Merhaba, hiçbir yönetici hatta olmadıÄ?ı için ve (özel mesajla atsam) bu konuyla hanginizin ilgilendiÄ?ini bilmediÄ?im için buraya yazıyorum. Gerekirse cevaplandıktan bir süre sonra bu baÅ?lıÄ?ı silebilirsiniz.
frpworld mail kutuma ulaÅ?amıyorum. Å?ifrem ya da eriÅ?im hakkı ayarlarım deÄ?iÅ?tirilmiÅ? olabilir mi? YaklaÅ?ık 200 mailim vardı ve bazılarında attachlı dosyalar vardı. Toplam boyut 6 mb idi ve o adresi artık pek kullanmadıÄ?ım için bandwidthi, web alanını vb etkilemiyordu.
Ancak Å?u anda her zamanki Å?ifremle giriÅ? yapamıyorum. kiÅ?isel ayarlarımı hiç deÄ?iÅ?tirmedim. Lütfen bu konuda bana bir açıklama yapın ve yardımcı olun. TeÅ?ekkürler.
Not: EÄ?er o mailler kaybolursa çok acı olur çünkü o dosyaları bir yılda biriktirdim . Eski yönetimin özel yazıÅ?maları da o adresteydi. Cevabınızı acilen bekliyorum. Günün hemen her saati nete girebilirim. Cep numaram sizde var. Bekliyorum. Ä°yi çalıÅ?malar.
_________________ Ben Giderim,Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum