Author |
Message |
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Sep 11, 2009 9:39 pm |
|
.
Darkgnome sanırım Cabal'dan baÅ?kası yok böcük arabasında; sen diÄ?er böcük arabasına mı ateÅ? ediyorsun?
. |
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Sep 11, 2009 9:42 pm |
|
Evet. DiÄ?er böcükteki sürücüye ateÅ? ediyorum. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Sep 11, 2009 9:47 pm |
|
.
Beyler dikkat; yine keskin dönüÅ? yapcam
Bu arada kimse emniyet kemerini takmamıÅ? bakıyorum; cıq cıq cıq!
. |
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Sep 11, 2009 9:59 pm |
|
Ben kemeri takmıyorum arkadaÅ?. Böcüke atladım bile |
_________________ Ben gelecek için hiç endiÃ…?e duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
devrimk
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Sep 11, 2009 10:32 pm |
|
Darkgnome noktasal ateÅ?'e gerek yok. Å?imdi bu savaÅ?ı oynatırken Å?öyle uyguladım kuralları:
Dean'e ya da arabaya yapılan saldırılarda Dean'in Å?öförlük marifeti. (Aslında sadece 1 puan farkediyor ama kural kuraldır.)
Arabanın içindeki diÄ?erleri için kendi savunmaları geçerli, arabada siper içinde olduklarından dolayı +20 avantajları var. |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Sep 11, 2009 11:37 pm |
|
CLiCKs wrote: |
Yaa sen onu nasıl becerdin anlayamadım ben ha! KarÅ?ıdan gelen arabaya mı atladın; ben yanına getirecektim seni halbuki; üstelik o cüsseyle pencereden çıkp atlamıÅ? olamazsın. Hayal gücünüze maÅ?allah diyecek yok yani.
. |
|
|
Back to top |
|
|
devrimk
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Sep 11, 2009 11:42 pm |
|
dwaxer wrote: |
Ben kemeri takmıyorum arkadaÅ?. Böcüke atladım bile :D |
Yaa sen onu nasıl becerdin anlayamadım ben ha! KarÅ?ıdan gelen arabaya mı atladın; ben yanına getirecektim seni halbuki; üstelik o cüsseyle pencereden çıkp atlamıÅ? olamazsın. Hayal gücünüze maÅ?allah diyecek yok yani. :D
. |
Ben yanyana durdunuz diye anladım yoksa bir Atletizm zarı atmak lazım gelirdi. |
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Sep 11, 2009 11:47 pm |
|
devrimk wrote: |
Yaa sen onu nasıl becerdin anlayamadım ben ha! KarÅ?ıdan gelen arabaya mı atladın; ben yanına getirecektim seni halbuki; üstelik o cüsseyle pencereden çıkp atlamıÅ? olamazsın. Hayal gücünüze maÅ?allah diyecek yok yani.
. |
Ben yanyana durdunuz diye anladım yoksa bir Atletizm zarı atmak lazım gelirdi. |
Sen 'iki araba kısa sürede yan yana gelir' demiÅ?tin. Bende atlamada bir sakınca göremedim. |
_________________ Ben gelecek için hiç endiÃ…?e duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
devrimk
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 12, 2009 3:47 am |
|
Bu arada 4. seviye oldunuz.
1 marifet alıp
15 yetenek puanı daÄ?ıtıyorsunuz.
1. seviyede 40 puan daÄ?ıttırmıÅ?ım neden olduÄ?u konusunda bir fikrim yok 45 olmasına karar verdim böylece bu seviye +5 daha yetenek daÄ?ıtın.
Seviye bariyerini geçmeyin yalnız, (5 x seviye)+10 |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 12, 2009 9:19 pm |
|
.
Ya bu ne kadar iri akrep! Devrimk sen bu resmi nerden buldun; ben denediysem de Fallout oyunundan düzgün print-screen alamıyorum.
.......
Å?imdi biyonik kol marifetini alarak str:+5 yapabilir miyim yoksa senaryo icabı uygun bir yeri mi bekliyelim? (tabii bu akrepten de kurtulabilirsek)
. |
|
|
Back to top |
|
|
devrimk
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 12, 2009 9:59 pm |
|
.
Ya bu ne kadar iri akrep! :mrgreen: Devrimk sen bu resmi nerden buldun; ben denediysem de Fallout oyunundan düzgün print-screen alamıyorum.
.......
Å?imdi biyonik kol marifetini alarak str:+5 yapabilir miyim yoksa senaryo icabı uygun bir yeri mi bekliyelim? (tabii bu akrepten de kurtulabilirsek) :mrgreen:
. |
Evet bende oyundan resim alamadım.
Ä°nternetten bulduÄ?um resimleri birleÅ?tirdim.
Bir de frm converter diye bir program sayesinde karakterlerin resimlerini aldım oyundan.
Biyonik kol marifetini al aktif olarak kullan, içeride onu hikayeye uydururuz sonrasında. |
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 13, 2009 6:30 am |
|
Usta ben Å?unu söyleyeyim. Her haftasonu yoÄ?unum artık. Ve babamda kalma durumum var. Yani pazar akÅ?amları ilgilenebiliyorum 2 günlük devam eden oyunlarla. Yarın (pazar) akÅ?am karakterimi de hazırlar oyunda da aksiyonumu belirtirim. |
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
devrimk
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Sep 14, 2009 3:42 pm |
|
ArkadaÅ?lar çarÅ?amba günü yola çıkıyorum, bir hafta on gün kadar yokum. OynadıÄ?ım ve oynattıÄ?ım oyunlara bu süre içinde iÅ?tirak edemeyeceÄ?im. |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Sep 14, 2009 10:39 pm |
|
devrimk wrote: |
ArkadaÅ?lar çarÅ?amba günü yola çıkıyorum, bir hafta on gün kadar yokum. OynadıÄ?ım ve oynattıÄ?ım oyunlara bu süre içinde iÅ?tirak edemeyeceÄ?im. |
Tüh. Neyse 10 gün çok da uzun bir süre deÄ?il, seni unutmayız Devrimk
. |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Sep 15, 2009 12:08 am |
|
.
Bıçak ve bomba atma formüllerini tam çözemedim Devrimk, bir de atakların yanına parantez içinde bir takım sayılar koymuÅ?sun onları da anlayamadım ne olduklarını?
. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|