Posted:
Sun Dec 10, 2006 7:44 pm
Süper harika muhteÅ?em bir oyun arayanlara müjdeler olsun.
Sabahtan akÅ?ama kadar deliler gibi oynuyorum ara demoları oyunun akıcılıÄ?ı, sürükleyiciliÄ?i, harika grafikler, sizde baÄ?ımlısı olacaksınız. Oyunda aklınıza gelen ve gelemeyen pek çok marvel hero ve kötü adamları mevcut (özellikle ghost rider ve blade harika). Marvel evreninin pek çok yerinde dolaÅ?ma imkanınız var, kendi avanger 'ınızı kendiniz kurum, tüm zamanların en güzel marvel heroes oyunu.
Ä°lk etapta oyun PS3 için çıkarılacaktı fakat PS3 'ün tarihinin gecikmesiyle oyun PS2 'ye göre çıkartıldı (gayette iyi oldu, Å?imdi gece gündüz oynuyorum ). Oyunun devamının PS3 'e gelmesi muhtemel. Oyun aynı zamanda Nintendo Wii 'de de mevcut (grafikler PS2 deki ile hemen hemen aynı). Zaten daha üretim aÅ?amasındayken bile çok ses getirmiÅ?ti bu oyun.
Marvel: Ultimate Alliance serisinin, hazırlık aÅ?amasında olan devasa online marvel oyunu için bir ön hazırlık olduÄ?u söylemleride mevcut.
Å?imdi sizleri Marvel: Ultimate Alliance trailer ları ile baÅ?baÅ?a bırakayım.
Oyunun Wii'ye de çıkacaÄ?ı doÄ?ru ve inanılmaz bir oyun olduÄ?u çok daha doÄ?ru Ben oynamadım ama gerek konusu gerek videolarını izlemiÅ? biri olarak oynamama raÄ?men çok güzel bir oyun olacaÄ?ını söyleyebilirim.
_________________ Beni mutlu et tatlı kız.. Bana sarıl bu gece. Öp beni yaÄ?murun altında. Sev beni sonsuza dek..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum