Sayın arkadaslar,
Ben bu frp konusunda bayaga yeniyim ama hayatımda gördüÄ?üm en kalite oyunlar frp oyunları ve simdi dönüp arkama bakıyorum ben zamanımı diÄ?er gereksiz oyunlarla bosa harcamısım...
Bu yuzden bana su frp iÅ?inden cakan bir kac arkadas lazım gerci hepiniz olayı asmısınız ama..... yani bana yardımcı olabilecek arkadaslar arıyorum
Ayrıca arkadaslar site cok güzel ama bence bi eksik var ben oyun cozumleri bulamadım bana kalırsa gerekli bazı oyunlarda burda olmalı insan kafayı yicek gibi oluyor bir yeri gecemediÄ?i zaman
Ben sık sık internetteyim msn den ulasmak isteyenler beni kaydetsinler e-mail darkefe@hotmail.com
Yardımlarınız için Å?imdiden teÅ?ekkürler.......
Posted:
Tue Jul 06, 2004 6:22 pm
frpworld, daha çok, masaüstü frp ile ilgilenen bir sitedir. bu nedenle, oyun çözümleri konusunda, esas iÅ?i bu olan sitelerden bilgi edinmeye çalıÅ?man daha iyi olur kanımca.
ayrıca frp oyunları, çözümleriyle oynanacak oyunlar diildir. bu da benim fikrim
Posted:
Wed Jul 07, 2004 7:36 am
Oyunu çözümle oynadıktan sonra oyunun gizeminin yok olduÄ?unu düÅ?ünsemde seni oyunu böyle oynamandan dolayı sorgulayacak halim yok tabii.Ancak oyun çözümlerinin türkçesini nerede bulabileceÄ?ini sorarsan muhakka ben veya baÅ?ka bir arkadaÅ?ımız sana yardımcı olacaktır.Ä°lla ki kendimiz çözüm hazırlamalıyız da demiyorsundur herhalde...
Saygılar ve Sevgiler
_________________ Hiç bir kötü varlık özgür olduÄ?unu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük aÄ?acı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Oyun çözümlerini bulabileceÄ?in iki site biliyorum,ama Frpworld.com a koyulması doÄ?ru olmaz.ancak Icewind Dale II NWN gibi oyunların koyulabilir ama eÄ?er site istiyorsan...
haklısınız dostlar bencede bir anlamı kalmazmıÅ? oyun turune aykırı bir olay yeni anladım beni bu konuda aydınlattıgınız için teÅ?ekkürler
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum