşadıkları tüm aksiliklere rağmen coşkularından birşey kaybetmediklerini bu albümle göstermekteler.

    Grubun kurucusu ve vokalisti Tom Barman, çekirdek kadrodan Klaas Janzoons, Soulwax’ın eski davulcusu Stephane Misseghers, gruba 2004 senesinde dahil olan alan Gavaert ve Evil superstars grubunun kurucusu Mauro Pawlowski ile bu yaz aralarında Southside, Roskilde, Hurricane, Rock Werchter, Benicassim ve Motreal Jazz festivali gibi dünyanın en önemli festivallerinde sahne alıyorlar.

    Bu eşsiz şölene Echoes Productions organizasyonu sayesinde tanık olacaksınız..

    Turne sırasıyla şu şekilde olacak;

    14 Eylül 2006 - Eskişehir 222 Park
    15 Eylül 2006 - Ankara Saklıkent
    16 Eylül 2006 - İstanbul Yeni Melek

    _________________
    Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 13, 2004
    Posts: 2183
    Location: KarÅ?ıyaka

    PostPosted: Mon Jul 03, 2006 10:35 am Reply with quoteBack to top

    THE BLUES BROTHERS İSTANBUL PARKORMAN'DA!

    1980 yılında sinema dünyasına damgasını vuran ve 27 yıldır dünya gündemindeki yeri doldurulamayan THE BLUES BROTHERS (Cazcı Kardeşler), orjinal kadrosuyla bu yıl çıktıkları dünya turnesinin İstanbul durağında, 9 Eylül Cumartesi akşamı Parkorman’da müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. 8 saat sürecek müzik maratonu için gözlüklerinizi takın ve eğlenmeye hazırlanın!!!

    The Blues Brothers Band’in bitmek bilmeyen sahne enerjisinin yanısıra, Türkiye’den de grupların katılım göstereceği gecede kendinizi Cazcı Kardeşleri’nin film setinde hissedeceksiniz.

    BLUES BROTHERS BAND yaşıyor ve gayet iyi durumda! JOHN BELUSHI ve DAN AYKROYD ile birlikte filmde rol almış olan ve BLUES BROTHERS BAND projesinin yaratıcıları olan dört orijinal üye, dünyanın en seçkin ‘rhythm & blues’ müzisyenlerini ekibe dahil ederek efsaneyi 27 yıldır yaşatıyor.

    Universal Pictures’ın “The Blues Brothers” ve “Blues Brothers 2000” filmleriyle tanınan THE BLUES BROTHERS BAND, Atlantic Records’dan çıkarttıkları “Briefcase Full of Blues” albümüyle üç kere platin plak ödülü aldı.

    STEVE CROPPER, Stax Records için ilk hit parçasını, (Markees - “Last Night”) 1961’de Memphis’de henüz bir lise öğrencisiyken kaydetti. Bir sonraki sene, BOOKER T. AND THE MGs grubuna katıldı. Kendi adlarına “Green Onions”, “Hip Hug Her” ve “Time is Tight” gibi hitlerin yanısıra, Stax Records’ın stüdyo grubu olarak OTIS REDDING ile “I’ve Been Loving You Too Long”, “Respect” ve “Dock of the Bay”; WILSON PICKETT ile “In The Midnight Hour”; ve SAM and DAVE ile “You Don’t Know Like I Know”, “Hold On I’m Comin’” ve “Soul Man” gibi parçalarda yer aldılar.

    John Belushi grubu bir araya getirmeye çalışırken konuyu blues bestecisi DOC POMUS’a danıştı. Doc, MATT “GUITAR” MURPHY’yi yaşayan en iyi blues gitaristi olarak tanımladı. John, Matt’i arayarak hemen gruba dahil etti.

    Matt “Guitar” Murphy, Sunflower County, Mississippi’de doğup büyüdü. Profesyonel kariyerine genç yaşta başlayan virtüöz, MEMPHIS SLIM, CHUCK BERRY, JAMES COTTON, HOWLIN’ WOLF, SONNY BOY WILLIAMSON, WILLIE DIXON ve ETTA JAMES gibi blues efsaneleriyle beraber çaldı.

    1975’de LOU “BLUE LOU” MARINI ve ALAN “MR FABULOUS” RUBIN, televizyon komedi programı “Saturday Night Live”ın nefesli seksiyonuna katıldılar. JOE COCKER, THE METERS, RAY CHARLES, JAMES BROWN, ARETHA FRANKLIN, JIMMY CLIFF, THE BAND ve DR JOHN gibi sanatçıların müziklerindeki nefeslileri çok seven John Belushi, Lou ve Alan’ı Blues Brothers grubuna dahil etti.
    1988’de tekrar bir araya geldikten sonra Grup her sene küçüklü büyüklü birçok uluslar arası mekanda sahneye çıktı. Paris’te Olympia Tiyatrosu’nda üç gece kapalı gişe konser veren Grup’un seyirciyle olan iletişimini engellemek istemeyen Olympia, tarihinde ilk defa koltukları söktü. Avrupa’da Nimes Fair, North Sea Jazz Festival, Pistoia Blues Festival ve Montreux Jazz Festival gibi birçok blues ve caz festivalinde ana grup olarak yer aldılar ve tek konserde 60.000 kişi büyüklüğünde bir seyirciye kadar ulaştılar.

    THE BLUES BROTHERS BAND, eşsiz kadrosu ve unutulmaz parçalarıyla 9 Eylül Cumartesi gecesi Parkorman’da !

    ( Echoes )

    _________________
    Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 13, 2004
    Posts: 2183
    Location: KarÅ?ıyaka

    PostPosted: Mon Jul 03, 2006 5:01 pm Reply with quoteBack to top

    STAR WARS : ALLEGIANCE GELİYOR!

    Timothy Zahn Star Wars galaksisine gelecek yıl çıkacak kitabıyla geri dönüyor : Star Wars : Allegiance.

    Del Rey Books kitabı 30 ocak 2007'de yayınlayacağını açıkladı.

    Kitabın içeriği ise şu şekildeymiş..

    Kitap bölüm IV ve bölüm V arasındaki zaman dilimi içerisinde geçiyor, ve bu sırada Luke Skywalker hala jedi olma yolunda bir acemidir, Han Solo Asi ittifakına katılma konusunda ise kararsızdır. Prensen Leia ise Asi'lere yardım etme çabasındadır ve Han'ın neden bu kadar sinir bozucu biri olduğunu düşünmektedir. Genç Mara Jade, şeytani imparatorun en gözde ajanıdır. Ve bir grup fırtına askeri adalet dağtımak için kendi yolarını çizmeye karar verir..

    Benim edindiğim tüm bilgi şimdilik bu kadar. Umarım Star Wars hayranları hayal kırıklığına uğramaz..

    ( Starwars Turk )

    _________________
    Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Apr 13, 2004
    Posts: 2183
    Location: KarÅ?ıyaka

    PostPosted: Tue Jul 04, 2006 11:55 am Reply with quoteBack to top

    ABD GRAND PRIX'Sİ 2 TEMMUZ 2006

    Sadece 9 arabanın tamamlayabildiği ABD Grand Prix'sini Ferrari pilotu M. Schumacher 5. kez kazandı. Yarış sonuçları ise şu şekilde,


    1- Michael Schumacher --- > Ferrari ---> 1st 34' 35'' 199
    2- Felipe Massa --- > Ferrari ---> + 0' 07'' 984
    3- Giancarlo Fisichella ---> Renault ---> + 0' 16'' 595
    4- Jarno Trulli ---> Toyota ---> + 0' 23'' 604
    5- Fernando Alonso ---> Renault ---> + 0' 28'' 410
    6- Rubens Barrichello ---> Honda Racing F1 ---> + 0' 36'' 516
    7- David Coulthard ---> RedBull Racing ---> + 1 tur
    8- Vitantonio Liuzzi Scuderia ---> Toro Rosso ---> + 1 tur


    Puan Durumu İse şu şekilde

    1- Fernando Alanso ---> 88
    2- Michael Schumacher ---> 69
    3- Giancarlo Fisichella ---> 43
    4- Kimi Raikkonen --->39
    5- Felipe Massa ---> 36
    6- Juan Pablo Montoya ---> 26

    Takımlar,

    1- Renault ---> 131
    2- Ferrari ---> 105
    3- Mc.Laren/Mercedes ---> 65
    4- Honda Racing F1 ---> 32
    5- BMW Sauber ---> 19
    6- Toyota ---> 16

    _________________
    Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
    Back to top View user's profileSend private message
    Display posts from previous:      
    Post new topicReply to topic


     Jump to:   



    View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum


    Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

    :: HalloweenV2 phpBB Theme Exclusive ::
     
    FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.

    FRPWorld, yeni bir frp dünyası


    Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır.
    Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.


    Sayfa Üretimi: 0.55 Saniye