Posted:
Sun Sep 24, 2006 10:09 pm
Setsuna wrote:
Ä°lk oyunu medievil total war'ı daha çok sevmiÅ?tim. Belki Roma'nın bana çekici gelmemesinden, belki de harita üzerinde yürüyen adamlara alıÅ?amamamdan.
Serinin ilk oyunu Medieval diyl Shogun'dır. ; )
Ä°lk oyunu medievil total war'ı daha çok sevmiÅ?tim. Belki Roma'nın bana çekici gelmemesinden, belki de harita üzerinde yürüyen adamlara alıÅ?amamamdan.
Serinin ilk oyunu Medieval diyl Shogun'dır. ; )
Mübarek ramazanda yeni birÅ?ey öÄ?rendim, mutluyum, huzurluyum
ArkadaÅ?lar oyunu oynadım.Acayip baÄ?ımlılık yaptı.Ama sonra sıktı.Å?imndi kardeÅ?im oynuyor(7 yaÅ?ında)Oyundaki ırk sorunları kötü.Ã?zellikle daÄ?ılım kötü olmuÅ?.Yani birkaç ülke yanlıÅ? yerde olmuÅ?.Bizans çok küçük olmuÅ?
O bizans'ın daha batı romayla savaÅ?a girmediÄ?i dönemler ve zaten haritanın sadece anadolu mısır ve mezopotamya yeri var bizans kısmında. DaÄ?ılımda kötü deÄ?il iyi olmuÅ?, haritada bazı yerler yok zaten sırf iki tane ülke koyacaklar diye rusya ve çinidemi koysalarmıÅ? yani, o zaman campaign mapta oyunu oynayamazdık takıla takıla oynardık.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum