Author |
Message |
Alenthas
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Thu Dec 18, 2008 9:07 am |
  |
Fallout 3 diyorum ben (Merak ediyorum, acaba Fallout 2'yle Oblivion'ı birleştirsek Fallout 3 elde eder miyiz )
Baldur's Gate 3 mü gelecek? Umarım NwN gibi olmaz. NwN'de karakterleri kontrol etmek tam bi işkenceydi. Ben hepsini birlikte kontrol etmeyi tercih ederim, NwN'de bu hepsini kontrol etmek çok zor ve sıkıcıydı. Ama eğer Baldur's Gate 3'ü Demon Stone gibi yapmaya kalkarlarsa o adamları boğarım ona göre Hayatımda oynadığım en iğrenç oyundu. |
  |
 |
lightflarer
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Dec 18, 2008 10:20 am |
  |
AlenthasLeasess wrote: |
Fallout 3 diyorum ben (Merak ediyorum, acaba Fallout 2'yle Oblivion'ı birleştirsek Fallout 3 elde eder miyiz )
Baldur's Gate 3 mü gelecek? Umarım NwN gibi olmaz. NwN'de karakterleri kontrol etmek tam bi işkenceydi. Ben hepsini birlikte kontrol etmeyi tercih ederim, NwN'de bu hepsini kontrol etmek çok zor ve sıkıcıydı. Ama eğer Baldur's Gate 3'ü Demon Stone gibi yapmaya kalkarlarsa o adamları boğarım ona göre Hayatımda oynadığım en iğrenç oyundu. |
ya kabul et demon stone'un o dandik senaryosu bile nwn2'nin sıradan senaryosundan daha zevkliydi, BG3'ü de yapacaklarsa fallout 3 gibi yapsınlar, yada eskisinin biraz modifiyelisi olarak yapsınlar, tepeden görelim adamları, diyaloglar detaylı olsun takım en azından artık bi 7 kişilik olsun bizde gruba adam alırken kimi çıkarsak acaba diye daha az düşünelim (oyunun ne kadar bağlayıcı olduğunun bir kanıtı daha, adama ayıp olur ya da bu kız güzel abi deyip takımda tutabiliyorduk ) ama sakın o wow'umsu görünüşlere sahip karakterler olmasın (ne o kardeşim elde hayvan gibi kılıç, sürekli parlıyor, pelerin ve zırh desen o ne keza ...) yani bg2'nin modifiye edilmiş hali olursa süper olur. |
|
|
Back to top |
  |
 |
SacoKhan
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Thu Dec 18, 2008 10:40 am |
  |
Fallout 3 asla Fallout 2'yi kapsayacak niteliklere sahip değil. Hele ki Fallout 1ve 2 oynandıktan sonra 3'te "bir dünyanın içindeyim ve bir bireyim" diyemedim. Fallout 3'te dünya karakterin etrafında dönüyor. Hatta bir bölgede görevleri bitirdim diye koskoca karargahtaki herkes kayboldu. Çok saçmaydı ve konuyla alakasızdı o olay. Hiç beğenemedim ve Fallout 3'ün bir sonu var, hayat devam etmiyor.  |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
   |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Dec 20, 2008 6:43 am |
  |
Cidden fable 2 de güzel olacak. Bu arada storm of zehirde güzel bir oyuna benziyor. |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
 |
|
Back to top |
     |
 |
lightflarer
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Dec 20, 2008 10:11 pm |
  |
Aegron wrote: |
Cidden fable 2 de güzel olacak. Bu arada storm of zehirde güzel bir oyuna benziyor. |
tek sorun benzemesi işte al kotor oyna bence bitirdiysen tekrar oyna, gerçekten 3 boyutlu olup güzel bir obsidian rpg'si |
|
|
Back to top |
  |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Dec 20, 2008 10:16 pm |
  |
Tamam lightflarer denerim. Buarada seninde Storm of Zehir i oynamanı cidden tavsiye ederim güzel. Fable ikide çıksadad artık oynasak. Oyunun incelemesini okuyanlar oyunun ne kadar kapsamlı olduğunu anlayabilir. Evlenmek, çocukk sahibi olmak, arkdaşına birşeyler ısmarlamak.. felan çocuk ev alma meseleleri Sims gibi yapabilir oynu ama emlak felan girince oyun cidden güzel ve kapsamlı olucak. Çzellikleride o kadar ağır değil oyunu çalıştırmak için gerekli olan özellikler. En azından benim pc çalıştırcak yani  |
 |
|
Back to top |
     |
 |
lightflarer
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Dec 21, 2008 2:28 pm |
  |
Aegron wrote: |
Tamam lightflarer denerim. Buarada seninde Storm of Zehir i oynamanı cidden tavsiye ederim güzel. Fable ikide çıksadad artık oynasak. Oyunun incelemesini okuyanlar oyunun ne kadar kapsamlı olduğunu anlayabilir. Evlenmek, çocukk sahibi olmak, arkdaşına birşeyler ısmarlamak.. felan çocuk ev alma meseleleri Sims gibi yapabilir oynu ama emlak felan girince oyun cidden güzel ve kapsamlı olucak. Çzellikleride o kadar ağır değil oyunu çalıştırmak için gerekli olan özellikler. En azından benim pc çalıştırcak yani  |
xbox 360'da güzel oyun, tepe tepe oynatıyor kendini, storm of zehir'e de başladım, dışarıda olmadığım ya da ders çalışmadığım zamanlar oynuyorum, fena değildir zaten felaket olmasını beklemiyordum ama eski bioware oyunlarının tadı yok nwn2'de  |
|
|
Back to top |
  |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Dec 21, 2008 5:14 pm |
  |
şu anda sadece fable 2 yi bekliyorum. |
 |
|
Back to top |
     |
 |
Alenthas
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sun Dec 21, 2008 5:25 pm |
  |
Eğer Baldur's Gate 3 çıkacaksa tek yapmaları gereken grafiklerle biraz oynamak. Bir de yoldan karakterler toplamak yerine IWD'deki gibi karakterleri kendimiz yaparsak çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Umarım 3.5 kurallarıyla yaparlar. |
  |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Dec 21, 2008 5:26 pm |
  |
Fable iki 3.5 in kurallarına göre olcakmış. Kesin öğrenmem alzım benim ya. |
 |
|
Back to top |
     |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Thu Dec 25, 2008 11:37 pm |
  |
Fable 2 seçeneklerde olmadığına göre bu oyunu burada değil, ayrı bir başlıkta tartışmak daha doğru olurdu neyse artık. 2008 yılının en iyi rol yapma oyunu da Fallout 3 olarak belirlendi! |
|
|
Back to top |
   |
 |
celebnor
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Sep 14, 2009 12:22 pm |
  |
neverwinter nights 2 nin iki mask of betrayer dahil oynadım ve iyi olduğunu söylemeliyim. storm of zehir'e daha başlamadım fakat oyumu ona vermek isterim. |
_________________ Auré Entuluva...Outa i lomé |
|
Back to top |
   |
 |
lightflarer
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Sep 16, 2009 9:23 am |
  |
tabii bu arada fallout 3'ü oynayınca bütün fikrim değişti ama artık 2010'a gireceğiz neredeyse  |
|
|
Back to top |
  |
 |
|
|