Posted:
Sat Jan 09, 2010 9:22 pm
diğer başlık kitlenmiş tartışma da çıkmamıştı halbuki
neyse chris redfield abimizden başlıyorum, keşke filmde de karl urban oynasaydı bu adamı ama prison break teki zıpır oğlan oynayacakmış..
başlığın selameti açısından bu kez daha insani boyutlarda resimler eklenmesini(ben dahil) rica ediyorum.
ayrıca başlığı kişisel amaçlarıma alet ederek iki şıklı bir anket de koydum
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar<br>DehÅŸet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa<br><div>Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan<br>Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan</div><div>Bulan ya da kaçıran kiÅŸiy
Posted:
Sat Jan 09, 2010 9:38 pm
şu mesaj panosundaki kararsızlığımın sonuna geldim ve Illidan'a verdim oyumu. Ben Lich King'i de Stormrage'i de severim. Neyse bu gecelik sadece ankete yorum yapmış bulunayım yarın bir kaç adet resim yüklerim
_________________ Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Yahu insan bir ilk postu okur ayıp ediyorsunuz ama Kendisi zaten bu iki karakterin dışındaki bir karaktere vermiş oyunu. Bir de olayı kişisel amaçlarıma ait edeyim demiş, yani illa bunlardan birisi değil
Konuya gelem. Kenji, Battle Realms oynundan. Avatarımdaki şahsiyet. Oyun 2001 yapımı strateji olduğu için karakterlerin grafikleri önemsenmemiş, üstelik ara videolar da Warcraft'taki gibi kaliteli de değil, dolayısıyla size düzgün bir resim koyamam.
Ama bu karakteri karizmatik yapan neyi? Sesi, konuşması. Yürüyüşü Ama şimdi video koyamıycam
Max Payne, limon yemiş öyle çıkmış olmasına rağmen en karizmatik karakterlerden. Adamın üzüntülü verdiği pozlar yeterince karizmatik olmasına yol açıyor.
Posted:
Sun Jan 10, 2010 9:58 am
başlık anket açısından yanıltıcı gelebiliir. ama burada asıl önemli olan başlık zaten anket değil. anketi sadece yukarıda da belirttiğim gibi kendi kişisel merakımı gidermek için koydum, eğer sadece illidan ve arthas üzerine bir başlık açsam ilgi çekici olmayacaktı. ve herkesi tatmin etmesi için en az 20-25 şıklı bir anket olması gerekirdi. ama tabii ki öyle isteniyorsa başlığın adı değişebilir, anket başka bir başlığa taşınabilir veya başka şıklar eklenebilir..
ve edmond, destek için sağol
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar<br>DehÅŸet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa<br><div>Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan<br>Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan</div><div>Bulan ya da kaçıran kiÅŸiy
Posted:
Thu Nov 25, 2010 4:36 pm
Illidan çok karizma idi. İblise dönüştüğünde pek insanlığı kalmadı. WoW'un Illidan'ı çizimine az küfretmemişimdir ne öle kocaman boynuzlar. Küçük gövde büyük kanatlar. Çok kötü çizmişler iblis halini. Gece elfiyken daha karizmaydı tabikide.
Lakin Arthas... Daha doğrusu Lich King Arthas, prens Arthas'dan daha karizma. W3 te çok iyiydi. WoWda karizmadan biraz kaybetmiş. Seslerin sahibide değişmiş. Frostmourne hunger! diye sesi vardı. O ses WoWda biraz daha degişmiş gibi geldi bana.
Nese Lich King Arthas, Illidan The Betrayer'dan daha karizma. Daha da güçlü
_________________ <strong>Puslu</strong> gecede yalnız bir kurt...<br>-<br><div>Alıntı:"They're just masks you morons."</div>
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.
FRPWorld, yeni bir frp dünyası
Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır. Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.