Daha önce de belirttiÄ?im gibi son gün 26 Aralık olacaktır. Son beÅ? gün anlayacaÄ?ınız.
Oylamalar devam ediyor...
Bilginize...
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
Efla'nın oyunu hala bekliyorum ben Firble buraya bir Å?ey yazmadı, ama ben hep acaba Artemis ve Illyra'dan baÅ?ka bana oy veren diÄ?er kiÅ?i Firble mi diye düÅ?ünmüÅ?tüm.
Aslında gerçekten doÄ?rudan bir seçim yapamıyorum. Ã?yküler çok çeÅ?itli ve her biri aslında ayrı kategöride en iyi olabilir. Yani oskar Å?eklinde olsa hepsine farklı bir daldan bir Å?ey verebilirdik =)
Ben de oyumu mevcut rekabeti kızıÅ?tırmak için kullanayım bari. =)
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Walter ve Alenthas sanırım belirleyecek gibi ya da tam tersi daha da hareketlendirecekler oylamayı bilemiyorum ama Firble oy verdi mi vermedi mi keÅ?ke burada belirtseydi çünkü bana Illyra, Artemis ve Efla'dan baÅ?ka bir kiÅ?i daha oy verdi o kim merak ediyorum...
Posted:
Sun Dec 26, 2010 7:04 am
Oylamanın resmen bitmesi için son bir saat kala istemeye istemeye (simetriyi bozmamak için ) oyumu Gerçekler'e verdim. Nedeni de hem en çok beÄ?endiÄ?im hikaye olması, hem de ankete geç katılmasından dolayı oy alamaması (hem de bana tek oy veren oydu, hıh!).
26.sının son anına kadar günü kapsayın arkadaÅ?lar...
Bende oyumu vereyim, bu oylama zorluydu açıkcası, ben kendim dıÅ?ında diÄ?er öyküleri yorumlyım oyumu aktarcaÄ?ım, öncelikle...
Alenthas, öykün güzel baÅ?lamıÅ?tı, ama sonra tutarsızlıklar var gibime geldi, hem sen çok bitiÅ?ik yazıyorsun yazılarını bu da göz yoruyor haliyle o yüzden sana oy veremedim bu ay bi daha ki aya anti ütopyana bakmak niyetiyle...
Yeminer, öykün çok baÅ?, ne olduÄ?u belli deÄ?il Å?imdilik kurgu gözüme çarpmıyor. Ayrıca karakterin adı bu hikayelerde önemlidir, karakterinin adı Teflon adı tavayı çaÄ?rıÅ?tırdıÄ?ı için pek kilitlenemiyor olaya insan..
Catboy, bu son bölüme kadar yazdıklarınla benim oyum açık ara senindi ama son bölümdeki karakterlerin tek tip olması, yani elementlerinin gücü dıÅ?ında bir karakterlerinin olmaması, kötü durmuÅ?. Yani bir gökhanın bir Ilyra'nın, Efla'nın baÅ?langıçtaki Walter'ın Baranın karakteriyle, Å?imdiki Artemis, Darkgnome ile Wlter'ın karakterleri çok farklı ilk yazdıkların çok yönlüyken. Son yazdıkların sadece element özelliklerine yönelik, arada bir DarkGnome deÄ?iÅ?ir gibi oluyor, su sabırdır öykünde bu böyle ama sadece sabır, biraz tuhaf kaçıyor. Hele bir gemidelerse, etrafında o kadar su var nihaytinde ki sadece Artemis deÄ?il, ilk bölümde Ilyra ile konuÅ?an Walter ile bu Walter'ın alakası yok (Bu arada safi karakter gözüyle bakıyorum yanlıÅ? anlaÅ?ılmsın) ilk karÅ?ılaÅ?malarında Ilyra ile hoÅ? Diyaloglara giren , laf çarpan, öfkesini zamanında kullanan bir karakter yerine, ergen seni parçalayacaÄ?ııım diyen bir karakter gelmiÅ?, son bölümde en uzun yazım sanaa oldu ama niyahetinde oyumu sana vermek istiyordum. Bu tutarsızlık yüzünden veremedim, neyse baÅ?ka hikayelerine...
Ilyra, mektuplar hoÅ?. am senaryo aynı Å?eyn üzerinde dönüyor gibi mektup türünde güzel bir çalıÅ?ma lakin, aÅ?k hikayelerini kendi adıma sevmediÄ?imden biraz bana türk dizilerini hatırlattıÄ?ından dolayı oyumu sana veremiyorum..
Edmond, Gerçekler.: Gerçek nedir peki Å?u an yaÅ?adıÄ?ımız gerçek mi ? Ya bir rüyadaysak, ya da bir bilgisayar programı similasyonuysak, ya Matrıxtaysek, Ya da kendi yarattıÄ?ımız dünyanın içine hapsolmuÅ?sak. Gerçeklik nedir peki ? Beynin inandıkları mı ? Bence beyin o an neye inanıyorsa gerçek odur. Matrıxde ölürseniz, beyin buna inandıÄ?ı için gerçek dünya da ölürsünüz...
Bu giriÅ?ten sonra, Edmond'un bu konuy çok farklı bir açıdan bir hayali arkadaÅ?tan yaklaÅ?ması, çocukken bir hayali arkadaÅ?ım olsa da oyun oynasak dediÄ?imiz zamanları hatırlatan. İçinde felsefi bir iki göndermede de bulduÄ?um güzel bir hikaye, güzel bir durum hikayesi, konu özellikle etkileyici
Bu ayki oyumu sana veriyorum günün ilk saatlerinde son saatlerine kadar oylama sürecek saat 00.00 da bitecek arkadaÅ?lar.. 27. güne geçtik mi ? iÅ? biter =)
Sona kalanlar oylama devam ediyor....
Walter...
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
saat 12'yi geçtiÄ?ine göre daha resmiyete dökülmese bile ben Illyra'yı tebrik etmek istiyorum herkesten önce... :clap: :clap: :clap: :clap:
Not= Sponsorumuz Artemis Entreri'ye yani Batıya teÅ?ekkürler sunarız..
Güzel ve çekiÅ?meli bir yarıÅ?ma oldu. Aslında hikayelerin hepsini teker teker beÄ?endim zaten hepsi için de ayrıca yorum yapmıÅ?tım. Zor bir seçim oldu sanırım herkes için.
Eh o zaman bundan sonraki yarıÅ?ma için de sponsorluk sözünü vermiÅ? olalım. Sitenin baÄ?lantılarından bir Å?eyler saÄ?lamaya çalıÅ?alım olmazsa memnuniyetle kendim de üstlenirim.
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum