Author |
Message |
Justarius
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 02, 2004 8:41 pm |
|
Git bi dene istiyosan
-Abi bana öl dersen ölürmüyüm
-heralde lam dalga mı geçiyon kaç yıllık fallen paladiniz Å?urda
-Hmm
-Bak: Ã?l
-uahhhhhh yandım allahh
|
|
|
Back to top |
|
|
NIGHT
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 03, 2004 2:41 am |
|
O kadar iyi bir adamdır ki inanamazsın Firble. KardeÅ?ini, o Tatyana(?) denen kadından kurtarabilmek için öldürdü.
Strath, iylik meleÄ?i Strath... |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed May 05, 2004 4:58 pm |
|
orda kötü etmi yapmıÅ?sa ama yapmamıÅ?tır bence nedense herkes ona iftira atıy duruyor. |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Just_wiN
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 10, 2004 1:59 am |
|
sadece |
_________________ çok zaman geçti çok Å?ey deÄ?iÅ?ti... |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 10, 2004 4:52 pm |
|
Yaaa öle yaa bence frpworld olarak Soth un bu kötü adının aslında iftirta olduunu ortaya çıkaralım ne dersiniz ?? Yazık adama beeee |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
galadlirim
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue May 11, 2004 4:03 am |
|
lord soth.. elf kızı saÄ?olsun |
_________________ Gözlerimi kapadım ve geçmiÅ?i hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
SöylediÄ?imde Å?arkımı unutulmadı sözlerim
Å?arkılara konu olmuÅ? zaferlerim,hatÄ |
|
Back to top |
|
|
Azalin
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 11, 2004 4:52 am |
|
üstad firble keÅ?ke sende METUCON a gelseydin. de orda benim arkadaÅ?lara lord soth hakkında oynattıÄ?ım oyunda lord soth un hizmetkarlarını bir görseydin..
emin ol adamın atı , iskelet savaÅ?çıları ve elf bayan hizmetçileri bile birbirinden beter.
allahtan ekip lord soth u göremeden oyun zamanı bitti..... |
_________________ Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boÅ?luktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiÄ?i çaresizliÄ?e tanık olun... |
|
Back to top |
|
|
Just_wiN
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 12, 2004 2:17 am |
|
deÄ?il mi o oyun cok güzeldi keÅ?ke görebilseydin ama napalım
orada hizmetkarlar wardı onları öldürmek için uÄ?raÅ?ırken kılıca atılan blessleri parlayan kalkanları hatırladıkça ölüyorum.
Haaaaa bir de pötürt diye patlayan beyinlerin kanla karıÅ?ıp kulaktan akmasını hatırlıyorum çok güsel bir gündü yarılmıÅ?tık |
_________________ çok zaman geçti çok Å?ey deÄ?iÅ?ti... |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 13, 2004 6:23 pm |
|
yapmayın ya. inanma sen bunlara firble bana inan bak sölüyom gerçekten lord soth çok iyi biri. kötü bi cadı ona iÅ?kence etmek için onu bu hale sokup kaçmasın diye baÅ?ına bansee(ya bu nasıl yazılıyo bilmiyom) dikmiÅ? ya. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
NIGHT
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 25, 2004 2:49 am |
|
Sözlerimize dikkat edilim, malum sisler kol geziyor.
Sharth ordan kurtulacak mı sizce? |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 26, 2004 5:14 pm |
|
A bu konu oldukça ilginç. Ben onun oradan kurtulmasının baya bi zor olacaÄ?ını düÅ?ünüyorum. Sislerin ilk kurbanı son kurbanı da olabilir ama tabi Azalin gibi amansız bir rakibi daha var. Belkide sona Azalin kalabilir. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Azalin
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 26, 2004 5:34 pm |
|
domain lordlar asla ravenloft tan çıkamazlar. onlar çıkarsa domainleride yok olur.
sislerden kurtulmaya rn yakı olan kiÅ?i Darkon Lordu Azalin olmuÅ?tur. acaip bir makina ve çeÅ?itli büyüler yardımıyla bi deney yapmıÅ? ve deney sonunda ki bir patlama sonucu yok olmuÅ?tur. yerine onun baÅ? hizmetkarlarından biri lord olmuÅ?turki o oda deÄ?il Darkonun dıÅ?ına çıkmak bulunduÄ?u Å?ehir olan Necropolisten dıÅ?arı çıkamaz.
Azalin bu konuda en ileri ye giden sislerin doÄ?asını anlamaya en yakınlaÅ?mıÅ? lordur ama onunda nerde olduÄ?u bilinmemektedir. |
_________________ Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boÅ?luktan daha büyük ne olabilir?
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 26, 2004 5:37 pm |
|
ben sanmıyorum Å?ıtratın RLden çıkabilceeni. sisler, daima eziyet çektirebeilecekleri bi kurban bulmuÅ?lar, niye ondan vazgeçsinner ki? bikaç yüzyılda bir yeni tatyanalar ve içinde sislerden kaçıÅ? reçetesi bulunan büyü kitapları sunup heyecanlandırırlar ama sonuç hep aynı olur...
Eeee, Å?ıtrat kendi demedi mi toprakla birim diye? |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
|
|
Azalin
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 26, 2004 5:44 pm |
|
"I'm the ancient, i'm the land"... iÅ?te o kadar duyduÄ?um en karizma laflardan biri....
burock a sonuna kadar katılıyorum. çıkamaz çıkmamalıda. oerth ün vatandaÅ?ları huzurlu kalsınlar.
bu rl ye turnike gibi girip çıkan bi adam var o da lord soth.. kınıyorum margareth ablayı. sanki adam dargaard kalesine girer çıkar gibi rl ye girip çıkıo. |
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 26, 2004 6:21 pm |
|
yaw kimden duyduumu hatırlamıyorum ama bildiim kadarıyla margaret abla "ne iÅ?i var benim karakterimin RLde? tiz çıkarın onu oradan!" buyurmuÅ?. bu nedenle Lord Soth ordan çık(arıl)mıÅ?.
yoksa sen mi söölemiÅ?tin bana AZALIN |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
|
|
|
|