.
Nooldu yahu BG-online? Bekledim de gelmedin oldu
Artemis ile ben allem kallem saÄ?ladık baÄ?lantıyı oluyor; bir proramcık indirdik logMeIn Hamachi diye, IP filan baÄ?landık ama benim baÄ?lantı hızım yavaÅ? olduÄ?undan host olarak iyi performans olmadı, ilk sahnede Imoen kafesin kapısını açamadan takıldı. Ama en azından multiplayer olarak nasıl baÅ?ladıÄ?ını görmüÅ? oldum; evet diÄ?er boÅ? kafeslerde baÅ?lıyor diÄ?er arkadaÅ?lar. Ã?ıkarken, "are you sure; Boo miss you!" gibisinden bir mesajla karÅ?ılaÅ?mam da ayrı bir hoÅ?luktu. Neyse kısa kestik, Å?imdi ilk randevuya teÅ?rif etmeyen, baÄ?lantısı hızlı arkadaÅ?lardan host bekliyoruz, yarın, öbür gün vs.
.
Nooldu yahu BG-online? Bekledim de gelmedin oldu
Artemis ile ben allem kallem saÄ?ladık baÄ?lantıyı oluyor; bir proramcık indirdik logMeIn Hamachi diye, IP filan baÄ?landık ama benim baÄ?lantı hızım yavaÅ? olduÄ?undan host olarak iyi performans olmadı, ilk sahnede Imoen kafesin kapısını açamadan takıldı. Ama en azından multiplayer olarak nasıl baÅ?ladıÄ?ını görmüÅ? oldum; evet diÄ?er boÅ? kafeslerde baÅ?lıyor diÄ?er arkadaÅ?lar. Ã?ıkarken, "are you sure; Boo miss you!" gibisinden bir mesajla karÅ?ılaÅ?mam da ayrı bir hoÅ?luktu. Neyse kısa kestik, Å?imdi ilk randevuya teÅ?rif etmeyen, baÄ?lantısı hızlı arkadaÅ?lardan host bekliyoruz, yarın, öbür gün vs.
.
ben denedim olmadı ? bir kaç kez denedim olmayınca da vazgeçip dıÅ?arı çıktım
Posted:
Tue Jul 06, 2010 4:01 pm
Neyi denedin sorması ayıp?
Oynamak isteyenler msn'e eklesin beni lütfen. (a.alibati@gmail.com)
AkÅ?am 9 gibi nasıl yapıldıÄ?ını oradan anlatcam.
Ã?oÄ?unluk saÄ?ladıÄ?ımız akÅ?amlar da oyunu oynarız.
Ayrıca baÄ?lantı hızınızı da yazarsanız host u seçebiliriz aramızdan. Benim ki 1GB ve abimle paylaÅ?ıyorum o yüzden iyi bir host olamadım hiçbir oyunda.
_________________ Been there. Seen that. Got the scars.
Neyi denedin sorması ayıp?
Oynamak isteyenler msn'e eklesin beni lütfen. (a.alibati@gmail.com)
AkÅ?am 9 gibi nasıl yapıldıÄ?ını oradan anlatcam.
Ã?oÄ?unluk saÄ?ladıÄ?ımız akÅ?amlar da oyunu oynarız.
Ayrıca baÄ?lantı hızınızı da yazarsanız host u seçebiliriz aramızdan. Benim ki 1GB ve abimle paylaÅ?ıyorum o yüzden iyi bir host olamadım hiçbir oyunda.
Bir de senin versiyonun eksik diye oyun attı ya seni; onu da izah etseydin nasıl olduÄ?unu? Patch mi yükledin di;?
Ä°lk baÅ?langıçta olmayan kiÅ?i daha sonra, ilerideki oyunlara girebilir mi acaba? Ã?ünkü ilk sahnede kafeslerde baÅ?lıyoruz ya.
Benim baÄ?lantı da paylaÅ?malı wireless ve cpu hızım da düÅ?ük olduÄ?undan host olmam doÄ?ru olmayabilir. Ama Artemis düÅ?ünüyorum da, bu oyun 56K modemler ve benimkinden bile daha ilkel bilgisayarlar için tasarlanmıÅ?. Bence düÅ?ük hız diye bir problemimiz olmamalı aslında, belki 56K ile ADSL uyuÅ?mazlıÄ?ı, eski yeni çatıÅ?ması vs. Belki de ben tam demo sırasında msn mesajı attım ya ondan takılma olmuÅ?tur. Zaten sadece bir defa denedik baÅ?arılı Å?ekilde.
Posted:
Tue Jul 06, 2010 7:21 pm
Abi bu oyun aslında local aÄ? arasında oynamak için tasarlanmıÅ? biz o tarz bir hile yapıyoruz. Hamaçi yükleyerek aramızda bir aÄ? varmıÅ? gibi gösteriyoruz ama hızımız bir aÄ? hızının yanına bile yaklaÅ?amıyor baÄ?lantımız yavaÅ? olduÄ?u için.
26498 patchini yükleyin, o herkeste olmalı. Sizde yoksa ben bir Å?ekilde rapid'e filan atarım.
Ama problem hızdan mı emin deÄ?ilim bende, oyunun tam baÅ?laması gereken yerde takılma yaÅ?adık sonuçta. (dialog açılacaktı tam orada ama kitlendi.) yani sorun bambaÅ?ka birÅ?eyden kaynaklanıyor da olabilir. Bu akÅ?am tekrar deneriz. Å?imdi iÅ?teyim ben de detay yazamıyorum. AkÅ?am herkes gelmeye çalıÅ?sın.
Posted:
Wed Jul 07, 2010 5:31 am
Eveet, bugün yine sadece kadir abiyle ben deneme yaptık ve sonunda baÄ?lantıyı çözdük. Oyunu deneme amaçlı da oynadık. (baÅ?langıç konuÅ?malarını 123423 defa dinledikten sonra)
Oyun hızlı ve zevkli, katılmak isteyenlere de kapımız her zaman açık ama beklemekten sıkıldık biraz. Biz yarın öbürsügün artık baÅ?lıyoruz tam olarak. Haberiniz olsun.
Evet güzeldi gerçekten de. Benim karakter Thief/Fighter'dı, Artemis'inki Fighter half-ork gibi bir Å?eydi, maÅ?allah iki kiÅ?i önümüze geleni biçtik. Bu arada Artemis arkadaÅ?ımız önden önden koÅ?tururken "Boomm!!" oldu; "abi trap patladı!" der. Trap patlar tabii; burası çocuk bahçesi deÄ?il, dungeon burası; müsaade et de thief arkadaÅ?ımız önden önden ve sakince tuzak araya araya gitdsin deÄ?il mi?
Valla en kötü ihtimal (yine kimse gelmezse) böyle 2 kiÅ?ilik bir grupla baÅ?layacaÄ?ız. (dragonlara karÅ?ı biraz zor olacak ama ) Zevkli olacaÄ?ı belli ama biraz hak-slaÅ? olacak tabii gibime geliyor; ama olsun.
Evet, bunu söyleyeceÄ?imi sanmazdım ama Kızıl Ejder, Gölge Ejder'den daha diÅ?li çıktı.
.
demogorgon'un canı bile Firkraag'ınkinden daha az çünkü canına göre seçiyor ve açıkçası Å?u zamana kadar sadece bodhi'yi daha güçlü gösteriyor "the most powerful enemy vanquished" bölümünde o da her zaman olmuyor nedense Firkraag diÄ?er kırmızı ejderha olan Saladrex dahik bütün ejderhalardan daha güçlü oyunda ki.
Posted:
Mon Jul 12, 2010 4:49 pm
Dwaxer, günlüklerinin çok ciddi bir takipçisiyim. Oyunu hiç oynamadım. Bana heves veriyor, oyunu aramaya baÅ?ladım. Fakat piyasada yok. Sanırım siz baldur's gate II yi oynuyorsunuz. Expantion pact deÄ?il galiba...
Devamını bekliyorum. Umarım bir gün bende katılırım.
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir.
Dwaxer, günlüklerinin çok ciddi bir takipçisiyim. Oyunu hiç oynamadım. Bana heves veriyor, oyunu aramaya baÅ?ladım. Fakat piyasada yok. Sanırım siz baldur's gate II yi oynuyorsunuz. Expantion pact deÄ?il galiba...
Devamını bekliyorum. Umarım bir gün bende katılırım.
Mark teÅ?ekkür ederim günlükleri takip ettiÄ?in için.
Bende Baldur's Gate II - SoA + ToB expansion yüklü. Ä°lk kısım olan SoA (Shadow of Amn) oynuyorum, bitirince eklenti paketi olan ToB'a (Throne of Bhaal) baÅ?layacaÄ?ım umarım. Daha önce de belirttiÄ?im gibi, SoA'dan yeni baÅ?layan birisi de olsan ToB'u da peÅ?in peÅ?in yüklemelisin, çünkü oyunu iyileÅ?tiren patch dosyaları var, vs.
Oyun eski olduÄ?undan piyasada bulman çok zor, bu kadar kaliteli bir klasik olmasa, sanırım torrent sitelerinde bile bulamazdın böyle eski bir oyunu. Mecburen internetten indirmen lazım.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum