ultima özellikle turkiye serverleri tamami ile pover playdir rp ye playerları kastırmak tamammıyle salaklık ultima zamanında cok guzel bır oyundu ama yapılan sıstemler ve su an oynayan oyuncu kıtlesı (14 15yas) hem yapılmaya calısan rp yı hemde player seviyesini dusuruyor su an uo oyıcaksan eger hıc oynammadı ısen hıc baslama cunku su an ölü bı oyun (asıl sistemine gore) tum serverler tamammen power play 6 senedır halla onuyorum ama ılk oynadıgım servere baktıgımda cok sey yozlasmıs belkı ılk sevkım kalmadıgı ıcındır ama su goturmez lamerlıkler olmuyo degıl
Posted:
Fri Jan 07, 2005 10:13 pm
Ben World of Uo da oynuyorum ama bu etharnass ultima gibi deÄ?il nasıl yapılacaÄ?ını anlamadım doÄ?rusu
Yani oluÅ?urulacak dünya Britain deÄ?il baÅ?ka bi diyar ırklar falan sadece ultima grafikleri kullanıcakmıÅ? nasıl biÅ?ey olacak çok merak ediyorum...
Bütün shard lar lamer dolu çoluk çocuk dolu orası kesin yani...
Oyuncular için kesmek yada kesilmek bütün mesele bu maalesef... Ama rp yapan arkadaÅ?lar da var. Ben arkadaÅ?larımla takıldıÄ?ım süre içinde zevk alıyorum. Yanlız kalınca ise meslek erbabı karakterime dönüp terzilik yapıyorum...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum