Author |
Message |
erethan
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Tue Sep 28, 2004 9:22 am |
  |
Evet arkadaşlar,dawn of war,gerçekten sağlam bir oyun olmuş ilgilenenlere duyrulur ve tavsiye edilir...hele bir açılış demosu varki...defalarca izletti kendini bana:) |
_________________ İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker |
|
Back to top |
   |
 |
spawn77
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Sep 28, 2004 9:35 pm |
  |
Bu oyunun Beta testerlığını yapmıştım. Gerçekten çok iyi. Warcrafttan sonraki en iyi rts geliyor. tavsiye ederim.
Chaos Rulezz :!:  |
_________________ I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle |
|
Back to top |
     |
 |
Fallen
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Thu Sep 30, 2004 2:46 pm |
  |
Kesinlikle muhteşem bir oyun warcraft hayranlarının hoşuna gideceği kesindir..(bence warcraftdan daha iyidir..) ilk demosunu 283617378738 kere seyrettim... :lol: |
_________________ Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada... |
|
Back to top |
   |
 |
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Fri Oct 01, 2004 11:30 am |
  |
Bu yeni olan warhammer sanrısam. Hemen incelemeye ve oynamaya alıyorum. Yorumlarımı bildiririm en kısa zamanda. |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
    |
 |
melkortr
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Oct 24, 2004 11:02 am |
  |
açılış 10 üzerinden 10
ama kalanlar
oynanabilirlik bence düşük
kendine bağlama fazla yok
upgradeler zorlaştırılarak oyundan soğutulmuş
farklı bişeyler yapıp oyunun kaderini değiştiremiyorsun
hero olayı tutmamış
sonuç vasadın biraz üstü  |
|
|
Back to top |
   |
 |
FreyaImplorer
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Oct 25, 2004 1:55 am |
  |
Vasadın biraz üstü?!?!?!!Bence bu oyun Warcraftın daha ilerlemiş bir hali ve Warcraft bence şu ana kadar yapılmış en iyi rts dir..Ama tabii Warcraftın en önemli artısı olan Online oyunda Warhammer geride kalıyor bizede ona el sallamak düşüyor... |
_________________ Jacta alea est. |
|
Back to top |
   |
 |
dwaxer
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Nov 23, 2010 12:14 pm |
  |
.
şu sıralar yeniden oynuyorum. (bunun eskiden tur tabanlı bir versiyonu vardı, çok sevdiğim) Açılış demosu Jhon Wayne gazıyla, Çanakkale geçilmez arası, hatıralarda kalıcı bir savaş sahnesi çalışması. (kaç kere izlediğimi hatırlamıyuorum, özellikle kulaklık takarak hoş oluyordu)
Oyunun üniteleri hazırlanırken her ırka dengeleyici bir karşı ünit koymuşlar ki, görüntüsü farklı da olsa işlevi aynı olunca klonlanmış gerçeğini saklayamıyor. Starcraft'la tanıştığımızdan beri, bilimkurgu stratejilerde değişik ırkların savaş birimlerinin dengesiz olmasının çok daha hoş olduğunu anlamış bulunuyoruz.
Beni bu oyuna çekenler ise: benim gibi zora pek gelemeyen oyunculara tam tadında ve tutarlı bir zorluk derecesi sunması ve özellikle silah upgradeleri yapıldıktan sonra görsel olarak tatmin edici savaş sahneleri. Havada uçuşan envai çeşit mermi,roket, lazer, plazma, vs, göğüs göğüse çarpışmada kılıçların çekilmesi, robotların adamları tutup yerden yere vurması, birliklerin moral motivasyon dengeleri oyunu beğenmemdeki başlıca unsurlar. Gerçi eski sayılabilecek bir oyun ama oynamamış olanlar varsa tavsiye ederim denemelerini.
. |
|
|
Back to top |
  |
 |
|
|