Author |
Message |
dm
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Jun 20, 2004 9:25 am |
  |
Baldur's Gate I ve II oyunlarıı expansion ları ile birlikte nerede bulabilrim bileniniz varsa lütfen yazın
bilgi paylaştıkça artar
ankara da bulunmaktayım |
|
|
Back to top |
   |
 |
siatias
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Jun 29, 2004 3:47 pm |
  |
bende 1, 2, bide 2nin ex.i throne of bhaal var.. cekeriz istersen.. bende bg:tales of the sword coastı arıyorum, bulabilirsen haber verirsen sevinirim.. |
|
|
Back to top |
   |
 |
magnaluna
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Jul 13, 2004 12:15 pm |
  |
Bende Baldurss Gate1 orjinal DVD si var, 2 ve devam senaryoları arıyorum. Oyun. aldığım pioneer DVD ile birlikte hediye gelmişti. Malesef Türkiye'de orjinal hiç görmedim. İlgilenen yazabilir |
|
|
Back to top |
   |
 |
Quest_For_Tanelorn
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Sep 05, 2004 11:41 am |
  |
Eğer Ankarada oturan varsa kızılayda Arı dershanesinin ilersinde bir kırtasiye var orada satılıyor. |
|
|
Back to top |
    |
 |
necroyunus
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Nov 12, 2004 12:36 am |
  |
2'yi bitire bitire cd bozuldu da ben asıl 1.yi arıyom |
|
|
Back to top |
   |
 |
necroyunus
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Nov 12, 2004 12:38 am |
  |
siatias wrote: |
bende 1, 2, bide 2nin ex.i throne of bhaal var.. cekeriz istersen.. bende bg:tales of the sword coastı arıyorum, bulabilirsen haber verirsen sevinirim.. |
Aaa bana çeksene cdyi ya hangi şehirdesin yollarım parasını
BG1 |
|
|
Back to top |
   |
 |
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Wed Nov 24, 2004 5:02 pm |
  |
Yaw wallaha çok güzel bir oyun bende bg2 var.. |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!! |
|
Back to top |
    |
 |
necroyunus
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Nov 29, 2004 2:21 pm |
  |
sylvos wrote: |
Yaw wallaha çok güzel bir oyun bende bg2 var.. |
"Yahu keşke bitmeseydi" dediğim nadir oyunlardan biri ama bende ona inat 10 kere bitirdim
Ama yinede doyuruyodu bitirince hikaye harikaydı |
|
|
Back to top |
   |
 |
necroyunus
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Nov 29, 2004 2:22 pm |
  |
Irenicus gibi bir karizmatik adam daha hangi younda var
Adamın özgeçmişi bile bitiriyo adamı
Tipi zaten karizma
Karateci tipli büyücü
Böyle dediğime bakmayın harbi karizma bir herif yahu |
|
|
Back to top |
   |
 |
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Mon Nov 29, 2004 5:04 pm |
  |
necroyunus wrote: |
Tipi zaten karizma
Karateci tipli büyücü
Yaw adam züper bişiy yaw çok değişik büyülere sahip bide...karizma zaten fırlamış,oyunda bide body giymiş gibi gözüküyoo onu beğenmedim tek..... diyecek bişiy bulamıyorum yani.. |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!! |
|
Back to top |
    |
 |
necroyunus
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Dec 04, 2004 9:21 am |
  |
sylvos wrote: |
necroyunus wrote: |
Tipi zaten karizma
Karateci tipli büyücü
Yaw adam züper bişiy yaw çok değişik büyülere sahip bide...karizma zaten fırlamış,oyunda bide body giymiş gibi gözüküyoo onu beğenmedim tek..... diyecek bişiy bulamıyorum yani.. |
Olsun olsun öyle daha bir karizma olmuş  |
|
|
Back to top |
   |
 |
Eldarin_

|
Posted:
Sun Dec 05, 2004 2:40 pm |
  |
İrenicus u hiç sevmem.
babasını da sevmezdim .
bana kalırsa oyunda geçen şu demilich daha zorlu bir rakipti irenicus a nazaran. |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülükleri site yönetimindedir |
|
Back to top |
  |
 |
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Mon Dec 06, 2004 5:28 pm |
  |
hitpointi az ondandır...İrenicus çok güçlü bi büyücü ama hitpointide büyüleri kadar güçlü olsa hiçbir sorun kalmazdı
Ama ne olursa olsun hiçbir karakter aeria kadar güçsüz olamaz...Hitpointi her levelde 2 artıyo ve 9. levelden sonra 1 hitpoint arttığı için büyücülerin fazla etkisi olmuyo... :lol: :lol: :lol:  |
|
Back to top |
    |
 |
ElvenBard
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Mar 30, 2006 11:16 pm |
  |
Baldur's Gate kesinlikle oyundan daha öte, bi fenomen, hala bilgisayarda masaüstü FRP zevkini verebilecek bi oyun olmamasına rağmen (benim görüşüm tabi) BG buna en yakın olanı. Kitapları, çizgi romanları da mevcut oyunun çok derin bi altyapısı var, ki internette gezinen ve oyunun hayranı modderlar tarafından yazılan modlar sayesinde oyunu NWN gibi sürekli geliiştirebiliyorsunuz. Yeni NPC'ler, questler, itemler, büyüler vs.. Eğer oyuna hala başlamamış arkadaşlar varsa tavsiyem şudur, Baldur's Gate 'i diğer oyunlarla bir tutmayarak oyunla ilgili ne varsa yükleyip en son ve en geniş haliyle oynamanız. Ancak bu şekilde masaüstünün sunduğu genişliğe bir nebze olsun yaklaşabiliyorsunuz.
Baldur's Gate 1 ve onun expansion pack'i Tales of the Sword Coast'u mutlaka bulup onlarla başlayın ki Baldur's Gate 2 ve onun ek paketi Throne of Bhaal'da eski karakterinizle oynamanın verdiği keyfi yaşayabilin. BG1'in düşük çözünürlükteki grafikleri ve oyun motorundan haz etmeyenler için oyunu BG2 motoruyla oynayabileceğiniz TuTu adında muhteşem bi mod var en azından o mutlaka yüklenmeli. Diğer modlar tamamen sizin keyfinize kalmış, çok fazla mod yüklemek oyunda crashlere sebep olabiliyor ve oyun orjinalliğinden uzaklaşmaya başlıyor.
Oyunla ilgili modlara ulaşabileceğiniz sağlam da bi link verip Baldur's Gate ile geçecek ikinci ömrünüzde sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum
http://modlist.pocketplane.net/ |
_________________ <em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em> |
|
Back to top |
     |
 |
ReDeeMeR
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Apr 14, 2006 6:22 pm |
  |
Valla ne yalan soliim ilk oynadıgım FRP diyebilirim. Daha sonra masaüstü. Ve sonra Bg ve masaüstü oyunları. Çyle oyunlar hatırlıyorum ki masaüstünde oynadıgım BG kadar zevkli deil.
Evet katılıyorum Irenicus karizma.
Bu arada oyundaki en zorlu olarak demilish dediler ama söyle bir sorun war onun zor olmasının tek nedeni adam vuramıyoruz yanılmıyosam +5 istiyor. Birde zırt pırt imprisonment. Al bi sorcerer. Sende Freedom yap. Bak o zaman nasıl kolay
Bu arada 6 senedir oynadıgım 2 oyundan birisi. Digeride starcraft  |
|
|
Back to top |
   |
 |
|
|