Bards song u severim...Ayrıca Theater of tragedy den Cassandra da güzel...Greenday den holiday...Bide My last sunrise diye bir Å?arkı vardı grubu hatırlıyamadım o Å?arkıda iyiydi...Ve tabiki AÅ?ık Veysel uzun ince bir yoldayım...
My last Sunrise'da Blind guardian Å?arkısıdr..
Posted:
Mon Mar 03, 2008 6:47 am
tarihin en hayvani giriÅ?ine sahip Å?arkı olarak;
dream theater - this dying soul
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
daha önceden de en iyi Å?arkı diye biÅ?eyin olmayacaÄ?ını düÅ?ündüÄ?ümü söylemiÅ?tim ama son zamanlarda "Å?afak Türküsü" beni acayip etkiliyor.
Testament'in basta Alone in the Dark ve Return to Serenity olmak uzere tum parcalari desem abartmis olmam sanirim.
Bir de aklima Led Zeppelin - Stair Way To Heaven geliyor.
Black Sabbath-Paranoid var sonra. Kataklysm - As I Slither var. Obituary - Cause Of Death ve Dying... Blind Guardian - Bard's Song - (in the forest) ve Mordred's Song... Death - Voice of the Souls, Destiny...vs
Efsane olmus bir suru grup varken bir kac parca secemiyor insan
Son olarak Pink Floyd - Hey You, Another Brick in the Wall , Wish You Were Here, Goodbye Blue Sky diyip gideyim o zaman
Posted:
Tue Apr 21, 2009 4:21 am
daha önce nasıl yazmamıÅ?ım anlamadım
insanlık tarihinde yazılmıÅ?, benim için loreena mckennit in baÅ?ka dünyalardan gelmiÅ? gibi duran Å?arkılarının, evenstar ve fiddler on the green gibi Å?aheserlerin, ortaçaÄ? daki o harika kuzey türkülerinin, mozart, vivaldi, bach gibi taptıÄ?ım müzisyenlerin en iyi bestelerinin bile üzerinde olan bir Å?arkı var;
In Flames - Only For the Weak
tanrılar kusursuz bir Å?arkı yazmak istese herhalde çıkan Å?ey bu olurdu.. :clap:
Posted:
Wed Sep 02, 2009 10:54 pm
world of warcraft taki taverns müziÄ?i, bilen bilir :clap: :clap:
pek çok kült rock, heavy metal, pop, elektronik, anadolu rock, sanat müziÄ?i, türkü..vs parçası vardır benim için.. bir tane seçmek çok çok zor..
ancak "gelmiÅ? geçmiÅ?", "tüm zamanların" gibi terimler kullanacaksak sanırım bir tek muhteÅ?em Å?arkı bu sözü hakediyor..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum