Author |
Message |
Walter
Yönetici

|
Posted:
Mon Jan 03, 2011 11:00 pm |
  |
.....Yeni bir ay, yeni bir yıl ve yeni hikayeler.....
Yeni Bir Oylama ile tekrar buluştuk, Bu aya giriş yapmadan önce nce bu konsepti tekrar hatırlayalım.
İlk Ayın Kazananı Illyra idi, bu vesileyle onu tekrardan tebrik etmek istiyorum. Geçen İlk yarışma olduğundan Kuralları yazmamıştım. Kısa kısa bildiğiniz kuralları burada Tekrar edeyim.
1- Her kişi sadece bir öyküyle katılabilir. Birden fazla öykü yayımlamış olanlara ise özelden sorduğum soruyla hangi hikayesinin bu oylmaya katılacağı belirlenecektir.
2- Oylama süresi, Ayın 7.den 27.e Kadardır, Tam yirmi gün yaptım, daha iyi olur diye. Ocak 7 de Anket Eklenecektir.
3- En Beğenilen öykü, bir romanla ödülendirlecektir. Ayrıca kazanan öykü sabit olarak, diğer ayın kazananı açıklanana kadar orada duracaktır.
4- Oylama bitiminden Son bir hafta öncesine kadar, Yani Ayın 20.ne kadar öyküler ankete eklenebilirler, Oylamaya katılabilirler.
Kurallarımız bunlar soru, öneri ve isteklerinizi bu başlıkta ya da bana pm atarak belirtebilirsiniz. Sıra Bu ayki ödülümüzü açıklamaya geldi. Beğenilen hatta oyunu bile yapılan bir hikaye bu.
Kimileri War never Changes ile tanır bu konsepti, Kimileri ise açlık sefalet ve vahşilikle, gökyüzüne uzaklıkla insanların bıraktığı yıkım dünyasıyla. Evet daha fazla bekletmeden açıklıyorum, Aylık Çdülümüz olan kitabı.
METRO 2033
Evet, bu ayki kitabımız bu arkadaşlar, şimdiden güzel hikayler çıkarabilmenizi diliyor bu ayın sponsoru Efla'ya buradan teşekkürlerimizi sunuyorum. Hikayeler yazılmaya başlasın. Herkese şimdiden başarılar.
Saygılarımla
Walter.
*anketler, 7 ocakta eklenecektir |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
Last edited by Walter on Fri Jan 07, 2011 1:03 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
   |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Mon Jan 03, 2011 11:08 pm |
  |
Efla bu ay katılabilirim diyordu, umarım katılır çünkü bu ay Aralık ayı kadar fazla katılan olacak mı şüphesindeydim  |
|
|
Back to top |
   |
 |
Illyra
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Mon Jan 03, 2011 11:16 pm |
  |
Ben de Sıradışı Sırrım ile katılacağım, bakalım beğenilecek mi  |
  |
 |
byga
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Jan 04, 2011 12:08 am |
  |
Ben Lord Kadim ile katılacam gerçi bugun yazmaya başladım bölüm bölüm ekleyecem hikayeyi umarım sorun olmaz ? |
|
|
Back to top |
   |
 |
Walter
Yönetici

|
Posted:
Tue Jan 04, 2011 12:23 am |
  |
Bölüm bölüm eklemekte bir sakınca yoktur. Çoğu arkadaşımız bende dahil bölüm bölüm ekleriz hikayenin uzunluğundan dolayı. |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
   |
 |
byga
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Jan 04, 2011 3:05 am |
  |
O zaman güzel 3 kitaplık bir seri olacak umarım herkes beğenir serinin bitmesi zaten iki yılımı alır. Fantezi türündeki ilk kitabım o yüzden heyecanlıyımda Gerçi her kitabımda böle heyecanlanmaktayım |
|
|
Back to top |
   |
 |
Possessed
Site Ã?izeri

|
Posted:
Tue Jan 04, 2011 11:14 am |
  |
2 yılda yazacağın 3 kitaplık seriyle mi 20 günlük yarışmaya katılıyorsun? Anlamadım  |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
    |
 |
byga
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Jan 04, 2011 1:44 pm |
  |
Yarışmaya yazmış oldupum bölümle katılıyorum sadece 20 günde kitap yazılmaz yazılsada birseye benzemez ki 3 tane kitabı 20 günde yazmak için ya süperdeli yada süperdahi olmak lazım ben ikiside değilim. |
|
|
Back to top |
   |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Fri Jan 07, 2011 1:11 am |
  |
7 ocak günü de geldi hani anketleri bugün ekleyeceksin değil mi Walter?  |
|
|
Back to top |
   |
 |
Bogus
Site Yazarı

|
Posted:
Fri Jan 07, 2011 6:57 am |
  |
Catboy sabahın ikisinde dayanmışsın kapıya insaf be!  |
_________________ <div><strong>ÇıÄ?lıkta henüz umut vardır, çıÄ?lık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükeniÅ?in ifadesidir.</strong></div>
Last edited by Bogus on Fri Jan 07, 2011 3:09 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
    |
 |
Efla
Site Admin

|
Posted:
Fri Jan 07, 2011 7:06 am |
  |
Bogus wrote: |
Catboy sabahın ikisinde dayanmışsın kapıya insaf be! |
catboy alacaklı gibi hakatten :p |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
   |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Fri Jan 07, 2011 12:08 pm |
  |
sondaki gülücüğü eklememiş olsaydım tamam da ciddi olmadığım bir şey için bu ne ciddiyet anlayamadım! |
|
|
Back to top |
   |
 |
Walter
Yönetici

|
Posted:
Fri Jan 07, 2011 1:11 pm |
  |
Arkadaşlar gerilmeye lüzum yok ben ekledim anketi =), Bogus sanırım onu şakayla yazdı ama kendi gülücük koymayı unuttu. Bence Bu ufak bir yanlış anlaşılma sadece, bogus gelip açıklayacaktır sanırım...
Neyse konumuza dönelim ben ekledim anketleri, Anketin gösterim süresi diye bir durum da varmış, onu da öğrenmiş oldum. 21 gün yaptım gösterim süresini denemek için tabi oylama 27 Ocakda bitecek.
şimdilik elimizde dört hikaye var, yeni hikayeler geldiği zaman ankete eklenecektir.
Evet arkadaşlar oylama başlasın.... |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
   |
 |
Efla
Site Admin

|
Posted:
Fri Jan 07, 2011 2:53 pm |
  |
catboy wrote: |
sondaki gülücüğü eklememiş olsaydım tamam da ciddi olmadığım bir şey için bu ne ciddiyet anlayamadım! |
Bence Bogus da geyik yaptı ama forum ortamında ses olmamasının dezavantajları işte... |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
   |
 |
Bogus
Site Yazarı

|
Posted:
Fri Jan 07, 2011 3:11 pm |
  |
İçine çocuk yuvarlanıp sekiz kilometre sürüklenen logar deliklerine olaydan sonra belediyenin hemen koşarak kapağını kapatması gibi ben de görev bilinciyle o yazının sonuna gülücüğümü koydum.
şirinlemeye devam  |
_________________ <div><strong>ÇıÄ?lıkta henüz umut vardır, çıÄ?lık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükeniÅ?in ifadesidir.</strong></div> |
|
Back to top |
    |
 |
|
|