Frp World Ana Menü
  • Frp World
    » Anasayfa
    » Forum
    » Anketler
    » Akademi
    » Kitap Tanıtımları
    » Haber Arşivi
    » Haber Gönderin
    » Makale Gönderin

  • Üyelere Özel

  • Kişisel
    » Hesabınız
    » Özel Mesajlar
    » Üye Listesi
    » Üye Arama
    » Siteden Çıkış

  • Site Bilgileri
    » Top10
    » Site Hakkında Yorumlarınız
    » İstatistikler
    » Destekleyen Siteler

  • Kullanıcı Menüsü
    Hoşgeldin, Diyar Gezgini
    Üye Adı
    Şifre
    (Kayıt Ol)
    Üyelik:
    Son Üye: expensiveartist
    Bugün: 8
    Dün: 35
    Toplam: 90372

    Şu An Bağlı:
    Ziyaretçi: 1066
    Üye: 1
    Toplam: 1067

    Şu An Bağlı:
    01 : expensiveartist

    FrpWorld.Com :: View topic - Çeliğin Kardeşliği (Rp Ekranı)
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

     Çeliğin Kardeşliği (Rp Ekranı) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Eldarin_






    Joined: Dec 20, 2006
    Posts: -27
    Location: Yolcu

    PostPosted: Sat Dec 03, 2005 7:06 pm Reply with quoteBack to top

    DM says:
    Hellfire Krayns Maniak Triellosu -FRPWorld 2005-
    Oyuncular:Krayns, Maniak
    DM:Eldarin
    İzleyici: Dragonfire

    DM says:
    Tanrıların üzerinde savaştığı, bir zamanlar Azalin' in kutsanmış toprakları, şimdilerde kan kusan topraklar olarak biliniyordu. Çnce sav tanrısı BuRock burada Azalin'e meydan okumuştu, ve şimdi Kaos ve Katliam tanrısı Apocalypse düzleme inerek ilahi kuralları bozan Azalin ile çarpışmaktaydı. Dinmek bilmeyen dev hortum kalenin yıkıntı haline gelmiş surlarına vuruyor, göbekten açılan delikten artık büyüsel bir koruması kalmayan kaleyi tamammiyle bir harabe haline getiriyordu.

    DM says:
    Ve Azalin in dev Tapınağı, orada Azalin manevi formuyla, Apocalypse ile yüzleşmekteydi. Çnce ondan sonra da 10 kasabadan istediğini alacaktı. Düzlem üzerinde e güçlü olduğu yerde şimdi, en büyük mabedinde büyük bir yüzleşme vardı.
    Hem kalenin içinde, hemde dışında...

    DM says:
    Bir zamanlar Corax Tigerheart olarak bilinen Tanrıların komutanı, şimdilerde delirmiş bir yarıiblis olan Hellfire, Gölgedansçısı Maniak ın karşısındaydı. Maniak henüz karşısındaki yarıiblisin kim olduğunu bilmiyordu. Fakat Hellfire bundan haberdardı. Hesaplaşma vaktiydi. Zamanında alınmamış intikam, şimdi büyük bir tesadüf eseri gerçekleşen karşılaşma ile alınabilirdi.
    Ve Krayns...Lanetlenmiş Apocalypse şövalyesi Tanrısının muazzam sesine kulak vererek emirleri gerçekleştirmek üzere bu kara topraklara girmişti. Gürleyen İblisin sesi ona tabletleri bulmasını emretmişti. Ve yapmalıydı...


    DM says:
    Ve şimdi bu üçlü, kan ile balçıklaşmış topraklarda, yıldırımların düştüğü, şimşeklerin çaktığı kilometrelerce çapa ulaşan dev pentagramın kuşbakışı ortasında büyük bir çarpışmaya giriyorlar.

    DM says:
    Krayns arkasından geleerek ona umulmadık bir saldırı düzenleme amacında olan Hellfire ı Maniak ın sayesinde birkaç saniye kala farkedebilmişti.

    DM says:
    Apocalypse in verdiği emri yerine getirmeliydi, ama önce bu yarıiblisin ruhunu da Katliam Efendisine armağan etmek istiyordu. Bu düşünceyle O*na dualar haykıraral Hellfire a saldırmış, çift taraflı keskin kılıcıyla arkasını savunmasız bırakan Hellfire ın omurlarından yukarıya doğru boylu boyunca kesmişti.

    DM says:
    Ve Maniak, usta gölge dansçısı kollarını kapayan müthiş bir zanaatkarlık ürünü olan Arbaletlerini şimdi bileklerinin içine doğru kıvırmıştı.

    DM says:
    Aynı anda bileklerini öndışına doğru sertçe savurdu, bunun yaptıktan sonra iki kolun kenarından birer kıvrılmış kılıç dışarı çıkıverdi. Maniak kılıçların sapını hızlı bir hareketle avuçlarının arasına aldı. Gölge Dansçısının kıvrak elindeki estetik görünümlü kılıçlar şimdi Hellfire a doğrulmuştu.

    DM says:
    Hellfire Maniak a ani ve güçlü bir saldırı yapabilmek amacıyla hemen önüne Karanlık küresini göndermişti. Koyu karanlığın ardında saklanıp Maniak ın arbaletlerinden sakınmayı deniyordu, sonra bulutu yararak Maniak ı savunmasız yakalayacaktı. Fakat bu olmadan Krayns ın çift taraflı kılıcının sırtına saplanmasıyla kontrolünü bir anda kaybeder gibi oldu

    DM says:
    Kapkara kıllı bedenle dev yarıiblis bu beklenmedik darbe karşısında birkaç saniye içersinde çılgına dönecek pozisyona gelmişti. Kontrol artık onun elinde değildi. Boğazından korkunö hırlamalar yükselirken karanlık kürenin içinde hışımla endini Krayns ın öte tarafına savurdu yarışeytan.
    Ve şimdi, öfkesi zaafı değildi. Delirmiş şeytanın silahıydı öfkesi...Sonu gelmeyen bir öfke ile karşı karşıyaydılar şimdi.
    Hem Krayns hem de Maniak...

    DM says:
    RP DIşI NOT: Hellfire( Rage: +4 STR, +4 CON, +2 WILL, -2 AC)
    Krayns: +2 STR, +2 CON, +2 DEX,, -4 WIS( Path of Chaos. Apocalypse in Laneti)

    DM says:
    Krayns kendisini Hellfire ın uzağında tutmak istiyordu, bunun için drow ırkından gelen Faerie fire özelliğini kullandı, drow dilinde birkaç söz mırıldandıktan sonra Maniak ın bulunduğu tarafa büyüsünü gönderdi. Birazdan Maniak ın tüm vücudu turuncu alevlerle yanmaya başlamıştı. Maniak ın dış hatları tamamiyle alaz bir hal almıştı!...

    DM says:
    RP DIşI NOT:Maniak için Spell Resistance;12+10---22(succeed)

    DM says:
    Maniak bir an üzerini kaplayan alevlere bakındı, iblis kanının verdiği büyüsel koruma gücü bir anda harekete geçti. Maniak üzerine atılmış alev benzeri büyünün bir ilüzyon olduğunu anladığı anda parıldayan turuncu alazlar dış hatlarından hızla silinip yokoluverdi.

    DM says:
    NOT: Hellfire için Spot check; DC 15------1+7...8( Başarısız)
    Kapkara bulutun içinde hafifçe açarak havadan aldığı kuvvetle yana savrulan Hellfire Maniak ın bir anda parlayan suretini farkedememişti. koyu karanlık bunu tamamiyle engelliyor gibiydi. Delicesine böğürtüler çıkaran yarıiblisin göğsü öne doğru abartılı biçimde çıkmış, kolları iki yana açılmıştı. Kıvrılmış ölümcül pençeleri havayı yırtarcasına kasılmıştı.
    NOT:Hellfire( Frenzy--+6 Strength, +3 attack roll,
    +4 damage, -4 AC, 5th attack with
    highest base attack bonus,
    2subdual damage/round,
    9 round sürecek)

    DM says:
    Bu sırada Krayns hırsla ileri doğru atılmıştı. 6 metre yarıçapındaki karanlık bulutunun içine giren Krayns Hellfire ın üzerine tüm gücüyle yüklenmeyi hedeflemekteydi. kılıcını hemen önüne alan savaşçı ileri doğru bir hamlede bulundu, fakat karanlık bulutu rakibini ondan gizliyordu. İlk anda kesin bir vuruş yapmak isteyen Krayns bunu beceremeyince tekrar savunma pozisyonuna geçti ve beklemede kaldı. Bu sırada karanlık bulutunun içinde deriyi ve eti parçalayan bir kılıcın sesi duyulur olmuştu.
    Kollarının kenarlarında açılmış kılıçları ile Maniak karanlık bulutunun içine dalıvermiş ve Kanatlarından bulunduğu konumu kestirebildiği Hellfire a karşı saldırıya geçmişti.Dönerek yaptığı saldırısı başarısız olan Gölge dansçısı yeniden kendisini toparladı, s ayağını geriye attı, aynı saniye içresinde sağ ayağından aldığı güç ile ok gibi ileri fırladı ve Hellfire ı kaburga kemiklerinin hemen altından biçiverdi.

    DM says:
    NOT: Hellfire----d6+8( dex)+2( magical)....14 dmg

    DM says:
    Yeni round için Initiative Check:
    Krayns: 3 +16...19
    Maniak:8+16...26
    Hellfire: 3+15...18
    Initiative sırası: Maniak---Krayns---Hellfire

    DM says:
    Krayns karanlık bulutunun dışına doğru bir yerlerdeydi. Hellfire karanlık küresinin tam merkezine, Maniak ta öyle... Hiçbirinizde Blind fightning feat i yok. Krayns AC:16
    Maniak AC: 18
    Hellfire AC: 16

    DM says:
    Maniak hemen sağından girdiği Hellfire a bir saldırı kombinasyonu daha düzenlemek üzere iler sıçradı. Sol bileğine sabitlenmiş olan kılıcı Hellfire ın kasıklarının bulunduğu yoğun kıllı bölgeye yerleştirdi. Kılıç burada kasıklara yerleşti. Maniak sol elini geriye doğru sertçe çekip sağ elindeki kılıcını göğüs bölgesine doğru savurdu. ıkılçlar Hellfire ın göğsünü yardığı anda dışarı delicesine kan püskürmeye başlamıştı.
    Çılgına dönmüş Hellfire belinden çekmiş olduğu devasa kılıcını ileriye, Maniak ın olduğunu düşündüğü bölgeye doğru sertçe savurdu. Dev kılıç havayı yararak boşa savurduğu kılıcın ardından geriye doğru çekilmekte olan Maniak ın omzuna giriverdi. Muazzam acıyı hisseden Maniak bir dizleri üzerine yığılacaktı, fakat tekrar kontrolü sağlayabildi.
    Krayns Karanlık küresinin gerisine çekilirken Dev kanatlar geriye doğru savruldu.
    Hellfire kürenin içinden çıkmıştı ve kanatlarını ileri geri hızlıca savurarak kendisini ikiliden uzak bir noktaya taşıyordu.

    DM says:
    NOT: Hellfire: 24 dmg
    Maniak: 17 dmg

    Krayns was added to this conversation. Handwriting is no longer supported because not all participants can view handwritten messages. Handwritten messages will be sent as text.

    DM says:
    Hellfire geniş kanatlarını ileri geri savurarak karanlık kürenin içinden çıkmıştı. Bu sırada görülebilen, karanlığı yaran kanatların etrafından dağılan bulutumsu karanlık birikintileriydi. Hellfire asit violet rengi hava bakıyordu. şimdi kontrolünü yeniden sağlamıştı, ama yine de rakiplerini karşısına almıştı, elinde çift elli dev kılıcıyla onların yaklaşmasını bekleyecekti. Eğer bu olmazsa kendisi hücuma geçecekti.
    Maniak kranlık kürenin içine saklanmayı uygun gördü. Krayns ise her türlü hamleye karşı tetikte beklemekteydi( dodge)...

    DM says:
    Hellfire yerden üç metre kadar yükselmişti ve şeytani gözler hem karanlık küresini hemde gerisindeki kara derili savaşçıyı izliyordu. Delirmiş şeytan bir an sonra saldırıya geçecekti...

    DM says:
    Maniak karanlık bulutunun içinde sağ kolundaki arbaletleri hızla bolt ile doldururken Krayns savunmada beklemeye devam etti.

    DM says:
    Hellfire kendi dev bedenine göre oldukça cılız kalan Krayns a saldırıya geçebilirdi. Ama bu çok basit bir hedef sayılırdı. Onun işi Maniak ileydi.
    Kürenin içinde gizlenen Maniak ın üzerine kutsal olmayan karanlığı ile buluşturacaktı. Ağzından cehennem dilinde birkaç kelime çıktı, hemen ardından ellerini iki yana açtı ve karanlık kürenin tamamı üzerine koyu ve kaygan görünümlü bulanık sis kümesini gönderdi( Unholy Blight)...

    DM says:
    Maniak için Spell Resistance: 10+8...18 ( başarılı)
    Maniak ın üzeri bir kat daha karanlık ile kaplanmıştı. İnsanı takatsiz bırakacak derecede etkin bir güç sayılırdı bu. Fakat iblis kanının verdiği güç onu bir kez daha büyüye karşı korumuştu.

    DM says:
    Maniak için Spell Resistance: 10+8...18 ( başarılı)
    Maniak ın üzeri bir kat daha karanlık ile kaplanmıştı. İnsanı takatsiz bırakacak derecede etkin bir güç sayılırdı bu. Fakat iblis kanının verdiği güç onu bir kez daha büyüye karşı korumuştu.

    DM says:
    Maniak karanlık küresinin içinde arbaletini kurmaya devam ederken Hellfire büyülü kuşağın üzerinden geçerek Krayns a hücuma geçmişti. Krayns arbaletini çıkararak ileriden kendisine doğru yaklaşan yarıiblise tek ve kesin bir atış yaptı. Arbalet boltu Hellfire ın boltuna sertçe giriverdi. Fakat bu onun pike saldırısına durdurmaya yetmedi. Hellfire dev kılıcıyla Krayns a şiddetli bir vuruş yaptı. Kılıç Krayns ın tam göğsüne girdi,

    DM says:
    Krayns ayakta zorlukla dengesini sağlayabilmişti. Hellfire ise Krayns ın hemen arkasında birkaç metre ileride tekrar yerdeydi

    DM says:
    Krayns--- 18 dmg
    DM says:
    Hellfire---4 dmg

    DM says:
    Krayns aldığı güçlü darbe ile birkaç adım gerilemişti. Hellfire ise birkaç metre gerisinde yere inmişti. Krayns geriye dönüp Hellfire ile yüzleştiğinde delirmiş şeytanın elindeki çift elli kılıç ile doğru ona yöneldiğini gördü. Arbaletini kenara fırlatarak hızla kılıcını çekti. Hellfire dev bedeniyle onun üzerine yüklenmeden önce çift taraflı kılıcını Hellfire ın göğsüne yerleştirdi.

    DM says:
    Hellfire : -12 dmg

    DM says:
    bu sırada Hellfire çift elli kılıcını Krayns ın üzerine savurdu. Dev kılıç Krayns ın göğsünü boylu boyunca yardı. Bu sırada İblis kaslı sert çenesiyle Krayns ın boynunu hedef aldı. Kılıç geriye doğru sekerken geniş çene açılarak Krayns ın boynunu içine aldı, onlarca diş aynı anda boyuna saplandı.

    DM says:
    Krayns şimdi muazzam bir acı hisstmekteydi. ığlığı boğazında düğümlendi.

    DM says:
    Krayns: -15 dmg

    DM says:
    Bu sırada duyulabilecek derecede bir ses fıt-rtınalı havanın içinde yankılanıyordu.

    DM says:
    "en güçlüler bile bunu arar demek, ama benimsiniz güellerim, avuçlarımın içindesiniz...

    DM says:
    güzel prizmatik taş parçaları

    DM says:
    ne de güzel rünler işlenmiş üzerinize...

    DM says:
    fhael ther nektrum Nakht zurrr............"

    DM says:
    Buruşuk tenimin üzerinde ne de güzel duruyorsunuz öyle..."

    ses yaşlıca birine ait ama kim olduğunu bilmiyorsunuz

    Ve ses kale yıkıntılarının içinden geliyor.

    MaNiak says:
    ben dışarı çıkıyorum yüzümün dönük olduğu tarafa doğru ve bir yandan da silahımı kurup kapatıyorum koşarak yıkıntıların içine giriyorum

    Krayns says:
    Acı...Çok yakından tanıdığı birşeydi Krayns'ın ama bu acıyı daha önce hiçbir yerde hissetmemişti.Ve içinden lanet okuyordu onu yanlız bırakan savaşçıya ve iblise.Sonra o sesi duydu ve kendini geriye doğru ittii zar zor hareket ediyordu kılcını iki leiyle tutarak kendini iblisden uzaklaştırdı savunma pozs. geçti(dodge) ve iblise bakıyordu onun o lanet gözlerine.Bir yandan da sesi araştırıyordu...
    Krayns says:
    Artık beklemeye başlamıştı...

    Çlümü ve derinden gelen o sesi...

    DM says:
    Hellfire hırlayarak Krayns a bakıyor...

    Krayns says:
    Sadece dua ediyordu,tanrısına onu kurtarması için yalvarıyordu.İblise baktı be
    "Bwn Apoc. askeriyim ölsem bile onun uğrunda öleceğim senin kılcını bedenimi öldürür ama ruhum abyys de Efendimin yanında olacaktır

    Krayns says:
    sustu ve bekledi...

    DM says:
    Tekrar üzerine yüklenecekken ses kulaklarına geliyor, ardından kürenin içinden fırlayan Maniak ı görüyor. Bir anda gözleri kısılan yarıiblis Krayns ın boynuna tek eliyle sarılıyor. Drowun boğazını bir mengene gibi kenetliyor...

    Birkaç saniye bunu yaptıktan sonra nefessiz kalan cılız drowu ötetarafa itiyor. Hem sesin hemde Maniak ın ilerlediği tarafa delicesine ilerliyor

    Krayns bir süre sonra tekrar kendine gelebilecek...

    DM:
    Gölge dansçısı Maniak ise karanlık kürenin içinden çıkar çıkmaz sol ayağını geriye aldı, doğruca ileri doğru sıçradı. bu sırada ayakları uzunca bir süre yerden kesilmişti. Maniak adeta uçuşa geçmişti. Tekrar ayakları yere bastığında Gölge Dansçısı, 6 metrelik mesafeyi tek seferde katetmişti. Sonra drow dilinden bildiği sözcükleri çabucak biraraya getirdi ve ellerinin arasında geniş bir karanlık küresi oluşturdu.

    DM:
    Bu sırada Hellfire kanatlarının ileri geri çırpıyor ve toynaklı ayaklarını yere sertçe vura vura Maniak ın olduğu tarafa doğru koşuyordu.

    DM:
    Karanlık küresi sonlanmadan hemen önce Hellfire Maniak ın yanındaydı.

    DM:
    Bu sırada Krayns birkaç nefes alma denemesinde bulunmuş, bunların üçüncüsünde başarılı olmuştu. Hellfire Maniak ı birebirde karşısına almadan hemen önce Krayns yeniden kendine gelebilmişti

    Krayns:
    Krayns nefes almaya başladıktan sonra doğruldu ve arkasına baktı,iblis savaşçıya doğru hareketlenmiş ve etraflarında puslu birşey oluşmuştu.Ayağa kalktı Krayns tam o yöne doğru gidecektiki fikrini değiştirdi.O ses tekrar kulaklarında yankılandı ve sese doğru gitmeye başladı,adımları kendiliğinden yol alıyordu.Biran önce ulaşmalıydı...

    DM:
    Hellfire tüm nefretiyle Maniak ın karşısındaydı. Çift elli kılıcını kaldırdığı anda Maniak büyüsel gücünün sonuna varmış, ellerinde oluşan ufak küreyi yere çarparcasına fırlatmıştı

    DM:
    Bir anda ortalık kapkaranlı bir buluta teslim oluverdi. Bu sırada Hellfire kılıcını Maniak a savurmuş, kılıcı köprücük kemiğinin olduğu yerden sertçe aşağı çekmişti

    DM:
    İkinci saldırısını yapacakken etrafı büyülü karanlık ile kaplanan yarıiblis kinestetik farkındalığı ile kılıcı Maniak ın olduğunu düşündüğü yere doğru savurdu, fakat bu saldırısı başarılı olamammıştı, Maniak kürenin içersine tek hamlede zıplayıp kendisini ölümcül saldırıdan kurtarmıştı.

    DM:
    NOT: Maniak: (-14 dmg)

    DM:
    Maniak kürenin içine girerken Hellfire kılıcıyla karanlığı yaran bir saldırı daha yaptı. Boşluğu kesen kılıç Maniak a değmeden yere saplandı. Sonra delirmiş yarı şeytan kürenin içinde yanlamasına kılıcını bir kez daha savurdu. Bu sefer kılıç Maniak ın hemen önünden savrularak geçmişti.

    DM:
    Maniak ise karanlığın içersinde kollarını ileri doğru doğrulttu. karanlığın içersinde Hellfire ın olduğunu düşündüğü blgeye aynı anda 4 bolt atışı yaptı.

    DM:
    Boltların dördü de eşzamanlı olarak arbalerden fırladı. bunlardan biri Hellfire ın boğazına saplanırken diğer biri boynunun hemen yanından vızıldayıp geçti. Diğer kolundan çıkan boltların biri karın kısmının bulunduğu yoğun kıllı bölgeye saplandı, aynı koldan çıkan diğer bolt ise yarıiblisin yanından zararsızca uzaklaştı ve balçıklı toprağa saplandı.

    DM:
    Bu esnada Krayns tekrar kendine gelmiş, ikilinin savaşına karışmadan sağ tarafa yöneldi, yanlamasına 10 metre kadar yıkılmış surların içine koşarak dalıverdi...

    DM:
    Hellfire: ( 24 dmg)

    DM:
    Hellfire karanlık kürenin içerisine giriyor, kılıcını önce yanlamasına havada savuruyor. Bu sırada sağ tarafa geçen Maniak savrulan kılıçtan bir kez daha kurtuluyor. İkinci hamlesinde Hellfire, kılıcını dik bir şekilde öne doğru savuruyor. Bu esnada Maniak yere tamamiyle kapaklanmıştı, ve saldırı onun uzağında gerçekleşti. Hellfire üçüncü seferinde kılıcını soluna doğru çapraz bir şekilde savuruyor. Kılıç bir anda Maniak ile buluşuyor.

    DM:
    Maniak sırtından darbe alıyor.

    DM:
    Maniak: ( 17 dmg)

    DM says:
    Hellfire kılıcıyla Maniak ın sırtından ona müthiş bir acı yaşattıktan sonra o tarafa doğru yönelmişti şimdi.

    DM says:
    Boğazından güçlü bir böğürtü koparmadan emen önce o tarafa doğru tekrar bir hamlede bulundu.

    DM says:
    Hellfire için blind check( başarısız)

    DM says:
    Saldırısı tekrar karanlık bulutu yararken Maniak bu esnada başarılı bir şekilde kürenin dışına doğru kendini atabilmişti

    DM says:
    Hellfire ikinci saldırısını ileriye doğru dikine bir hamle olarak yaptı.

    DM says:
    Hellfire için Spot Check: DC 20: 10+1...11( başarısız)

    DM says:
    Saldırı başarısız olmuştu, yarıiblis kılıcı elinde hılı bir şekilde döndürdü ve öne doğru sıçrayarak kılıcını bir kez daha savurdu, fakat bu da başarısız bir hamleden fazlası değildi.

    DM says:
    Maniak şimdi hızlı bir şekilde arbaletini kurmaya devam ediyordu. Bu sırada hellfire duman bulutunun içersinde kılıcını sağlı sollu savurarak Maniak ın gerisine geçmediğinden emin olmaya çalışıyordu.

    DM says:
    Maniak hızla geriye çekilmiş ve birkez daha Karanlık küresi büyüsüne başvurmuştu. Bu sırada Hellfire ileri doğru sıçrayarak karanlık küresinin dışna atladı.

    DM says:
    Kürenin dışında hemen birkaç metre ilerisinde Maniak ı görebiliyordu. Hırsla ona yüklenmek üzere hareketlendi. bu sefer gerçekten çok sinirlenmişti.

    DM says:
    Maniak a doğru tekrar bir saldırıda bulundu fakat tekrar yapılan karanlık küresi bir anda Hellfire ın görüşünü dağıttı.

    DM says:
    Kılıç boşluğu yarıp geçti, ama fazlası değil...

    DM says:
    Sonra Hellfire kanatlarını gerdi ve yükselmeye başladı.

    DM says:
    Maniak iki karanlık küresi içersinde kendisini gizlerken Hellfire kanatlarını çırparak ağır aksak yükselmeye başladı.

    DM says:
    Boğazından derin hırıltılar çıkarıyordu ve içindeki iblis uyanıktı. Ama şimdi kontrol tekrar kendisindeydi.

    DM says:
    NOT: Hellfire( DC success: Frenzy ve Rage den çıkmıştır...)

    DM says:
    Hellfire yukarı doğru yükseldi, ve geriye, surlara doğru uçmaya başladı. Bu sırada Maniak diğer arbaletlerini doldurup kurmuştu. İki Karanlık küresine birden konsantre oldu, tek bir sözcük söyledi ve küreleri ortadan kaldırdı.

    DM says:
    şimdi etrafta kimsecikler yoktu

    DM says:
    Bozulmuş topraklar ve uğuldayan gök ile başbaşaydı Maniak

    MaNiak says:
    yıkı surlardan içeri doğru gidiordu MaNiak

    MaNiak says:
    ortamdaki rüzgar uğultusundan kanat seslerini ayırmaya çalışarak daha sora surların arkasına geçti kayaların üzerinden zarif ve her ne kadar yaralıda olsa karalı bir şekilde

    DM says:
    Maniak için Listen Check: ( DC 25: başarısız)
    Maniak sonu bitmez uğultuların içinde kanat seslerini ayırtedememişti. Tam o sırada oldukça yakınına kızıl bir yıldırım iniverdi.

    DM says:
    Maniak çatırdayan ve gürüldeyen yıldırımın etkisinden uzaklaşmak için sağ tarafa doğru zıplamıştı.

    DM says:
    Ve ortalıkta ondan başka yaşayan hiçbirşey yoktu şimdi...

    RP DIşI NOT: Devamı bugün yarın oynanıp eklenecektir. Bilginiz olsun...

    _________________
    Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülükleri site yönetimindedir
    Back to top View user's profileSend private message
    Eldarin_






    Joined: Dec 20, 2006
    Posts: -27
    Location: Yolcu

    PostPosted: Sun Dec 11, 2005 4:21 pm Reply with quoteBack to top

    Triellodan sonra Krayns'ın geçirdikleri...

    DM:
    "Minik güzel tabletler, siz bana aitsiniz. Bende size. Ççümüz bir bütünüz..."

    Krayns: Çok dikkatliyim etrafıma bakıyorum nerdeyim. kim war çewrede

    DM: hertarafın yıkıntılarla çevrili. Etrafta kimseler yok

    DM: uğuldayan rüzgara karşı sürekli direnmektesin ve kalenin içersindeki mabeddeki gümbürdemeler devam ediyor...

    Krayns says:
    adamla aramdaki mesafe ne kadr

    DM says:
    5 10 saniyeyi geçmez yanına varman

    Krayns says:
    Kılıcım önümde adam doğru bakıyorum başım dik ve infarnal dilinde konuşuyorum
    -Kimsin sen

    DM says:
    Adam seni görünce aniden başını aldırıyor

    -Kimsin sen? diyor elini geriye atarak, çekingen bir şekilde seni izlemekte

    Ne dediğini anlamamış gibi bir hali var

    Krayns says:
    Ortak lisanda konuşuyorum ve sesim hala kendime güvenimi gösteriyor;
    -Çnce ben sordum yaşlı insan sen kimsin ve burada ne arıyorsun?

    DM says:
    -Ben kimmiyim? Kim olduğumun ne önemi varki? Açıkçası bu bilenlerin pek az işine yaramıştır. Yarayanların ise ne işine yaradıpını ben bile bilemem.

    Krayns says:
    -Belki benim işime yarar nerden biliyorsun?Azalin'in mi kulusun yaşlı insan?

    DM says:
    -Azalin in kulu muyum? Hayır yabancı kişi. ben bu toprakalrda kayboldum aslında...Ve yolumu nasıl bulacağımı bilmiyorum. Ama burası pekte kalınacak gibi bir yer değil.

    DM says:
    -İsmim ise emin olsenin hiçbir işine yaramaz. Hem neydi ben bile unuttum.

    Krayns says:
    -İstersen beni seni istediğin yere götürürüm yabancı bende kayboldum yolumuzu birlikte bulalımmı

    DM says:
    yüzlerce yıldır kimse beni ismimle çağırmaz.

    Krayns says:
    -Yada bana yoldaş olmak istemezmisin ha?Yanında güçlü bir savaşçı varken sana kimse zarar veremez...

    DM says:
    -Yoldaş. Senden iyi bir yoldaş olabilir mi bana? yoldaş kelimesinin anlamını yeterince iyi biliyor musun ki?

    Krayns says:
    -tabi ki biliyorum,buna denemeden karar veremessin değil mi?gel benimle?

    DM says:
    -Seninle mi? Denemek mi? Nereye???

    Krayns says:
    -İstediğin bir yer varsa oraya gideriz,yada hmm benim evimede olabilir?Yoldaş istemiyormusun yanında...Güçlü bir yoldaş

    DM says:
    -Ne dediğinden hiçbir şey anlamıyorum yabancı kişi. ama beni bu karanlık topraklardan kurtarırsan çok iyi olur. O zaman seni gerçek bir yoldaş bellerim.

    DM says:
    -Sana güvenebilmem için ise, bu yüzüğü takmanı istiyorum

    Krayns says:
    -O zaman gel benimle ha gelde seni kurtarayım bu lanetli topraklardan...

    DM says:
    cebinden parlak altın bir yüzük çıkartıp Krayns a gçsterir

    Krayns says:
    -Yoo bende sana güvenmiyorum belkide beni aldatmaya çalışan birisisin,nerden bileyim yüzüğün lanetli olmadığını?

    DM says:
    -Hayır hayır, bak dedi yaşlı kişi

    DM says:
    elini bir kez daha cebine götürdü. Bir başka yüzük daha aldı

    DM says:
    -aynısından bende bir tane takacağım

    Krayns says:
    -Senin karşnda toy bir dalinaklı yok yaşlı kişi

    Krayns says:
    -O zamn senle bir anlaşma yapalım?

    Krayns says:
    -Sen o elinde çok sıkı tutuğun taşları bana ver bende yüzüğü takayım olurmu?

    DM says:
    -Taş mı ne taşı?

    Yaşlı kişi diğer elini belinin hemen yanında tutuyordu. şimdi yukarı kaldırarak Krayns a gösterdi.

    DM says:
    -Bende taş felan yoook.

    DM says:
    Gerçekten de eli boştu, taş felan yoktu....

    Krayns says:
    Bende sana güvenmiyorum yabancı o zaman kal burda dışarıda iki iblis kapışıyor ve birisi evsahibi seni onun kendi yerine izinsiz girdiğini görünce gerçekten çok sinirlenecektir...Gel benimle kurtarayım seni!!!

    DM says:
    -dışarıda iki iblis mi savaşıyor? Kimmiş onlar? İzlememizde bir sakınca var mıdır acaba?

    DM says:
    -Yok yok, biz kaçsak daha iyi değil mi yoldaş....

    Krayns says:
    -Hahaha sanırım çok uzun süre yanlız kaldın ha yaşlı insan delirdinmi sen gel de hemen gidelim burdan

    DM says:
    -Tamam öyleyse, gidelim...

    DM says:
    durdu durdu...

    DM says:
    -şey, nereye gidiyoruz?

    Krayns says:
    Ve yaşlı kişiye bir iki adım daha yaklaşıyorum

    DM says:
    -Nereye gidiyoruz Yoldaş...

    Krayns says:
    Burdan uzaklara.Bu lant yerden uzaklara...

    Krayns says:
    Herşeyini yanına al ve benle gel.Gidelim burdan

    DM says:
    -Herşeyim benim sadece, hadi gidelim...

    DM says:
    Yaşlı yüzünde ufak bir tebessüm belirdi. bu dost canlısı adamı gerçekten sevmişti

    Krayns says:
    haydi gel dedi ve kenara çekildi yaşlı adamın önden gitmesi için?

    DM says:
    -Evvet uzun zaman olmuştu yola çıkmayalı...

    DM says:
    Sonra önden bir iki adım attı..

    DM says:
    -Senin önden gitmen gerekmez mi? Evinin yolunu bilseydim sorun olmazdı ama...

    Krayns says:
    ilk amacımız burdan çıkmak yaşlı kişi lütfen devam et

    Krayns says:
    evim uzakta

    Krayns says:
    sen bu yolları daha iyi bilirsin nede olsa bendne önce gelmişsin

    DM says:
    _Tamam öyleyse...dedi yaşlı kişi

    DM says:
    sonra eğildi ve ileri baktı...

    DM says:
    "Frael Nekt tuhl Riaeh zakh!"

    DM says:
    Krayns bir an bu sözleri duydu, Yaşlı kişi toprağa eğilmiş birşeyler fısıldıyordu

    DM says:
    sonra ikilinin etrafını karanlık bir bulut kapladı

    DM says:
    Bulut ikiliyi sarmayı bıraktıklarında Kalenin ve hükmettii bozulmuş toprakların oldukça uzağındaydılar

    Krayns says:
    Krayns hemen kılıcını adamın sırtına dayadı ve sordu neredeyizzzz sesi hırıltılı çıkıyordu

    Krayns says:
    Beni kandırdın yaşlı kişi

    Krayns says:
    Söyle Neredeyiz

    DM says:
    -O kötü toprakalrdan kurtulalım demiştin

    DM says:
    İşte kurtulduk, Kale bizim kuzeyimizde

    DM says:
    kilometrelerce kuzeyimizde işte

    Krayns says:
    Ben sana büyü yap demedim yaşlı kişi belki orda eşyalarım vardı neden bana sormadınnnn?

    Krayns says:
    (etrafa bakıyorum nerdeyim)

    DM says:
    -Bize gidelim dedin, bizde gittik işte

    DM says:
    -Eşyaların mı? O kolay iş. Neyin vardı. Söyle getireyim

    Krayns says:
    Susss kimsin sen tekrar soruyorum ve orda işin neydiiii?

    Krayns says:
    Yalan söyleme banaa(artk bağırıyordu)

    Krayns says:
    Kimsin dedim,orada ne işin vardı?

    DM says:
    Yaşlı kişi korkuyla geri çkildi

    Krayns says:
    Kılıcı sırtına biraz dürtüklemişti

    DM says:
    -Ben senin yoldaşınım

    Krayns says:
    Yalancısın sennn yalancı yaşlı bir tilki sana son defa soruyorum bana yalan söyleme.Kılıcı ensesine doğru getirmiş ve ucunu dayamıştı artık ciddiydi

    Krayns says:
    Orada ne işin vardı

    Krayns says:
    Ve sakın bana yalan söyleme yoksa bu hayatına mal olur

    Krayns says:
    Kılıcı ensesine doğru biraz daha ittirmişti

    Krayns says:
    Yaşlı kişinin canı yanması gerekiyordu

    Krayns says:
    İsterse tek bir temiz darbede canını alabilirdi


    Hala adamın arkasındayım kılıcım ensesinde...

    Krayns says:
    Son defa soruyorum söyle kimsin ve ne için oradaydın

    Krayns says:
    sakın yalan söyleme yoksa kılıcım sana farklı tatlar yaşatır yaşlı adam

    DM says:
    Yaşlı adamın yüzü, elleri heryanı titremekteydi...

    DM says:
    -Kim olduğumu bende bilmiyorum, ne için orada olduğumu da

    DM says:
    -ama sürekli yazgım beni orayla bağlar

    DM says:
    -aslında sen kurtuluşumun bir yolu gibiydin, ama sanırım olmayacak

    DM says:
    -bundan önce defalarca o lanetli topraklardan kurtulmaya çalıştım, fakat her seferinde tekrar oraya bağlandım

    DM says:
    -hatta şimdi bile, o toprakların hemen dışındayım fakat bu seferde buradan fazla uzaklaşamyacağım gibi görünüyor

    DM says:
    -önceki seferlerde boynumda bir çeliğin soğuğunu hiç hissetmemiştim çünkü, yine de ne farkeder ki, hepsi beyhude çabalardı.
    Ve bu da öyle olak herhal

    Krayns says:
    Orada ne arıyordun?Neden gitmiştin?

    DM says:
    Yaşlı adam yutkundu...

    DM says:
    -Neden gitmiştim...Aslına bakarsan o kadar uzun zaman geçti ki ben bile hatırlamıyorum bunu,

    DM says:
    -Ki bu konuda kendimi sorgulamayı hiç düşünmedim...

    DM says:
    şimdi kendi kendine düşünür gibi durdu, inceden fısıldaaktaydı.'ben niye buradayım acaba'...

    Krayns says:
    -Peki ya o elindeki tabletler neden benden sakladın?Neydi onlar?

    DM says:
    -Tabletler? Hangi tabletler?

    Krayns says:
    -Kılıcı birazdaha adamın ensesine batırmıştı canını acıtacak şekilde

    -Sakın bana yalan söyle,o buruşuk ellerindeki taştan tabletler hani ÇOK sevdiğin.Ve son defa uyarıyorum yalan söyleme

    DM says:
    -Aaaaa...Haaaa....Aaaaa..... Boynundan birkaç damla kan sızmaya başlamıştı, Yaşlı adam yüzünü eğmiş doğruca klıca korkulu gözlerle bakmaktaydı...

    DM says:
    -Tabletler!
    dedi bir an.

    DM says:
    -Hayır onları sana veremem!

    Krayns says:
    -Senden istemedim zaten sadece sordum neydi onlar neden benden saklama ihtiyacı duydun?

    DM says:
    -Sana yalvarırım, onlar benim.Onları benden alma sakın.

    Krayns says:
    Kılıcı boynuna doğru yaklaştırdı ve adem elmasına dayadı adamın.Keskinlik ani bir şekilde adamı delip geçebilirdi...

    DM says:
    -Onlar senin hiçbi işine yaramaz. Onların işi benimle

    Krayns says:
    -Bak yaşlı dostum sadece soruyorum alacam demedim?Merak ediyorum ve konuşmaya başlasan senin için iyi olur...

    DM says:
    -Aaaaaaa....Aaaaaaaaa....

    DM says:
    -Tamam tamama söyleyeceğim, yeterki şu keskin çeliği boğazımdan çek, lütfen...

    DM says:
    sonra elini beline attı..

    Krayns says:
    hayır sen bir büyücüsün ve ben büyücülere güvenmem böyle konuş ve çabuk ol

    Krayns says:
    Kılıcı biraz daha yakınlaştırdı ve
    -Sakın bir akıllılık yapma dedi

    DM says:
    Elini hızla çekiverdi, bu sırada iki tane tablet, çamurluk zemine düşüverdi

    Krayns says:
    -ne bunlar?

    DM says:
    Yaşlı adam kılıcın üzerinden faltaşgibi açılmış gözlerle tabletlere baktı

    DM says:
    -Yooooooo hayır! Onlar tabletlerim!

    Krayns says:
    -NE BUNLAAAAAAAAAR!!

    Krayns says:
    artık drow sinirlenmişti...

    DM says:
    Yaşlı adam kendini kılıçtan kurtararak tabletlere yönelmeye çalışmıştı.

    Krayns says:
    adamın saçından tuttu ve yüzüstü çamura yatırdı kılıcı boynuna doğru tuttu

    Krayns says:
    Sakın bir daha böyle birşey yapma yoksa kellen vücunundan ayrılırı yaşlı adam

    Krayns says:
    adam yüzüstü yerde yatıyordu drow adamın sırtına oturdu ve kılıcını tekrar ensesine götürdü kafasınıda çamur yığınına gömdüm

    DM says:
    Yaşlı adam can çekişmekte

    Krayns says:
    -YETEEEEEER düzgün dur seni öldürmek istemiyorum.

    Krayns says:
    Ama sen şansını çok zorluyorsun

    DM says:
    Yaşlı adamın ağzı yüzü çamur olmuştu, konuşmak istiyordu fakat ağzından yalnızca homurtular çıkmaktaydı

    Krayns says:
    saçından tutarak kafasını kaldırdı eli hala saçındaydı
    -Konuş!

    DM says:
    -Sana yalvarıyorum, beni rahat bırak. Emin ol bu senin için hiç iyi olmayacak

    DM says:
    -benim içinde

    DM says:
    -O tabletler ikimizi de yokedebilir...Bırak çabuk beni de onları tenime değdireyim

    Krayns says:
    Konuş ne onlar,yoksa bu senin sonun olacak

    DM says:
    -Onlar... dedi sıkıntıyla
    -Onlar bizi buraya getiren güce sahip taşlar, üzerlerindeki rünlerden çözümleyebildiğim bunlar, kale üzerindeki hemen her noktaya ışınlanılabiliyor

    DM says:
    -Ama çok tehlikeliler...Benimle beraber olmak zorundalar, bunun yan etkilerini daha önce de görmüştüm

    Krayns says:
    -Neler yazıyor üzerinde?

    DM says:
    -Rünler, kadim rünler...

    DM says:
    Yaşlı adam feci derecede korkmaktaydı...

    Krayns says:
    Hangi dilde?

    DM says:
    -Bilmiyorum, daha önce hiç üzerine vakıf olmadığım bir dil. Ben sadece rünleri çözümlemeye uğraşıyordum...

    Krayns says:
    (Bir elimle tabletleri kendime doğru çekiyorum)

    DM says:
    Tabletlere baktığında cehennemvari rünler görmektesin, çamura saplanmış tabletlerin üzerinde cehennem alfabesinden bazı şekiller gözüne çarpıyor.

    Krayns says:
    (Okuyabiliyorum demi yani anlıyabiliyorum?)

    DM says:
    Bazı rünleri tanıyorsun

    Krayns says:
    (hmm aradığım tabletler yani?)

    DM says:
    onu sen düşüneceksin artık

    Krayns says:
    -Dediğin felaket bundan bahset bana?

    DM says:
    Krayns bunları sçylerken eline almış olduğu rünler, üzerinde kızıl ışıklar oynaşarak parlamaya başladı...

    DM says:
    Yaşlı adamın boğazından bir çığlık kopuverdi.

    Krayns says:
    adamın üzerinde ki kıyafetleri kopartarak tabletleri sırtına koyuyorum

    DM says:
    Can havliyle kılıçtan ve krayns ın altından çırpınarak kaçmaya çalışıyordu şimdi

    Krayns says:
    -Düzgün duuur halledecem şimdi

    Krayns says:
    kafasını tekrar çamura batırmış ve ağrlığını adama vermişti dier eliylede kılıcı enseye dayamıştı

    DM says:
    Krays adamın üzreindeki çulu tek hamlede parçaladı, tableti üzerine tam yerleştirecekken büyüsel güç harekete geçti

    DM says:
    İkili birdenbire ortadan kayboldular,

    DM says:
    Tek tablet hala çığlıkların kalesinin hükmettiği topraklarda kalmıştı

    DM says:
    Diğeri ise Krayns ile yaşlı kimseyi asla tahmin edemeyecekleri bir boyuta çekmişti

    Krayns says:
    Ben ikisini bireden adamın sırtına koymaya çalışmıştım)

    DM says:
    teki işlev gördü, diğeri işlevsizdi

    DM says:
    ama neyse onunda yanınızda olduğunu varsayalım o halde

    Krayns says:
    işime yaramıyorsa önemli değil

    DM says:
    -İkili çıldırtan çığlıkların ve ölümcül soğun hükmünü sürdüğü Pandemonium a düşmüşlerdi...

    Krayns says:
    -Neredeyiz,gene bir büyümü yaptın seni yaşlı adam!!

    DM says:
    Tekrar kendilerine geldiklerinde ikili kendilerini bir mağarada bulmuşlardı

    DM says:
    Bir oyuk sadece

    DM says:
    Yaşlı adam olduğu yerde yatmış vaziyetteydi. vücudu ikibüklüm kesilmişti

    Krayns says:
    -KOnuşsana neredeyizzzz!!!

    DM says:
    Krayns kendine geldiğinde kulaklarında buğulu çığlıkları duymaktaydı, ama ona zarar vermiyordu bu

    DM says:
    Yaşlı kişi ise olduğu yerde kaskatı kesiliyordu krayns ın gözleri önünde

    DM says:
    elleriyle kulaklarını sıkıca bastırmaktaydı ama nafile

    Krayns says:
    adamı kendime doğru çeviriyorum durumu nasıl ne görüyorum bir yara falan almış mı?

    DM says:
    Krayns adamı kendine çevirdiğinde ona karşı hiçbir tepki verilmedi,

    DM says:
    Krayns sanki bir kemik bütününü yana çevirmişti

    DM says:
    o derece tepkisiz

    DM says:
    Yaşlı kişi ölmüştü

    Krayns says:
    ölmüş mü?

    Krayns says:
    lanet olsuın die fısldadı drow

    DM says:
    Krayns üzerine soğuğu hissedebiliyordu, fakat bu ona ölümcül bir etki yaratmıyordu.

    Krayns says:
    Belimdeki hançerlerden birine çıkartıyorum adamı tekrra yüzüstü çevirip sırt derisini soyuyorum.

    DM says:
    Bu sırada başkabirşey farkediyorsun,İlk tablet yokolmuş fakat ikinci tablet hala senin üzerinde

    Krayns says:
    Tableti adamın sırtına koymaya çalışıyorum

    DM says:
    tableti adamın üzerine koyduğun anda

    DM says:
    müthiş çığlıklar

    DM says:
    delirten ve insanın ruhuna işleyen çığlıklar kulaklarına doluyor

    Krayns says:
    geri çekiyorum

    DM says:
    Sana ölümü, düşüşü ve bozulmuşluğu fısıldıyorlar

    DM says:
    geri çekip tekrar kendine aldığında sesler buğulu biçimde tekrar devam ediyor, ama bu sefer şuurunu bozacak derecede zarar vermiyorlar sana

    DM says:
    ve tableti kendinden uzaklaştırdığın anda müthiş bir soğuk hissetmiştin

    Krayns says:
    yok tablet elimde duruyor ama sırtına koymuyorum

    DM says:
    deminki gibi mağaranın soğuğu değildi bu, daha önce hiç yüzleşmediğin kadar müthiş bir soğuktu. Karanlıkaltında bile yüzleşmediğin kadar müthiş bir soğuk

    DM says:
    Yaşlı kimse yerde kaskatı kesilmiş vaziyette ve ölü kokusu burnuna geliyor hafif hafif

    Krayns says:
    adamın sırt kısmındaki derisini hançerlerimle kesiyorum sırttaki bütün deriyi

    Krayns says:
    sıyırıyorum daha doğrusu

    DM says:
    bunun için uzun zamana ihtiyacın var

    Krayns says:
    hmm yok o zamn kalsın

    Krayns says:
    tablete bakıyorum ve neler anlıyorum ne okuyorum

    DM says:
    Çzerinde yine çeşitli ünler mevcut, bazıları cehennem alfabesinden bazıları ise değil

    Krayns says:
    cehenennem alfabesiinde ki rünler bana ne anlatıyor

    DM says:
    sadece sembol bunlar, sadece tanımlayabiliyorsun

    Krayns says:
    etrafıma bakıyorum nasıl bir yer çıkışı falan warmı yada başka bişey

    DM says:
    mağara ileri doğru uzanıyor, buğulu seslerin geldiği tarafa doğru

    Krayns says:
    adamın üzerine bakıyorum cebine falan birşey varmı hiç işime yarayacak?

    DM says:
    çul vardı üzerinde

    DM says:
    üzerinde taşları kazımak için birkaç boyda çiviler

    DM says:
    ve içinde büyülü bileşenlerin olduğuna inandığın birkaç kese var

    Krayns says:
    keseyi açıyorum yavaşça ne var?yani anlıyabiliyormuyum?

    DM says:
    ilkinde bir miktar sülfür, kükürt ile karıştırılmış, büyük topaklar halinde tohumlar üzerine işlenmiş.

    DM says:
    diğerinde ise yapışkan bir madde, koyu kahverengi, ama kuru gibi duruyor

    Krayns says:
    cüppemin iç cebine atıyorum bunları

    Krayns says:
    Tableti cüppemin içine sıkıştırıyorum ve kılıcımı alaraktan yavaş ve çok emin adamlarla hole doğru gidiyorum.

    Krayns says:
    ve etrafımıda gözliyorum

    DM says:
    Krayns yaşlı adamın cesedini bırakarak Pandemonium un sonu gelmeyen mağaralarına dalar...

    RPG BİRLEşTİRİLMİşTİR;

    ARAYIş(HAKKINDA)

    _________________
    Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülükleri site yönetimindedir
    Back to top View user's profileSend private message
    Display posts from previous:      
    Post new topicReply to topic


     Jump to:   



    View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum


    Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

    :: HalloweenV2 phpBB Theme Exclusive ::
     
    FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.

    FRPWorld, yeni bir frp dünyası


    Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır.
    Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.


    Sayfa Üretimi: 0.63 Saniye