Author |
Message |
Azalin
Kullanıcı

|
Posted:
Wed May 26, 2004 8:35 am |
  |
ben bu muhabbeti biliyorum burock ama, sana ben mi söyledim onu hatırlamıyorum. raist e yapılan kıyaklar soth a da yapıldı yani.  |
_________________ Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boÅ?luktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiÄ?i çaresizliÄ?e tanık olun... |
|
Back to top |
  |
 |
yeminer
Kullanıcı

|
Posted:
Wed May 26, 2004 9:50 am |
  |
Kim soth a kıyak yapmış abi? anlamadım? |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, karanlık aracın olsun. |
|
Back to top |
    |
 |
Azalin
Kullanıcı

|
Posted:
Wed May 26, 2004 11:26 am |
  |
ya işte soth un rl ye girip çıkmasından behsediyorum. varmı abi başka kurtulabilen domain lord. bu olan şey rl nin yapısına ve var olma sebebine tamamen aykırı.
saçmalık!!! |
_________________ Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boÅ?luktan daha büyük ne olabilir?
|
Back to top |
  |
 |
NIGHT
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Jun 06, 2004 3:44 pm |
  |
Benim anlayamadığım bir şey var. Bu Tatyanalar, ölüp geri dönüyorlar ya Straht'a, bu tanrıların espiri anlayışı yüzünden mi oluyor?
Eğer öyleyse kesinlikle komik değil. |
|
|
Back to top |
   |
 |
Azalin
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Jun 07, 2004 8:00 am |
  |
şöyleki bir kere ravenloft ta tanrı kavramı yok, nİGHT. sadece bir rivayete göre orayı tanrı ya da aynı biçimde kontrol eden "karanlık güçler=dark powers" denen bilinmeyen bir birden çok güç var ki buda bir söylenti dir.
ve tatyana hemen hemen her 10 yılda bir tekrar Baroviada ortaya çıkıyor. bunun sebebi ise tatyananın Kont Strahd Von Zarovich in laneti .olması. bu da
Strahd ın tatyana uğruna kardeşi sergei i öldürmesi ve bunu gören tatyananın RAvenloft Kalesinden kendini aşağı atmasıdır.
genelleme yapacak olursa Ravenlofttaki Strahd konumunda olan bütün Lordların buna benzer lanetleri vardır. soth, azalin.. bunların en ünlüleridir. |
Tanrıların getirdiÄ?i çaresizliÄ?e tanık olun...
Last edited by Azalin on Tue Jun 08, 2004 10:58 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
  |
 |
burock
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Jun 07, 2004 8:06 am |
  |
aslında tatyananın reenkarnasyonun tanrılarla bi alakası yok. bu olaydan dark powers, sisler artık ne dersen... onnar sorumlu. işkence çektirmeyi seven bi doğaları var |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
   |
 |
NIGHT
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Jun 08, 2004 12:07 pm |
  |
Ben hep sislerin tanrıların emrinde olduğunu düşünmüştüm nedense.
Ve bir şey daha, kızıl ölüm nedir? Jander kendini öldürmeyi düşünüyordu ama kızıl ölüm efsaneleri yüzünden bunu denemiyordu. |
|
|
Back to top |
   |
 |
yeminer
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Jun 09, 2004 1:29 pm |
  |
kızıl ölümü ben de bilmiyorum ama merak ettiğim başka bir konu var. Bu dark powers iyi(good) bir oluşum mudur yoksa kötü bir oluşummudur. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
|
Back to top |
    |
 |
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Wed Jun 09, 2004 1:33 pm |
  |
Abicim iyi yada kötü değiller. Caoticler yani belli bir görevleri var. Oranın asıl sahiplerine(mahkümlarına ) cezalarını vermek. |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
    |
 |
yeminer
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Jun 09, 2004 1:46 pm |
  |
Görev... peki bu görev kim tarafından verilmiş bi fikri olan var mı? |
|
Back to top |
    |
 |
burock
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Jun 09, 2004 2:02 pm |
  |
kaotikliklerini bilemem ama ben kötücül bi oluşum olduklarını düşünüyordum aslında dark powersın. mahkumlarına düzenli olarak işkence eden bi gücün kötü olması gerekmez mi? bi nevi dinsizin hakkından imansız gelir durumu yani...? |
|
Back to top |
   |
 |
Azalin
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Jun 09, 2004 2:06 pm |
  |
tam tersi bir görüşte var. buna göre (sanırım daha öncede yamıştım) dark powers ın good olduğuna dair. ravenloft a düşen karakterleri orda tutmak ve dışarı çıkmalarını engellemek için.
tabi bunların hepsi bir görüş hangisi uyarsa....  |
|
Back to top |
  |
 |
yeminer
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Jun 09, 2004 2:15 pm |
  |
Mesela Azalinin oğlunu serbest bırakıyorlardı. kötü bir güç bundan rahatsızlık duymazdı sanırım. |
|
Back to top |
    |
 |
burock
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Jun 09, 2004 2:16 pm |
  |
AZALIN wrote: |
tam tersi bir görüşte var. buna göre (sanırım daha öncede yamıştım) dark powers ın good olduğuna dair. ravenloft a düşen karakterleri orda tutmak ve dışarı çıkmalarını engellemek için.
tabi bunların hepsi bir görüş hangisi uyarsa....  |
Ravenloft konusundaki bilgini takdir ediyorum azalin ama söylemeden geçemiycem. Dark powersın good olması hakkındaki açıklama gayet güzel de abi diğer diyarlardaki insannarın canı can da ravenloft nativelerinin canı patlıcan mı? Hehe, yazık onnara da yaw...  |
|
Back to top |
   |
 |
burock
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Jun 09, 2004 2:18 pm |
  |
yeminer wrote: |
Mesela Azalinin oğlunu serbest bırakıyorlardı. kötü bir güç bundan rahatsızlık duymazdı sanırım. |
abi hatırladıım kadarıynan azalinin oğlunu ona daha çok işkence etmek için kullanıyolardı ama... |
|
Back to top |
   |
 |
|
|