Author |
Message |
fealin
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 07, 2007 10:37 am |
|
az önce blizzardın kendi sitesini araÅ?tırıyordum acaba diablo 3 çıkarmı ufak bi bilgi peÅ?inde koÅ?arken yeni bir haber gördüm warcraft ın filmi yapılacakmıÅ? blizzard legendary pictures firmasıyla (batman begins, superman returns, lady in the water, 300) anlaÅ?mıÅ? warcraft film olacakmıÅ? (http://www.blizzard.com/press/060509.shtml) hemen www.imdb.com dan araÅ?tırdım warcraftı henüz yapım aÅ?amasında ve çıkıÅ? tarihi 2008 olarak gösteriliyor filmin konusu ise henüz belirlenmemiÅ? kimbilir belki arthası anlatır belki illidan'ı Å?imdiden heyecanlandım |
|
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 07, 2007 5:08 pm |
|
sonunda...
sonunda kitleyi farkedipte adam gibi bi proje içine girdiler. bu kadar beklemiÅ? olmaları bir hataydı zaten.
hemen bakıorm linke |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 07, 2007 5:55 pm |
|
Bu taaaa 2001 - 2002 yıllarından beri konuÅ?ulan bir konu. Umarım patlamaz ve bu iÅ? yapım aÅ?amasında kalmaz. Bir war craft filminde senaryo da hiç ama hiç bir zorluk çekilmeyeceÄ?ine eminim. Ã?ünkü war craft ta herÅ?ey hazır zaten senaryolar hazır oyunları ve kitapları sayesinde. War craft sadece film yapılmayı bekliyor . Umarım Orcların karizmatik savaÅ? Å?efi Thrall 'da filmde kendine yer bulur . |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 07, 2007 6:04 pm |
|
hmm. ben ilk defa duydum bu projeyi...
ama sadece 1sahnede dahi olsun 1seferliÄ?ine, Elune ı görmek istiyorum... umarım önemli kiÅ?iler üzerinde biraz uÄ?raÅ?ırlar ve eragon gibi vasat bir film olmaz... |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 07, 2007 6:22 pm |
|
Hmm çok raÄ?bet görür mü bu film? Evet görür ama sadece meraktan. Ben gider miyim? Gitmem, evde izlerim. Ben wow oynuyor muyum? Evet oynuyorum. Ayrıca Eragon hiç de vasat bir film deÄ?il bence. |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 07, 2007 6:28 pm |
|
evet ama sadece wow deÄ?ilki. warcraft cok eskiliere dayanıyor...
eragon a gelince... filmden cıkınca "beklediÄ?ime deÄ?di" diyememiÅ?tim. tabi zevk meselesi sen beÄ?enmiÅ? olabilrsin ama ben cok memnun deÄ?ildim...
ki, sadece shrek bile ilk geldiÄ?inde amerikada ciddi oranda bi kitleye sahip olmustu, warcraftın o kitlesi dünya capında coktan hazır, hele birde sırf aksiyonda deÄ?ilde LOTR gibi birazda arkadaslık,dostluk temalarına dokunarak giderse bence harika bir film olabilr... |
|
Back to top |
|
|
chosen
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 07, 2007 7:44 pm |
|
Oyunu oynayanların(bütün warcraftlardan bahsediyorum) yarısı, oynamayıp duyanların yarısı gitse tuttuÄ?unun resmidir. Bu saçma bir teori gibi gözüküyor lakin yapılırsa tutar eminim yani...
görüÅ? ve saygılarımla... |
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı... |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 07, 2007 8:22 pm |
|
Evet Warcarft 3 serisini bitirdim ve hayram kaldım gerçekten.Umarım film olur |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
fealin
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 07, 2007 11:01 pm |
|
ben hep diablo film olacak diye düÅ?ünürdüm ama warcraft ı yapmak istemiÅ?ler zaten haberde blizzard yönetimi uzun zamandır doÄ?ru stüdyoyu arıyorduk filmi yapmak için diyor adamlar diabloyuda çekmeye hazır bence diablo film yapılsa oda tutar warcraft bir çok macerayı barındırıyor içinde Å?imdi düÅ?ündüÄ?üm Å?ey Å?u acaba bir seri mi olur yoksa tek film mi? |
|
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 08, 2007 3:36 am |
|
Bence filmin Reign of Chaos'u anlatması en uygunu olacaktır. SavaÅ? içindeki Dünyamıza mesaj vermesi açısından da çok hoÅ? olur bu. Ã?te yandan Warcraft'ın bir sürü filmi çekilebilir. Bu evrendeki her özel karakterin hayatından film çıkar. Senaryosu harika. |
_________________ Been there. Seen that. Got the scars. |
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 08, 2007 3:50 am |
|
Güzel film olur. Adam gibi yapabilirlerse yüzüklerin efendisine rakip bile olur. |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 08, 2007 5:09 am |
|
Ya beni düÅ?ündüren oyuncular. Aklıma uygun kimse gelmiyor. Bir iÅ?te Arwen'i oynayan adı aklıma gelmedi Å?imdi o olabilir gibime geldi. |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Mar 08, 2007 6:16 am |
|
Bence regin of chaos yerine doomhammerin geçtiÄ?i bölümler olsa hatta kitaptaki gibi thrall'ın olayı falan iÅ?lence çok süper olur.
Å?imdi 2001 de hazırlanan proje çok daha eski ama bu filmle alakası yok zira o bir animeasyon çalıÅ?masıydı ve thrallın Hillsbarddan kaçıÅ?ından aile soyunu takip etmesine dayanan bir hikayeydi ancak blizz vaz geçti bu projeden uzun zaman önce. |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
fealin
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 08, 2007 6:28 am |
|
reign of chaostaki arthasın hikayesi güzel olur bence ama arthası kim oynar oda var tabi |
|
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Mar 08, 2007 6:58 am |
|
Ben oynarım =P |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
|
|