Author |
Message |
Bogus
Site Yazarı

|
Posted:
Fri Dec 24, 2010 5:06 am |
  |
Ben Star Trek Online oynuyorum. Daha çok Cumartesi Pazarları. Evet çok yavaş gelişiyorum ama yetiyor yine de... Mission'lar kısa kısa, bir encounter'a girdiğinde o encounter'daki bütün federasyon gemileriyle anında takım olmuş sayılıyorsun, dolayısı ile öyle takım kurmaya kasmana da gerek yok. Yüksek level isen, levelini gruba göre düşürebiliyorsun. Herkes herkesle oynayabiliyor.
Ama Star Trek evrende yalnız olmaktır. Mission'ların %80'ini tek başına yapabiliyorsun. İstersen grup kurup da yapabilirsin tabi.
Sadık bir oyuncu kitlesi var. Habire Klingon'lardan dayak yiyoruz ama olsun. Trekky'ler. Ben memnunum.
Aslında üşenmesem de bir inceleme yazısı mı yazsam oyun için... |
_________________ <div><strong>ÇıÄ?lıkta henüz umut vardır, çıÄ?lık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükeniÅ?in ifadesidir.</strong></div> |
|
Back to top |
    |
 |
Efla
Site Admin

|
Posted:
Fri Dec 24, 2010 7:51 am |
  |
Vallahi Yazsan ne güzel olur Bogus.
Oynayabileceğimi sanmıyorum ama Star Trek'le ilgili herşeyi dinlemek hoşuma gidiyor. Ben de kendi çapımda bir trekky sayılırım. (Tamam orjinal seriyi izleme sabrını gösteremedim ama Next Generationa bayılıyorum)
Aklımı çelip online olduğu için vazgeçtiğim oyunlardan. Görevler nasıl görevler merak etim şahsen.
-------------------
Bu arada Darksiders'ın konusu çok sağlama benziyor. Ben oyunu ilk kez duyuyorum. İyice kopmuşuz olaydan.
Mahşerin 4 atlısından Savaş (Tamam tipi bizim ortak hikayedekinden birazcık farklı burada =) ) Cennet ve cehennem arasında savaş başlatıp kıyameti erken getirmekle suçlanıyor. Dünya ise cehennemin günçlerinin eline geçmiş.
şimdi ise ona kimin ihanet ettiğini ve sırtından bıçakladığını bulmak için dünyaya iniyor. Melekler tarafından avlanıyor, bazı iblislerle ittifak kurmak zorunda kalıyor ve pisliğği temizlemeye çalışıyor.
Bence konu çok güzel. Grafikler konusunda oyunlardan çook bir beklentim yoktur zaten gayet yeterli acaba PCYe nasıl uyarlamışlardır onu merak ediyorum. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
   |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Fri Dec 24, 2010 6:33 pm |
  |
0.75 dolara overlord, klasik oynanması gereken oyunlardan bir tanesi aldım hemen bu seferkini kaçıramazdım  |
|
|
Back to top |
   |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Thu Dec 30, 2010 7:05 pm |
  |
zaten alacaktım ama şansa bak işte elder scrolls IV game of the year edition 9 dolara inmiş çok iyi oldu bu hemen aldım ben de  |
|
|
Back to top |
   |
 |
Possessed
Site Ã?izeri

|
Posted:
Fri Dec 31, 2010 5:52 am |
  |
Oo Steamciler mi varmış sitemizde!
Birbirimizi ekleyelim. FRPworld klanı kurarız
Bu indirimler beni de çıldırttı Ama bilgisayarımın çoğu oyunu kaldıramaması beni frenliyor. Yoksa ne oyunlar almak istiyordum, süper indirimler oluyor...
Bu indirimlerden kardeşim yararlandı, ona bir oyun aldım
Bugün Europa Universalis 3 indirimde, harita üzeri stratejinin hardcoreudur diyebilirim. Bu kadar detaylı oyun görmedim. Sanırım alacağım, 5 dolar  |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
    |
 |
Alenthas
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sat Jan 01, 2011 9:40 am |
  |
Yav, catboy, sen bilirsin. Benim steamde Team Fortress 2 beta diye bir şey çıktı. Az buz da bir şey değil 4,5 gb. Ne ola ki o, anlamadım? |
  |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Sat Jan 01, 2011 11:12 am |
  |
Alenthas wrote: |
Yav, catboy, sen bilirsin. Benim steamde Team Fortress 2 beta diye bir şey çıktı. Az buz da bir şey değil 4,5 gb. Ne ola ki o, anlamadım? |
Oyunun aslını bozmadan yeni gelecek değişiklikleri ve yamaları önce bu beta versiyonunda deniyorlar ve oyunculardan fikirlerini alıyorlar. Burada tüm silahlar ve tabi yeni gelecek silahlar herkese açık oluyor, bir nevi deneme tahtası ve oyuncular da jüri burada. Esas oyunda yer alan Trade, Crafting gibi seçenekler burada kullanılmıyor ve tabi rastgele silah düşmeler de olmuyor.
Wow'un public server'ları gibi bir şeyi yeni yama gelmeden önce oyuncular test ediyorlar onu ve Valve oyuncuların beğenilerine göre yeni eklenecek silahlarda değişiklikler yapıyor... |
|
|
Back to top |
   |
 |
Possessed
Site Ã?izeri

|
Posted:
Sat Jan 01, 2011 7:47 pm |
  |
Aa bilmiyordum. Bende de Counter Strike: Source var da, onun yanında Beta'sı vardı. Deneme şeyi herhalde benle ilgisi yok dedim indirmedim. İndirip baksam mı yeni silahlar/haritalar vardır belki
Peki yorumlarımızı felan nerde değerlendiriyoruz? Steam forumlarında mı? |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
    |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Sat Jan 01, 2011 8:21 pm |
  |
Ya ben eklendikten sonra oynuyorum yani eksik gedik değiştirilebilir silahlar bana göre değil, betasında oynayan oynasın deyip Valve işini bilir, elbet kötü bir değişiklik yapmazlar oyuna diye düşündüğümden ne o betasıyla uğraştım ne de oyuncular nereye yorum yazıyorlar diye araştırdım. Böyle de koyunum işte!  |
|
|
Back to top |
   |
 |
|
|